TOP 5 įdomiausi daiktai iš Kinijos: nuo roboto ir slaptos kameros iki 3 objektyvų telefonui ir magnetinio įrankių laikiklio (Video)  ()

Beprasidedanti žiema jau visai greitai nudžiugins šventėmis. Šis laikotarpis ir džiugina, ir kelia stresą, bet su juo galima kovoti ir apsipirkinėjant. Šiame straipsnyje - 5 įdomūs daiktai iš Kinijos:

- magnetinis įrankių laikiklis, parduodamas su 13 % nuolaida;

- objektyvų rinkinys telefonui už €10,27;

- itin maža IP kamera, siūloma su 56 % nuolaida;

- universalus kameros laikiklis 35 % pigiau;

- robotas-konstruktorius su 16 % nuolaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Itin tvirtas magnetinis laikiklis „Car Magnetic Pad for Holding Tools“

€13,31 | 13 % nuolaida.

Tai - pagalbininkas tiems, kurie mėgsta patys taisyti savo automobilius ar meistrauti. Šis magnetinis įrankių laikiklis yra pagamintas iš lanksčios medžiagos, kuri nesubraižys automobilio - jis gali būti tvirtinamas tiesiai prie kėbulo, tačiau tikriausiai saugiau bus jį prilipdyti prie kito metalinio paviršiaus (įrankių dėžės ar keltuvo).

Šis padėklas iš tiesų yra stiprus magnetas, todėl gali išlaikyti ir sunkius įrankius. Geriausia tai, kad įrankius visada surasite ten, kur jums patogiausia, net jei šis paviršius yra vertikalus.

Įrankiai niekur nenurieda ir nepasimeta, tačiau šį padėklą taip pat galite naudoti ir kitoms smulkmenoms. Jis išlaikys įvairius varžtus, veržles ir kitas smulkias detales. Šio padėklo išmatavimai - 29,5 x 20 cm.

Žinoma, tokie daiktai turi ir trūkumą - prie jų lengvai prilimpa smulkios metalo dalelės, todėl šį padėklą reikės saugoti. Pirkėjai pataria jį visada prilipdyti prie įrankių dėžės, kad nebūtų perkėlinėjamas iš vienos vietos į kitą. Šiuo metu šiam įrankiui taikoma 13 % nuolaida ir jis kainuoja €13,31. Siuntimas į Lietuvą kainuoja vos 5 centus.

Beje, kalbant apie pirkėjus, visi 6 įvertinimus palikę žmonės skyrė maksimalų įvertinimą. Štai ką keletas iš jų pasakojo:

  • Jonathan – „Myliu šį magnetinį padėklą. Jį galima pritvirtinti prie bet kokio plieninio paviršiaus. Naudojau jį su veržliarakčiais, varžtais, vinimis, veržlėmis ir taip toliau. Jis veikia puikiai ir visus įrankius išlaiko vietoje. Puikus priedas mano įrankių dėžei“.
  • Albert – „Kol kas esu patenkintas šiuo produktu. Naudoju jį mažiems ir vidutiniams įrankiams. Veikia puikiai. Kai jo nenaudoju, prilipdau prie įrankių dėžės šono“.
  • Steve W. – „Puikus įrankių laikiklis. Pirkau jį kaip pakaitalą savo senam metaliniam padėklui. Veikia daug geriau, nes sename padėkle smulkūs daiktai nuolat pasimesdavo“.

2. Specialus 3 objektyvų rinkinys išmaniajama telefonui  „Mobile Phone Rotation Lens Multi-Function 4 In 1 HD Convenient Phone Accessories“

€10,27.

Tai - trijų objektyvų ir jų laikiklio rinkinys jūsų išmaniajam telefonui. Šiais laikais paprasti fotoaparatai jau naudojami retai - daugumą žmonių fotografuoja išimtinai tik savo telefonais. Tačiau telefonų kameros vis dar neturi reikalingo funkcionalumo.

Šiame rinkinyje - 3 objektyvai, kurie jūsų nuotraukoms suteiks įdomių charakteristikų:

  • 20X „Macro“ objektyvas;
  • 0,62X plataus kampo objektyvas;
  • itin plataus net 198 laipsnių kampo objektyvas.

Visi šie objektyvai yra sumontuoti specialiame laikiklyje, kuris leidžia juos greitai keisti. Geriausia tai, kad šis priedas tinka absoliučiai daugumai telefonų rinkoje.

Šis objektyvų rinkinys kainuoja €10,27. Dar €0,32 kainuos siuntimas į Lietuvą.

3. Slapta mini kamera, kurios neįmanoma pastebėti - „Network HD Wireless WiFi Smart Anti-theft Aerial Camera Module“

€8,96 | 56 % nuolaida.

Tai - itin maža IP kamera. Nuo kitų IP kamerų rinkoje šis įrenginys skiriasi tuo, kad jis yra toks mažas, kad jame nėra garsiakalbio - pasikalbėti su namie likusiais žmonėmis nepavyks. Kita vertus, itin mažas dydis leidžia šią kamerą paslėpti. 

Kameros objektyvas yra užmaskuotas tarsi varžto galvutė, o elektronikos komponentai yra atskiri laidu, todėl juos taip pat lengva paslėpti. Nepaisant to, šiame mažyčiame prietaise vis tiek yra baterija, kurios pakanka 45 minučių filmavimui, atminties kortelės lizdas (iki 32 GB) ir, žinoma, šio įrenginio šerdis - „Wi-Fi“ modulis.

Ši kamera taip pat turi ir judesio daviklį, leidžia tuo pačiu ir žiūrėti vaizdus, ir juos įrašyti. Tačiau turi ir nedidelių trūkumų - filmuoja tik 640 x 480 VGA raiška. Kita vertus, pirkėjai teigia, kad vaizdo kokybė yra pakankamai gerai. Šiai kamerai šiuo metu taikoma 56 % nuolaida ir ji kainuoja €8,96. Dar €0,37 kainuoja siuntimas į Lietuvą.

Kalbant apie pirkėjus, 5 iš jų šiam įrenginiui skyrė maksimalų įvertinimą. Štai ką keletas iš jų pasakojo:

  • Chuck Lori – „Neturiu namų apsaugos sistemos, todėl ši kamera man patinka, nes leidžia namus ir šunis patikrinti net kai esu išvykęs. Man labai patinka faktas, kad šios kameros neįmanoma pastebėti“.
  • Frank – „Pakankamai gera kamera, labai kompaktiška. Jei surasite būdą ją paslėpti, ji gali būti labai naudinga. Vaizdo kokybė pagal kameros dydį yra pakankamai gera“.
  • Bacon – „Ši kamera puikiai filmuoja ir naktį. Judesio daviklio funkcionalumas man taip pat labai patinka“.

4. Universalus kameros stovas su fiksavimu į bet kokią padėtį - „Folding Z Shape Camera Stand Holder Plate Gopro Desktop Tripod“

€6,21 | 35 % nuolaida.

Tai - universalus kameros stovas, tinkantis tiek rimtam fotoaparatui, tiek veiksmo kamerai, tiek išmaniajam telefonui. Šis Z formos stovas įrenginius gali išlaikyti įvairiais kampais, skirtingame aukštyje. Geriausia tai, kad nenaudojamas jis gali būti sulankstytas į labai kompaktišką korpusą.

Šis stovas sveria vos 173 gramus. Jis tinka visai eilei prietaisų, tačiau kai kuriems (ypač telefonams) reikės papildomų laikiklių. Tiesiai prie stovo galėsite pritaisyti tuos įrenginius, kurie turi standartinius sriegius.

Šiuo metu jam taikoma 35 % nuolaida ir jis kainuoja €6,21. Siuntimas į Lietuvą nieko nekainuoja.

Stovo apačioje yra neslystantys padukai, kurie stovui suteikia stabilumo. Pats stovas taip pat gali būti pritvirtintas prie trikojo, gimbalo ar kito priedo.

 

9 pirkėjai pateikė savo nuomonę apie šį daiktą ir jis šiuo metu gali pasigirti vidutiniu 4,67 žvaigždučių įvertinimu. Štai ką keletas iš pirkėjų sakė savo atsiliepimuose:

  • Bang – „puikus priedas mano kamerai. Tikėjausi, kad visas stovas yra pagamintas iš metalo, tačiau jis beveik visas yra plastikinis – metalinė tik vidurinė jo dalis. Nepaisant to jis veikia puikiai“.
  • Colleen – „Veikia taip, kaip žadėta. Vienintelis mano nusiskundimas yra tai, kad laikiklį sunku suveržti, nes varžtai yra gana slidūs. Bet su tuo įmanoma susigyventi. Puikus priedas už patrauklią kainą!“
  • Fernando Pedro – „Įpakavimas buvo apgadintas, bet laikiklis nebuvo pažeistas. Vis tiek galėtų būti geriau apsaugotas. Gaminys atkeliavo numatytu laiku. Laikiklis yra toks, koks ir buvo žadėtas, metalinis, geros kokybės.

5. Fantastiškai pigus konstruktorius su saulės elementais - „CUTE SUNLIGHT 2125 T4 4 in 1 Solar Dinosaur Robot DIY Kit“

€6,21 | 16 % nuolaida.

Tai - robotas-konstruktorius. Šis nedidelis žaislas yra skirtas vyresniems nei 10 metų amžiaus vaikams. Jis yra pagamintas iš ABS plastiko, tačiau norint su juo pažaisti jį dar reikės surinkti.

Tai - konstruktorius, todėl pirkėjai gaus daugybė smulkių detalių. Geriausia tai, kad jas galima surinkti į kelias skirtingas konfigūracijas. Tas pats konstruktorius gali virsti ir dinozauru, ir pramoniniu grąžtu, ir vabalu, ir robotu. Ir visi šie kūriniai judės be jokių baterijų.

Šis robotas naudoja saulės elementą. Gerai tai, kad sudėtingos elektronikos čia nėra, todėl vaikai daug išmoks, bet jiems kartu ir nenusibos žaisti su šiuo daiktu. Šiuo metu šiam konstruktoriui taikoma 16 % nuolaida ir jis kainuoja €6,21. Į Lietuvą jis yra siunčiamas nemokamai.

Gearbest.com portale 469 pirkėjai vidutiniškai šiam daiktui skyrė 4,84 žvaigždučių įvertinimą. Štai ką pirkėjai pasakojo savo atsiliepimuose:

  • Krisztian – „Surinkti keturis įmanomus robotus tikrai smagu, bet dar smagiau yra matyti juos vaikštančius. Ypač vabalą, kuris koordinuoja visų šešių kojų judesius ir dar judina žandikaulį. Visi robotai demonstruoja sudėtingus judesius, malonu matyti kaip jie veikia. Buvo įdomu sudėti krumpliaračius. Maniau, kad transmisijos atkeliaus surinktos, bet džiaugiuosi, kad jas teko surinkti patiems. Man taip pat patiko, kad jam energijos suteikia saulė“.
  • Zoran Milutinović – „Puikus produktas už žemą kainą. Šis robotas yra skirtas vaikams, kad jie naudodami savo vaizduotę sudėtų skirtingas dalis į įvairias kombinacijas. Jis padeda jiems pamilti mokymąsi. Galima surinkti grąžtą, dinozaurą, robotą ir vabalą – ypač patiks vaikams, kurie mėgsta mokslą ir „Pasidaryk pats“ projektus. Gerai, kad jis yra varomas saulės energija“.
  • Allan – „Gera medžiagų kokybė, lengvas surinkimas, suteikia pasitenkinimo jausmą. Jis skatina vaikų smalsumą, susidomėjimą, kaip viskas veikia. Saulės energijos elementas veikia labai gerai ir demonstruoja, kaip galima panaudoti saulės šviesą energijai išgauti. Tiesa, būtų geriau, jei įrenginys turėtų bateriją ir instrukcijas anglų kalba“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()