Kinijos turgelio stebuklai: iš Čekijos sandėlio su anonso nuolaidomis siūlomas naujos kartos langų valymo robotas – išskirtinai tylus, 2800 Pa siurbimo galia, gerokai didesnis valymo greitis nei pas konkurentus, atskiras valdymo pultelis („Alfawise WS-860“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Alfawise WS-860“ – tai langų valymo robotas, kuris pasižymi 2800 Pa vakuuminio siurbimo galia, mažu sukuriamu triukšmo lygiu (60 dB) ir santykinai ilgu 5,5 metrų maitinimo laidu. Išskirtiniais šio langų valymo roboto akcentais tampa itin didelis valymo greitis (1 min. 40 s./m2), bei talpesnė nei įprastai 650 mAh baterija, kuri nutrūkus maitinimui energiją „Alfawise WS-860“ gali teikti apie 30 minučių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise WS-860“ specifikacijos

  • Galia: 75 W elektrinė galia, vakuuminio siurbimo galia – 2800 Pa.
  • Valymo greitis: 1 kvadratinis metras per 1 min. 40 s.
  • Valymo būdas: mikropluošto šluostė, tvirtinama prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: pulteliu arba ant korpuso įmontuotais mygtukais.
  • Triukšmo lygis: 60 dB.
  • Maitinimas: apsauginė 650 mAh baterija, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas. Maitinimo laido ilgis – 5,5 m.
  • Išskirtinės sąvybės: labai tylus, itin didelis valymo greitis, didelės talpos baterija.
  • Matmenys ir masė: 25,2 x 25,2 x 7 cm; 1,3 kg.

„Alfawise WS-860“ kaina

  • Gearbest“ – 169,10 €.
  • Dabar parduodamas su 8% nuolaida, iš Čekijos sandėlio pristatomas per 5 darbo dienas už 4,86 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Langų valymo robotai susilaukia vis augiau pripažinimo, nes padeda taupyti laiką. Susidomėjimas šio tipo robotais auga dar ir dėl tos priežasties, nes langų valymas yra nepatogus ir sunkus darbas, o valant išorę, dar ir pavojingas. Ir nors langų valymo robotai pagal populiarumą nepralenkia paprastų robotų siurblių, tačiau jų paklausa tolygiai didėja visame pasaulyje. O tai gera paskata gamintojams kurti naujus modelius, ir čia kinai yra tiesiog nepralenkiami –vos tik sugalvoję patobulinimą, iš karto gamina naujos kartos robotą. Vienas iš tokių atveju ir yra naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise WS-860“.

Šis langų valymo robotas garsėja 2800 Pa siekiančia vakuuminio siurbimo galia ir nuo kitų tokio tipo robotų skiriasi integruotu slėgio jutikliu. Šis jutiklis garantuoja maksimalią „Alfawise WS-860“ pritraukimo jėga prie stiklo tuo metu, kai langų valymo robotui tenka judėti per stiklų sujungimus – pasak gamintojo, jis sėkmingai įveikia net 5 mm aukščio slenksčius. Tai nėra labai svarbu, jei valote vientisus vitrininius langus, bet jei valysite vonios plyteles ir norėsite, kad robotas sėkmingai pereitų nuo plytelių prie stiklinių paviršių, tada tai kritinis momentas – kiti robotai valytojai gali tiesiog prarasti slėgį ir nugriūti.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad „Alfawise WS-860“ langų valymo robotas puikiai tinka ne tik drėgnam, bet taip pat ir sausam langų valymui. Maksimaliai kokybišką langų valymą šiuo atveju pavyksta užtikrinti dėka naudojamos kokybiškos vos 0,4 milimetrų storio mikropluošto šluostės. Gamintojas tvirtina, kad ši šluostė geba surinkti net ir 1 mikrometrų (µm) dydžio dulkes.

Išskirtiniu „Alfawise WS-860“ bruožu taip pat tampa valymo sparta. Šis valymo robotas vieną kvadratinį metrą gali nuvalyti greičiau nei per dvi minutes (1 min. 40 s./m2). Pagal šį rodiklį „Alfawise WS-860“ lenkia daugelį kitų langų valymo robotų, kadangi jie kvadratinį metrą dažniausiai geba nuvalyti per 2 - 3 minutes.

Pavyzdžiui, to paties gamintojo senesnės kartos langų valymo robotas „Alfawise WIN660“ (dabar siūlomas iš Čekijos sandėlio už 152€) vieną kvadratinį metrą nuvalo per 2,5 minutės. Įdomu, kad šie abu langų valymo robotai užtikrina 2800 Pa siurbimo jėgą, tačiau „Alfawise WS-860“ privalumą įgyją dėl tos priežasties, nes veikia tyliau. Jeigu „Alfawise WIN660“ sukuria 65 dB siekiantį triukšmą, tai „Alfawise WS-860“ sukuriamas triukšmo lygis neviršija 60 dB. Tylesnį darbą naujos kartos langų valymo robotui atitinkamai pavyksta užtikrinti todėl, nes jis yra aprūpintas šerelių neturinčiu varikliu.

„Alfawise WS-860“ maloniai stebina savo baterijos tarnavimo galimybėmis praradus pagrindinį maitinimo šaltinį. Jos talpa siekia 650 mAh, kas reiškia, kad nutrūkus maitinimui šis langų valymo robotas dar veiks apie 30 minučių. Be to „Alfawise WS-860“ komplekte pridedamas laidas kartu su ilgintuvu siekia 5,5 metro. Tai irgi galima laikyti privalumu, kadangi senesnė kartos valymo robotai atkeliauja su ženkliai trumpesniais laidais, kas atitinkamai gali sukelti nepatogumų valant didesnius langus.

Palyginimui norisi pridėti, kad apie 10 eurų mažiau kainuojantis langų valymo robotas „Alfawise WIN660“ pagal daugelį išvardintų charakteristikų nusileidžia naujos kartos „Alfawise WS-860“. Pavyzdžiui, „Alfawise WIN660“ laido ilgis siekia apie 4 metrus, šis langų valymo robotas be pagrindinio maitinimo gali veikti iki 25 minučių, nes turi integruotą mažesnės 600 mAh talpos bateriją. Skirtumai nėra dideli, bet visi jie naujos kartos „Alfawise WS-860“ naudai.

Apibendrinant, techniškai „Alfawise WS-860“ pagal daugelį parametrų tampa geresniu pasirinkimu, nes šis langų valymo robotas veikia ne tik tyliau, bet ir greičiau. Tiesa, senosios kartos „Alfawise WIN660“ galima valdyti išmaniuoju telefonu, o „Alfawise WS-860“  aprašyme apie tokią galimybę nutylima. Vis dėlto ar tai jums svarbus privalumas reikėtų nuspręsti individualiai, kadangi abu langų valymo robotas nuotoliniu būdu esant reikalui taip pat galima valdyti ir komplekte pridedamu pulteliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai ()