TOP 10 geriausių nuolaidų savaitės pradžiai: turbūt geriausia pasaulyje „Xiaomi“ barzdaskutė už tokią kainą, sparčiai populiarėjančios LCD rašymo lentos ir vienas geriausių bei perkamiausių vaizdo registratorių iš „Xiaomi“ (Video, 2019 m. 7 savaitė)  (1)

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pradžiai:

- 29 % nuolaida barzdaskutei „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“

- 15 % nuolaida perkamiausiai LCD rašymo lentai - vaikams ir suaugusiems: „Wicue 12 inch LCD Drawing Tablet from Xiaomi youpin“

- 22 % nuolaida perkamiausiai atminties kortelei - „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

- 14 % nuolaida itin geros kainos ir funkcionalumo rinkiniui „Half Time Drill Driver Steel Bit Screwdriver Head Joint Tool Kit“

- 35 % nuolaida kraujospūdžio matuokliui „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“

- 18 % nuolaida vaizdo registratoriui „Xiaomi 70mai Pro“

- 32 % nuolaida naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistemai „Alfawise XBR-08“

- 16 % nuolaida robotui siurbliui „ILIFE V5S Pro“

- 19 % nuolaida skaitmeniniam mikroskopui su 1600 padidinimu ir USB jungtimi „1600X Digital Microscope“

- 22 % nuolaida planšetiniam kompiuteriui „Alldocube M5X“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su 29 % nuolaida siūloma itin populiari barzdaskutė „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“

35.40€ | 29 % nuolaida„Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ yra viena perkamiausių barzdaskučių visame pasaulyje – tai šiuolaikinė elektrinė vyriška barzdaskutė, kuri daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl ergonomiško dizaino, vandeniui atsparaus korpuso (IPX7) ir gerą skutimą garantuojančių dviejų dalių skutimosi peiliukų. Be to, ši barzdaskutė gali pasigirti galingu varikliu bei dviem darbo režimais, todėl puikiai tinka net ir labai vešliai barzdai skusti.

Ji puikiai ir greitai nuskuta keleto dienų barzdą ir dėl 360 laipsnių kampu besisukančios galvos puikiai prisitaiko prie veido kontūrų. „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ apžvalga

Puikus dizainas, gera surinkimo kokybė, originalus produktas už visiems prieinamą kainą. Man labai patinka integruota greito skutimosi funkcija, įdiegti saugos mechanizmai ir „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ atsparumas vandeniui. (Polar7)

Kaina

Tikrinta 2019 02 12

  • Lietuvoje - 50 €.
  • „Gearbest“35.40€.
  • Dabar parduodamas su 29 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama registruotu paštu nemokamai.

Greičiausiai sutiksite, kad be barzdaskutės išsiversti yra gana sunku, o ypatingai tada, kai tenka prižiūrėti vešlesnę barzdą. Su nepatogumais dažnai susiduria ir tie, kurių veido oda yra jautresnė nei įprastai.

Tokių nesusipratimų dabar išvengti tikrai galima, jeigu nuspręsite įsigyti šiuo metu vieną perkamiausių barzdaskučių Kinijoje „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ – Gearbest parduotuvėje tai pati populiariausia barzdaskutė iš visų daugybės pasiūlymų. Būtina pabrėžti, kad elektrinę barzdaskutę „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ dabar galite įsigyti ir Lietuvoje, tačiau už pastarąją nusiteikite mokėti bent jau 15 ar 20 eurų daugiau nei Kinijoje.

„Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ didelio susidomėjimo susilaukia dėl unikalių dviejų dalių peiliukų. Pastaruosius sudaro du apskritimo formos peiliukai kiekvienoje iš trijų ašių. Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes tuo pačiu laiko momentu leidžia skusti didesnį barzdos plotą. Gamintojas tvirtina, kad šie dviejų dalių peiliukai skutimo plotą padidina bene dvigubai.

Svarbu pabrėžti, kad ši elektrinė barzdaskutė dar gali pasigirti integruotu „Mabuchi Motor 260“ tipo varikliu. Jis ypatingas dėl tos priežasties, nes turi dvi pavaras. Toks sprendimas leidžia pasirinkti viena iš dviejų galimų skutimosi režimų. Vienas jų siūlo įprastą skutimo greitį, o tuo tarpu kitas barzdą leidžia skustis 3,9 m/s sparta. Pastarasis režimas tampa ypatingai naudingas tada, jeigu turite itin vešlią barzdą.

Galiausiai norisi pabrėžti dar ir tai, kad „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ elektrinė barzdaskutė yra pilnai atspari vandeniui. Šią „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ savybę taip pat patvirtina suteiktas IPX7 sertifikatas. Būtent šis aspektas yra reikšmingas dėl tos priežasties, nes leidžia barzdaskutę naudoti ne tik sausam, bet ir šlapiam skutimuisi, pavyzdžiui, su putomis.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.73 balai iš 5 (274 vertinimai)
  • Peiliukai: 3x apskritimo formos, kurių kiekvieną sudaro dvi poros peiliukų.
  • Režimai: standartinis ir greitas (3,9 m/s).
  • Baterija: integruota, 2 valandų įkrovimas, skutimas apie 60 minučių.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Papildomos funkcijos: greitas skutimasis; šlapias skutimasis; USB tipo įkroviklis.
  • Matmenys ir svoris: 15,5 x 5,8 x 5,8 cm; 176 g.

2. Su 15 % nuolaida siūloma perkamiausia LCD rašymo lenta - vaikams ir suaugusiems: „Wicue 12 inch LCD Drawing Tablet from Xiaomi youpin“

21.24€ | 15 % nuolaida

Šiuo metu tai turbūt pati populiariausia LCD lenta iš Kinijos turgelio. Tai - itin plona ir lengva LCD rašymo lenta. Jos svoris - 215 gramų, tačiau pagrindiniai įrenginio komponentai sudaro labai mažą jo dalį. Įdomu tai, kad nors ši rašymo lenta naudoja CR2016 bateriją, iš tiesų tai nėra elektroninis prietaisas.

„Ji yra didelė, lengva, patogi naudotis ir tikrai pravers auklėjant vaikus. Bus sutaupyta gausybė sąsiuvinių ir rašiklių. Su šia rašymo lenta viskas gerokai paprasčiau ir švariau. Įjungei ekrano užraktą, davei vaikui užduotį ir viskas. Lai jis ugdo savo rašyseną ar tiesiog lavina fantaziją ir piešia. Puikus pagalbininkas.“ „Wicue 10“ apžvalga

Tokios LCD rašymo lentos baterijų energiją naudoja tik tuomet, kai ateina laikas piešinį ar užrašą ištrinti. Piešiant įprastai kristalai tiesiog reaguoja į spaudimą ir pakeičia savo orientaciją taip, kad matomos žalios spalvos žymės. Paleidus silpną elektros srovę kristalai vėl susirikiuoja tvarkingai ir piešinys dingsta. Todėl šis įrenginys turi vos vieną mygtuką, skirtą viso ekrano išvalymui.

Jau rašėme išsamią „Xiaomi Wicue 10 inch LCD Tablet“ ir „Xiaomi Wicue 12 inch LCD Tablet“ apžvalgą ir kaip galėjote suprasti, tarp šių dviejų LCD rašymo lentų yra tam tikrų skirtumų ir susidaro toks įspūdis, kad „Wicue 10“ yra labiau skirta naudoti vaikams. Ji yra kiek mažesnė ir lengvesnė. Na, o „Wicue 12“ yra labiau orientuota į suaugusiuosius. Ji yra didesnė, sunkesnė, savo korpuse turi specialią vietą rašikliui ir gale yra magnetai, kurie padės ją pritvirtinti prie šaldytuvo.

„Wicue 10“ įrenginys labai patiks vaikams, nes ant jo galima piešti valandų valandas neieškant naujo popieriaus lapo. „Wicue 12“ puikiai tinka užrašams ar rašteliams rašyti, todėl gerai, jog nugarėlėje jis turi stiprų magnetą, kuris leidžia įrenginį pritvirtinti prie šaldytuvo.

Rašymo lentos padeda išvengti popieriaus atliekų, todėl tai yra ir ekologiškas pasirinkimas. Jos beveik nenaudoja energijos, yra lengvos ir patogios. Jausmas rašant ant tokios lentos yra tarsi rašant ant kiek slidesnio popieriaus.

3. Su 22 % nuolaida siūloma perkamiausia atminties kortelė „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

3.80€ | 22 % nuolaida | 4.84 balai iš 5 (2311 vertinimai)

Tai turbūt pati pigiausia pasaulyje 32 GB „microSD“ standarto atminties kortelė. Tai - paprastas daiktas, kuris yra reikalingas ir išmaniesiems telefonams, ir fotoaparatams, ir kameroms, ir automobiliniams vaizdo registratoriams. Ši nėra ypatingai didelė, tačiau ji pasižymi  80MB/s sparta.

4. Su 14 % nuolaida siūlomas itin geros kainos ir funkcionalumo rinkinys „Half Time Drill Driver Steel Bit Screwdriver Head Joint Tool Kit“

9.44€ | 14 % nuolaida | 5 balai iš 5 (1 vertinimai)

Tai labai patogus ir sparčiai išpopuliarėjęs atsuktuvų rinkinys elektriniam suktuvui. Patogioje, kompaktiškoje plastikinėje dėžutėje rasite 16 atsuktuvų galvučių. Tai - skirtingo dydžio bei tipo kryžminiai atsuktuvai bei skirtingo dydžio plokštieji atsuktuvai. Tačiau ir tai dar ne viskas.

Rinkinyje rasite ir porą smulkių grąžtų su reguliuojamais gilintuvais. Taigi, gamintojas žino, kad meistrai pirmiausia išgręžia skylę, o tuomet į ją įsuka varžtą. Tačiau antgalius keisti greitai nusibosta, todėl rinkinyje rasite ir specialų priedą, kuris leis vienu metu į elektrinį suktuvą įstatyti į grąžtą, ir atsuktuvo galvutę.

Tai - labai paprastas išradimas. Tiesiog šio ilgiklio gale yra dviejų galvučių laikiklis, kurį galima pasukti 180 laipsnių kampu. Taigi, vos išgręžę skylę šį laikiklį pasukate ir galite įsukti varžtą. Nereikės atpalaiduoti griebtuvo ar ieškoti kažkur padėtos galvutės, kurią dar ką tik turėjote.

5. Su 35 % nuolaida siūlomas kraujospūdžio matuoklis „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“

29.20€ | 35 % nuolaida | „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ – tai šiuolaikinis Bluetooth ryšiu valdomas kraujo spaudimo matuoklis, kuris kraujo spaudimo matavimus fiksuoja tiesiai išmaniajame telefone. Šis kraujo spaudimo matuoklis garsėja savo kompaktiškais matmenimis ir papildomomis funkcijomis, kurios, pavyzdžiui, leidžia nuotoliniu būdu pasidalinti kraujo spaudimo matavimo rezultatais su gydytoju ar šeimos nariais.

„Manau, kad šį įrenginį savo namuose turėtų turėti kiekviena šeima“. Išmanaus kraujo spaudimo matuoklio „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ apžvalga, tikslumo išbandymas ir kodėl jis netiks stambaus sudėjimo žmonėms (Video). „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ apžvalga

Labai išmanus prietaisas už visiems prieinamą kainą, o kas svarbiausia lengvai paruošiamas darbui net ir be instrukcijos pagalbos. Mane maloniai džiugina ilgai laikanti baterija ir galimybė, kuri leidžia kraujo spaudimo matavimo rezultatais iš karto pasidalinti su kitais šeimos nariais ar daktaru. (Clrskies)

 

Kaina

Tikrinta 2019 02 12

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“29.20€.
  • Dabar parduodamas su 35 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Yra įtrauktas į „Top Brand New Year Deals“ išpardavimo pasiūlymų sąrašą.

Dabartinis gyvenimo ritmas reikalauja pasirūpinti savo sveikata iš anksto. Pripažinkite, kad prireikus kraujo spaudimo matuoklio skubėti jį įsigyti tą pačią dieną bus ne pats geriausias sprendimas. Norėdami užbėgti įvykiams už akių šį kartą rekomenduojame atkreipti dėmesį į šiuolaikinį naujos kartos kraujo spaudimo matuoklį „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“. Tai pats populiariausias kraujo spaudimo matuoklis iš Kinijos, perkamas visame pasaulyje.

Pastarasis kraujo spaudimo matuoklis garsėja tuo, nes yra valdomas tik išmaniuoju telefonu naudojantis Bluetooth ryšiu. Kitaip sakant, ant „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ nerasite nei LCD ekrano, nei daugybės mygtukų, nes visas valdymas šiuo atveju yra perkeltas į išmaniojo telefono taikomąją programą. Tai yra itin patogus sprendimas, kuris padeda optimizuoti šio šiuolaikinio kraujo spaudimo matuoklio korpuso matmenis (11,5 x 11,5 x 6,65 cm).

Kaip jau buvo galima suprati, šis kraujo spaudimo matuoklis matavimo rezultatus saugo išmaniajame telefone. Tai iš ties naudinga funkcija, kuriai papildomos naudos dar prideda ir tas faktorius, kad kraujo spaudimo matavimo rezultatais bet kada nuotoliniu būdu galima pasidalinti su daktaru ar šeimos nariais. Be to, taikomoji programa taip pat pateikia įvairius patarimus po kiekvieno atlikto kraujo spaudimo matavimo.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ turi integruotą 2200 mAh talpos bateriją, kurios energijos pakanka daugiau nei 500 kraujo spaudimo matavimas atlikti. Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ baterijos energijos įprastai turėtų pakakti daugiau nei 5 mėnesiams. Negana to, šis kraujo spaudimo matuoklis naudoja standartinę Micro USB jungtį, todėl esant reikalui jis gali būti įkrautas net ir naudojant išmaniojo telefono kelioninį USB adapterį.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.67 balai iš 5 (9 vertinimai)
  • Matavimo rėžiai: 0 – 40 kPa (0 – 300 mmHg).
  • Skiriamoji geba: 0,133 kPa (1 mmHg).
  • Matavimo tikslumas: +/- 0,4 kPa, +/- 3 mmHg.
  • Žasto apimtis: 22 – 30 cm.
  • Pulso dažnio matavimo rėžiai: 40 – 180 kartų/min.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0
  • Maitinimas: 5V (DC), 1A.
  • Baterija: integruota, 2200 mAh.
  • Suderinamumas: su „Android“ ir „iOS“ išmaniaisiais telefonais.
  • Papildomos funkcijos: veikia su išmaniuoju telefonu; galimybė pasidalinti kraujo spaudimo matavimo rezultatais su kitais; įkraunamas naudojant standartinę Micro USB jungtį.
  • Matmenys ir svoris: 11,5 x 11,5 x 6,65 cm; 361 g.
  • Manau, kad šį įrenginį savo namuose turėtų turėti kiekviena šeima. Labai patogu, kad visi duomenys yra išsaugomi telefone ir galima turėti keletą skirtingų paskyrų (tad viename telefone galima saugoti visos šeimos narių duomenis aut. past.). Kitų panašių įrenginių duomenų paklaida yra apie 1-3 mmHg, tad Xiaomi Mijia iHealth BP3L šiuo aspektu kažkuo neišsiskiria ir matuoja tiksliai. Jis dirba gerai ir prijungiamas Bluetooth ryšiu.

6. Su 18 % nuolaida siūlomas vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai Pro“

55.75€ | 18 % nuolaida | „Xiaomi 70mai Pro“ specifikacijos, atsiliepimai

Su laiku tai neabejotinai bus pats perkamiausias vaizdo registratorius iš Kinijos. Tiesiog, pagal kainą ir kokybę jis neturi lygių. „Xiaomi 70mai Pro“ – tai populiariojo „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratoriaus atnaujinta versija. Šis naujos kartos vaizdo registratorius ypatingas tampa dėl techniniu aspektu pastebimai atnaujintos kameros bei integruoto „ADAS“ techninio sprendimo, kuris dėka papildomų įspėjamųjų signalų padeda užtikrinti saugų vairavimą visos kelionės metu.

„Šiuo metu tai neabejotinai geriausias vaizdo registratorius pagal kainos, kokybės ir funkcijų santykį“. „Xiaomi 70mai Pro“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi 70mai“

Manau, kad rinkoje yra geresnių vaizdo registratorių, tačiau turiu pripažinti, kad „Xiaomi 70mai Pro“ rinkoje atrodo itin konkurencingai dėl geros kainos. „Xiaomi 70mai Pro“ greičiausiai yra pats geriausias pasirinkimas tiems pirkėjams, kurie ieško ekonominės klasės maksimalų funkcionalumą turinčio vaizdo registratoriaus. (Rae)

Kaina

Tikrinta 2019 02 12

  • Lietuvoje neparduodamas

„Xiaomi 70mai Pro“ be GPS

  • Gearbest - 55.75€.
  • 18 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

GPS imtuvas

  • Gearbest - 14.16€.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Gana ilgą laiką kaip vienas geriausių vaizdo registratorių iš Kinijos buvo įvardijamas „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratorius. Jeigu vaizdo registratoriui kelete dar aukštesnius reikalavimus, tuomet rekomenduojame pasidomėti „Xiaomi 70mai Pro“.

Šis naujos kartos vaizdo registratorius savo artimiausią konkurentą tiesiog vienareikšmiškai nurungia dėl kur kas geresnių filmavimo galimybių. Pavyzdžiui, „Xiaomi 70mai“ gali filmuoti 1080p raiška (1920 x 1080), yra aprūpintas „Sony IMX323“ jutikliu ir F2.2 diafragma. Tuo tarpu „Xiaomi 70mai Pro“ gali pasigirti 2,5 karto geresne 1944p raiška (2592 x 1944), Sony IMX335 jutikliu ir kur kas daugiau šviesos priimančia F1.8 diafragma.

Atnaujintas „Xiaomi 70mai Pro“ vaizdo registratorius reikšmingą privalumą taip pat įgyja dėl savo išskirtinio gebėjimo susidoroti su pertekline saulės šviesa. Tai pavyksta pasiekti naudojant WDR techninį sprendimą. Be to, „Xiaomi 70mai Pro“ dar gali pasigirti unikaliu rūko šalinimo algoritmu, kuris šiuo atveju padeda išlaikyti maksimalų vaizdo ryškumą esant rūkui ar miglai.

Galiausiai jeigu nuspręsite įsigyti „Xiaomi 70mai Pro“ GPS modulį, jums atsivers dar daugiau papildomų privalumų, kurių niekaip negalėtų pasiūlyti „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratorius. ADAS techninis sprendimas veikia kartu su GPS moduliu ir yra naudingas dėl tos priežasties, nes vairuotojui teikia papildomus įspėjamuosius signalus, kurie padeda užtikrinti saugų vairavimą visos kelionės metu.

ADAS techninis sprendimas geba sekti ant kelio nubrėžtų baltų linijų kontūrus, o tuo atveju kai jas neatidžiai ar neapdariai kertate, „Xiaomi 70mai Pro“ pradeda skleisti įspėjamąjį signalą. Šio sprendimo pagalba taip pat yra stebimas priekyje važiuojantis automobilis, o kai atstumas nuo jo pasidaro nepakankamai saugus, apie tai vėl pranešama garsiniu signalu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.81 balai iš 5 (59 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1944P (2592 x 1944); 30 kadrų per sekundę. Labai geras vaizdas dienos metu (WDR) ir daugelį konkurentų lenkiantis vaizdas nakties metu dėl kokybiškos diafragmos.
  • Kamera: 5 MP raiška; F1.8 diafragma; 6 lęšiai; objektyvo apžvalgos kampas – 140 laipsnių; „Sony IMX335“ jutiklis.
  • Atmintis: microSD kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: IPS technologijos (320 x 240).
  • Valdymas – naudojant WiFi ir išmaniajame telefone įdiegtą taikomąją programą; sąsaja anglų kalba arba balso komandomis.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas; reguliuojamas smūgių jutiklio jautrumas; ADAS saugaus vairavimo sistema (veikia su GPS moduliu); integruotas garsiaklabis; rūko šalinimo algoritmas; baltos spalvos balanso kontrolė WDR.
  • Baterija: 500 mAh. 
  • Jungtys: microSD kortelės ir microUSB.
  • Komplektavimas: automobilinis įkroviklis su USB jungtimi, 3 metrų ilgio USB laidas, du vienetai elektrostatinės tvirtinimo juostelės, kuri yra skirta priklijuoti vaizdo registratorių prie automobilio stiklo.

7. Su 32 % nuolaida siūloma naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistema „Alfawise XBR-08“

50.44€ | 32 % nuolaida | „Alfawise XBR-08“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise XBR-08“ – tai naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistema, kuri yra aprūpinta keturiais 52 milimetrų 10 W garsiakalbiais ir dviem pasyviais žemų dažnių garsiakalbiais. Ši belaidė garso kolonėlė taip pat garsėja unikalia korpuso konstrukcija, kuri leidžia esant poreikiui šią „soundbar“ garso sistemą padalinti į dvi atskiras garso kolonėles.

Esu sužavėtas šios garso sistemos galimybėmis. Aš buvau nusivylęs savo TV, kadangi filmų metu dėl prastos garso kokybės negalėjau normaliai išgirsti dialogų. Viskas kardinaliai pasikeitė įsigijus „Alfawise XBR-08“. Bent jau man, tai yra puikus pasirinkimas. Tiesiog TV nežiūriu taip dažnai, kad būčiau pasiryžęs investuoti didesnes sumą į aukštos klasės namų kino sistemą. (William)

„Pliusai yra gana akivaizdūs. Garso kokybė tikrai gera, o ir garso lygis yra aukštas, jo tikrai užtenka. Tik patariu nesirinkti maksimalaus 32 garso lygio – geriau apsistoti ties 28-30. Džiugina ir itin didelė gausa įvairių jungčių, tik S/PDIF nėra. Galime klausyti FM radijo, palaiko Bluetooth ryšį, tad galime susieti su praktiškai visais įrenginiais. O ir galimybės prijungti papildomai atminties kortelę bei USB atmintuką yra pliusai.“ „Alfawise XBR-08“ apžvalga

Kaina

Tikrinta 2019 02 12

  • Lietuvoje neparduodama.
  • „Gearbest“50.44€.
  • Dabar parduodama su 32 % nuolaida, į Lietuvą pristatoma per 7-15 dienų papildomai sumokėjus 14.65€  už siuntimą registruotu paštu (nesirinkite pigesnio būdo „Expedited Shipping“ – rizikuojate mokesčiais).
  • Yra įtrauka į „Gearbest Exclusive Brands“ išpardavimo pasiūlymų sąrašą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.63 balai iš 5 (41 vertinimai)
  • Paskirtis: tai universali „soundbar“ tipo garso sistema, kuri taip pat siūlo namų kino sistemos funkcionalumą, nes prie įrenginių gali būti jungiama tiek laidais, tiek belaidžiu būdu.
  • Garsiakalbiai: 4x10 W 52 mm skersmens;  2x pasyvūs žemų dažnių garsiakalbiai.
  • Dažnių diapazonas: 150 Hz – 150 kHz.
  • Kanalai: 2.
  • Varža: 4 omai.
  • Ryšiai: Bluetooth v4.2 + EDR.
  • Valdymas: naudojant ant korpuso integruotus mygtukus arba nuotolinį valdymo pultelį.
  • Jungtys: USB, Micro SD, Aux, optinė garso įvestis.
  • Papildomos funkcijos: LED ekranas; FM radijas; nuotolinis valdymo pultelis; galimybė, kuri leidžia garso sistemą padalinti į dvi atskiras garso kolonėles.
  • Matmenys ir svoris: apie 1 m ilgio; 1,59 kg.

8. Su 16 % nuolaida siūlomas robotas siurblys „ILIFE V5S Pro“

138.94€ | 16 % nuolaida | „ILIFE V5S Pro“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai šiuolaikinis išmanusis dulkių siurblys, kuris siūlo keturis skirtingus valymo režimus ir yra tinkamas ne tik dulkių siurbimui, bet taip pat ir šlapiam grindų valymui. Šis išmanusis siurblys garsėja itin geru kainos ir kokybės santykiu, pasižymi 850 Pa siurbimo galia ir labai tyliu darbu (skleidžia vos 50 dB triukšmą) bei kompaktiškais matmenimis (30 x 30 x 7 cm).

Puikus pasirinkimas kiekvienam ieškančiam funkcionalaus išmaniojo siurblio už prieinamą kainą. Atsižvelgus į kainą „ILIFE V5S Pro“ pilnai pateisina visus mano lūkesčius, o kas svarbiausia, dabar visuomet žinau, kad grįžęs namo jau rasiu išvalytus kambarius. Mane stebina „ILIFE V5S Pro baterijos tarnavimo laikas – be papildomos įkrovos šis išmanusis dulkių siurblys veikia daugiau nei 2 valandas. (Krasimir)

Pagal kainą ir kokybę vienas geriausių ir perkamiausių robotų siurblių iš Kinijos. „ILIFE V5S Pro“ apžvalga

Kaina

Tikrinta 2019 02 12

  • Lietuvoje - 257.99€.
  • „Gearbest“138.94€
  • Iš Kinijos sandėlio, siuntimas registruotu paštu už 4.25€.

Išmanieji dulkių siurbliai dar visai neseniai buvo tarsi egzotinė prekė. Vis dėlto kinų pagalba šis technologinis laimėjimas dabar yra prieinamas kiekvienam norinčiam. Būtina atkreipti dėmesį tik į tai, kad Lietuvoje už tokį patį išmanųjį dulkių siurblį gali tekti mokėti bene dvigubai brangiau nei Kinijoje. Tokias tendencijas dabar pilnai patvirtina „ILIFE V5S Pro“ išmaniojo dulkių siurblio pavyzdys.

„ILIFE V5S Pro“ garsėja keturiais valymo režimais ir taip pat daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl didesnės siurbimo galios – šiame kainų diapazone siurbimo galia dažniausiai neviršija 600 Pa.

Šie patobulinimai padeda iš kilimų išsiurbti net pačius didžiausius nešvarumus. Būtina pabrėžti ir tai, kad „ILIFE V5S Pro“ išsiskiria atnaujintu šerelių neturinčiu varikliu, kuris šiuo atveju garantuoja dar tylesnį šio išmaniojo dulkių siurblio darbą.

„ILIFE V5S Pro“ kaip ir kiti išmanieji dulkių siurbliai gali automatiškai pasirūpinti baterijos įkrovimu, geba išvengti kliūčių ir taip pat turi daviklius, kurie padeda nenukristi nuo laiptų ar kitų paviršių.

Būtina atkreipti dėmesį į tai, jog „ILIFE V5S Pro“ yra labai kompaktiškų matmenų. Ši savybė daugelyje namų tampa reikšmingu privalumu, nes šiam išmaniajam dulkių siurbliui leidžia pasiekti tokias vietas, kurių kiti išmanieji dulkių siurbliai dėl savo didesnių matmenų pasiekti tiesiog nesugeba.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.84 balai iš 5 (603 vertinimai)
  • Galia: 850 Pa siurbimo galia, kurios užtenka susiurbti dulkėms, plaukams ir įvairioms kruopoms.
  • Režimai: 4 valymo režimai: „automatic cleaning“, „border cleaning“, „spot cleaning“, „schedule cleaning and mopping“.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: nėra.
  • Garsas: 50 dB.
  • Filtras: Hepa filtras.
  • Apsaugos: naudoja IR daviklius erdvei atpažinti - jie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus bei nukristi nuo laiptų ir panašių paviršių.
  • Dulkių dėžutės talpa:  300 ml.
  • Vandens talpa: 300 ml.
  • Baterija: 2600mAh; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės.
  • Išskirtinės savybės: turi drėgno valymo ir siurbimo funkcijas. Sistemingai valo teritoriją, OBS reljefo aptikimo technologija.  Galima valdyti su nuotolinio valdymo pulteliu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, nuotolinio valdymo pultelis, filtras, maitinimo adapteris, instrukcija.
  • Matmenys ir masė: 30  x 30  x 7 cm; 4,58 kg.

9. Su 19 % nuolaida siūlomas skaitmeninis mikroskopas su 1600 padidinimu ir USB jungtimi „1600X Digital Microscope“

14.09€ | 19 % nuolaida | „1600X Digital Microscope“ specifikacijos, atsiliepimai

„1600X Digital Microscope“ – tai mobilus USB mikroskopas, kurio didinimo diapazonas siekia iki 1600 kartų. Geri atsiliepimai, labai gera kaina, patogus naudojimo būdas ir rezultatas - pirmoji pozicija savaitės perkamausių TOPe. Šis mikroskopas gali būti lengvai prijungiamas tiek prie kompiuterio, tiek prie išmaniojo telefono ir tampa puikiu pagalbininku atliekant litavimo darbus bei praverčia tada, kai norisi geriau suprasti ir išarčiau pamatyti įvairių daiktų bei medžiagų struktūras. Be to, šis mikroskopas gali tapti puikia dovana smalsiems vaikams.

Pamatęs įpakavimą sudvejojau, kad toks mažas daiktas gali atstoti įprasto mikroskopo funkcionalumą. Vis dėlto visos abejonės dingta iš karto, vos tik išbandai „1600X Digital Microscope“. Šis skaitmeninis mikroskopas veikia puikiai tiek su naujais, tiek su senais kompiuteriais. Rekomenduoju kiekvienam smalsiam pirkėjui. (Alex)

Kaina

Tikrinta 2019 02 12

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“14.09€.
  • Tai mažiausia kaina.
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Būtina pabrėžti, kad „1600X Digital Microscope“ mikroskopas ypatingas tampa dar dėl tos priežasties, nes šalia 2 megapikselių kameros turi ir 8 LED. Pastarųjų LED pagalba yra sukuriamas pakankamo stiprumo apšvietimas, kuris yra tiesiog būtinas stebint įvairius objektus iš labai arti. Jeigu esant tam tikroms situacijoms apšvietimas yra nereikalingas, jį galima tiesiog išjungti.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad šio mikroskopo komplekte yra pridedamas specialius stovas, kuris leidžia „1600X Digital Microscope“ pastatyti tiesiog ant stalo ar kito lygaus paviršiaus. Be to, šis stovas yra aprūpintas 360 laipsnių aplink savo ašį besisukančiu mechanizmu, kuris šiuo atveju leidžia „1600X Digital Microscope“ orientuoti erdvėje pagal kiekvieno asmeninius poreikius.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.83 balai iš 5 (12 vertinimai)
  • Kamera: 2 MP.
  • Didinimo diapazonas: 1600X.
  • Filmavimo formatas: AVI.
  • Apšvietimas: 8 LED.
  • Laikiklis: statomas ant stalo, su 360 laipsnių aplink savo ašį besisukančiu mechanizmu.
  • Maitinimas: USB jungtis.
  • Matmenys ir svoris: 11 x 3,3 x 3,3 cm; 230 g.

Dabartinė 14.09€ kaina yra mažiausia šio mikroskopo kainų istorijoje:

10. Su 22 % nuolaida siūlomas planšetinis kompiuteris „Alldocube M5X“

164.61€ | 19 % nuolaida | „Alldocube M5X“ specifikacijos

„Alldocube M5X“ – tai naujos kartos planšetinis kompiuteris, kuris garsėja kokybišku 10,1 colių įstrižainės ekranu (2560 x 1600), įdiegta „Android 8.0“ operacine sistema bei pilnaverčiu 4G LTE palaikymu. Pranašumą šiam planšetiniam kompiuteriui taip pat suteikia talpi 6600 mAh baterija bei du integruoti garsiakalbiai su nepriklausomais stiprintuvais.

„Tad Alldocube M5X stipriai nesiskiria nuo Alldocube M5. Išliko tas pats dizainas, garso kokybė, ryšiai ir kameros. Kalbant apie tai, kad Alldocube M5X turi naujesnį ir galingesnį procesorių bei vaizdo plokštės dažnis aukštesnis, testų rezultatai rodo, kad reikšmingai didelio skirtumo tarp šių planšetinių kompiuterių nėra. Jie abu veikia puikiai ir su jais galima žaisti praktiškai visus žaidimus.“ „Alldocube M5X“ apžvalga

Kaina

Tikrinta 2019 02 12

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 164.61€.
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.67 balai iš 5 (6 vertinimai)
  • Ekranas: 10,1 colio, 2560 x 1600 raiškos, IPS technologijos.
  • Procesorius: 10 branduolių „MediaTek Helio X27“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Mali-T880 MP4“.
  • Atmintis: 4 GB RAM, 64 GB ROM duomenų atminties, Micro SD kortelės palaikymas iki 128 GB.
  • Kameros: 5 MP galinė kamera su autofokusavimu ir LED blykste; 2 MP priekinė kamera.
  • OS: Android 8.1 (Oreo).
  • Baterija: 6600 mAh.
  • Jungtys: Micro USB.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2, WiFi 802.11ac, GPS, A-GPS ir GLONASS ryšio moduliai, LTE palaikymas (B1 / B2 / B3 / B5 / B7 / B8 / B20 / B40).
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, G-sensorius.
  • Korpusas: plastikinis.
  • Išskirtinės savybės: du integruoti garsiakalbiai; GPS ir LTE palaikymas; gerai laikanti baterija.
  • Matmenys ir masė: 24 x 17 x 0,85 cm; 510 g.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: