„Šitas valdiklis yra vertas kiekvieno už jį sumokėto cento, o su Android - tai tikras rojus“: „iPega 9076“ žaidimų valdiklio apžvalga ir ką meluoja gamintojas (Video)  ()

Turbūt retas iš mūsų bent kartais nepažaidžiame kokio nors kompiuterinio žaidimo. Deja, bet tikrai ne visus žaidimus yra patogu žaisti išmaniajame telefone. Kartais tiesiog norisi rankose laikyti tvirtą žaidimų valdiklį ir į žaibiškai besikeičiančius įvykius reaguoti gerokai greičiau nei vien braukiant pirštus per ekraną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tad šioje „iPega 9076“ žaidimų valdiklio apžvalgoje detaliai su juo susipažinsime: kokia pagaminimo kokybė, ar yra malonu jį laikyti rankose, su kokiais įrenginiais jis suderinamas ir ar vertas jis savo kainos. Apžvalgos autorius su šios kompanijos žaidimų valdikliais susiduria jau ne pirmą kartą, yra jų išbandęs tikrai ne vieną ir „iPega 9076“ žaidimu valdikliu naudojasi jau beveik 3 mėnesius.

Iškart galime pasakyti, kad ne viskas kas apie jį rašoma yra teisybė. Jis tikrai nėra su visais įrenginiais suderinamas, su kuriais oficialiai teigiama, kad dirbs. Tačiau apie viską iš eilės.

Jei susidomėsite šiuo „iPega 9076“ žaidimų valdikliu, iškart pranešame, kad Gearbest.com internetinėje parduotuvėje šiuo metu jį galima įsigyti su 19 % nuolaida ir galutinė kaina sieks 15,23 eurus.
Tomtop.com jis kainuoja 21,43, o Aliexpress.com – 20,62 eurus.
Lietuvoje jo įsigyti nėra galimybės.

Tad grįžtant prie žaismingos ir išsamios „iPega 9076“ žaidimų valdiklio apžvalgos, iškart reikia pacituoti jos autorių, kuris teigia, kad „šitas valdiklis yra vertas kiekvieno už jį sumokėto cento.“ Bet ar tikrai jau taip viskas gerai? Deja, bet yra tam tikras minusas, kuris daliai žmonių gali būti reikšmingas. Bet pradėkime nuo pat pradžių.

„iPega 9076“ žaidimų valdiklis atrodo simpatiškai ir yra ergonomiškas. Jis sveria 200 gramų, o išmatavimai būtų tokie: 16 x 10 x 3 cm.

Pagamintas iš tvirtos ABS medžiagos ir yra tvirtesnis nei prieš tai rinkoje pasirodę žaidimų valdikliai. Visi mygtukai yra tvirtai pritvirtinti ir net stipriai kratant „iPega 9076“, nesigirdi jokio tarškėjimo – absoliuti tyla.

Abu „iPega 9076“ šonai yra padengti grublėtos gumos pagrindu, todėl laikyti šį valdiklį rankose yra patogu ir jis niekur neslysta.

Pačiame centre yra nedidelis iškilimas – tai integruotas telefono laikiklis. Jis yra atlenkiamas į viršų, yra patikimas, tinkamas 4-6 colių įstrižainės išmaniesiems telefonams, o matimo kampas siekia iki 160 laipsnių.

Apskritai yra visi tokiems įrenginiams reikalingi mygtukai, o jų išdėstymas patogus.

„iPega 9076“ žaidimų valdiklis palaiko „Bluetooth V2.1“ ryšį, taip pat turi bevielinio tinklo adapterį (angl. dongle), kuris užtikrina „WiFi“ 2.4 GHz ryšį ir galima su telefonu jį sujungti pasinaudojus USB laidu.

Gamintojas teigia, kad šis žaidimų valdiklis yra suderinamas su „Android“, „iOS“, „Win XP/7/8/10“ sistemomis. Tačiau apžvalgos autorius teigia, kad tai nėra visiška tiesa.

Jis nėra suderinamas su „iOS“ įrenginiais. Nors kalbant tiksliau, jis suderinamas su „iPhone“, „iPad“, bet iš to mažai naudos, nes tada teveikia tik kaip „valdymo pultas“ – galima padaryti pauzę, didinti ir mažinti garsą ir daugiau nieko su juo nepavyks padaryti. Tad apžvalgos autorius tikrai nerekomenduoja tikėti, kad šis žaidimų valdiklis dirba su „iOS“ įrenginiais.

.

Tačiau visiškai kitokia situacija yra su „Android“ įrenginiais – „tai tikras rojus“. Ir žaisti tokius žaidimus kaip: „Asphalt 8: Airborne“, „Future Fight“, „Lineage 2“, „Dungeon Hunter“, visas „GTA“ versijas, RPG tipo bei kitus žaidimus yra absoliutus malonumas.

Na, o pasak apžvalgos autoriaus, didžiausias privalumas šio žaidimų valdiklio yra tas, kad su juo galima žaisti žaidimus ir prisijungus prie kompiuterio, televizoriaus bei „Sony Playstation 3“. Jis veikia kaip PPSSPP emuliatorius ir viskas veikia tiesiog puikiai.

PPSSPP yra delninės žaidimų konsolės emuliatorius, su kuriuo galima žaisti daugumą žaidimų nešiojamame ar staliniame kompiuteryje, įskaitant ir tai, kad padidėja žaidimo skiriamoji geba.

Prie įrenginių šį žaidimų valdiklį galima prijungti ir pasinaudojus „Bluetooth“ ryšiu arba USB laidu, kuris jau yra pakuotėje. Tačiau apžvalgos autoriui jis pasirodė kiek per trumpas ir varžantis judėjimo laisvę, jis rekomenduotų įsigyti ilgesnį USB laidą.

Su „iPega 9076“ žaidimų valdikliu galima žaisti ir per „Android“ televizorių. Jie yra pilnai suderinami. Gamintojas teigia, kad 380 mAh talpos baterijos užteks 12 valandų, bet apžvalgos autoriui jos užteko 15 valandų. Ją pilnai įkrauti užtrunka iki 2 valandų.

Tad vienintelis trūkumas šiame „iPega 9076“ žaidimų valdiklyje yra normalaus suderinamumo su „iOS“ nebuvimas. Tačiau apžvalgos autoriui tai per daug ir nerūpi, kadangi turi „Xiaomi Redmi 3“ išmanųjį telefoną ir su juo šis nuostabus žaidimų valdiklis veikia puikiai.

Tad apibendrinus, galima sakyti, kad „iPega 9076“ žaidimų valdiklis „tiesiog puikus ir vertas kiekvieno už jį sumokėto cento“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai ()