Kinijos turgelio stebuklai: dar labiau atpigo naujos kartos vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai Pro“, puikūs pasiūlymai „Lenovo Watch 9“ ir „Xiaomi Mi LYEJ02LM“ (Video)  ()

Kinijos elektroninėse parduotuvėse gausu išpardavimų. Daugeliui jie atrodo nereikalingi, tačiau jų metu tikrai galima įsigyti norimus daiktus pigiau nei įprastai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokias tendencijas puikiai patvirtina šią savaitę surengtas „Consumer Electronics“ išpardavimas. Jame šį kartą su reikšmingomis nuolaidomis galite įsigyti įvairius elektroninius aksesuarus.

Dar labiau atpigo naujos kartos vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai Pro“

47€17% nuolaida 

Populiariojo „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratoriaus atnaujinta versiją „Xiaomi 70mai Pro“ už tikrai gerą kainą buvo galima įsigyti „Juodojo penktadienio“ išpardavimo metu. Vis dėl to šį kartą nieko neprarado ir tie, kurie nusprendė dar šiek tiek palaukti. Jeigu praeitą savaitę už „Xiaomi 70mai Pro“ vaizdo registratorių tekdavo mokėti 48 eurus, tai dabar jį galite įsigyti su dar didesne nuolaida už 47 eurus. Skirtumas nedidelis, bet vistiek pigiau.

Šis naujos kartos vaizdo registratorius garsėja 1944p filmavimo raiška (2592 x 1944), Sony IMX335 jutikliu ir daug šviesos priimančia F1.8 diafragma. „Xiaomi 70mai Pro“ vaizdo registratorius reikšmingą privalumą taip pat įgyja dėl savo išskirtinio gebėjimo susidoroti su pertekline saulės šviesa (WDR).

Be to, įsigijus GPS modulį (dabar kaina su nuolaida 12,63 €) dar galima pasinaudoti ir ADAS techninio sprendimo privalumais, kuris vairuotojui teikia papildomus įspėjamuosius signalus ir taip padeda užtikrinti saugų vairavimą visos kelionės metu.

Mažiausia kaina „Lenovo Watch 9“ išmaniajam laikroddžiui su klasikine išvaizda

€15.98 | 55% nuolaida 

Jeigu ieškote klasikinio laikrodžio su išmaniosiomis funkcijomis, tuomet jums tikrai verta pasidomėti „Lenovo Watch 9“. Priminsime, kad apie šį laikrodį esame rašę keletą kartų, o dar vasarą už jį tekdavo mokėti nuo 18 iki 35 eurų. Tuo tarpu šiuo metu „Lenovo Watch 9“ Kinijoje galima įsigyti ir nemokamai į Lietuvą atsisiųsti už 16 eurų.

 „Lenovo Watch 9“ korpusas yra pagamintas iš cinko lydinio, o apyrankė iš specialaus odos alerginių reakcijų nesukeliančio silikono. Įdomu, kad laikrodis sveria vos 55 gramus ir yra atsparus išorės poveikiui - su juo drąsiai galima plautis rankas ar maudytis ežere. Būtina priminti, kad „Lenovo Watch 9“ naudoja CR2032 tipo bateriją, kuri šiuo atveju tarnauja net apie 240 dienų. Be to, šis laikrodis turi Bluetooth ryšio modulį, todėl taip pat galia būti susiejamas su išmaniuoju telefonu.

Mažiausia kaina laisvų rankų įrangai „Xiaomi Mi LYEJ02LM“

€8.8825% nuolaida

Jeigu ieškote tikrai kokybiškos laisvų rankų įrangos iš Kinijos, tuomet jums dar kartą norėtume priminti apie tarptautinio pripažinimo jaus spėjusią susilaukti ausinę „Xiaomi Mi LYEJ02LM“. Šį ausinė/laisvų rankų įranga Kinijoje turi daugiau nei 2000 pirkėjų vertinimų ir šiuo metu turi bendrą 4,86 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų. Vasarą už „Xiaomi Mi LYEJ02LM“ tekdavo mokėti 11 eurų ir daugiau, o dabar šią laisvų rankų įrangą galite įsigyti vos už 9 eurus.

„Xiaomi Mi LYEJ02LM“ palaiko „Bluetooth 4.1“ ryšį ir veikia 10 metrų spinduliu nuo su ausinėmis suporuoto įrenginio. Šis aksesuaras garsėja itin mažu 6,5 gramų svoriu ir specialiu kabliuku, kuris padeda jai neiškristi iš ausies kaušelio. Ausinių varža siekia 32 omus, dažnis yra nuo 20 Hz iki 40 kHz, o jautrumas siekia 98 dB. Taip pat ausinės slopina pašalinius garsu, tad yra girdima tik muzika ir aiškus jums skambinančiojo žmogaus balsas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(6)
(-4)

Komentarai ()