Trumpas ir sparčiai šluojamas pasiūlymas: su nuolaidos kuponu parduodamas labai ribotas kiekis „Zeblaze VIBE 4 HYBRID“ - itin tvirtas, plieninio korpuso išmanusis laikrodis su fantastiška išvaizda (Video)  ()

Cafago toliau džiugina išmaniųjų laikrodžių mėgėjus ir pristato naują „Zeblaze“ kompanijos kūrinį - išmanųjį laikrodį „Zeblaze VIBE 4 HYBRID“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Išmaniajam laikrodžiui „Zeblaze VIBE 4 HYBRID“ taikomas CC428 nuolaidos kuponas.
  • Galutinė laikrodžio kaina – 20,59 eurai.
  • Ribotas prekių skaičius – tik 300 vienetų, daugiau nei pusė jau išpirkta
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Zeblaze VIBE 4 HYBRID“ yra nebrangus, bet kokybiškas ir daugybe funkcijų pasižymintis išmanusis laikrodis, kuris iš pirmo žvilgsnio atrodo, kaip įprastas vyriškas laikrodis.

Laikrodžio korpusas ir silikoninio dirželio sagtis yra pagaminti iš nerūdijančio plieno, o 1,24 colių įstrižainės FSTN ekranas yra dengtas safyriniu stikliuku (9H tvirtumo standartas), kuris, gamintojo teigimu, yra atsparus subraižymams ir gerai atspindi šviesą.

Verta paminėti ir tai, kad „Zeblaze VIBE 4 HYBRID“ galima pasirinkti iš keturių skirtingų spalvų derinių: juodos, pilkos, mėlynos ir sidabro spalvos.

Taip pat gamintojas itin pabrėžia išmaniojo laikrodžio naudojimosi patogumą – jis turi net keletą tvirtų mygtukų, kuriais galima įjungti/išjungti bei keisti funkcijas ir nustatymus.

Nors „Zeblaze VIBE 4 HYBRID“ atrodo, kaip įprastas laikrodis, bet jis užtikrina daugumą išmaniojo laikrodžio funkcijų: nuolatinį fizinės veiklos rodiklių sekimą, kaip nueitų žingsnių skaičiavimą, sudegintas kalorijas, palaiko nuotolinį kameros valdymą, primena apie gautus pranešimus bei skambučius ir taip toliau.

Kas dar labai svarbu, kad šis laikrodis yra atsparus vandeniui, turi 5ATM standartą, tad jis nebijo vandens. Tiesa, su juo maudytis ir nardyti vandenyje tikrai nerekomenduojama.

Labai gerai, kad šis laikrodis yra taip pat atsparus dulkėms bei smūgiams. Tad kaip už tokią kainą tai yra gana įspūdingi parametrai.

Pats laikrodis nėra įkraunamas, bet maitinamas japoniška Maxell CR2450 baterija, kurios talpa siekia net 610 mAh. Gamintojas teigia, kad budėjimo režimas siekia iki 24 mėnesių.

 „Zeblaze VIBE 4 HYBRID“ laikrodis palaiko „Bluetooth 4.0“ ryšį ir yra suderinamas su „Android 4.3“/„iOS 7.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Tad informaciją galima bus matyti savo išmaniajame telefone, o išsamius duomenis rasite išmaniojoje programėlėje „Sport+“, kuri darbuojasi anglų, rusų ir kitomis kalbomis.

Pabaigai vertėtų paminėti ir tai, kad laikrodis gali savyje saugoti visus sukauptus iki 15-os dienų duomenis. Tad nereikia būti nuolatos susiejus „Zeblaze VIBE 4 HYBRID“  laikrodžio su kuriuo nors savo išmaniuoju įrenginiu. Vėliau duomenys gali būti perkelti į išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį ir tai yra ne tik patogiau, bet ir taip taupoma baterijos energija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(6)
(7)

Komentarai ()