Skelbiamos nuolaidos atnaujintai orų stotelei „FanJu FJ3373W“: dideliame LCD ekrane rodo laiką, lauko bei vidaus temperatūrą, santykinę drėgmę, atmosferos slėgį, orų prognozes ir kuo ji skiriasi nuo senesnės versijos  ()

Dabartinius orus sužinote pažvelgę pro langą. Tai - geras ir patikimas būdas, tačiau nelabai tikslus. Kas jei po 5 minučių ims lyti? O kas jei lauke šalčiau nei atrodo vien pažiūrėjus? Tam ir skirtos paprastos buitinės orų stotelės, kokia ir yra „FanJu FJ3373W“- tai atnaujintas jau pamėgto įrenginio modelis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

FanJu FJ3373W“ - tai paprasta buitinė orų stotelė su išoriniu orų davikliu. Ji dideliame LCD ekrane parodo lauko bei vidaus temperatūrą, santykinę drėgmę ir atmosferos slėgį. Šis įrenginys įsimena šiuo metu esančius orus ir seka jų pokyčius, todėl gali parodyti ir tendenciją - ar temperatūra bei drėgmė kyla ar krenta. Viena vertus, tai padės tiksliai įvertinti orus lauke ir pasirinkti tinkamiausią aprangą, bet, kita vertus, tai padės priimti sprendimus ir apie klimatą namie.

Aišku, „FanJu FJ3373W“ gali kur kas daugiau nei tik parodyti dabartinius duomenis. Kartu tai yra ir laikrodis su žadintuvu. Šis prietaisas turi įprastą žadintuvą su snaudimo funkcija - signalą galima atidėti 5 minutėms. „FanJu FJ3373W“ taip pat turi ir kalendorių, parodo savaitės dieną. Įdomu tai, kad įrenginio ekrane matysite ir Mėnulio fazę. Valdyti žadintuvą, ekrano ryškumą ir kitus parametrus galima nugarinėje pusėje esančiais mygtukais

„FanJu FJ3373W“ pateikia ir orų prognozes. Centriniame ekrane simboliai vaizduoja, kokių orų galite tikėtis per artimiausias 8 valandas. Prognozės sudaromos pagal dabartinius orus, paros laiką ir santykinio atmosferos slėgio pokyčius.

Tikriausiai pastebėsite, kad „FanJu FJ3373W“ yra labai panašus į senesnį „FanJu FJ3365“.

Iš tikrųjų, taip ir turėtų būti, nes „FanJu FJ3373W“ yra atnaujinta „FanJu FJ3365“ versija. Visų pirma, pasikeitė mygtukų išdėstymas nugarinėje dalyje - visi mygtukai perkelti į viršų, kur juos lengva pasiekti ir surasti.

Antra, atnaujintas LCD ekrano išdėstymas - laikrodis perkeltas prie Mėnulio fazės informacijos, panaikinta viršutinė juosta, atsirado gražesnė, lengviau suprantama grafika.

„FanJu“ pasistengė išspręsti pagrindinį stotelės trūkumą - „FanJu FJ3365“ ekraną buvo sunku įžiūrėti žvelgiant kampu. Todėl dabar pagrindiniai rodmenys „FanJu FJ3373W“ ekrane nešviečia - šviečia tik erdvė aplink juos. Manoma, kad taip skaičius bus lengviau įžiūrėti.

„FanJu FJ3373W“ gali būti pakabintas ant sienos ar pastatytas ant naktinio stalelio. Jam reikia dviejų AA tipo baterijų, bet įrenginį galima maitinti ir per USB laidą. Dviejų AA baterijų reikia ir išoriniam orų davikliui, kurį reikia palikti už lango. 

„FanJu FJ3373W“ Gearbest.com portale vertinamas 5 žvaigždutėmis, bet kol kas įrenginys susilaukė vos vieno įvertinimo. Jame rašoma:

moroccan – „labai geras gaminys! Atkeliavo taip greitai. Rekomenduosiu jį visiems savo draugams“

Taigi, informacijos nedaug. Bet, turint omenyje, kad „FanJu FJ3373W“ yra atnaujinta „FanJu FJ3365“ versija, galima tikėtis panašios kokybės. Išsamiai apie apie senesnės kartos „FanJu FJ3365“ skaitykite šioje technologijos.lt apžvalgoje.

Šiuo metu taikoma 27 % nuolaida ir naujos kartos „FanJu FJ3373W“ kainuoja €26,11.
Tuo tarpu senosios kartos „FanJu FJ3365“ parduodama už tą pačią kainą - €26.11.
Abi stotelės į Lietuvą siunčiamos nemokamai neregistruotu paštu.
Kai kainos vienodos, turbūt labiau apsimoka rinktis naujesnės kartos orų stotelę.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: