„Tai tikras žvėris – gali pervažiuoti bet ką, o už tokią kainą turbūt nėra lygių“. 20 km/val. greitis, nepriklausoma važiuoklė ir keturi varomi ratai - šis radijo bangomis valdomas visureigis yra pasiruošęs viskam (HB-P1801 kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

HB-P1801 - tai radijo bangomis valdomas visureigis su rėmine konstrukcija, keturiais varomais ratais, dviem varikliais ir 700 mAh baterija. Šis automobilis gali įsibėgėti iki 20 km/h, tačiau kur kas smagiau juo įveikinėti įvairias kliūtis - tai leidžia padaryti dideli PVC gumos ratai. Pirkėjai džiaugiasi tokiu pravažumu, vairavimo paprastumu ir kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: HB-P1801 specifikacija

  • Tipas: radijo bangomis valdomas visureigis.
  • Varikliai: po vieną variklį kiekvienai ašiai.
  • Važiuoklė: nepriklausoma važiuoklė su spyruoklėmis ir 3 cm pločio PVC padangomis.
  • Maksimalus greitis: 20 km/h.
  • Baterija: 700 mAh (pakanka 20 minučių, tada reikia 5 valandų įkrovimo).
  • Valdymo nuotolis: 30-80 metrų, priklausomai nuo kliūčių, orų ir kitų sąlygų.
  • Išmatavimai ir svoris: 28 x 16 x 15 cm, 1,314 kilogramai.

HB-P1801 kaina

HB-P1801 – tai 1:18 mastelio radijo bangomis valdomas visureigis, skirtas ir suaugusiems, ir vaikams nuo 8 metų. Tai nėra įprastas žaislinis radijo bangomis valdomas automobilis – šis visureigis pasižymi labai rimtomis savybėmis. Rėminėje konstrukcijoje yra net du galingi elektros varikliai (po vieną kiekvienai ašiai) ir 3,7 voltų 700 mAh baterija. To pakanka, kad HB-P1801 visureigis įsibėgėtų iki 20 km/h greičio.

 

Nuo piloto šis automobilis gali nutolti net 30 metrų, o jei visos baterijos yra pilnai įkrautos ir lauke nėra jokių kliūčių, galima pasiekti ir iki 80 metrų valdymo nuotolį. Tačiau greitis nėra pagrindinis HB-P1801 privalumas – juk tai yra visureigis!

Šis radijo bangomis valdomas automobilis turi nepriklausomą važiuoklę su paprastais, bet efektyviais amortizatoriais. Ratai apauti PVC gumos padangomis, kurios tvirtai sukimba su bet kokia danga. Šis visureigis noriai lips per akmenis, važiuos smėliu, žvyru, trumpa žole. Tiesa, kuo ilgiau važinėsite sudėtingomis sąlygomis, tuo greičiau išseks baterijos atsargos.

HB-P1801 turi 700 mAh bateriją. Nors ji yra pakankamai talpi, ši energija vis tiek išseks per maždaug 20 minučių, o tada prireiks maždaug 5 valandų baterijai įkrauti. 2,4GHz dažnyje veikiantis pultelis naudoja tris AA standarto baterijas.

HB-P1801 yra greitas ir pravažus visureigis, su kuriuo pažaisti norės ir vaikai, ir suaugusieji. Jis tikrai patinka ir pirkėjams.

HB-P1801 atsiliepimai

Gearbest.com portale HB-P1801 visureigis vidutiniškai vertinamas 4,8 žvaigždutėmis iš 5. Įvertinimus pateikė 397 pirkėjai, štai ką sakė keletas iš jų:

  • Martin: „Stiprūs amortizatoriai. Visureigis lengvai lipa per kliūtis, baterijos pakanka pakankamai ilgam. Didelės padangos taip pat prisideda prie bekelės džiaugsmo, o tvirtas rėmas yra atsparus pasitaikantiems smūgiams. 2,4 GHz dažnis, taupiai naudojama baterija, jokių trikdžių. Keturi varomi ratai ir du varikliai leidžia atlikti įvairius triukus, pasivažinėjimas yra realistiškesnis. Puikus visureigis tiek pasivažinėjimui viduje, tiek nuotykiams lauke smėlyje, akmenyse ar dirvoje“.
  • Al: „Geras radijo bangomis valdomas automobilis vaikui. Paprastas naudoti, nevažiuoja pernelyg greitai, kad vaikui pridarytų bėdų. Šis visureigis perlipa bet ką ir man įspūdį padarė keturių varomų ratų pavara. Daug daugiau džiaugsmo bekelėje nei vien važinėjant asfaltuotais keliais. Kelis kartus buvo apvirtęs, bet niekas nesulūžo“.
  • Soreos: „Turiu šį visureigį jau 7 dienas ir gerai su juo pasilinksminau. Jis yra tvirtas kaip ir kiti radijo bangomis valdomi visureigiai. Tikras žvėris – gali pervažiuoti bet ką. Baterija laiko gana ilgą laiką – bent jau ilgiau nei tikėjausi“.
  • Prashant: „Pirkau savo 6 metų sūnui ir jis jį dievina. Galingi varikliai, gerai lipa per kliūtis ir nedidelius kalnelius. Gera gaminio kokybė, o ir tvirtumu nesiskundžia. Baterijos darbo laikas yra gana geras, bet tikrai pirksiu atsarginę bateriją“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(8)
(-5)

Komentarai ()