„Onever T39“ - tikras išsigelbėjimas senesniame automobilyje: itin universalus ir labai pigus prietaisas yra ir įkroviklis, ir FM moduliatorius, ir įtampos matuoklis, ir laisvų rankų įranga (Video)  ()

„Onever T39“ - tai įrenginys, kuris pravers kiekviename senesniame automobilyje. Šis kompaktiškas įrenginys atlieka FM moduliatoriaus, įkroviklio, laisvų rankų įrangos funkcijas. Jis turi USB ir atminties kortelės lizdus bei „Bluetooth 3.0“ prieigą. Lankstus stiebas leidžia pasirinkti apžvalgos kampą, todėl juo patogiai naudosis visi vairuotojai bet kokiame automobilyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Pagrindinės funkcijos: laisvų rankų įranga, FM moduliacija, išmaniųjų prietaisų įkrovimas.
  • Papildomos funkcijos: rodoma automobilio elektros sistemos įtampa, GPS nurodymai iš mobilaus telefono per automobilio garsiakalbius.
  • Veikimo dažnis: 20Hz-15Khz.
  • Atminties kortelė: „micro SD“ iki 32 GB.
  • Ekranas: 1,44 colių LCD.
  • Apsaugos: nuo temperatūros, įtampos, srovės šuolių ir trumpo jungimo.
  • Ryšiai: „Bluetooth 3.0“
  • Jungtys: 1xUSB 3.0 (greitojo įkrovimo), 1xUSB 2.0; atminties kortelės lizdas.
  • Dydis ir masė: 8,20 x 4,60 x 17,00 cm, 82 gramai.

Kaina

Tai – „Onever T39“ – įrenginys, kurio jums tikriausiai reikia jūsų automobilyje. Kas tai? Na, pradėkime nuo to, kad tai yra įprastas USB įkroviklis išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Jis turi du USB lizdus – vieną įprastą ir vieną greitojo įkrovimo „USB 3.0“. Tačiau tik vienas lizdas yra ten, kur jo ir tikitės – antrasis yra sumontuotas ant ilgo lankstus stiebo esančiame prietaise.

Į šį USB lizdą galite įjungti ne tik telefoną, bet ir USB raktą, mat T39 yra ir FM moduliatorius. Tai reiškia, kad jis gali skaityti įvairių formatų audio failus ir juos radijo bangomis siųsti į automobilinę stereo sistemą. Taigi, tai, ką įrašysite į USB raktą gros per automobilio garsiakalbius. Tačiau ir tai dar ne viskas – galite muziką laikyti ne tik USB rakte, bet ir atminties kortelėje, nes T39 turi lizdą ir jai.

Galiausiai, tai yra ir laisvų rankų įranga. Prie T39 per „Bluetooth“ galite prijungti savo išmanųjį telefoną. Tuomet jūsų pašnekovo balsas bus girdimas per automobilio garsiakalbius. Pats T39 turi mikrofoną, kuris leis žmogui prie kito ragelio aiškiai girdėti jūsų balsą. Žinoma, naudotis laisvų rankų įranga yra kur kas saugiau, ypač kai pašnekovo balsas yra girdimas labai garsiai ir aiškiai.

Visas šias funkcijas kontroliuoti labai lengva aiškaus korpuso ir mygtukų išdėstymo dėka. T39 turi 1,44 colių LCD ekraną, kuriame bus rodomas dažnis, skambinimo informacija ir kiti svarbūs duomenys. Aplink ekraną yra 5 mygtukai. Centrinis yra skirtas dainai sustabdyti, pakelti ir padėti ragelį. CH raidėmis pažymėtas mygtukas leidžia keisti muzikos grojimo kanalą – iš „Bluetooth“ į atminties kortelę ar USB raktą. M mygtukas leidžia pasirinkti muzikos failus, o likę du – perjungti dainą.

Pats T39 prietaisas atrodo visai neblogai. Pagrindinis jo korpusas yra sumontuotas ant lankstaus stiebo, todėl galėsite pasirinkti norimą kampą. Ekranas šviečia mėlynai, bet, jei tai erzina, nenaudojamą jį galite išjungti. Beje, nepaminėtos liko dar dvi funkcijos. T39 gali per automobilio garsiakalbius leisti ne tik pokalbius bei muziką, bet ir, pavyzdžiui, GPS nurodymus – kur kas garsiau girdėsite, kur reikia sukti. O ekrane galėsite pamatyti ir automobilio elektros sistemos įtampą – tai padės geriau suprasti akumuliatoriaus būklę.

Apskritai, „Onever T39“ yra labai naudingas prietaisas visiems automobiliams, kurie „Bluetooth“, USB ir atminties kortelės funkcionalumo neturi integruoto į įprastą audio sistemą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai ()