Skelbiama itin gera kaina „Bluedio TN“ belaidėms ausinėms su 13 mm garsiakalbiais, magnetiniais korpusais, itin ilgu baterijos tarnavimo laiku, tiesiog puikiai atkuriamais žemais dažniais ir dvigubai pigiau nei Amazon (Aprašymas, Pirkėjų atsiliepimai, Video)  ()

„Bluedio TN“ yra vienos geriausių visame pasaulyje į ausis įstatomos belaidės ausinės su  13 mm garsiakalbiais, labai stipriais magnetais ir aktyviu triukšmo slopinimu. 


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Tipas: belaidės/įstatomos į ausis; skirtingas puses jungia laidas, nešiojamas ant kaklo. Ant laido esantys mygtukai leidžia perjungti dainą, atsakyti į skambučius, pagarsinti muziką, o už jų slepiasi mikrofonas.
  • Pagrindinė paskirtis: sporto ausinės. „Bluedio TN“ puikiai tinka sportuojantiems ir ausines naudojantiems kasdien, nes jas galima nusiimti ir palikti ant kaklo sukabinus korpusų galuose esančius magnetus
  • Skambėjimas: puikiai atkuria žemus dažnius, kiek silpniau aukštus ir vidutinius.
  • Dažnis: 20-20KHz;
  • Varža: 32 omai.
  • Garsiakalbiai: 13 mm garsiakalbiai puikiai subalansuoti išryškinti žemus šiuolaikinės muzikos tonus.
  • Baterija: 170 mAh, 12 valandų kalbėjimo, 250 valandų budėjimo.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth“ sąsaja; mikrofonas; „USB Type C“ įkrovimo lizdas
  • Išskirtinės savybės: Įtrauktos į Amazon's Choice kaip geriausios belaidės magnetinės ausinės sportuojantiems. 
  • Korpusas: metalinis su minkštos gumos antgaliais. 
  • Komplektacija: atsiunčiama su 3-imis antgalių tipais skirtingo dydžio ausų kaušeliams, instrukcijomis ir „USB Type C“ įkrovimo laidu.
  • Matmenys ir masė:  25.00 x 1.50 x 1.00 cm; 23 gr.

Kaina

  • Gearbest joms taikoma 5 % nuolaida ir jos kainuoja €12,97, į Lietuvą siunčiama registruotu paštu, siuntimas kainuoja 0,13€. Dėl labai geros kainos ir riboto prekių kiekio ribojamas pirkimų kiekis - vienu metu galima pirkti ne daugiau kaip 2 vienetus. Akcija trunka iki 08.14 arba kol baigsis ausinės su šia nuolaida. 
  • Aliexpress kainuoja €19,32, siuntimas į Lietuvą nemokamas. 
  • Amazon.com kainuoja 20€, į Lietuvą siuntimas kainuoja papildomai €12, tad bendra kaina - 32€.
  • Lietuvoje neparduodamos.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote nuo 6€ iki 20€.

„Bluedio TN“ - tai dar vienas žaidėjas pigių belaidžių ausinių rinkoje. Šios ausinės buvo specialiai sukurtos sportuojantiems, kurie nenori pamesti savo ausinių. Jos ne tik turi laidą, bet ir gali būti sujungtos magnetinėmis nugarėlėmis. Aišku, tai - tik smulkūs privalumai iš labai ilgo sąrašo.

„Bluedio TN“ ausines gamina labai įdomi ir išskirtinė visame pasaulyje „Bluedio“ kompanija. Technologijos.lt jau rašė apie Europoje mažai kam žinomą „Bluedio“ ausinių atsiradimo istoriją: kodėl jos tokios pigios, o kokybė prilygsta net 5-10 kartų brangesniems analogams ir kaip tai susiję su drastišku „Apple“ sprendimu.

Taigi, „Bluedio TN“ yra kokybiškos garsaus gamintojo ausinės, tačiau jos tikrai nėra brangios ir tai neturėtų stebinti, prisiminus kompanijos istoriją ir dabartinę politiką.

„Bluedio TN“ yra į ausis įstatomos belaidės ausinės su 13 mm garsiakalbiais ir magnetinėmis  nugarėlėmis. Štai toks trumpas pristatymas geriausiai apibūdina „Bluedio TN“ neišduodamas didžiausių šio gaminio stiprybių, bet pažvelkime į viską išsamiau.

„Bluedio TN“ antgaliai, kurių pakuotėje yra net 4 poros, yra įstatomi į ausies kanalą. Tai padeda ausinėms laikytis tvirčiau, o garsas yra perduodamas tiesiai į ausį, todėl garsiakalbiai neturi būti tokie galingi. Į ausis įstatomos ausinės yra lengvesnės ir kompaktiškesnės. „Bluedio TN“ sveria vos 23 gramus, nemažai to svorio lieka ant kaklo, todėl jos tikrai netrukdo bėgioti – užmiršite, kad esate jas užsidėję.

Aišku, garsas tikriausiai bus nepamirštamas. 13 mm garsiakalbiai tokio dydžio ir tipo ausinėms nėra sutinkami dažnai. „Bluedio“ pasistengė, kad garsiakalbiai gerai atkurtų žemus tonus ir gerai grotų šiuolaikinę muziką su ritmingais žemais dažniais. Būtent tokia muzika geriausiai tinka treniruotėms. „Bluedio TN“ jautrumas siekia 116 dB, todėl muzika yra ryški, išraiškinga ir pakankamai garsi.

Kalbant apie garsą, „Bluedio TN“ turi aktyvią triukšmo slopinimo sistemą. Ji kovoja su aplinkos triukšmu, kad muzika būtų girdima aiškiai ir detaliai, nepriklausomai nuo to, ar skrendate lėktuvu, ar sėdite autobuse, ar tiesiog ilsitės ant suoliuko miesto centre. Gamintojas teigia, kad ši technologija leidžia žemo dažnio triukšmą sumažinti net 90 %.

O ką reiškia magnetinės nugarėlės? Na, iš esmės jos ir reikšia tai, apie ką  iš karto ir pagalvojote – skirtingas ausinių puses galima sujungti dėl jų magnetinių nugarėlių ir tuomet jos tiesiog gula ant kaklo ir nenukrenta jums lipant iš autobuso ar tiesiog sustojus pasikalbėti su draugais.

Kalbant apie korpusą, šios ausinės sveria vos 23 gramus, tačiau jos vis tiek turi 170 mAh bateriją, kurios pakanka net 12 darbo valandų. Tas darbas gali būti muzikos klausymas, bet gali būti ir pokalbiai telefonu. Šalia mygtukų, kurie yra visada lengvai pasiekiami ant kaklo, yra ir aukštos kokybės mikrofonas. Galiausiai, reikia pridurti, kad „Bluedio TN“ yra jaunatviškas aksesuaras, pardavinėjamas su 3 korpuso ir laido spalvos kombinacijomis.

Nors „Bluedio TN“ yra pakankamai naujos, jas keletas pirkėjų jau spėjo įvertinti.

Vertinimai

Šiuo metu „Bluedio TN“ Gearbest.com portale vidutiniški yra vertinamos 4,59 žvaigždutėmis iš 5 (29 įvertinimai). Visgi šis vertinimas nėra visiškai teisingas - keli patys žemiausi vertinimai aiškiai sumaišyti ir pridėti ne ten kur reikia - juose kalbama apie nevykusį nupirktą telefoną ir jo problemas. Tuo tarpu tie vertinimai, kurie yra apie šias ausines, iš esmės visi net labai pozityvūs. 

Štai ką keletas pirkėjų sakė apie šias ausines:

  • TechGuru- „Šių ausinių kokybė prilygsta garsių gamintojų, tokių kaip „Sony“, „Beats“ ir „Jay Bird“ produktams. Jos puikiai gula mano ausų kanaluose ir tikrai nekrenta. Tai leidžia klausytis labai išraiškingų žemų dažnių, o ir dainų žodžiai yra lengvai suprantami. Nesu audiofilas, bet kaip „Bluetooth“ ausinėms, „Bluedio TN“ garso kokybė yra įspūdinga. Baterija tarnauja labai ilgai – 2 dienas jas naudojau be jokio įkrovimo su įjungta aktyvia triukšmo kontrolės sistema“.
  • Reree – „Įspūdingos „Bluetooth“ ausinės su įstabia baterija, kurios pakanka daugiau nei 12 valandų. Puikios ausinės sporto klubui. Galimybė ausines pakabinti ant kaklo suteikia daug patogumo. Iš tikrųjų, magnetiniai korpusai yra tiesiog būtini tokio tipo ausinėms ir šios turi labai stiprius magnetus. „Type C“ lizdas taip pat yra labai geras sprendimas“.
  • ProPolice – „Garso kokybė yra gera – esu girdėjęs ir geresnę, bet už tokią kainą negalima skųstis. Aktyvi triukšmo slopinimo sistema veikia labai gerai, kuomet triukšmas pasižymi žemais dažniais. Tiesa, žmonių kalbėjimas vis tiek yra girdimas. Šias ausines lengva prijungti, jos gerai laikosi ausyse“.
  • Premtd išvardino tokius privalumus – „Nedidelis svoris, puiki garso kokybė, gera pakuotė, „USB Type C“ lizdas, atsparumas prakaitui, gera išvaizda, 13 mm garsiakalbiai, puikiai tinka vaizdo įrašų peržiūrai“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()