„Šis skustuvas tikrai geresnis už mano turimą „Philips“, kuris kainavo net 200€“. Naujos kartos „Xiaomi“ barzdaskutė su baterijos lygio indikatoriumi, 3 nepriklausomais ašmenimis, IPX7 standartu ir fantastiškai gera kaina („Xiaomi ES3 3D“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Xiaomi ES3 3D“ - tai belaidis skustuvas su trimis nepriklausomais ašmenų korpusais. Jie tobulai prisitaiko prie veido kontūrų ir palieka glotnią odą. 600 mAh baterijos pakanka maždaug valandai, o visą barzdaskutę galima drąsiai plauti po vandeniu, nes ji atitinka IPX7 standartą. Pirkėjai džiaugiasi baterija ir kainos bei kokybės santykiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi ES3 3D“ specifikacijos

  • Ašmenys: trys skutimo galvutės su besisukančiais ašmenimis.
  • Režimai: standartinis ir greitas.
  • Baterija: integruota 600 mAh, 90 min. įkrovimas, skutimas apie 60 minučių.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Papildomos funkcijos: baterijos lygio indikatorius, greitas skutimasi, šlapias skutimasis, USB tipo įkroviklis.
  • Matmenys ir svoris: 16 x 6,5 x 6cm; 175 g.

„Xiaomi ES3 3D“ kaina

  • Lietuvoje neparduodama.
  • „Gearbest“ - €26,55.
  • 25 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Tai naujos kartos supaprastinta „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ skustuvo versija - pastarasis kainuoja 35.60€

„Xiaomi ES3 3D“ – tai 2018 metų pabaigoje pasirodęs naujos kartos „Xiaomi“ skustuvas, papildęs jau ir taip gausią skustuvų šeimą. Apie populiariausius „Xiaomi“ barzdaskutes galite paskaityti išsamų palyginimą - jame surasite „Xiaomi Shaver Razor H600“, „Xiaomi Mijia Electric Shaver“, „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ ir „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ apžvalgas ir praktinius testus.  

Kuo ypatinga naujoji „Xiaomi ES3 3D“? Tai patogi belaidė barzdaskutė su trimis nepriklausomais besisukančiais ašmenimis - pagal išvaizdą, realizaciją ir kainą, tai yra supaprastinta „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ versija. „Xiaomi ES3 3D“ skirtas pirmiausia tiems, kam patiko „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“, bet ši barzdaskutė buvo per brangi ir atrodė kiek per didelė. 

Kiekvienas iš trijų „Xiaomi ES3 3D“ galvutės korpusų juda nepriklausomai vienas nuo kito, todėl šis skustuvas geriau prisitaiko prie veido kontūrų ir užtikrina lygų nusiskutimą. Ašmenis dengiančios grotelės yra išdėstytos dviem lygiagrečiais apskritimais – taip padidinamas kontakto su oda plotas.

Žinoma, tam, kad skutimasis belaide barzdaskute iš tikrųjų būtų patogus, ji privalo turėti gerą bateriją. „Xiaomi ES3 3D“ turi integruotą 600 mAh talpos elementą, kuris vos po 90 minučių įkrovimo leidžia skustis net 60 minučių. Kitaip tariant, vienas įkrovimas leidžia nusiskusti net keletą kartų. Informacija apie baterijos būklę rodoma ant korpuso esančiame ekrane.

Pabaigai verta detaliau sulyginti „Xiaomi ES3 3D“ su  „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ - jos abi yra labai panašios tiek skutimo mechanizmo dizainu tiek korpusu. Abu prietaisai yra visiškai atsparūs vandeniui (IPX7), ir pilnai įkrauti abu veikia maždaug 60 minučių. Tiek „Xiaomi ES3 3D“, tiek „Mijia MJTXD01SKS“ turi du greičius, kuriuos labai lengva keisti, o ir svoris yra beveik identiškas. Tačiau „Xiaomi ES3 3D“ korpusas yra labiau pritaikytas prie rankos formos, todėl šiuo prietaisu naudotis šiek tiek patogiau.

Tiesa, verta pastebėti, kad „Xiaomi ES3 3D“, priešingai nei senesnis skustuvas, turi viengubus ašmenis - tai pigesnis sprendimas. Dvigubi ašmenys užtikrina greitesnį skutimą, mat apatiniai peiliukai pakelia plaukus, o viršutiniai juos pjauna. Tačiau vizualiai ir viengubi ašmenys užtikrina tolygų skutimą, gal tik ilgiau užtruka švariai nusiskusti, o pati konstrukcija yra patvaresnė. Ši barzdaskutė taip pat yra šiek tiek pigesnė.

„Xiaomi ES3 3D“ turi daugybę privalumų. Jis yra įkraunamas per USB jungtį, jį galima plauti po vandens srove, o baterijos pakaks bent 4-5 nusiskutimams (greičiausiai ir daugiau, nes jis skuta labai efektyviai). Tačiau reikėtų turėti omenyje, kad pakuotėje nėra dėklo ir šepetėlio skutimo galvutei išvalyti. Nepaisant to, pirkėjams šis prietaisas patinka.

„Xiaomi ES3 3D“ atsiliepimai

Vidutinis „Xiaomi ES3 3D“ pirkėjų prietaisui skirtas įvertinimas – 4,65 žvaigdžutės iš 5. Tarp minusų minimas didelis USB lizdas (ne „Micro USB“), ilgas pristatymo laimas ir tai, kad šis skustuvas, kaip ir daugelis tokio tipo prietaisų, netinka labai jautriai odai. Štai kas minima keliuose iš atsiliepimų:

  • John: „Tikrai geras produktas už žemą kainą, o kokybė yra puiki. Naudojau „Braun 5415“ ir „Philips 7720/26“ už maždaug 200 eurų, o šis „Xiaomi ES3“ yra tikrai geresnis bent už „Philips“. Nors jis nebrangus, prietaiso kokybė yra tikrai gera, jis veikia tyliai ir skuta tobulai. Integruota 600 mAh baterija išsenka per maždaug 50 minučių. Esu patenkintas ir rekomenduoju visiems“.
  • Dpeter: „Gera barzdaskutė už tokią kainą. Privalumai: labai gerai skuta, gera surinkimo kokybė, nepriklausomai judantys ašmenys, baterijos lygio indikatorius. Trūkumai: netinka jautriai odai, ne „Micro USB“ lizdas, nėra angliškų instrukcijų, lengva netyčia išjungti, nėra pridedamo įrankio valymui ar kokio nors dėklo“.
  • Pedro: „Pirkau šią barzdaskutė, nes buvo tiesiog smalsu, o kaina labai viliojo – norėjau sužinoti, kokie reikalai su kokybe. Prietaisas patogus, lengvas ir atrodo neblogai – grožio prideda ir baterijos lygio indikatorius“.
  • Roman: „Aš nustebintas. Jau skutausi ir esu patenkintas. Rekomenduoju kiekvienam vyrui – švelnus skutimas ir jokio kraujo (priešingai nei skutantis paprastais peiliukais). Esu patenkintas pirkiniu. Pirkite ir džiaugsitės glotnia oda“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(7)
(-6)

Komentarai ()