Cafago skelbia nuolaidos kuponą išmaniajam durų skambučiui „Smart WiFi Security Doorbell“, kuris atstoja ir saugos sistemą: „dabar nuotoliniu būdu žinau, kas vaikšto aplink mano namus net neatidaręs durų“ (Aprašymas, pirkėjų atsiliepimai)  ()

Šis durų skambutis paskambina į išmanųjį telefoną ir iškart galime matyti kas pas mus atėjo. Negana to, galime bendrauti su atėjusiu lankytoju, nes durų skambutyje yra mikrofonas ir garsiakalbis bei nuotoliniu būdu atrakinti duris. Belaidis, išmanus, stebintis ir filmuojantis teritoriją durų skambutis „Smart WiFi Security Doorbell“ yra labai populiarus ir perkamas. Tą įrodo ir itin teigiami pirkėjų atsiliepimai, kurie teigia, kad „tai geriausias išmanus durų skambutis, kuris veikia kaip namų apsaugos sistema“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šis belaidis, išmanus, stebintis ir filmuojantis teritoriją durų skambutis „Smart WiFi Security Doorbell“ šiuo metu internetinėje parduotuvėje Cafago.com su 25 % nuolaida kainuoja 29,22 eurus. Tačiau įvedus nuolaidos kupono kodą PS1862, galutinė šio išmanaus durų skambučio kaina bus 28,41 eurai.
  • Pristatymas į Lietuvą nieko nekainuos.
  • Taip pat Cafago.com informuoja, kad šios sąlygos galioja ribotą laiką ir tik konkrečiam išmaniųjų durų skambučių skaičiui.

Teisybės dėlei reikėtų pasakyti, kad ši prekė yra labai populiari ir perkama. Tą įrodo ir labai teigiami pirkėjų atsiliepimai. Bet iš pradžių pasižiūrėkime kas čia per durų skambutis. Juk tikriausiai daugelis iš mūsų kiek sutrikome išgirdę, kad durų skambutis gali kainuoti 28 eurus. Iškart iškyla natūralus klausimas: už ką tiek mokėti? Na, tai tikrai ne įprastas durų skambutis.

„Smart WiFi Security Doorbell“ yra lebaidis durų skambutis, kuris jungiasi prie namuose esančio interneto maršrutizatoriaus. Šis įrenginys palaiko „WiFi: 802.11 B/G/N“ ryšį ir visus duomenis perduoda į išmanųjį telefoną, tereikia atsisiųsti išmaniąją programėlę. Kaip tai veikia?

Kai tik kažkas paspaudžia durų skambutį, „Smart WiFi Security Doorbell“ įtaisytą kamera iškart pradeda fiksuoti vaizdą, skambinti į išmanųjį telefoną ir realiuoju laiku perduoti šią informaciją. Tad iš principo durų skambutis paskambina į išmanųjį telefoną ir iškart galime matyti kas pas mus atėjo. Negana to, galime bendrauti su atėjusiu lankytoju, nes durų skambutyje yra mikrofonas ir garsiakalbis bei nuotoliniu būdu atrakinti duris. Skamba išties šauniai.

Ypač jei esame kažkur toli nuo namų, pavyzdžiui, darbe ir fiziškai negalime būti namuose. Tai taip pat pravers dažnai pamirštantiems namų raktus ar netyčia juos pametusiems. Galiausiai dėl to, kad durų skambutyje yra judesio daviklis, viską matysime net ir tuo atveju, kai aplink namų ar buto duris vaikštantis žmogus nepaspaus mygtuko. Tad „Smart WiFi Security Doorbell“ atstoja ir apsaugos sistemą.

Fiksuojamo vaizdo kokybė yra HD 720P – jis filmuoja ir fotografuoja, matymo kampas siekia 166 laipsnius, papildomas apšvietimas, o naktinis matymas šiam įrenginiui prideda dar daugiau pliusų.

Dar svarbu paminėti, kad „Smart WiFi Security Doorbell“ palaiko ir papildomą atminties kortelę. Maksimaliai galima įdėti 32 GB talpos TF kortelę. Tai ypač pravers tais atvejais, kai atsiras netikėtų „WiFi“ ryšio sutrikimų arba, kai bus neįmanoma susisiekti su išmaniuoju telefonu, nes jis bus neprijungtas prie „WiFi“ tinklo. Pakuotėje atminties kortelės nėra, tad ją teks įsigyti atskirai.

„Smart WiFi Security Doorbell“ palaiko įprastas dvi 18650 standarto ličio jonų baterijas, kurias galima įsigyti bet kurioje elektronikos parduotuvėje. Gamintojas teigia, kad šis išmanus durų skambutis naudoja labai nedaug energijos ir budėjimo režime baterijų užteks net 8 mėnesiams.

Galiausiai būtina paminėti, kad šis išmanus durų skambutis yra visiškai atsparus lietui, tad jį galima drąsiai įrengti ir prie lauko durų. Pilnai gali darbuotis nuo –10 ir 50 laisnių pagal Celsijų temperatūroje bei esant 95 % drėgnumui.

Tad galima sakyti, kad Lietuvos klimato sąlygos jam yra nebaisios. Žinoma, esant rimtesniems šaltukams, jo geriau lauke nepalikti, kaip, beje, ir bet kokios elektronikos.

Apie tokias aplinkybes gamintojas irgi pagalvojo ir „Smart WiFi Security Doorbell“ suprojektavo taip, kad šalia durų tereikia pritvirtinti atskirai nuimamą įrenginio nugarėlę ir prie jo vos per keletą sekundžių pritvirtinti patį „Smart WiFi Security Doorbell“. Viskas paprasta ir patogu.

Tad ir esant rimtesniems šalčiams, kurių reikia pripažinti dabar pasitaiko itin retai, teliks nukabinti nuo kontrukcijos patį durų skambutį ir atsinešti jį į kambarį.

Pakuotėje rasite išmanųjį durų skambutį „Smart WiFi Security Doorbell“, 4 varžtelius, atskirai pritvirtinimą įrenginio nugarėlę ir naudotojo instrukciją.

Pirkėjų atsiliepimai

Pirkėjai šiam „Smart WiFi Security Doorbell“ durų skambučiui skyrė 4,9 balus iš 5 galimų ir jam negaili itin gerų žodžių. Štai keletas šį įrenginį įsigijusių komentarų:

  • p***m. Aš jį myliu. Labai lengva matyti kas vyksta už mano durų. Jis netgi pasirodė geresnis nei aš tikėjausi. Užsisakiau dar viena tokį įrenginį – rekomenduoju jį visiems.
  • c***6. Labai ryškus apšvietimas, turbūt ryškiausias kokį tik iki šiol turėjau. Man šis durų skambutis labai patinka. Jis itin tvirtas, su ryškiu apšvietimu. Tikrai jį rekomenduoju.
  • m***c. Už tokią kainą jūs nieko geriau nerasite. Pritvirtinti ir naudotis šiuo durų skambučiu yra labai paprasta. Kameros 720P raiška yra puiki. Aš juo labai patenkintas – gavau visas man reikalingas funkcijas, kurių ir ieškojau išmaniajame durų skambutyje.
  • c***0. Tai yra puikus ir dailaus dizaino durų skambutis, kurį lengva pritvirtinti ir juo naudotis. Aš jį nusipirkau dėl to, kad gyvenu kalnuose ir noriu nuotoliniu būdu žinoti kas vaikšto aplink mano namus net neatidaręs durų. Jis veikia nepriekaištingai. Manau, kad šiuolaikiniame pasaulyje, vien dėl saugumo priežasčių, visi turėtų įsigyti tokį išmanų durų skambutį.
  • a***m. Aš nusipirkau du tokius durų skambučius – vieną sau, o kitą padovanojau. Jį labai lengva pritvirtinti, o programėlė veikia puikiai. Man ypač patinka naktinio matymo galimybė. Vienintelė mano rekomendacija tiems, kurie nuspręsite įsigyti šį durų skambutį, tiesiog sumažinkite judesio jutiklio jautrumą, nes jis šiek tiek per jautrus ir gauname daugybę pranešimų apie kažkokią veiklą prie namų durų. Tai pakoregavus, durų skambutis tampa mažiau jautrus. Bendrai – tai puikus produktas.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(4)
(2)

Komentarai ()