Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga solidi nuolaida 2 in 1 planšetiniam kompiuteriui „VOYO i8 Max“ su išorine klaviatūra, ekrano pieštuku, 4GB RAM ir „Android 7.1“  ()

Tenka pripažinti, kad vietiniai Kinijos gamintojai šiuo metu jau drąsiai gali būti vadinami vienvaldžiais planšetinių kompiuterių rinkos lyderiais. Nepaisant net ir to, kad tarptautinio pripažinimo susilaukusios įmonės nesiryžta gaminti naujų planšetinių kompiuterių vien dėl konkurencijos, kinai šioje rinkoje sparčiai stiebiasi į viršų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu vis dar sunku tuo patikėti, tai skubame pranešti, jog bene geriausiai tokias tendencijas šiuo metu paliudija naujos kartos planšetinis kompiuteris „VOYO i8 Max“.

Vos tik pamačius šį planšetinį kompiuterį į akis visų pirma, žinoma, krenta nepriekaištingas „VOYO i8 Max“ dizainas.

Šiuo atveju įdomu yra tai, kad nors ir turėdamas 10,1 colių įstrižainės ekraną (1920 x 1200) šis planšetinis kompiuteris išlieka santykinai mobilus (24,6 x 17 x 0,9 cm) ir tuo pačiu itin lengvas (580 gramų).

„VOYO i8 Max“ labai daug teigiamų atsiliepimų susilaukia ir dėl iš karto įdiegtos „Android 7.1“ operacinės sistemos versijos, kuri kol kas kiniškuose planšetiniuose kompiuteriuose išlieka gana didele naujiena.

Čia dar galima pridėti tai, kad „VOYO i8 Max“ gale turi specialių stovą, kuris esant reikalui leidžia šį planšetinį kompiuterį naudoti skirtinguose darbo režimuose.

Šiuo atveju būtina pabrėžti, kad „VOYO i8 Max“ taip pat turi integruotą ne tik WiFi bei Bluetooth, bet dar ir 4G LTE ryšio modulį. Būtent toks sprendimas garantuoja, kad šiuo planšetiniu kompiuteriu pilnavertiškai galėsite naudotis ne tik namuose ar biure, bet taip pat ir gamtoje ar keliaudami.

Techninių charakteristikų aspektu „VOYO i8 Max“ planšetinis kompiuteris irgi nenuvilia, kadangi gali pasigirti integruotu „MediaTek MTK6797“ (MTK Helio X20) centriniu procesoriumi, „ARM Mali-T880 MP4“ vaizdo plokšte, 4 GB operatyviąja RAM atmintine bei 64 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui bet kada galima praplėsti dar 128 GB naudojant Micro SD kortelę.

„VOYO i8 Max“ turi ir specialų ekrano pieštuką, su kuriuos galima ne tik piešti, bet ir kurti pastabas, grafikus, ranka rašyti laiškus ir dar daug įdomių dalykų, kiek tik leidžia fantazija. 

Galiausiai bene svarbiausiu „VOYO i8 Max“ akcentu, žinoma, tampa kaina. Anonso proga Kinijoje šį planšetinį kompiuterį su nuolaida dabar galite įsigyti už kiek mažiau nei 170 eurų. Verta atkreipti dėmesį, kad tokios kainos kompiuterių kiekis yra labai ribotas, todėl vieno užsakymo metu leidžiama pirkti tik 1 vienetą. Akcijai pasibaigus kompiuterio kaina neabejotinai kils.

Šiuo atveju norisi pridėti tik tai, kad prie „VOYO i8 Max“ esant poreikiui dar gali būti prijungiama originali gamintojo Bluetooth klaviatūra „VOYO i8 Plus“ - pastarąją šiuo metu galite įsigyti už maždaug 14 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()