Didysis lapkričio „11.11“ išpardavimas įgauna pagreitį: Cafago skelbia naujausius nuolaidų kuponus žaidimų kompiuteriui bei TV priedėliui „MX10“ (Video)  (1)

Naujausi internetinės parduotuvės Cafago pasiūlymai ir informacija apie didįjį lapkričio „11.11“ išpardavimą:

1. Žaidimų kompiuteris „NEW Mini Video Game Console“ su 620 skirtingų žaidimų

2. TV priedėlis „MX10“ – „Android 8.1“ operacinė sistema, 4 GB/64 GB, 4K raiška

3. Informacija apie „11.11“ išpardavimą


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Žaidimų kompiuteris „NEW Mini Video Game Console“ su 620 skirtingų žaidimų

Dabar šį žaidimų kompiuterį su nuolaidos kuponu PS1628 galima įsigyti už 11,69 eurus.

Nemokamas pristatymas į Lietuvą. Ribotas prekių kiekis.

„NEW Mini Video Game Console“ yra tarsi įprastinė žaidimų konsolė, kurią galime prijungti prie savo televizoriaus. Vienintelis trūkumas, kad ji neturi HDMI jungties ir yra jungiama su AV kabeliu. Įsigijus šią konsolę taip pat gausite ir du valdymo pultelius, todėl klasikiniais žaidimais galėsite mėgautis ir juos žaidžiant kartu su draugais.

Jeigu pažvelgsime į žaidimų sąrašą, kurį rasime šiame žaidimų kompiuteryje – jame tikrai gausu pačių įvairiausių žaidimų, kurių yra net 620. „NEW Mini Video Game Console“ viduje rasime įdiegtus tokius legendinius žaidimus kaip „CONTRA“, daugybę „Mario“ versijų ar legendinį „Donkey Kong“, kuris taip pat pasižymi įvairių versijų ir dalių gausa. Taigi, jeigu esate klasikinių žaidimų mėgėjas, išbandyti šį žaidimų kompiuterį bus tikrai įdomu.

Verta atkreipti dėmesį ir į tai, jog „NEW Mini Video Game Console“ yra pakankamai kompaktiškas ir neužims daug vietos. Šio žaidimų kompiuterio svoris yra vos 130 gramų, o išmatavimai – 13 x 10 x 4,5 cm. Kompiuteris yra tikrai kompaktiškas, todėl nekils problemų ieškant jam vietos.

2. TV priedėlis „MX10“ – „Android 8.1“ operacinė sistema, 4 GB/64 GB, 4K raiška

Šiuo metu yra išparduodamas šis priedėlis ir dabar jo kaina siekia 46,59 eurus. Ribotas pasiūlymo laikas ir prekių skaičius.

„MX10“ – tai išmanusis televizoriaus priedėlis su „Android 8.1“ operacine sistema, kuris iš esmės jūsų turimam televizoriui suteikia išmanaus įrenginio savybių – galėsite naršyti internete, naudotis „Android“ skirtomis programėlėmis, naudotis „Youtube“, „Netflix“ ir kitomis vaizdo įrašų žiūrėjimo paslaugomis. Geriausia tai, kad „MX10“ palaiko 4K formatą, todėl vaizdo kokybė bus labai gera.

Šis įrenginys taip pat palaiko erdvinį garsą, 4K vaizdo formatą, turi 4 branduolių procesorių ir „Mali-450“ vaizdo plokštę. Taip pat 4 GB SDRAM ir 64 GB EMMC Flash vidinę atmintį. Smagu ir tai, kad palaiko papildomą atminties kortelę iki 128 GB.

„MX10“ turi gausybę jungčių – pavyzdžiui, net 4 USB lizdus. Ir svarbiausia, turi LAN jungtį, tad užtikrinama interneto prieiga įprastu kabeliu. TV priedėlis palaiko ir „WiFi 2.4G 802.11 b/g/n“ ryšį.

Žinoma, yra įdiegtas HDR technologinis sprendimas, palaiko H.265/H.264, HD MPEG1/2/4 ir kitas vaizdo suspaudimo technologijas bei yra suderinamas su daugybe vaizdo formatų: AVI, ISO, MKV, MPG, MPEG ir daugeliu kt.

Be abejo, palaiko tokias funkcijas, kaip „Miracast“ ar „Airplay“, o su „online" veikiančiomis programomis galėsite peržiūrėti filmus iš esmės analogiškai kaip tai darote naudodamiesi savo kompiuteriu. TV priedėlis palaiko daugybę kalbų, tad net ir mažiau susipažinusiems su TV priedėlių valdymo niuansais nekils kažkokių problemų, norint pilnavertiškai mėgautis aukščiausios kokybės programomis.

Pats TV priedėlio valdymas vyksta pakuotėje esančiu valdymo pulteliu arba, jei tik yra poreikis, galima atskirai įsigyti specialią belaidę pelę.

Šioje apžvalgoje detaliai apžvelgia šį TV priedėlį, jį prijungia prie telelevizoriaus ir išbando:

Didysis „11.11“ išpardavimas

Na, o jei šios dvi prekės nesudomino, Cafago primena, kad ir pas juos vyksta didysis lapkričio „11.11“ išpardavimas. Ši savaitė Kinijos prekybininkams yra labai intensyvi ir kiekvienas iš jų stengiasi pirkėjus sudominti geromis akcijomis, įvairiais žaidimais ir įspūdingais prizais. Ne išimtis yra ir Cafago, kurie skelbia, kad prekėms taiko iki 80 % nuolaidas.

Čia galima vos už 9,9 dolerius įsigyti 3 skirtingas prekes bei įvairių populiarių prekių, kurioms taikomos ženklios nuolaidos. Taip pat kaščiausių pasiūlymų sąrašas yra nuolatos atnaujinamas, tad įvairių prekių patraukliomis kainomis gali rasti ir išrankiausi pirkėjai. Visą informaciją rasite apsilankę Cafago.com svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai (1)