Iš Čekijos sandėlio už rekordiškai gerą kainą parduodamas vienas iš pačių geriausių kiniškų 3D spausdintuvų – spausdinami itin dideli objektai, o surenkamas iš 2 dalių („Jgaurora A5“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (4)

„Jgaurora A5“ – tai šiuo metu pats populiariausias Kinijoje parduodamas 3D spausdintuvas, kuris bene labiausiai garsėja dėl galimybės spausdinti didelius objektus (305 x 305 x 320 mm). Šis 3D spausdintuvas taip pat išsiskiria raiškiu didelės įstrižainės spalvotu lietimui jautriu ekranu, daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl savo spausdinimo kokybės ir greičio, o dar didesnį patrauklumą įgyja dėl lengvo paruošimo darbui bei optimalaus dydžio korpuso (53,6 x 48 x 54,3 cm).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Jgaurora A5“ specifikacijos

  • Spausdinimo erdvė: 305 x 305 x 320 mm.
  • Spausdinimo greitis: 10 - 150 mm/s.
  • Sluoksnio storis: 0,1 - 0,3mm.
  • Spausdinimo galvutė: skersmuo - 0,4 mm.
  • Galimi užpildai:  PLA, ABS, PETG, medienos kompozitas ir kt.
  • Temperatūra:  šildomas paviršius pasiekia iki 110 °C.
  • Ekranas: 2,8 colių spalvotas lietimui jautrus ekranas.
  • Jungtys ir lizdai: SD kortelės lizdas, USB jungtis.
  • Korpusas: aliuminis rėmas sudarytas iš dviejų atskirų dalių.
  • Kitos savybės: galimybė tęsti spausdinimą po elektros dingimo; įdiegtos srovės, įtampos ir temperatūros saugos tikrinimo sistemos; automatinis kaitinimo paviršiaus lygio reguliavimas; perspėjimas dėl pasibaigusios spausdinimo medžiagos.
  • Valdymas: naudojant liečiamą spalvotą ekraną arba naudojantis kompiuteryje įdiegta programine įranga.
  • Masė ir matmenys: 53,6 x 48 x 54,3 cm; 13,8 kg.

„Jgaurora A5“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest“ – 244,26 €.
  • Galioja nuolaidos kuponas GBJKA5.
  • Dabar parduodamas su 32% nuolaida, į Lietuvą už papildomus 4,33 € iš Čekijos sandėlio atsiunčiamas per 5 darbo dienas.
  • AliExpress“ – 254,90 €.

3D spausdintuvų pasiūla darosi vis platesnė, nes vis daugiau patentų gali būti pritaikomi praktiškai kuriant naujus sprendimus. Vos per keletą metų kinai šioje rinkoje sparčiai pasistūmėjo į priekį, todėl dabar 3D spausdintuvai yra prieinami praktiškai kiekvienam norinčiam. Pavyzdžiui, 3D spausdintuvas „Jgaurora A5“ garsėja ne tik gera kaina, bet ir savo išskirtiniu funkcionalumu, o kas svarbiausia į Lietuvą gali būti pristatytas vos per 5 darbo dienas.

„Jgaurora A5“ daugelį pirkėjų žavi patraukliu šiuolaikišku dizainu ir paprastu paruošimu darbui. Būtent to šiuo metu negali pasiūlyti kiti 3D spausdintuvai. Pavyzdžiui, gana populiarus 3D spausdintuvas „Alfawise U20“ yra kur kas sunkiau paruošiamas darbui, nes susideda iš keturių atskirų dalių. Tuo tarpu „Jgaurora A5“ turi vos dvi atskiras dalis, todėl darbui yra paruošiamas tiesiog akimirksniu.

Būtina pabrėžti dar ir tai, kad „Jgaurora A5“ korpuso matmenys siekia 53,6 x 48 x 54,3 cm, kai „Alfawise U20“ net 61,20 x 57,50 x 39,5 cm, tačiau abu šie 3D spausdintuvai gali spausdinti labai panašaus dydžio objektus (305 x 305 x 320 mm prieš 300 x 300 x 400 mm).

Lyginant šiuos du 3D spausdintuvus norisi pridėti ir tai, kad „Jgaurora A5“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes turi automatiškai kaitimo paviršiaus padėtį sureguliuojantį mechanizmą. Pastarojo kol kas negali pasiūlyti nei „Alfawise U20“, nei kiti populiarūs 3D spausdintuvai. Toks sprendimas yra iš tiesų labai naudingas, nes leidžia 3D spausdintuvą paruošti darbui kur kas greičiau nei įprastai.

„Jgaurora A5“ taip pat garsėja naujos kartos BDG kaitinimo paviršiumi, kuris spausdinimo metu garantuoja gerą sukibimą ir kaitiną. Tuo tarpu baigus spausdinimą paviršių sudarančios nematomos mikrosporos atvėsusios atitinkamai susitraukia, todėl atspausdintą daiktą galima itin lengvai pašalinti nuo spausdinimo paviršiaus.

Skaitytojai, kurie jau yra išbandę 3D spausdinimą puikiai žinos, kad naudojant tam tikrus senesnės kartos 3D spausdintuvus nuo paviršiaus nuimti atspausdintą daiktą nėra taip paprasta kaip atrodo, o kartais tai atliekant juos galima netgi sugadinti.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Jgaurora A5“ yra vienas pirmųjų 3D spausdintuvų, kuriame didelis dėmesys skiriamas saugumui. Šis 3D spausdintuvas kaip ir daugelis kitų gali pranešti apie pasibaigusią spausdinimo medžiagą, tačiau šiuo atveju kur kas svarbiau yra tai, kad „Jgaurora A5“ taip pat turi papildomus įdiegtus saugos mechanizmus, kurie padeda aptikti srovės ir įtampos šuolius, leidžia išvengti perkaitimo rizikos ar trumpų sujungimų pavojų.

„Jgaurora A5“ atsiliepimai

3D spausdintuvas „Jgaurora A5“ dėl savo aukštos kokybės yra labai gerai vertinimas pirkėjų tarpe. Šiuo metu tai bene pats populiariausias ir perkamiausias 3D spausdintuvas iš Kinijos, kuris turi 4,64 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų.

  • Oliver. Perskaičiau tikrai daug įvairių apžvalgų kol galiausiai apsisprendžiau įsigyti šį 3D spausdintuvą. Dabar jau galiu drąsiai patvirtinti, kad esu be galo patenkintas savo pasirinkimu, nes „Jgaurora A5“ garantuoja greitą iš kokybišką spausdinimą. Manau, kad tai vienas geriausių pasirinkimų šiuo metu įvertinus funkcionalumą ir kainą.
  • Uwe. Tai yra pirmasis mano 3D spausdintuvas, kuris man buvo pristatytas vos per 4 dienas. Likau maloniai nustebęs, kad šį 3D spausdintuvą buvo taip paprastą paruošti darbui, o visą reikiamą informaciją radau komplekte pridėtoje Micro SD kortelėje. „Jgaurora A5“ taip pat išsiskiria greitai įkaistančiu spausdinimo paviršiumi. Nors ir kaip tai atrodo keista, bet kol kas nepastebėjau jokių šio 3D spausdintuvo trūkumų.
  • Daxcover. Tai 3D spausdintuvas, kurį jau galima naudoti praktiškai iš karto vos tik išpakavus. Kitaip sakant, šiuo atveju pakanka sujungti dvi atskiras dalis ir „Jgaurora A5“ jau būna paruoštas darbui. Rekomenduočiau šį 3D spausdintuvą tiems, kurie tiesiog tingi sukti galvą aiškindamiesi ką reiškia papildomi nustatymai. „Jgaurora A5“ tiesiog veikia puikiai su standartiniais nustatymais, o tai padeda taupyti laiką ir leidžia greitai turėti galutinį atspausdintą daiktą.
  • Sam. Tiesiog dievinu šį 3D spausdintuvą dėl labai didelio spausdinimo paviršiaus. Valdymas naudojant lietimui jautrų ekraną taip pat yra itin patogus, o pagalbinis spausdinimo paviršiaus kontrolės mechanizmas yra tikras išsigelbėjimas mažiau patyrusiems. „Jgaurora A5“ taip pat gali spausdinti tiesiai iš USB, todėl daugiau nereikės gaišti laiko ieškant Micro SD kortelės adapterio!
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai (4)