Šluojame kinų turgelį: kišeninis peilis, dronas, planšetė ir įvairūs „Xiaomi“ gaminiai su nuolaidomis nuo 25% iki 58%  ()

Apsipirkinėti visada maloniau, kai kainos perbrauktos, o šalia puikuojasi dosnios procentinės išlaidos. Nuolaidos patinka visiems, štai todėl Gearbest parengė 10 įdomių daiktų pasiūlymus, kurie parduodami su mažiausiai 25 % nuolaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Verta pastebėti, jog dalis šitų daiktų gali kainuoti dar pigiau - prie jų pavadinimo rašomi kuponų kodai, kurie suveikia, jei perkant tokius daiktus bendra krepšelio suma viršija minimalią ribinę vertę (50$ arba 100$). Apie šio išpardavimo taisykles jau rašėme, o prie daiktų pavadinimų matysite ne tik nuolaidos kodą, bet ir nuo kokios pirkinio sumos ji galioja.

1. „Aqara“ vandens jutiklis

47 % nuolaida, €8,49.

Tai - vandens jutiklis. Padėtas ant žemės, balkone ar ant kokio rezervuaro viršaus jis pradės garsiai pypsėti, kai vandens lygis pakils. Tai padės išvengti įvairių talpų perpylimo ar kai norėsite būti perspėti dėl patvinusio balkono ar rūsio.

„Aqara“ vandens jutiklio nereikia kaip nors specialiai montuoti - pakanka jį padėti toje vietoje, kurią norite stebėti. Šis prietaisas naudoja CR2032 bateriją ir atitinka IP67 standartą. „Aqara“ vandens jutiklis kainuoja €8,49.

2. Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 2“ tarptautinė versija

39 % nuolaida, €18,69.

Jau keli mėnesiai, o gal ir pusmetis nuo didžiojo rudens išpardavimo, kuomet nebuvo tokios geros „Xiaomi Mi Band 2“ kainos tarptautinei versijai. Iki dabar ji kainuodavo nuo 24€, o vienu metu buvo pabrangusi net iki 28€. Tikėtina, kad tokia kaina ilgai neužsibus, o ir modelių kiekis nėra didelis, tad susidomėjus, reikia veikti greitai.

„Xiaomi Mi Band 2“ yra nepaprastai populiari išmanioji apyrankė. Žmones sužavėjo minimalistinis dizainas, patogi apyrankė, atsparumas aplinkai (IP67 standartas). „Xiaomi Mi Band 2“ atlieka visas funkcijas, kurių galima tikėtis iš tokio įrenginio - skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, matuoja širdies ritmą, primena apie į telefoną gautus pranešimus, stebi miego ritmus, skatina pajudėti, jei per ilgai sėdite.

„Xiaomi Mi Band 2“ turi pakankamai ryškų nespalvotą OLED ekraną ir 70 mAh bateriją, kurios energijos pakaks maždaug savaitei. Apie šią apyrankę rašėme ne kartą, galite paskaityti „Xiaomi Mi Band 2“ pristatymus, palyginimus ir apžvalgas

„Xiaomi Mi Band 2“ kainuoja €18,69.

3. Planšetinis kompiuteris „Alldocube iPlay 8“

38 % nuolaida, €43,34.

Biudžetinės klasės planšetiniai kompiuteriai dažniausiai nėra ypatingai geri. Tai - suprantama ir niekas labai gero įrenginio nesitiki nupirkti už stebėtinai žemą kainą. Tačiau ir tokios planšetės turi paskirtį - jas galima duoti vaikams, jos puikiai tinka skaityti knygas ar tiesiog vežiotis automobilyje. „Alldocube iPlay 8“ yra būtent toks biudžetinės klasės planšetinis kompiuteris, kuris turi 7,85 colių IPS ekraną, 1 GB RAM ir 16 GB ROM (+ lizdą iki 128 GB talpos atminties kortelei), keturių branduolių 1,3 GHz procesorių, 2 MP galinę ir 0,3 MP priekinę kameras.

„Alldocube iPlay 8“ taip pat „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“ modulius, GPS ir 3500 mAh bateriją. „Alldocube iPlay 8“ naudoja „Android 6.0“ operacinę sistemą. Tačiau geriausia tai, kad ši planšetė šiuo metu kainuoja €43,34.

4. Išmanieji „Xiaomi“ sportbačiai

58 % nuolaida, €39,94.

Tiek daug dalykų šiais laikais yra išmanūs. Štai šie „Xiaomi“ sportbačiai taip pat turi mikroschemą, kuri jiems leidžia skaičiuoti žingsnius, nubėgtą atstumą ir sudegintas kalorijas. Pasak šiuos batus 6 mėnesius naudojusio apžvalgininko, išmanieji „Xiaomi“ sportbačiai yra puikios kokybės, todėl juos išbandyti tikrai verta.

„Xiaomi“ sportbačiai yra stilingi, patogūs ir išmanūs - išsamiai apie „Xiaomi Smart Sneakers“ batelius skaityte apžvalgose ir pristatymuose

Jie kainuoja €39,94.

5. Mažytis „Xiaomi“ USB šviestuvas

40 % nuolaida, €1,69.

Šis USB šviestuvas galbūt atrodo mažas, tačiau jis yra gana naudingas. Jis turi 1,2 W LED elementą, sumontuotą ant lankstaus stiebo. Čia taip pat rasite ir mygtuką, kuris leidžia šviestuvą išjungti ar reguliuoti jo skleidžiamos šviesos intensyvumą - egzistuoja 5 lygiai. 

Nepaisant mažyčio dydžio, šis USB šviestuvas yra išties naudingas: jis pravers ilgas naktis dirbant prie kompiuterio, skaitant knygas, o jei reikia - ir prijungtas prie išorinės baterijos kokioje stovyklavietėje ar automobilyje. Šis mažytis „Xiaomi“ USB šviestuvas kainuoja €1,69.

6. Sulankstomas dronas „Tianqu XS809W“

25 % nuolaida, €33,14.

Lauke - šilta ir gražu, todėl pats metas užsiimti nauju hobiu. Kodėl jums neišmokus pilotuoti drono? „Tianqu XS809W“ yra labai kompaktiškas sulankstomas dronas su 0,3 MP kamera. Jis turiu 6 ašių giroskopą, užtikrinantį stabilumą, bei kitas technologijas, leidžiančias dronui kurį laiką savarankiškai tiesiog kyboti ore vienoje vietoje. Vienas mygtuko paspaudimas pultelyje ir dronas atliks kilpą, tuo tarpu kitas mygtukas palieps dronui parskristi pas šeimininką. 

Galbūt „Tianqu XS809W“ kamera ir neatrodo įspūdingai, tačiau vaizdą galėsite stebėti tiesiogiai telefono ekrane. Šis dronas turi 900 mAh bateriją, kurios pakaks 10 skrydžio minučių. „Tianqu XS809W“ kainuoja €33,14.

7. Išmanusis televizijos priedėlis „Alfawise H96“

43 % nuolaida, €33,99.

„Alfawise H96“ - tai kompaktiškas išmanusis televizijos priedėlis bet kuriam senam televizoriui suteiksiantis papildomo funkcionalumo. Jis palaiko 4k raišką (60 kadrų per sekundę), naudoja „Android 7.1“ operacinę sistemą ir turi keturių branduolių 1,5 GHz procesorių. „Alfawise H96“ yra greitas ir patogus prietaisas, leisiantis televizoriaus ekrane stebėti internetu transliuojamas laidas ir filmus bei žaisti žaidimus.

„Alfawise H96“ taip pat gali atkartoti ir jūsų telefone matomą vaizdą - tai pravers, jei norėsite ką nors parodyti visai šeimai. Tačiau, žinoma, „Alfawise H96“ turi ir HDMI, ir USB jungtis bei atminties kortelių skaitytuvą. „Alfawise H96“ kainuoja €33,99.

8. „Xiaomi“ 20 litrų kuprinė

31 % nuolaida, €21,15.

Dauguma žmonių dabar dėvi kuprines. Tai - puikus krepšys įvairiems kasdieniams daiktams susidėti, leidžiantis išlaikyti laisvas rankas. „Xiaomi“ 20 litrų kuprinė yra gana stilinga, atlaiko 20 kg svorį, o jos viduje laisvai telpa 14 colių kompiuteris. Ji turi kelias naudingas kišenes - šoninės yra atviros, todėl jose tilps, pavyzdžiui, vandens butelis.

„Xiaomi“  kuprinė yra pagaminta iš vandeniui ir įbrėžimams atsparios medžiagos. Ji kainuoja €21,15, galima rinktis iš trijų spalvų.

9. Patogus automobilinis telefono laikiklis

31 % nuolaida, €1,69.

Vairuojant telefonu naudotis jokiu būdu negalima. Tačiau vis tiek geriau, kad jis būtų po ranka, jei reikės pasinaudoti GPS funkcija. Šis laikiklis, tvirtinamas prie prietaisų skydelio viršaus, telefoną išlaiko ir paguldytą, ir pastatytą. Gerai ir tai, kad jis tinka ne tik išmaniesiems įrenginiams, bet ir smulkioms monetoms ar kortelėms.

Šis laikiklis yra pagamintas iš papraso PVC plastiko ir turi neslidų paviršių. Jis kainuoja €1,69.

10. „Ganzo Firebird F712“

43 % nuolaida, €14,44.

„Ganzo Firebird F712“ - tai patogus, gražus ir tvirtas kišeninis peilis su užfiksuojamais ašmenimis. Šio peilio geležtė pagaminta iš 440C nerūdijančio plieno, o rankena - iš kompozitinių medžiagų. „Ganzo Firebird F712“ turi ir spaustuką, skirtą prisegti peilį prie kišenės.

Ištiesto „Ganzo Firebird F712“ ilgis - 21,5, o sulenkto - 13 cm. „Ganzo Firebird F712“ kainuoja €14,44.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(11)
(1)

Komentarai ()