Kinijoje prasideda įspūdingi pavasariniai išpardavimai ir akcijos: net 233€ pigiau nei Lietuvoje vienas geriausių flagmanų „Xiaomi Mi 8“, 294€ pigiau įspūdingas berėmis „Vivo Nex“, 150€ pigiau „Ninebot Segway ES1“ paspirtukas iš Lenkijos sandėlio ir daugybė kitų gerų pasiūlymų (Video, 2019 m. 10 savaitė)  (1)

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pradžiai:

- 24 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi 8 Pro“ (iš Čekijos sandėlio)

- 45 % nuolaida išmaniajam telefonui „Vivo Nex“

- 28 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi 8“

- 30 % nuolaida išmaniajam telefonui „Elephone A5“

- 28 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi A2 Lite“

- 41 % nuolaida elektriniam paspirtukui „Ninebot Segway ES1“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 15 % nuolaida naujos kartos rankiniam belaidžiam siurbliui „Alfawise FJ166A“ (iš Čekijos sandėlio)

- 20 % nuolaida išmaniajam LED šviestuvui „Yeelight YLXD01YL“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 18 % nuolaida klasikinių žaidimų konsolei FC280

- 21 % nuolaida skaitmeniniam kraujospūdžio matuokliui „Alfawise CK W355“ (su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Su pirmosiomis pavasario dienomis parduotuvė Gearbest pateikė visą krūvą itin įdomių pasiūlymų iš Kinijos, Lenkijos ir Čekijos sandėlių. Tiesa, ne visi iš jų pasiūlymų yra vienodai vertingi - tą matysite prie kainų palyginimų, bet didžioji dalis tikrai išskirtiniai ir verti dėmesio. 

1. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 8 Pro“

453.81€ | 24 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.72 balai iš 5 (79 vertinimai)

„Xiaomi Mi 8 Pro“ yra tikras  „Xiaomi“ pasididžiavimas. Ir nors „Xiaomi“ kompanija yra išleidusi net keletą „Xiaomi Mi 8“ versijų, bet pats naujausias yra būtent „Xiaomi Mi 8 Pro“. Visas šio telefono stipriąsias puses apibūdino „Xiaomi Mi 8 Pro“ apžvalga, tačiau esminius momentus dar priminsime. Tačiau dabar svarbiausias dalykas - šį telefoną galima įsigyti kur kas pigiau ir svarbiausia, tiesiai iš ES sandėlio, taip išvengiant bet kokios rizikos dėl papildomų mokesčių.  Ir tai pati mažiusia kaina iš ES sandėlių, kokia tik yra buvusi šiam telefonui. 

Kaina

Tikrinta 2019 03 05

  • Lietuvoje - 538€
  • „Gearbest“453.81€.
  • Tai mažiausia kaina.
  • Iš Čekijos sandėlio. Siuntimas už 5.26€ per 3-5 darbo dienas.
  • Sutaupote: 85€ 

Pirmasis dalykas, kuris mane nustebino, tai – telefono dėžutė. Ji – visa juoda. Tikėjausi, kaip ir įprasta „Xiaomi“, kad ji bus balta ir minimalistinio dizaino. Tik ne šiuo atveju. Ji yra visa juoda, priekyje gana didelis 8 skaičius, gale trumpas specifikacijų aprašymas ir ant dėžutės šono parašyta, jog tai globali telefono versija. Toks stilius man labai patiko ir atrodo prabangiai.

Viduje randame „Xiaomi Mi 8 Pro“ išmanųjį telefoną, greitąjį įkrovimą palaikanti įkroviklį, C-tipo USB laidą, ausinių adapterį, kadangi telefonas nepalaiko 3.5 mm audio jungties, adatėlę išimti nanoSIM kortelių dėklui, trumpą naudojimosi instrukciją anglų kalba ir įprastą dėkliuką telefonui.

Iš principo, standartinis komplektas ir iki tobulybės tetrūksta belaidį įkrovimą palaikančio įkroviklio. Na, bet čia jau tikrai ne priekaištas kompanijai, o greičiau mano noras. Ir reikėtų pastebėti, kad praktiškai visos kompanijos tokių dovanų nedalina ir tenka tokio tipo įkroviklį pirkti atskirai.

Sekantis momentas, kuris mane nustebino, tai, kad telefonas yra toks kompaktiškas.

Gamintojas teigia, kad „Xiaomi Mi 8 Pro“ turi net 6,21 colio įstrižainės „Super AMOLED“ ekraną. Skamba netgi grėsmingai ir čia jau panašiau į planšetę, nei išmanųjį telefoną. Bet taip tikrai nėra.

„Xiaomi“ taip stipriai išplėtė ekraną iki pat telefono kraštinių, kad jis atrodo praktiškai vienodo dydžio, palyginus su „Elephone P8“, kurio ekrano įstrižainė tėra 5,5 colio.

Negana to, „Mi 8 Pro“ dar ir gerokai plonesnis. Įdomumo dėlei galima pasakyti, kad jo išmatavimai yra tokie: 75 x 155 x 7,6 mm ir sveria apie 177 gramus.

Kalbant plačiau apie „Mi 8 Pro“ ekraną, tai jis yra FHD+ (1080 x 2248 raiška), 402 ppi, atsparus subraižymams, ekrano santykis su visu telefonu siekia 83,8 % ir apsaugotas „Corning Gorilla Glass 5“ stiklu. Ekranas yra nuostabios kokybės ir neturiu jam jokių priekaištų. Na, išskyrus dėl išpjovos.

Ji – ganėtinai didelė. Žinoma, 2018-aisiais buvo tokia mada ir kone visi gamintojai naudojo tokio dizaino ekrano išpjovas. Iš pradžių man ji buvo neįprasta, tačiau dabar prie jos pripratau ir net nepastebiu, kad ji išvis yra.

Šiek tiek užbėgant į priekį, pirminėje operacinės sistemos versijoje buvo galimybė paslėpti šią ekrano išpjovą, bet po poros sistemos atnaujinimų tokios galimybės kažkodėl neliko.

Pats telefonas yra pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų: metalo ir stiklo. Dešinėje telefono pusėje yra raudonos spalvos įjungimo/išjungimo mygtukas bei garso valdymo mygtukas, kairėje – dedamos nanoSIM kortelės, o apačioje garsiakalbiai ir C-tipo USB jungtis, kuri taip pat nudažyta raudonai. Atrodo gražiai.

Kaip jau minėjau, nėra standartinės 3.5 mm audio jungties ir tai laikyčiau minusu. Na, bet tada telefonas tiesiog fiziškai negalėtų būti toks plonas.

Išskirtinis telefono išvaizdos bruožas yra jo persišviečianti nugarėlė. Po stiklu, atrodo tarsi matytume viską, ką „Xiaomi“ kompanija sudėjo į šį telefoną.

Unikalus atvejis rinkoje ir labai įdomus sprendimas, nors tai tik imitacija. Asmeniškai, atrodo visai gražiai, bet ir yra akivaizdi problema. Stiklinė, juoda nugarėlė, kaip magnetas renka pirštų atspaudus. Tačiau situaciją gelbsti telefono dėkliukas.

Plačiau apie „Xiaomi Mi 8 Pro“ Technologijos.lt apžvalgininkas rašo šioje apžvalgoje.

Dabartinė 453.81€ kaina yra mažiausia šio telefono kainų istorijoje:

2. Su 45 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas išmanusis telefonas „Vivo Nex“

445€ | 45 % nuolaida | „Vivo Nex“ specifikacijos

Rekordiškai atpigo praeitą vasarą anonsuotas „Vivo Nex“ išmanusis, pasiūlęs visiškai berėmį ekraną su pirštų atspaudų skaitytuvu tiesiai ekrane.

Kaina

Tikrinta 2019 03 05

  • Lietuvoje - 739€
  • Gearbest - 445€
  • Tai mažiausia kaina.
  • Siunčia už 1.44€ Priority Line būdu.
  • Sutaupote: 294€

Išmanusis telefonas „Vivo Nex“ garsėja ne tik 6,59 colių įstrižainės lietimui jautriu ekranu (2316 x 1080), bet ir įspūdingu, gamintojo skaičiavimais net 91,24% siekiančiu screen-to-body santykiu. 

Telefono pasirodymas iš karto sukėlė tikrą ažiotažą – apie šio telefono pristatymą rašė beveik visi naujienų portalai visame pasaulyje.

Šį neįtikėtiną rezultatą „Vivo“ pavyko pasiekti „Vivo Nex“ išmaniajame telefone įdiegus keletą kiek neįprastų sprendimų. Vienas jų yra susijęs su garsiakalbiu. „Vivo Nex“ ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes šiame išmaniajame telefone garsas į ausį yra perduodamas naudojant tam tikro dažnio vibracijas. Būtent tuo pačiu principu veikia ir kaulais garsą perduodančios ausinės. Toks sprendimas išmaniajame telefone itin intriguoja dėl tos priežasties, nes tai reiškia, kad nuo šiol pašnekovą galima girdėti ausį pridėjus prie bet kurios „Vivo Nex“ ekrano vietos.

Tuo tarpu kitas sprendimas, kuris „Vivo Nex“ išmaniajame telefone leidžia mėgautis pilnai berėmiu ekranu yra susijęs su priekine kamera. „Vivo Nex“ atveju asmenukėms skirta kamera yra integruota ne priekyje, bet viršuje. Kitaip sakant, įprastai ši kamera slepiasi išmaniojo telefono viduje ir automatiškai išlenda tik tada, kai „Vivo Nex“ savininkas iš tikrųjų nori naudotis priekyje integruota kamera.

Šiuo atveju prie panaudotų inovatyvių sprendimų sąrašo taip pat dar norisi pridėti ir piršto antspaudų skaitytuvą. „Vivo Nex“ yra būtent vienas iš pirmųjų išmaniųjų telefonų, kuriame piršto antspaudų skaitytuvas yra integruotas po ekranu.

Greta šių išskirtinių sprendimų dar norisi paminėti ir tai, kad „Vivo Nex“ gali pasigirti integruotu Bluetooth 5.0 ryšio moduliu, 4000 mAh talpos baterija, dviguba gale integruota kamera (12 MP + 5 MP), aštuonių branduolių itin našiu „Snapdragon 710“ centriniu procesoriumi (brangesnė versija turi „Snapdragon 845“), 6 GB operatyviąja RAM atmintine, 128 GB vidine ROM atmintimi bei iš karto įdiegta „Android 8.1“ operacine sistema.

Dabartinė 445€ kaina yra mažiausia šio telefono kainų istorijoje:

3. Su 28 % nuolaida siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 8“

347.10€ | 28 % nuolaida | „Xiaomi Mi 8“ specifikacijos

„Xiaomi Mi 8“ daugelio apžvalgininkų nuomone buvo bene geriausias 2018 metais kinų sukurtas išmanusis telefonas. Tai tikras flagmanas, o kalbėti apie „Xiaomi Mi 8“ spartą net neverta – šiuo metu tai vienas greičiausių telefonų pasaulyje, turintis naujausią flagmanams skirtą procesorių ir 6GB RAM. Tačiau svarbiausia, dabar „Xiaomi Mi 8“ siūlomas su labai geromis sąlygomis. Ir jeigu 6/64 GB versiją dar apsimoka pirkti iš Lietuvos, tai 6/128GB versija Kinijoje turi tiesiog fantastišką kainos pasiūlymą - 233€ pigiau nei Lietuvoje. 

Aš Mi 8 telefonu naudojuosi jau visą mėnesį ir esu juo pilnai patenkintas. Jis veikia puikiai ir tai ką per šio telefono pristatymą žadėjo Xiaomi kompanija, aš tikrai gavau įsigijęs šį telefoną. Veido apžinimo technologija, tiek dienos, tiek nakties metu, yra fantastiška. Šioje kategorijoje Xiaomi kompanija stipriai lenkia savo konkurentus. Deja, bet garsiakalbiai ir mikrofonas galėtų būti geresni. Ekranas, mano nuomone, yra puikus – jis puikiai sukalibruotas. Apie patį telefono veikimą galiu pasakyti tik tiek – jis nestringa, telefonas nekaista, viskas veikia greitai, tai tiesiog tobula.

„Xiaomi Mi 8“ flagmano apžvalgų suvestinė

Kaina

Tikrinta 2019 03 05

6/64 GB

  • Lietuvoje - 386€
  • Gearbest - 347.10€
  • Siunčia už 4.03€ Priority Line būdu.
  • Sutaupote: 39€

6/128 GB

  • Lietuvoje - 589€
  • Gearbest - 356€
  • Siunčia už 3.87€ Priority Line būdu.
  • Sutaupote: 233€

Apžvalgininkai sutinka, kad „Xiaomi Mi 8“ yra labai panašus į „iPhone X“ išmanųjį telefoną. Vis dėlto nepaneigsi, kad „Xiaomi Mi 8“ išmanusis telefonas atrodo gražiai ir išsiskiria galiniu dangteliu, kuris yra dengtas stiklu. Be to, svarbu pabrėžti ir tai, kad rinkoje iš viso galima rasti keturių versijų „Xiaomi Mi 8“: mėlynos, juodos, baltos ir auksinės spalvos.

Per „Xiaomi Mi 8“ pristatymą daug dėmesio buvo skirta navigacinei sistemai ir teigiama, kad išmanusis telefonas itin greitai gauna duomenis iš palydovų ir puikiai veikia net ir tankiai apgyvendintose vietovėse. Už tai tenka dėkoti integruotiems dviem GPS ryšio moduliams. Pasak gamintojo, tokia GPS konfigūracija garantuoja, kad „Xiaomi Mi 8“ navigacija tikrai veiks bet kurioje pasaulio šalyje.

Tačiau didžiausias jo privalumas – ypač gerai fotografuojanti dviguba pagrindinė kamera su daugybe pažangių sprendimų. Ją įvertino net „DxOMark“ ekspertai, jie šiai kamerai už fotografavimą skyrė net 105 balus (bendras balas – 99).

Telefono gale įtaisytos dvi kameros po 12 MP ir tai atrodo labai panašu ką turi „Mi Mix 2S“ išmanusis telefonas, tačiau „Xiaomi“ kompanija teigia, kad „Xiaomi Mi 8“ telefone yra pagerintas programų lygis. Bet iš principo „Xiaomi Mi 8“ turi tą patį ką ir „Mi Mix 2S“ – agresyviai apdorojamas portretines nuotraukas ir bendrai itin ryškias nuotraukas. Nepriekaištingas nuotraukas esant bet kokiam apšvietimui šiuo atveju, žinoma, padeda užfiksuoti įdiegtas dirbtinis intelektas AI. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (605 vertinimai)
  • Ekranas: aukščiausios klasės 6,21 colių įstrižainės „Samsung AMOLED“ ekranas (1080 x 2248, 402 PPI), 18,7:9 kraštinių santykis, nuo susibraižymų apsaugo pažangus „Corning Gorilla Glass 5“ stiklas.
  • Procesorius: vienas sparčiausių pasaulyje 2,8 GHz taktinio dažnio 8 branduolių centrinis procesorius „Qualcomm Snapdragon 845“.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 630“.
  • Atmintis: 6 GB RAM ir 64 GB, 128 GB arba 256 GB vidinė duomenų atmintis. Išorinės microSD kortelės lizdo nėra.
  • Kameros: galinė integruota dviguba kamera (12 MP, f/1.8, 1/2.55", 1.4µm + 12 MP, f/2.4, 1/3.4", 1.0µm) su dirbtiniu intelektu bei optine stabilizavimo sistema OIS, priekinė 20 MP (f/2.0, 0.9µm) kamera su dirbtiniu intelektu ir specialiu infraraudonųjų spindulių sensoriumi, kurio dėka veikia veido indentikfikavimas atrakinant išmanųjį telefoną.
  • OS: „MIUI 9“ operacinė sistema, sukurta „Android 8.1 Oreo“ platformos pagrindu.
  • Baterija: 3400 mAh talpos baterija, suderinamas su ketvirtosios kartos greitosios įkrovos techniniu sprendimu „Quick Charge 4+“.
  • Autorizacija: infraraudonųjų spindulių veido atpažinimo sistema, piršto antspaudų skaitytuvas.
  • Jungtys: USB C tipo jungtis.
  • Ryšiai: du GPS ryšio moduliai – vienas pirmųjų telefonų su tokiu sprendimu ir labai stipriu GPS signalu, WiFi 802.11ac ir Bluetooth 5.0 ryšio moduliai, palaikomi visi 4G LTE dažniai Lietuvoje.
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, kompasas, barometras.
  • Korpusas: aliuminio rėmas.
  • Išskirtinės savybės: tai vienas iš nedaugelių kiniškų išmaniųjų telefonų, kuris atitinka visus europiečių keliamus reikalavimus, kadangi turi labai spartų „Qualcomm Snapdragon 845“ CPU, „Android 8.1 Oreo“, pilną suderinamumą su „Google“ paslaugomis, į 70 skirtingų kalbų išverstą meniu, įskaitant ir lietuvių.
  • Matmenys ir masė: 15.49 x 7.48 x 0.76 cm; 175 g.

4. Su 30 % nuolaida ir mažiausia  kaina siūlomas išmanusis telefonas „Elephone A5“ su 5 kameromis

169.10€ | 30 % nuolaida | 4.74 balai iš 5 (50 vertinimai)

„Elephone A5“ aprūpintas 8-nių branduolių „Helio P60“ procesoriumi, 4 GB RAM ir 64 GB ROM, kuriuos galima bus su papildoma atminties kortele padidinti dar net 512 GB.

Kaina

Tikrinta 2019 03 05

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 169.10€
  • Tai mažiausia kaina.
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu.
  • Tomtop - 200.40€
  • Siuntimas papildomai kainuos 37.19€.

Turi puikios kokybės 6,18 colių įstrižainės FHD+ ekraną ir 4000 mAh talpos bateriją, kurią, dėka greitojo įkrovimo, nuo 0 iki 100 % įkrausime per mažiau nei valandą. Gamintojas taip pat užtikrina, kad „Elephone A5“ palaiko ir belaidį baterijos įkrovimą.

Tačiau įspūdingiausias šio telefono išskirtinumas yra jo turimos 5 kameros. Tikrai taip, net 5.

Nugarėlėje turi 12 MP + 5 MP + 0,3 MP kameras, kurios gamintojo teigimu, užtikrina puikios kokybės nuotraukas ir gausybę įvairių fotografavimo ir filmavimo režimų.

O priekyje turi dvigubą 20 MP + 2 MP kamerą, kad asmenukės būtų tiesiog tobulos kokybės.

„Elephone A5“ darbuojasi su „Android 8.1 Oreo“ operacine sistema, tad palaiko daugybę kalbų, tarp kurių yra ir lietuvių. Gamintojas garantuoja, kad telefonas gaus ir „Android 9.0“ atnaujinimą.

Šis išmanusis taip pat palaiko pirštų atspaudų nuskaitymą bei „Face ID“ technologiją. Tad telefonas bus pilnai apsaugotas nuo svetimų akių ir jį atrakinsite tik jūs, vos per 0,2 sekundes.

„Elephone A5“ palaiko absoliučiai visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius, „WiFi“, „Bluetooth“, GPS, kompasą ir taip toliau.

Iš tiesų kokybiškas ir puikiomis specifikacijomis pasižymintis vidutinės klasės išmanusis telefonas.

Dabartinė 169.10€ kaina yra mažiausia šio telefono kainų istorijoje:

5. Su 28 % nuolaida siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi A2 Lite“

142.40€ | 28 % nuolaida | „Xiaomi Mi A2 Lite“ specifikacijos​, atsiliepimai

Paskutinis iš telefonų, įtrauktas į akciją - „Xiaomi Mi A2 Lite 4G“. Modelis irgi labai garsus ir populiarus, bet kainų skirtumas Lietuvoje ir Kinijoje jau nėra toks didelis. Šis modelis laikomas vienu iš geriausių vidutinės klasės telefonų, kai norisi gero ir patikimo telefono pigiau.

Puikus telefonas už tokią kainą. Dizainas yra minimalistinis, telefonas veikia labai gerai. Kol kas atrodo, kad baterija veikia ilgiau nei bet kokio telefono, kokį esu turėjęs anksčiau. Jis šiek tiek sunkesnis, nei tikėjausi ir pakuotėje nėra ausinių, bet tai vis tiek geras pirkinys. (Elva de Castro)

Kaina

Tikrinta 2019 03 05

  • Lietuvoje - 161.39€.
  • Gearbest142.40€.
  • Nemokamas pristatymas registruotu paštu.
  • Sutaupote: 19€.

„Xiaomi Mi A2 Lite 4G“ ne tik turi tris kameras, bet ir joms talkinančią dirbtinio intelekto sistemą. Ji užtikrina, kad visos nuotraukos atrodys kiek įmanoma natūraliau ir gražiau. Fonas jose bus meniškai nublukintas, o pagrindinių objektų kontūrai – ryškūs. Priekinė kamera užtikrina, kas asmenukės būtų labai kokybiškos, o veidas – gražus. „Xiaomi Mi A2 Lite 4G“ lengvai atpažįsta veidus – tai svarbu nuotraukose, bet ir leidžia atrakinti telefoną. Kitas patikimas būdas atrakinti telefoną – pirštų antspaudų skaitytuvas.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.84 balai iš 5 (881 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai geras telefonas: suminis apžvalgų reitingas 4.25 balai iš 5
  • Ekranas: 5,84 colių įstrižainės IPS LCD (2280 x 1080px, 19:9).
  • Procesorius: 8 branduolių, 2.0 GHz taktinio dažnio „Qualcomm Snapdragon 625“.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 506“.
  • Atmintis: 3 GB RAM ir 32 GB ROM + iki 256 GB atminties kortelė.
  • Kameros: dviguba galinė kamera (12 MP, f/2.2, 1.25 μm + 5 MP, f/2.2, 1.12 μm) ir vienguba priekinė kamera – 5 MP, f/2.0 su dirbtinio intelekto sistema.
  • OS: „Android 8.1“, „Android One“.
  • Baterija: 4000 mAh.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas, „Face ID“ - telefono atrakinimas veidu.
  • Jungtys: 3.5 mm audio jungtis, microUSB 2.0.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“ ir „WiFi 802.11ac“ ryšio moduliai, A-GPS, GLONASS, BDS, visos LTE dažnių juostos 4G ryšiui Lietuvoje: B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B20 / B38 / B40.
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, e-kompasas, pirštų antspaudų skaitytuvas, GPS.
  • Korpusas: metalas.
  • Išskirtinės savybės: kompaktiško dydžio, nebrangus, bet spartus biudžetinės klasės išmanusis telefonas.
  • Matmenys ir masė: 15,21 x 7,16 x 0,86 cm; 170 g.

6. Iš Lenkijos sandėlio su 41 % nuolaida siūlomas elektrinis paspirtukas „Ninebot Segway ES1“

284.80€ | 41 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | „Ninebot Segway ES1“ specifikacijos​, atsiliepimai

Išoriškai sulankstomas elektrinis paspirtukas „Ninebot Segway ES2“ mažai kuo skiriasi nuo „Ninebot Segway ES1“. Tačiau dabar šių įrenginių kaina skiriasi net 150 eurų. Kodėl ES2 yra tiek brangesnis už ES1? Ko tenka atsisakyti pasirinkus pigesnę versiją?

Kaina

Tikrinta 2019 03 05

  • Lietuvoje - 434€.
  • Gearbest - 284.80€.
  • Siunčia už 29.90€
  • Sutaupote iki 150€

Šie paspirtukai iš tiesų yra labai panašūs, nes daugelis šių transporto priemonių šiais laikais pasižymi praktiškai identiška konstrukcija. Jie turi 8 colių ratus ir lengvą sulankstomą rėmą. Toks paspirtukas vos per kelias sekundes gali būti sulankstytas, kad tilptų automobilyje, o ir užsinešti laiptais jį į butą bus gana nesunku. Tiesa, pigesnis ES1 sveria 11, o ES2 - 12 kg. Kur tas papildomas svoris?

„Ninebot Segway ES2“ turi didesnį, galingesnį variklį, todėl yra greitesnis. 700 W variklį turintis paspirtukas įsibėgėja iki 25 km/val. (30 km/val. su papildoma baterija). Tuo tarpu 500 W variklį turintis ES1 pasiekia 20 km/val. greitį (arba 25 su papildoma baterija). ES2 versija taip pat turi smūgius amortizuojančią važiuoklę.

Įdomu tai, kad nepaisant sunkesnio variklio ir didesnio greičio, ES2 su vienu įkrovimu nuvažiuoja tiek pat kiek ir ES1 - 25 km. Abu paspirtukai turi tas pačias 5,2Ah ličio jonų baterijas. Sumontavus papildomą bateriją nuvažiuojamą atstumą galima pailginti iki 45 km. Papildoma baterija sveria 1,5 kg, tačiau tai nėra didelė problema, nes abu paspirtukai gali pavežti po 100 km svorį.

Net ir stabdymo metodai yra tokie pat. Tiek ES1, tiek ES2 turi dvigubą stabdymo sistemą - gali stabdyti elektros varikliu ir mechaniniais stabdžiais. Saugumą užtikrina ir 1,5 W LED priekinis žibintas.

Taigi, „Ninebot Segway ES2“ yra greitesnis paspirtukas. Jis greičiau įsibėgėja, palaiko didesnį greitį. Tai mieste yra labai svarbu. Kartu jis išlaiko visas geriausias savybes, kurias turi ir ES1, turi patogius valdymo įrenginius, atlaiko iki 100 kg svorį, o įsigijus papildomą bateriją galima įveikti net labai didelius atstumus.

Pasirinkę ES1 vis tiek gausite naudingą transporto priemonę, kuri tiesiog bus šiek tiek lėtesnė ir neturės tos patogumą suteikiančios amortizuojančios važiuoklės. ES1 įprastai kainuoja labai panašiai, tačiau šiuo metu šiam paspirtukui taikoma ženkli nuolaida, tad jis tampa labai įdomiu variantu. 

„Ninebot Segway ES2“, kaip ir ES1, gali būti valdomas išmaniąja programėle. Ji leis nustatyti užraktą, keisti maksimalius greičio parametrus, dalintis pasivažinėjimo duomenimis socialiniuose tinkluose. Kartu galėsite peržiūrėti savo duomenis, nustatyti greičio palaikymo sistemą.

7. Iš Čekijos sandėlio siūlomas naujos kartos rankinis belaidis siurblys „Alfawise FJ166A“

97.90€ | 15 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise FJ166A“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise FJ166A“ - tai belaidis rankinis dulkių siurblys su HEPA filtru, 7000 Pa siurbimo galia ir 2200 mAh baterija. Šis dulkių siurblys pasitarnaus valant grindis, kilimus, baldus ir net automobilį - turi visus tam reikalingus priedus. Su įkrauta baterija jis veikia 20-40 minučių, priklausomai nuo pasirinktos galios. Pirkėjai džiaugiasi patogiu dizainu, lengvai išvaloma dulkių talpa, baterija ir antgaliais.

Visapusiškai geras daiktas. Daro tai, ką turi daryti, ir daro tai gerai. Tikimės, kad veiks labai ilgą laiką – baterija yra išimama, net ją galima pakeisti. Baterija net nustačius maksimalaus stiprumo siurbimą veikia tiek laiko, kiek ir keturis kartus brangesnių siurblių. Tikrai rekomenduoju. (Grossi)

„Alfawise FJ166A“ apžvalga, testų rezultatai

Kinijoje siūloma labai daug įvairių rankinių dulkių siurblių, bet ne visi jie turi tiek daug priedų, dar mažiau siūloma iš ES sandėlių ir tik vienetai iš jų kainuoja pigiau nei 100€. 

O jei norite įsitikinti, kad perkate tikrai gerą daiktą, reikia ir apžvalgų, o išsamias apžvalgas turi vos keli siurbliai iš naujų kiniškų modelių.

Šia prasme „Alfawise FJ166A“ yra unikalus - jau rašėme išsamią testavimo apžvalgą, kurioje matėsi labai geri siurblio darbo rezultatai, o dabartinis kainos pasiūlymas yra praktiškai be konkurencijos. 

Kaina

Tikrinta 2019 03 05

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“ - 97.90€.
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Siuntimas į Lietuvą - 4.86€.

„Alfawise FJ166A“ galia siekia 130 W, tačiau tai mažai ką pasako. Jums svarbiau žinoti tai, kad siurbimo galia siekia net 7 kPa – tai yra triskart daugiau nei robotų dulkių siurblių. FJ166A turi išimamą 2200 mAh talpos ličio jonų bateriją, kuri gali būti pilnai įkrauta per 4-5 valandas. Tuomet jos veikimas priklauso nuo pasirinktos galios – kartą įkrautas šis siurblys veiks 20-40 minučių. Apie baterijos likutį informuoja LED indikatorius.

Ištuštinti „Alfawise FJ166A“ dulkių talpą bus labai lengva – čia nėra jokių maišelių. Ją taip pat galėsite lengvai išplauti. „Alfawise FJ166A“ turi keturių lygių filtravimo sistemą – oras pirmiausia yra įsukamas ciklone, tada pereina tinklą, tuomet yra filtruojamas HEPA filtru, o galiausiai yra pašalinamas per tankią kempinę.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.92 balai iš 5 (24 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 130 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: ciklonas ir HEPA.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,5 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2200 mAh; 4-5 valandų įkrovimas suteikia 20-40 minučių darbo.
  • Triukšmas: 83 dB.
  • Antgaliai: besisukantis šepetys, šepetys su didele anga, antgalis sunkiai pasiekiamoms vietoms.
  • Matmenys ir masė: 109 x 22 x 34 cm, 2,8 kg.

8. Iš Čekijos sandėlio ir su nuolaidos kuponu siūlomas vienas iš pačių geriausių išmanųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“

58.74€ | 20 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas GBLED120701 | 4.88 balai iš 5 (1374 vertinimai)

Pristatant „Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL“ norisi pabrėžti tai, jog tai pats populiariausias LED šviestuvas iš Kinijos, dabar įtrauktas į išpardavimą. Šioje LED panelėje (32 x 32 x 7,3 cm) yra integruota net 240 vienetų „Osram“ šviesos diodų. Būtent to šiuo atveju pakanka, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelė galėtų skleisti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (2700 K – 6500 K), bet tuo pačiu ir kintančio ryškumo šviesą (0,1 lm – 2000 lm ribose).

Šiuo metu tai turbūt vienas geriausių išmaniųjų šviestuvų iš Kinijos: beveik 1400 atsiliepimų, „Red Dot“ bei „IF Award“ apdovanojimai, pirkėjų pagyros ir labai teigiamas apžvalgininkų įvertinimas („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Vienas geriausių išmaniųjų LED šviestuvų iš Kinijos? „Po mėnesio naudojimo neradau nei vieno objektyvaus trūkumo - pagaminta labai kokybiškai, išskirtinė šviesos kokybė, puikios išmaniosios funkcijos“ („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Čia svarbu pabrėžti, kad įprastai „Xiaomi Yeelight Smart“ yra valdoma naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, tačiau atkreipkite dėmesį ir į tai, kad ši LED panelė taip pat turi integruotus Bluetooth ir WiFi ryšio modulius. Būtent toks sprendimas leidžia „Xiaomi Yeelight Smart“ valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojant tokius išmaniesiems namams pritaikytus sprendimus, kaip „Google Home“ ar „Amazon Alexa“.

Pristatydamas „Xiaomi Yeelight Smart“ gamintojas mėgsta akcentuoti dar ir tai, kad pastaroji LED panelė pasižymi savo ilgaamžiškumu (~25000 valandų), specialiu gerą aušinimą garantuojančiu korpusu, lengvu montavimu, atsparumu dulkėms (IP60) bei kitais programiškai realizuotais sprendimais, kurie ženkliai išplečia vartotojo patirtį.

Pavyzdžiui, jeigu naudojate „Xiaomi Mi Band 2“ arba „Xiaomi Mi Band 3“, tai šiuo atveju jums itin pravers šiame fiziniame aktyvumo asistente integruota miego sekimo funkcija. Būtent pagal ją „Xiaomi Yeelight Smart“ gali automatiškai identifikuoti jog jau miegate ir tuomet automatiškai išjungti LED apšvietimą patalpoje.

Taigi, „Yeelight YLXD01YL“ gali būti valdomas ir programėle, ir pulteliu, tačiau pasiekiama didesnė šviesos temperatūra (iki 6500 K) ir žemesnis intensyvumas (iki 2200 lm). Tačiau pasižymi itin aukštu spalvų atkūrimo indeksu CRI - 95.

Šis šviestuvas yra pastebimai mažesnis už daugeli Kinijoje parduodamų išmaniųjų šviestuvų, tačiau dėl savo ryškumo vis tiek rekomenduojamas 15-20 kvadratinių metrų kambariams. Kita vertus, jis yra storesnis ir atitinka IP60 atsparumo lygį. Tai reiškia, kad jį galima naudoti ir vonios kambaryje, o į vidų nepateks uodai.

Kuo „Yeelight YLXD01YL“ skiriasi nuo „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ ir „Yeelight JIAOYUE YLXD02YL“, galite susipažinti čia.

9. Su 18 % nuolaida ir mažiausia kaina siūloma klasikinių žaidimų konsolė FC280

13.35€ | 18 % nuolaida | FC280 specifikacijos

FC280 - tai klasikinių žaidimų konsolė, kurią galima prijungti prie televizoriaus ar projektoriaus. Prie šios konsolės galima prijungti ausines ar papildomą pultelį. Joje - net 400 žaidimų, todėl šis įrenginys neturėtų pabosti. Geriausia tai, kad FC280 konsolę visada galima pasiimti su savimi, nes pats įrenginys yra labai kompaktiškas ir turi 600 mAh bateriją.

Kaina

Tikrinta 2019 03 05

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 13.35€.
  • Tai mažiausia kaina.
  • 18 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tačiau neprivalote šiais žaidimais mėgautis vieni. FC280 galima prijungti prie televizoriaus ar projektoriaus, o prie konsolės galima prijungti ir papildomą pultelį. Taip žaidimą galėsite žaisti dviese. Didelis ekranas, žinoma, yra didelis privalumas, tačiau daugeliui retro žaidimų visiškai pakaks ir įmontuoto spalvoto 3 colių TFT.

Jei žaisti namie nusibos, FC280 visada galima pasiimti su savimi. Ši konsolė yra labai kompaktiška ir lengvai telpa kišenėje. Jos svoris – vos 108 gramai, todėl net nepajusite, kad ją turite.

Siūlomi keturios FC280 konsolės spalvos. Korpusas yra pagamintas iš plastiko, tačiau tai tokiems įrenginiams yra visiškai įprasta. Nors FC280 turi garsiakalbį, nesijaudinkite, kad sukelsite nepatogumų aplinkiniams - FC280 turi ir tradicinį ausinių lizdą.

Trumpai:

  • Tipas: mobili žaidimų konsolė.
  • Atmintis: 400 iš anksto įrašytų žaidimų, daugiau instaliuoti neįmanoma.
  • Baterija: 600 mAh, įkraunama išėmus iš konsolės.
  • Ekranas: spalvotas 3 colių TFT.
  • Išskirtinės savybės: 3,5 mm AUDIO lizdas, galimybė prijungti televizorių ir papildomą pultelį,
  • Išmatavimai ir svoris: 11,5 x 8x 2 cm, 108 gramai.

Dabartinė 13.35€ kaina yra mažiausia šios žaidimų konsolės kainų istorijoje:

10. Su nuolaidos kuponu ir mažiausia kaina siūlomas skaitmeninis kraujospūdžio matuoklis „Alfawise CK W355“

12.91€ | 21 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBEBBC060„Alfawise CK W355“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai šiuolaikiškas skaitmeninis kraujospūdžio matuoklis, kuris daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl kompaktiškų korpuso matmenų (9 x 9 x 7,5 cm) ir ilgai laikančios baterijos. Be to, šis kraujospūdžio matuoklis turi didelį LCD ekraną ir mygtukus, yra įkraunamas nuo išorinės baterijos ir gali atsiminti iki 90 paskutinių matavimo rezultatų.

Šis kraujospūdžio matuoklis yra itin tikslus ir taip pat savo vidinėje atmintyje gali saugoti net 90 paskutinių atliktų matavimų. Dideliu privalumu laikau ir didelį LCD ekraną, kuriame kraujospūdžio matavimo rezultatus lengvai įžiūrės net ir senesni žmonės. Man taip pat patinka, kad „Alfawise CK W355“ gali kraujospūdžio matavimo rezultatą automatiškai pasakyti žodžiu. (William)

Kaina

Tikrinta 2019 03 05

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“12.91€.
  • Su nuolaidos kuponu GBEBBC060
  • Tai mažiausia kaina.
  • Dabar parduodamas su 21 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Nauji įspūdžiai, stresas, naujas maistas gali greitai padidinti kraujo spaudimą, tad žinoti situaciją ir į ją reguoti labai pravartu. Ir pagal mobilumo bei kainos aspektą sau lygių konkurentų šiuo metu beveik neturi „Alfawise CK W355“ kraujospūdžio matuoklis.

Šio kraujo spaudimo matuoklio korpuso matmenys siekia vos 9 x 9 x 7,5 cm, o svoris neviršija nei 122 gramų. Be to, „Alfawise CK W355“ matavimo metu yra dedamas ant riešo. Toks matavimo būdas yra kur kas patogesnis dėl tos priežasties, nes visas kraujospūdžio matuoklio reikiamas dalis leidžia sutalpinti vienoje konstrukcijoje. Tuo tarpu senesnės kartos kraujo spaudimo matuoklius dažniausiai sudaro trys atskiros dalys.

Svarbu pabrėžti, kad „Alfawise CK W355“ taip pat turi vidinę atmintį. Joje gali būti saugoma net 90 paskutinių matavimo rezultatų. Įdomu ir tai, kad vidinėje atmintyje matavimo rezultatus gali saugoti du skirtingi šeimos nariai. Trumpai tariant, „Alfawise CK W355“ gali sugrupuoti matavimo rezultatus į dvi atskiras grupes, todėl keleto paskutinių mėnesių kraujospūdžio matavimo rezultatus tuo pačiu metu atskirai gali sekti du žmonės.

„Alfawise CK W355“ teigiamai vertinimas yra ir dėl didelio LCD ekrano, kuriame matavimo rezultatus lengvai gali įžiūrėti tiek jaunesni, tiek senesni žmonės. Lygiai tas pats galioja ir kraujospūdžio matuoklio korpuse integruotiems mygtukams. Jie yra pakankamai dideli, todėl jais patogu naudotis yra visiems be išimties.

Šiuo atveju nori pridėti dar ir tai, kad „Alfawise CK W355“ kraujo spaudimo matuoklis geba automatiškai žodžiu pasakyti atlikto matavimo rezultatus. Vis dėlto ši funkcija greičiausiai bus naudinga tik jaunesnės kartos atstovas, nes „Alfawise CK W355“ matavimus žodžiu gali pasakyti tik anglų kalba.

Galiausiai „Alfawise CK W355“ kraujospūdžio matuoklis ypatingas yra dėl tos priežasties, nes gali būti įkraunamas tiesiog iš išorinės baterijos. Toks sprendimas itin patiks keliaujantiems, nes leis šį kraujo spaudimo matuoklį kelionėse įkrauti tiesiog naudojant įprastą kelioninį išmaniojo telefono USB adapterį.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.67 balai iš 5 (9 vertinimai)
  • Kraujospūdžio matavimo ribos: 40 – 260 mmHg.
  • Pulso matavimo ribos: 40 – 180 dūžių/min.
  • Tikslumas: klaidų santykis mažesnis nei 3 mmHg.
  • Maitinimas: naudoja integruotos įkraunamos baterijos resursus.
  • Papildomos funkcijos: gali pasakyti matavimo rezultatus anglų kalba; turi didelį LCD ekraną; gali būti įkrautas nuo išorinės baterijos; turi vidinę atmintį, kurioje gali būti saugoma 90 paskutinių matavimo rezultatų.
  • Matmenys ir svoris: 9 x 9 x 7,5 cm; 122 g.

Dabartinė 12.91€ kaina yra mažiausia šio kraujospūdžio matuoklio kainų istorijoje:

 




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: