Kinijos turgelio stebuklai: 30% nuolaida išmaniajai paviršinei LED panelei „Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL“ – unikali integracija su „Xiaomi“ apyrankėmis, itin aukštos kokybės šviesa ir pilnas nuotolinis valdymas (Video)  ()

Tenka pripažinti, jog įvairūs LED tipo patalpų apšvietimo sprendimai darosi vis populiaresni ne tik biuruose, bet ir namuose. LED mums garantuoja ne tik šviestuvų ilgaamžiškumą, bet ir papildomas funkcijas, kurios šiuo metu yra aktyviai naudojamos išmaniuose apšvietimo sprendimuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Greičiausiai sutiksite ir su tuo, kad standartiniams pakabinamiems šviestuvams dabar taip pat yra keliami visiškai kiti reikalavimai. Kitaip sakant, vietoje prabangių pakabinamų šviestuvų daugelis pirkėjų vis dažniau ir dažniau renkasi minimalistiniu dizainu išsiskiriančias įmontuojamas paviršines LED paneles.

Šiuo atveju smagiausia yra tai, kad įvairius LED apšvietimo sprendimus per paskutiniuosius keletą metų itin pamėgo plėtoti vietiniai Kinijos gamintojai. Būtent šis faktorius pirkėjui garantuoja ne tik nuolatinį lankstumą bei naujas idėjas, bet ir priimtiną kainą. Bene geriausiu tai iliustruojančiu pavyzdžiui šią savaitę tampa su 30% nuolaida Kinijoje parduodama įmontuojama paviršinė LED panelė „Xiaomi Yeelight Smart“.

Kaip jau minėjome anksčiau, šviestuvams LED suteikia itin daug privalumų, jeigu pastarųjų valdymui yra naudojami papildomi kontroleriai. Pristatant „Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL“ norisi pabrėžti tai, jog šioje LED panelėje (32 x 32 x 7,3 cm) yra integruota net 240 vienetų „Osram“ šviesos diodų. Būtent to šiuo atveju pakanka, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelė galėtų skleisti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (2700 K – 6500 K), bet tuo pačiu ir kintančio ryškumo šviesą (0,1 lm – 2000 lm ribose).

Čia svarbu pabrėžti, kad įprastai „Xiaomi Yeelight Smart“ yra valdoma naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, tačiau atkreipkite dėmesį ir į tai, kad ši LED panelė taip pat turi integruotus Bluetooth ir WiFi ryšio modulius. Būtent toks sprendimas leidžia „Xiaomi Yeelight Smart“ valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojant tokius išmaniesiems namams pritaikytus sprendimus, kaip „Google Home“ ar „Amazon Alexa“.

Pristatydamas „Xiaomi Yeelight Smart“ gamintojas mėgsta akcentuoti dar ir tai, kad pastaroji LED panelė pasižymi savo ilgaamžiškumu (~25000 valandų), specialiu gerą aušinimą garantuojančiu korpusu, lengvu montavimu, atsparumu dulkėms (IP60) bei kitais programiškai realizuotais sprendimais, kurie ženkliai išplečia vartotojo patirtį.

Pavyzdžiui, jeigu naudojate „Xiaomi Mi Band 2“, tai šiuo atveju jums itin pravers šiame fiziniame aktyvumo asistente integruota miego sekimo funkcija. Būtent pagal ją „Xiaomi Yeelight Smart“ gali automatiškai identifikuoti jog jau miegate ir tuomet automatiškai išjungti LED apšvietimą patalpoje.

Primename, kad šuo metu Kinijoje „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelė yra parduodama su 30% nuolaida. Norime pabrėžti, kad tokia proga pasitaiko gana retai, todėl jeigu susidomėjote šia naujos karto paviršine LED panele, tuomet patariame nelaukti, kadangi šiuo metu įvertinant ir siuntimo išlaidas „Xiaomi Yeelight Smart“ galite įsigyti už tikrai itin patrauklią 65 eurų kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()