Kinijos turgelio stebuklai: rekordiškai atpigintas planšetinis kompiuteris „Teclast Master T10“ su 2.5K raiškos ekranu ir „Android 7.0“ bei specializuotas „Teclast“ išpardavimas (Video)  ()

Tenka pripažinti, kad planšetinių kompiuterių rinka šiuo metu išgyvena tam tikrą stagnaciją. Vis dėlto gamintojams šiuo metu anonsuoti naujus planšetinius kompiuterius taip pat neapsimoka, kadangi daugeliui pirkėjų kol kas vis dar pakanka ir praeitais metais pristatytų planšetinių kompiuterių galimybių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokias tendencijas puikiai šiuo metu patvirtinai praėjusių metų rudenį anonsuotas planšetinis kompiuteris „Teclast Master T10“.

Apie šį planšetinį kompiuterį praėjusių metų rugsėjį taip pat rašėme ir mes. Tuo metu „Teclast Master T10“ maloniai nustebino ne tik savo techninėmis galimybėmis, bet ir itin patrauklia anonso metu 184 eurų siekusia kaina. Kitaip sakant, „Teclast Master T10“ labiausiai orientuotas į tuos pirkėjus, kurie jau seniai svajoja apie aukštesnio lygio mobilumą kasdieninėje buityje.

Įdomu, kad per gerą pusmetį situacija mažai kuo pasikeitė. „Teclast Master T10“ pagal technines galimybes ir toliau išlieka itin konkurencingu produktu net ir dabar, o tą paneigti yra dar sunkiau, kai tenka vertinti specialaus išpardavimo metu iki 170 eurų sumažėjusią šio planšetinio kompiuterio kainą. Verta pastebėti, kad už tokią kainą pirmieji 100 planšetų buvo išpirkti per kelias dienas, o dabar skelbiama pakartotinė akcija.

Priminsime, kad planšetinis kompiuteris „Teclast Master T10“ yra aprūpintas 10,1 colių įstrižainės 2.5K raiškos (2560 x 1600) IPS technologijos ekranu, šešių branduolių „MediaTek MTK8176“ centriniu procesoriumi, „IMG PowerVR GX6250“ vaizdo plokšte, 13 megapikselių kamera, itin talpia 8100 mAh baterija, piršto antspaudų skaitytuvu, 4 GB operatyviąja RAM bei 64 GB vidine ROM atmintimis.

Šiuo atveju taip pat norisi paminėti pilnai metalinio „Teclast Master T10“ korpuso privalumus ir pridėti tai, kad šis planšetinis kompiuteris dar gali pasigirti integruotais WiFi (2,4 GHz + 5 GHz), Bluetooth 4.0 bei GPS ryšio moduliais. Be to, „Teclast Master T10“ yra įdiegta paties gamintojo modifikuota „Android 7.0“ operacinė sistema, kuri maloniai stebina dėl tos priežasties, nes taip pat palaiko lietuvių kalbą.

Galiausiai norime pridėti dar ir tai, kad šiuo metu Kinijoje vyksta „Teclast Brand Markdown“ išpardavimas. Taigi, jeigu dėl vienų ar kitų priežasčių nusprendėte jog „Teclast Master T10“ planšetinis kompiuteris jums vis dar yra šiek tiek per brangus, tuomet kviečiame pasidomėti kitais „Teclast Brand Markdown“ pasiūlymais, kurių didžioji dalis šiuo atveju būtent ir yra planšetiniai kompiuteriai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()