Geriausias elektrinis dantų šepetėlis pagal kainą ir kokybę? Ką sako apžvalgos, kodėl jį renkasi vietoje „Philips“ ar „Xiaomi“, kokius pagrindinius trūkumus pastebi apžvalgininkai („Alfawise S100“ apžvalgų suvestinė, Video, 30 % nuolaida)  (6)

Apžvalgininkai pripažįsta, kad „Alfawise S100“ yra puikus elektrinis dantų šepetėlis. Atsparus vandeniui, tvirtai ir kokybiškai pagamintas, turi 5 valymo režimus, baterija tarnauja mėnesį laiko, o ir esantis specialus dėklas labai pravers kelionėje. O kuo jis dar išsiskiria ir kaip valo dantis?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šioje elektrinio dantų šepetėlio „Alfavise S100“ apžvalgų suvestinėje ir surasite koncentruotą informaciją, ką apie šį įrenginį kalba apžvalgininkai, kokius svarbiausius dalykus pastebi.

Apžvalgininkai patys detaliai išbandė šį elektrinį dantų šepetėlį ir pateikia savo verdiktą.

Pakuotė, jos turinys, techniniai dalykai

  • Gražaus dizaino elektrinis dantų šepetėlis atkeliauja tvarkingoje pakuotėje (0:03; 2:04), kurioje yra instrukcija anglų kalba, dvi šepetėlių galvutės, įkroviklis ir specialus dėkliukas pačiam „Alfavise S100“ – į kurį galima įdėti elektrinį šepetėlį ir dvi šepetėlių galvutes. Tai yra gana retas atvejis, kadangi dažniausiai elektriniai dantų šepetėliai specialaus dėkliuko neturi (1:39; 2:10).
  • „Alfavise S100“ sveria 111 gramų; šepetėlio galvutės plotis ties „Dupont“ šereliais (11:14) yra 8,5 mm, o ilgis – 19,8 mm, tad puikiai telpa burnoje ir pasiekia kokybiškai išvalyti visus dantis (6:00). Na, o bendras „Alfavise S100“ ilgis yra apie 25 centimetrus (4:38).
  • Šepetėlis yra gražaus dizaino, malonus liesti, tvirtai guli rankoje (10:34). Valdymo mygtukas yra truputi iškilęs ir gerai juntamas (2:20).
  • Perjungiant skirtingus valymo režimus, užsižiebia ant šepetėlio korpuso esantys LED indikatoriai (2:41; 3:05), o įkrovimo metu taip pat šviečia apačioje esantis LED indikatorius (4:09).
  • „Alfavise S100“ galvutės yra pagamintos kokybiškai ir lengvai uždedamos (4:25). Taip pat šis dantų šepetėlis yra visiškai atsparus vandeniui ir net jį įjungus, galima plauti po tekančiu vandeniu (10:26).

Šepetėlio įkroviklis ir baterijos tarnavimas

  • Šepetėlis yra tiesiog pastatomas į įkroviklį ir taip įkraunamas (2:12). Belaidis įkroviklis palaiko 5V/1A įkrovimą, tačiau turi USB jungtį, o ne įprastą kištuką į rozetę (3:35; 0:53). Tai yra tam tikras nepatogumas – ypač būnant ilgoje kelionėje. Tačiau jį galima prijungti prie išorinės baterijos, kompiuterio ar kito prietaiso ir taip įkrauti.
  • Verta pastebėti, kad šepetėlio baterija yra įkraunama per 16 valandų ir jos energijos, naudojant elektrinį dantų šepetėlį du kartus per dieną, užtenka visam mėnesiui. Tad tai yra išties puikus rezultatas (4:50; 9:40; 4:08).

Valymo režimai, valdymas ir testavimas

„Alfavise S100“ iš viso turi 5 dantų valymo režimus: įprastas, skirtas jautriems dantims, masažuojantis, balinamasis ir poliruojantis. Taip pat atsimena paskutinįjį valymo režimą, kas yra itin patogu (2:38; 2:37; 3:15). Nuo 6:44 min. galite pasižiūrėti, kaip veikia skirtingi dantų valymo režimai.

Verta paminėti, kad dantų šepetėlis automatiškai valo kiekvieną dantų pusę po 30 sekundžių ir tarp šių laiko intervalų padaro minimalią pauzę. Iškart galima suprasti, kad metas valyti kitus dantis ir bendrai vieno valymo metu susidaro 2 minutės – išskyrus dantų poliravimo metu, tada dantų šepetėlis darbuojasi 1 minutę (3:35). Baigus darbą, šepetėlis pats automatiškai išsijungia (9:16; 2:54).

Jei tai bus pirmasis elektroninis dantų šepetėlis, rekomenduojama pirmą savaitę dantis valyti pasirinkus masažuojantį dantų valymo režimą, antrą savaitę – skirtą jautriems dantims, o trečią savaitę jau rinktis ir įprastą dantų valymą (3:45).

Išvados

  • Šis apžvalgininkas (argumentai pateikiami visoje apžvalgoje) iškart pabrėžia gerą elektrinio dantų šepetėlio kainos ir kokybės santykį ir jam labai patinka, kad pakuotėje jau yra specialus dėkliukas, skirtas patogiai susidėti ir gabentis elektrinį dantų šepetėlį su savimi. „Toks sprendimas yra labai gerai, nes nereikės ieškoti dėkliuko atskirai. Tiesą sakant, net brangiau kainuojantys elektriniai dantų šepetėliai retai turi dėkliuką, tad šiuo klausimu, tai yra didelis privalumas. Vienas gal iš keistesnių dalykų, kad belaidis įkroviklis turi USB jungtį, o ne paprastą kištuką į rozetę. Nors aišku čia kiekvienam gali atrodyti skirtingai, tačiau ilgoje kelionėje be specialaus adapterio nepavyks šio įkroviklio įjungti į elektros lizdą. Reikės tada prijungti prie išorinės baterijos ar nešiojamo kompiuterio ir pan. Tačiau turint galvoje, kad šepetėlis įkraunamas per 16 valandų ir baterijos užtenka visam mėnesiui laiko, tai kaip ir nėra problema. Jis pilnai atsparus vandeniui – galima plauti ir tuo metu, kai dirba, palaiko 5 skirtingus valymo režimus ir atsimena paskutinįjį, o tai irgi didelis pliusas. Taip pat ir automatiškai išsijungia po dviejų minučių darbo, tad elektrinis dantų šepetėlis nedirbs visą dieną jei netyčia skubėdami paliksite jį įjungtą. Bendrai, tai tikrai kokybiškas ir nebrangus elektrinis dantų šepetėlis, kuris gali tapti puikia dovana artimiesiems. Taip, jis nėra išmanus, kaip Xiaomi elektriniai dantų šepetėliai, bet kalbant atvirai – juk svarbiausia, kad elektrinis dantų šepetėlis gerai valytų dantis, o Alfawise S100 būtent tai ir daro.“
  • „Šis elektrinis dantų šepetėlis (argumentai pateikiami visoje apžvalgoje) labai panašus į Sonic Care elektrinius dantų šepetėlius, tik kainuoja mažiau. Taip pat Alfawise S100 šepetėlių antgaliai yra minkštesni nei Sonic šepetėlių. Šiuo atveju yra gana sunku pasakyti kas geriau, nes iš principo šiukštesni ir kietesni šėreliai valo geriau, tačiau jei tai bus pirmasis elektrinis dantų šepetėlis, tada geriau Alfawise S100 šepetėliai. Be to galima pasirinkti skirtingus valymo režimus ir įsigyti papildomus dantų šepetėlių antgalius. Alfawise S100 USB įkroviklis yra kiek keistokas kompanijos sprendimas, tačiau man tai nesukelia jokių problemų. Turiu namuose užtektinai adapterių, tad tai ne bėda. Po savaitės naudojimosi Alfawise S100 elektriniu šepetėliu galiu pasakyti, kad tai tikrai kokybiškas įrenginys, kuris gerai valo dantis ir yra vertas dėmesio.“
  • Šis apžvalgininkas (argumentai pateikiami visoje apžvalgoje) ilgą laiką naudojo „Philips“ elektrinį dantų šepetėlį, bet jis visiškai sugedo ir nusprendė paieškoti kokio kito, pigesnio elektrinio dantų šepetėlio. Juolab, kad „Philips“ įrenginiai kainuoja ganėtinai brangiai. „Tad iškart atsisakiau žiūrėti į Xiaomi elektrinius dantų šepetėlius, kadangi jų kaina jau irgi nėra tokia žema, tad ieškojau dar kažko pigiau ir pasirinkau Alfawise S100. Ir galiu pasakyti, kad visiškai nesigailiu savo sprendimu. Šiuo elektriniu dantų šepetėliu naudojuosi jau pusę metų ir nepastebėjau jokių trūkumų – viskas veikia taip, kaip ir nurodo gamintojas. Vienas tik pastebėjimas – elektrinio dantų šepetėlio antgaliai yra visiškai vienodos spalvos, be jokių išskirtinių ženklų, tad jei keli šeimos nariai naudojasi vienu elektriniu dantų šepetėliu, tada yra kiek sunkoka atskirti kuriam kuris dantų šepetėlių antgalis priklauso. Tad esu labai patenkintas Alfawise S100 elektriniu dantų šepetėliu ir drąsiai jį rekomenduoju. Šis variantas itin tiks tiems, kuriems tai bus pirmasis elektrinis dantų šepetėlis. Jūs ne tik įsigysite gerą daiktą, bet dar ir padarysite tai itin pigiai.“

Speciali kaina ir sąlygos

  • Lietuvoje - neparduodamas.
  • Gearbest  - 16,81 €.
  • 30 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą, žemiausia kaina.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai (6)