TOP 10 savaitės perkamiausių: pati populiariausia išmaniesiems TV skirta belaidė klaviatūra su integruota pele, iš Čekijos sandėlio su nuolaida šluojamas belaidis siurblys ir 150€ pigiau siūlomas elektrinis paspirtukas (Video, 2019 m. 10 savaitė)  ()

Perkamiausios šios savaitės prekės:

- Itin pigi belaidė klaviatūra su integruota pele „Alfawise A8“

- Naujos kartos rankinis belaidis siurblys „Alfawise FJ166A“ (iš Čekijos sandėlio)

- Peilis, replės, pjūklas ir daugybė kitų įrankių viename „Jakemy JM-PJ1003“

- Elektrinis paspirtukas „Ninebot Segway ES1“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 3D spausdintuvas „Creality Ender 3“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- Naujos kartos dronas su dviem 1080p raiškos, vien rankos mostelėjimu aktyvuojamomis kameromis, nurodoma skrydžio trajektorija ir automatiniu objekto sekimu „SG106“

- Klasikinių žaidimų konsolė FC280

- Naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistema „Alfawise XBR-08“

- Naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise WS-860“ (iš Čekijos sandėlio)

- Vienas iš pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Itin pigi belaidė klaviatūra su integruota pele „Alfawise A8“

6.23€ | 12 % nuolaida | 4.88 balai iš 5 (25 vertinimai)

Itin geros kainos belaidė klaviatūra su integruota pele bei tradiciniais televizoriaus pultelio mygtukais iš karto tapo savaitės perkamiausia preke. Nors atrodytų kaina net per maža tokio funkcionalumo įrenginiui, bet pirkėjų vertinimai net labai geri, kas didina pasitikėjimą. 

Šis įrenginys yra specialiai sukurtas išmaniesiems televizoriams ir televizorių priedėliams valdyti. Tiesiai televizoriaus ekrane galima naršyti internete, galima naudotis įvairiomis programėlėmis, bet kaip tai padaryti, kai įprasti pulteliai neturi klaviatūros?

Tam ir sukurta belaidė „Alfawise A8“ klaviatūra. Ji turi pilną raidyną, taip pat papildomus mygtukus, kuriuos surastumėte ir įprastame televizoriaus pultelyje. Tikriausiai naudingiausia „Alfawise A8“ funkcija – integruota pelė, primenanti tas, kurias turi nešiojamieji kompiuteriai.

„Alfawise A8“ nereikia jokios programinės įrangos – klaviatūra galėsite naudotis vos ją prijungę. Ji naudoja dvi AA standarto baterijas arba įkraunamus elementus – baterijos nėra pridedamos.

Šis įrenginys turi ir pelę, ir klaviatūrą, todėl juo paprasta naudotis. Veikia su TV priedėliais. Kompaktiška ir lengvai prijungiama. Galima naudoti įprastas arba įkraunamas baterijas. (Sirocco)

2. Naujos kartos rankinis belaidis siurblys „Alfawise FJ166A“

97.90€ | 15 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise FJ166A“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise FJ166A“ jau antra savaitė iš esmės yra perkamiausias dulkių siurblys iš Kinijos. Itin gera kaina, pasiūlymas iš Čekijos sandėlio ir labai teigiamos pirmosios apžvalgos padaro šį siurblį vienu iš įdomiausiu pasirinkimu. Kinijoje siūloma labai daug įvairių rankinių dulkių siurblių, bet ne visi jie turi tiek daug priedų, dar mažiau siūloma iš ES sandėlių ir tik vienetai iš jų kainuoja pigiau nei 100€. 

Visapusiškai geras daiktas. Daro tai, ką turi daryti, ir daro tai gerai. Tikimės, kad veiks labai ilgą laiką – baterija yra išimama, net ją galima pakeisti. Baterija net nustačius maksimalaus stiprumo siurbimą veikia tiek laiko, kiek ir keturis kartus brangesnių siurblių. Tikrai rekomenduoju. (Grossi)

„Alfawise FJ166A“ apžvalga, testų rezultatai

O jei norite įsitikinti, kad perkate tikrai gerą daiktą, reikia ir apžvalgų, o išsamias apžvalgas turi vos keli siurbliai iš naujų kiniškų modelių.

Šia prasme „Alfawise FJ166A“ yra unikalus - jau rašėme išsamią testavimo apžvalgą, kurioje matėsi labai geri siurblio darbo rezultatai, o dabartinis kainos pasiūlymas yra praktiškai be konkurencijos. 

„Alfawise FJ166A“ - tai belaidis rankinis dulkių siurblys su HEPA filtru, 7000 Pa siurbimo galia ir 2200 mAh baterija. Šis dulkių siurblys pasitarnaus valant grindis, kilimus, baldus ir net automobilį - turi visus tam reikalingus priedus. Su įkrauta baterija jis veikia 20-40 minučių, priklausomai nuo pasirinktos galios. Pirkėjai džiaugiasi patogiu dizainu, lengvai išvaloma dulkių talpa, baterija ir antgaliais.

„Alfawise FJ166A“ galia siekia 130 W, tačiau tai mažai ką pasako. Jums svarbiau žinoti tai, kad siurbimo galia siekia net 7 kPa – tai yra triskart daugiau nei robotų dulkių siurblių. FJ166A turi išimamą 2200 mAh talpos ličio jonų bateriją, kuri gali būti pilnai įkrauta per 4-5 valandas. Tuomet jos veikimas priklauso nuo pasirinktos galios – kartą įkrautas šis siurblys veiks 20-40 minučių. Apie baterijos likutį informuoja LED indikatorius.

Ištuštinti „Alfawise FJ166A“ dulkių talpą bus labai lengva – čia nėra jokių maišelių. Ją taip pat galėsite lengvai išplauti. „Alfawise FJ166A“ turi keturių lygių filtravimo sistemą – oras pirmiausia yra įsukamas ciklone, tada pereina tinklą, tuomet yra filtruojamas HEPA filtru, o galiausiai yra pašalinamas per tankią kempinę.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.92 balai iš 5 (24 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 130 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: ciklonas ir HEPA.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,5 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2200 mAh; 4-5 valandų įkrovimas suteikia 20-40 minučių darbo.
  • Triukšmas: 83 dB.
  • Antgaliai: besisukantis šepetys, šepetys su didele anga, antgalis sunkiai pasiekiamoms vietoms.
  • Matmenys ir masė: 109 x 22 x 34 cm, 2,8 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 03 10

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“ - 97.90€.
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Siuntimas į Lietuvą - 4.86€.

3. Peilis, replės, pjūklas ir daugybė kitų įrankių viename - „Jakemy JM-PJ1003“

9.53€ | 27 % nuolaida | 4.93 balai iš 5 (87 vertinimai)

Dar vienas įrankis, kuris sulaukė daug dėmesio šią savaitę. Įvairūs daugiafunkciniai sulankstomi įrankiai gerokai palengvina gyvenimą. Juk išties malonu, kai kišenėje guli įrankis, kuris vienu metu gali būti kryžminiu atsuktuvu, replėmis, peiliu, dar leistų nuskusti žuvies žvynus ar perpjauti medį. Ir tai tik dalis to, ką sugeba šis puikus itin populiarios ir gerą vardą turinčios „Jakemy“ kompanijos daugiafunkcinis sulankstomas įrankis „Jakemy JM-PJ1003“.

Tad vertinant bendrai, JM-PJ1003 yra geras daugiafunkcinis sulankstomas įrankis ir man tikrai patinka. Net ir atsižvelgiant į tai, kad jis nesugebėjo nugnybti itin plonos juostelės, bet vargiai kam nors tai bus svarbu, kai ją galima ir rankomis perlaužti. O štai nugnybti laidą Jakemy JM-PJ1003 nėra jokių kliūčių. Ir kas svarbiausia, kad JM-PJ1003 yra nedidelio svorio, gerokai lengvesnis už Ganzo modelį ir dėl to bus patogesnis nešiotis su savimi.

Pakuotė yra visiškai paprasta, kaip ir daugelio tokių įrankių. Joje yra pats „JM-PJ1003“ ir specialus dėkliukas.

Taip pat ant pakuotės yra specialus kodas, tad galima patikrinti ar produktas yra originalus.

Lyginant „JM-PJ1003“su ankstesniu modeliu „JM-PJ1002“ matyti pirmas akivaizdus skirtumas – jų dydis. „JM-PJ1003“ yra ženkliai didesnis įrankis. Jo ilgis siekia apie 14,5 cm, o „JM-PJ1002“ – 9 cm.

Apžvalgininkas tikėjosi, kad „JM-PJ1003“ bus šiek tiek mažesnis, bet pirmiausiai pasižiūrėkime kiek šie įrankiai sveria.

„Ganzo G302-H“ sveria 284 gr., itin apžvalgininkui patikęs „JM-PJ1002“ – 86,5 gr., o didesnis „JM-PJ1003“ – 195 gramus.

Skirtumas, lyginant su „Ganzo“, yra ženklus ir tokių pačių matmenų „JM-PJ1003“ įrankis sveria 89 gramais mažiau. Tad jis nėra sunkus ir nešiotis ji kišenėje yra patogu.

Vienas įdomus „JM-PJ1003“ ir „Ganzo“ įrankių skirtumas yra tas, kad skiriasi jų replytės. „Ganzo“ modelyje yra metalui, plastikui ir kitkam nugnybti skirti ašmenys (plokštelės), kuriuos sugadinus galima pakeisti, o tuo tarpu „JM-PJ1003“ modelyje viskas yra išlieta vientisai – „turbūt dėl to šis įrankis ir yra pigesnis [už Ganzo]“.

Kaina

Tikrinta 2019 03 10

  • Gearbest - 9.53€
  • 27 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • AliExpress - 13.61€

4. Elektrinis paspirtukas „Ninebot Segway ES1“

284.80€ | 41 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | „Ninebot Segway ES1“ specifikacijos​

Viena iš retų progų itin pigiau įsigyti kokybišką elektrinį paspirtuką už labai gera kaina greitai atkreipė pirkėjų dėmesį. Iš Lenkijos sandėlio už mažiau nei 300€ pasiūlytas pirmosios kartos „Ninebot Segway ES1“ sudomino labai daug pirkėjų iš visos Europos ir Lietuvos.

Išoriškai sulankstomas elektrinis paspirtukas „Ninebot Segway ES2“ mažai kuo skiriasi nuo „Ninebot Segway ES1“. Tačiau dabar šių įrenginių kaina skiriasi net 150 eurų. Kodėl ES2 yra tiek brangesnis už ES1? Ko tenka atsisakyti pasirinkus pigesnę versiją?

Šie paspirtukai iš tiesų yra labai panašūs, nes daugelis šių transporto priemonių šiais laikais pasižymi praktiškai identiška konstrukcija. Jie turi 8 colių ratus ir lengvą sulankstomą rėmą. Toks paspirtukas vos per kelias sekundes gali būti sulankstytas, kad tilptų automobilyje, o ir užsinešti laiptais jį į butą bus gana nesunku. Tiesa, pigesnis ES1 sveria 11, o ES2 - 12 kg. Kur tas papildomas svoris?

„Ninebot Segway ES2“ turi didesnį, galingesnį variklį, todėl yra greitesnis. 700 W variklį turintis paspirtukas įsibėgėja iki 25 km/val. (30 km/val. su papildoma baterija). Tuo tarpu 500 W variklį turintis ES1 pasiekia 20 km/val. greitį (arba 25 su papildoma baterija). ES2 versija taip pat turi smūgius amortizuojančią važiuoklę.

Įdomu tai, kad nepaisant sunkesnio variklio ir didesnio greičio, ES2 su vienu įkrovimu nuvažiuoja tiek pat kiek ir ES1 - 25 km. Abu paspirtukai turi tas pačias 5,2Ah ličio jonų baterijas. Sumontavus papildomą bateriją nuvažiuojamą atstumą galima pailginti iki 45 km. Papildoma baterija sveria 1,5 kg, tačiau tai nėra didelė problema, nes abu paspirtukai gali pavežti po 100 km svorį.

Net ir stabdymo metodai yra tokie pat. Tiek ES1, tiek ES2 turi dvigubą stabdymo sistemą - gali stabdyti elektros varikliu ir mechaniniais stabdžiais. Saugumą užtikrina ir 1,5 W LED priekinis žibintas.

Taigi, „Ninebot Segway ES2“ yra greitesnis paspirtukas. Jis greičiau įsibėgėja, palaiko didesnį greitį. Tai mieste yra labai svarbu. Kartu jis išlaiko visas geriausias savybes, kurias turi ir ES1, turi patogius valdymo įrenginius, atlaiko iki 100 kg svorį, o įsigijus papildomą bateriją galima įveikti net labai didelius atstumus.

Pasirinkę ES1 vis tiek gausite naudingą transporto priemonę, kuri tiesiog bus šiek tiek lėtesnė ir neturės tos patogumą suteikiančios amortizuojančios važiuoklės. ES1 įprastai kainuoja labai panašiai, tačiau šiuo metu šiam paspirtukui taikoma ženkli nuolaida, tad jis tampa labai įdomiu variantu. 

„Ninebot Segway ES2“, kaip ir ES1, gali būti valdomas išmaniąja programėle. Ji leis nustatyti užraktą, keisti maksimalius greičio parametrus, dalintis pasivažinėjimo duomenimis socialiniuose tinkluose. Kartu galėsite peržiūrėti savo duomenis, nustatyti greičio palaikymo sistemą.

Kaina

Tikrinta 2019 03 10

  • Lietuvoje - 434€.
  • Gearbest - 284.80€.
  • Iš Lenkijos sandėlio.
  • Siunčia už 29.90€
  • Sutaupote iki 150€

5. 3D spausdintuvas „Creality Ender 3“

167.32€ | 20 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas L7G9HLGWRR | „Creality Ender 3“ specifikacijos, atsiliepimai

Pats perkamausias šio sezono 3D spausdintuvas - „Creality Ender 3“. Tai yra kompaktiškas ir labai geru kainos ir kokybės santykiu pasižymintis 3D spausdintuvas. Jį įsigiję pirkėjai ir apžvalgininkai teigia, kad tai vienas geriausių 3D spausdintuvų pradedantiesiems.

Puikus spausdintuvas už puikią kainą. Labai paprasta jį surinkti. Aš su savo 6-erių metų sūnumi jį surinkau greičiau nei per valandą. Visos reikalingos dalys ir varžtai aiškiai sužymėti. Ekstruderis yra gerai sukalibruojamas. Aš tikrai rekomenduoju šį spausdintuvą tiems, kurie dar tik ieško savo pirmojo 3D spausdintuvo – tikrai nenusivils. (Federico S.)

„Creality Ender 3“ yra geriausias 3D spausdintuvas savo kainos kategorijoje. Jis spausdina greitai, jį lengva surinkti, jis tinka pradedantiesiems. Dar daugiau - jis yra šiek tiek saugesnis už kitus rinkoje siūlomus panašius 3D spausdintuvus, nes turi uždarą maitinimo bloką. „Creality Ender 3“ apžvalga

„Creality Ender 3“ yra kompaktiškas ir nebrangus 3D spausdintuvas. Jis labai tinka ir jau patyrusiems profesionlamas, ir ypač tiems, kurie dar tik ketina išbandyti 3D spausdintuvų galimybes.

Tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai sutinka, kad „Creality Ender 3“ yra vienas geriausių biudžetinių 3D spausdintuvų. Tiesa, jis yra ganėtinai panašus į „Alfawise U20“ 3D spausdintuvą, tačiau turi ir nemažai skirtumų.

Pirmiausiai, „Creality Ender 3“ yra lengvesnis net 4 kilogramais už „Alfawise“ spausdintuvą. Taip pat jo spausdinimo erdvė yra mažesnė.

Jei 12 kilogramų sveriantis „Alfawise U20“ turi 300 x 300 x 400 mm dydžio spausdinimo erdvę, tai „Creality Ender 3“ – 220 x 220 x 250 mm. Tai reiškia, kad „Creality Ender 3“ spausintuvas gali maksimaliai spausdinti 25 cm aukščio ir 22 cm gylio bei pločio daiktus. O tai yra kiek mažesnių parametrų daiktai, lyginant su „Alfawise U20“.

Didelis darbastalis šildomas – vos per 5 minutes gali pasiekti net 110 laipsnių pagal Celsijų. Tai padeda pirmiesiems sluoksniams geriau prilipti, todėl pasiekiamas geresnis rezultatas, lengviau išvengti broko.

Prie kokybės užtikrinimo prisideda ne tik šildomas spausdinimo padėklas, bet ir tai, kad „Creality Ender 3“ turi 0,4 mm diametro galvutę, kuri pasiekia net 255 laipsnių temperatūrą. Tai reiškia, kad užpildų pasirinkimas yra labai platus.

Galima lieti vos 0,1 mm storio sluoksnius, o spausdinimo greitis siekia 180 mm/s. Tad šiais parametrais „Creality Ender 3“ yra labai panašus į brangesnį 3D spausdintuvą „Alfawise U20“.

Visgi, „Creality Ender 3“ palaikomos temperatūros yra šiek tiek aukštesnės, o ir spausdinimo greitis 30 mm/s didesnis.

Vienas iš ryškesnių šių dviejų spausdintuvų skirtumų yra tas, kad „Creality Ender 3“ neturi į prisilietimus reaguojančio ekrano. Jis aprūpintas įprastų LCD ekranėliu ir funkcijos yra pasirenkamos su valdymo rankenėle.

Tačiau jis palaiko microSD kortelę, iš kurios galima spausdinti įvairius modelius.

Kompanija taip pat pabrėžia „Creality Ender 3“ spausdintuvo mechanizmų tvirtumą ir panaudotas pažangiausias technologijas. Jo korpusas, ekstruderis, sujungimai ir kitos dalys yra aukščiausios kokybės. Tai pastebi ir šis apžvalgininkas, kuris teigia, kad „tai vienas geriausių ir kokybiškiausiai pagamintų biudžetinių 3D spausdintuvų“.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.73 balai iš 5 (924 vertinimai)
  • Spausdinimo erdvė: 220 x 220 x 250 mm.
  • Spausdinimo greitis: iki 180 m/s.
  • Sluoksnio storis: 0,1-0,4 mm.
  • Spausdinimo galvutė: skersmuo – 0,4 mm.
  • Galimi užpildai: PLA, ABS, TPU.
  • Temperatūra: 255 °C; šildomas padėklas pasiekia iki 110 °C.
  • Ekranas: 1,4 colių įstrižainės LCD ekranas.
  • Jungtys ir lizdai: microSD kortelės lizdas.
  • Korpusas: aliumininis rėmas.
  • Kitos savybės: palaiko Power loss recovery funkciją, todėl leidžia tęsti darbą po nesklandumų.
  • Valdymas: tiesiogiai pasirenkant funkcijas su valdymo rankenėle, kuri yra šalia ekranėlio arba iš microSD kortelės.
  • Masė ir matmenys: 44 x 41 x 46,5 cm; 8 kg

Kaina

Tikrinta 2019 03 10

  • Lietuvoje - neparduodamas
  • Gearbest - 167.32€.
  • Su nuolaidos kuponu L7G9HLGWRR
  • Iš Čekijos sandėlio, siuntimas 4.86€.

6. Naujos kartos dronas su dviem 1080p raiškos, vien rankos mostelėjimu aktyvuojamomis kameromis, nurodoma skrydžio trajektorija ir automatiniu objekto sekimu „SG106“

52.51€ | 4 % nuolaida | „SG106“ specifikacijos, atsiliepimai

„SG106“ – tai ekonominės klasės dronas, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes turi integruotas net dvi aukštosios HD raiškos kameras (1920 x 1080). Šis dronas taip pat stebina iki 22 minučių be papildomos įkrovos atlaikančia baterija, bei išskirtiniu funkcionalumu, kuris leidžia „SG106“ valdyti tiesiog rankų gestais.

Artėjantis šiltasis metų sezonas vis dažniau leis mėgautis geru oru. Jeigu norite savo apylinkes pažinti dar geriau, tuomet verta pagalvoti apie ekonominės klasės drono įsigijimą. Pastarieji dronai nėra brangūs tačiau pilnai patenkina tipinio naudotojo poreikius. Kad toks rezultatas yra įmanomas už visiems prieinamą kainą pilnai patvirtina naujos kartos „SG106“ drono pavyzdys.

Tai yra vienas iš nedaugelio dronų, kuris yra aprūpintas net dviem aukštos kokybės kameromis. Viena jų yra integruota priekyje ir puikiai tinka filmuoti toliau esantiems objektams. Tuo tarpu „SG106“ drono korpuso apačioje integruota kamera itin praverčia tada, kai norite įmažinti savo įspūdžius, pavyzdžiui, iškylaudami gamtoje. Kitaip sakant, „SG106“ gali pilnai pakeisti ir netgi pasiūlyti naujų galimybių tiems, kurie anksčiau naudojosi asmenukių lazda.

Kokybiškas bei įdomias nuotraukas naudojantis „SG106“ dronu pavyksta užfiksuoti dėl tos priežasties, nes ši sraidyklė gali būti valdoma ne tik komplekte pridedamu pulteliu ar išmaniuoju telefonu, bet ir rankų gestais. Trumpai tariant, aktyvuoti filmavimą ar fotografavimą šiuo atveju yra įmanoma vos vienu rankos mostelėjimu.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad „SG106“ drone yra integruota 1600 mAh talpos baterija, kurios energijos šiuo atveju pakanka maždaug 22 minutėms. Tai iš tiesų labai geras rezultatas, kadangi kiti ekonominės klasės dronai ore be papildomos įkrovos išsilaiko ne daugiau nei 10-15 minučių.

Pristatant šį ekonominės klasės droną taip pat norisi atkreipti dėmesį į tai, kad jis geba sekti nurodytus objektus. Norint aktyvuoti šią funkciją tiesiog pakanka išmaniojo telefono ekrane spustelėti ant norimo taško, o dronas jo nuolatiniu sekimu toliau jau pasirūpins automatiškai.

Įdomu ir tai, kad „SG106“ dronas pilnai leidžia išnaudoti išmaniojo telefono akselerometro privalumus. Trumpai tariant, ši funkcija leidžia valdyti droną tiesiog atitinkamai pakreipiant jūsų išmanųjį telefoną erdvėje. Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „SG106“ gali skristi pagal iš anksto sudarytą trajektoriją. Šią trajektoriją galima sudaryti tiesiog pirštu išmaniojo telefono ekrane braukiant per horizontą.

Tenka pripažinti, kad įdomus papildomas funkcionalumas, patraukli kaina ir santykinai gerai laikanti baterija leidžia šiam dronui išsiskirti net ir santykinai perpildytoje Kinijos rinkoje. Be to, „SG106“ į Lietuvą yra pristatomas greičiau nei kitos prekės iš Kinijos, o tai daugeliui potencialių pirkėjų taip pat gali tapti reikšmingu privalumu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (1 vertinimai)
  • Kamera: 1080p raiškos (1920 x 1080), viena įmontuota priekyje, kita apačioje.
  • Valdymo atstumas: iki 100 m.
  • Valdymas: 2,4 GHz dažnio ruože veikiančiu nuotoliniu valdymo pulteliu arba išmaniuoju telefonu.
  • Baterija: 1600 mAh; energijos pakanka 22 minutėms.
  • Papildomos funkcijos: valdymas gestais; ilgai laikanti baterija, integruotos dvi kameros; skridimo trajektorijos sudarymo galimybė.
  • Matmenys ir svoris: 27 x 27 x 7 cm; 145 g.

Kaina

Tikrinta 2019 03 10

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“52.51€.
  • Dabar parduodamas su 4 % nuolaida, į Lietuvą pristatomas per 10-18 darbo dienų už 6.56 €.
  • Tai mažiausia kaina.
  • „GeekBuying“56.16€.

Dabartinė 52.51€ kaina yra mažiausia šio drono kainų istorijoje:

7. Klasikinių žaidimų konsolė FC280

14.24€ | 12 % nuolaida | FC280 specifikacijos

FC280 - tai klasikinių žaidimų konsolė, kurią galima prijungti prie televizoriaus ar projektoriaus. Prie šios konsolės galima prijungti ausines ar papildomą pultelį. Joje - net 400 žaidimų, todėl šis įrenginys neturėtų pabosti. Geriausia tai, kad FC280 konsolę visada galima pasiimti su savimi, nes pats įrenginys yra labai kompaktiškas ir turi 600 mAh bateriją.

Tačiau neprivalote šiais žaidimais mėgautis vieni. FC280 galima prijungti prie televizoriaus ar projektoriaus, o prie konsolės galima prijungti ir papildomą pultelį. Taip žaidimą galėsite žaisti dviese. Didelis ekranas, žinoma, yra didelis privalumas, tačiau daugeliui retro žaidimų visiškai pakaks ir įmontuoto spalvoto 3 colių TFT.

Jei žaisti namie nusibos, FC280 visada galima pasiimti su savimi. Ši konsolė yra labai kompaktiška ir lengvai telpa kišenėje. Jos svoris – vos 108 gramai, todėl net nepajusite, kad ją turite.

Siūlomi keturios FC280 konsolės spalvos. Korpusas yra pagamintas iš plastiko, tačiau tai tokiems įrenginiams yra visiškai įprasta. Nors FC280 turi garsiakalbį, nesijaudinkite, kad sukelsite nepatogumų aplinkiniams - FC280 turi ir tradicinį ausinių lizdą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (10 vertinimai)
  • Tipas: mobili žaidimų konsolė.
  • Atmintis: 400 iš anksto įrašytų žaidimų, daugiau instaliuoti neįmanoma.
  • Baterija: 600 mAh, įkraunama išėmus iš konsolės.
  • Ekranas: spalvotas 3 colių TFT.
  • Išskirtinės savybės: 3,5 mm AUDIO lizdas, galimybė prijungti televizorių ir papildomą pultelį,
  • Išmatavimai ir svoris: 11,5 x 8x 2 cm, 108 gramai.

Kaina

Tikrinta 2019 03 10

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 14.24€.
  • 12 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

8. Naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistema „Alfawise XBR-08“

50.73€ | 32 % nuolaida | „Alfawise XBR-08“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise XBR-08“ – tai naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistema, kuri yra aprūpinta keturiais 52 milimetrų 10 W garsiakalbiais ir dviem pasyviais žemų dažnių garsiakalbiais. Ši belaidė garso kolonėlė taip pat garsėja unikalia korpuso konstrukcija, kuri leidžia esant poreikiui šią „soundbar“ garso sistemą padalinti į dvi atskiras garso kolonėles.

Esu sužavėtas šios garso sistemos galimybėmis. Aš buvau nusivylęs savo TV, kadangi filmų metu dėl prastos garso kokybės negalėjau normaliai išgirsti dialogų. Viskas kardinaliai pasikeitė įsigijus „Alfawise XBR-08“. Bent jau man, tai yra puikus pasirinkimas. Tiesiog TV nežiūriu taip dažnai, kad būčiau pasiryžęs investuoti didesnes sumą į aukštos klasės namų kino sistemą. (William)

„Pliusai yra gana akivaizdūs. Garso kokybė tikrai gera, o ir garso lygis yra aukštas, jo tikrai užtenka. Tik patariu nesirinkti maksimalaus 32 garso lygio – geriau apsistoti ties 28-30. Džiugina ir itin didelė gausa įvairių jungčių, tik S/PDIF nėra. Galime klausyti FM radijo, palaiko Bluetooth ryšį, tad galime susieti su praktiškai visais įrenginiais. O ir galimybės prijungti papildomai atminties kortelę bei USB atmintuką yra pliusai.“ „Alfawise XBR-08“ apžvalga

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.67 balai iš 5 (61 vertinimai)
  • Paskirtis: tai universali „soundbar“ tipo garso sistema, kuri taip pat siūlo namų kino sistemos funkcionalumą, nes prie įrenginių gali būti jungiama tiek laidais, tiek belaidžiu būdu.
  • Garsiakalbiai: 4x10 W 52 mm skersmens;  2x pasyvūs žemų dažnių garsiakalbiai.
  • Dažnių diapazonas: 150 Hz – 150 kHz.
  • Kanalai: 2.
  • Varža: 4 omai.
  • Ryšiai: Bluetooth v4.2 + EDR.
  • Valdymas: naudojant ant korpuso integruotus mygtukus arba nuotolinį valdymo pultelį.
  • Jungtys: USB, Micro SD, Aux, optinė garso įvestis.
  • Papildomos funkcijos: LED ekranas; FM radijas; nuotolinis valdymo pultelis; galimybė, kuri leidžia garso sistemą padalinti į dvi atskiras garso kolonėles.
  • Matmenys ir svoris: apie 1 m ilgio; 1,59 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 03 10

  • Lietuvoje neparduodama.
  • „Gearbest“50.73€.
  • Dabar parduodama su 32 % nuolaida, į Lietuvą pristatoma papildomai sumokėjus 14.73€  už siuntimą registruotu paštu (nesirinkite pigesnio būdo „Expedited Shipping“ – rizikuojate mokesčiais).
  • Yra įtrauka į „Gearbest Exclusive Brands“ išpardavimo pasiūlymų sąrašą.

9. Naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise WS-860“

169.10€ | 8 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Alfawise WS-860“ specifikacijos

„Alfawise WS-860“ – tai langų valymo robotas, kuris pasižymi 2800 Pa vakuuminio siurbimo galia, mažu sukuriamu triukšmo lygiu (60 dB) ir santykinai ilgu 5,5 metrų maitinimo laidu. Išskirtiniais šio langų valymo roboto akcentais tampa itin didelis valymo greitis (1 min. 40 s./m2), bei talpesnė nei įprastai 650 mAh baterija, kuri nutrūkus maitinimui energiją „Alfawise WS-860“ gali teikti apie 30 minučių.

Langų valymo robotai susilaukia vis augiau pripažinimo, nes padeda taupyti laiką. Susidomėjimas šio tipo robotais auga dar ir dėl tos priežasties, nes langų valymas yra nepatogus ir sunkus darbas, o valant išorę, dar ir pavojingas. Ir nors langų valymo robotai pagal populiarumą nepralenkia paprastų robotų siurblių, tačiau jų paklausa tolygiai didėja visame pasaulyje. O tai gera paskata gamintojams kurti naujus modelius, ir čia kinai yra tiesiog nepralenkiami –vos tik sugalvoję patobulinimą, iš karto gamina naujos kartos robotą. Vienas iš tokių atveju ir yra naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise WS-860“.

Šis langų valymo robotas garsėja 2800 Pa siekiančia vakuuminio siurbimo galia ir nuo kitų tokio tipo robotų skiriasi integruotu slėgio jutikliu. Šis jutiklis garantuoja maksimalią „Alfawise WS-860“ pritraukimo jėga prie stiklo tuo metu, kai langų valymo robotui tenka judėti per stiklų sujungimus – pasak gamintojo, jis sėkmingai įveikia net 5 mm aukščio slenksčius. Tai nėra labai svarbu, jei valote vientisus vitrininius langus, bet jei valysite vonios plyteles ir norėsite, kad robotas sėkmingai pereitų nuo plytelių prie stiklinių paviršių, tada tai kritinis momentas – kiti robotai valytojai gali tiesiog prarasti slėgį ir nugriūti.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad „Alfawise WS-860“ langų valymo robotas puikiai tinka ne tik drėgnam, bet taip pat ir sausam langų valymui. Maksimaliai kokybišką langų valymą šiuo atveju pavyksta užtikrinti dėka naudojamos kokybiškos vos 0,4 milimetrų storio mikropluošto šluostės. Gamintojas tvirtina, kad ši šluostė geba surinkti net ir 1 mikrometrų (µm) dydžio dulkes.

Išskirtiniu „Alfawise WS-860“ bruožu taip pat tampa valymo sparta. Šis valymo robotas vieną kvadratinį metrą gali nuvalyti greičiau nei per dvi minutes (1 min. 40 s./m2). Pagal šį rodiklį „Alfawise WS-860“ lenkia daugelį kitų langų valymo robotų, kadangi jie kvadratinį metrą dažniausiai geba nuvalyti per 2 - 3 minutes.

Pavyzdžiui, to paties gamintojo senesnės kartos langų valymo robotas „Alfawise WIN660“ (dabar siūlomas iš Čekijos sandėlio už 156€) vieną kvadratinį metrą nuvalo per 2,5 minutės. Įdomu, kad šie abu langų valymo robotai užtikrina 2800 Pa siurbimo jėgą, tačiau „Alfawise WS-860“ privalumą įgyją dėl tos priežasties, nes veikia tyliau. Jeigu „Alfawise WIN660“ sukuria 65 dB siekiantį triukšmą, tai „Alfawise WS-860“ sukuriamas triukšmo lygis neviršija 60 dB. Tylesnį darbą naujos kartos langų valymo robotui atitinkamai pavyksta užtikrinti todėl, nes jis yra aprūpintas šerelių neturinčiu varikliu.

„Alfawise WS-860“ maloniai stebina savo baterijos tarnavimo galimybėmis praradus pagrindinį maitinimo šaltinį. Jos talpa siekia 650 mAh, kas reiškia, kad nutrūkus maitinimui šis langų valymo robotas dar veiks apie 30 minučių. Be to „Alfawise WS-860“ komplekte pridedamas laidas kartu su ilgintuvu siekia 5,5 metro. Tai irgi galima laikyti privalumu, kadangi senesnė kartos valymo robotai atkeliauja su ženkliai trumpesniais laidais, kas atitinkamai gali sukelti nepatogumų valant didesnius langus.

Palyginimui norisi pridėti, kad apie 10 eurų mažiau kainuojantis langų valymo robotas „Alfawise WIN660“ pagal daugelį išvardintų charakteristikų nusileidžia naujos kartos „Alfawise WS-860“. Pavyzdžiui, „Alfawise WIN660“ laido ilgis siekia apie 4 metrus, šis langų valymo robotas be pagrindinio maitinimo gali veikti iki 25 minučių, nes turi integruotą mažesnės 600 mAh talpos bateriją. Skirtumai nėra dideli, bet visi jie naujos kartos „Alfawise WS-860“ naudai.

Apibendrinant, techniškai „Alfawise WS-860“ pagal daugelį parametrų tampa geresniu pasirinkimu, nes šis langų valymo robotas veikia ne tik tyliau, bet ir greičiau. Tiesa, senosios kartos „Alfawise WIN660“ galima valdyti išmaniuoju telefonu, o „Alfawise WS-860“  aprašyme apie tokią galimybę nutylima. Vis dėlto ar tai jums svarbus privalumas reikėtų nuspręsti individualiai, kadangi abu langų valymo robotas nuotoliniu būdu esant reikalui taip pat galima valdyti ir komplekte pridedamu pulteliu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (3 vertinimai)
  • Galia: 75 W elektrinė galia, vakuuminio siurbimo galia – 2800 Pa.
  • Valymo greitis: 1 kvadratinis metras per 1 min. 40 s.
  • Valymo būdas: mikropluošto šluostė, tvirtinama prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: pulteliu arba ant korpuso įmontuotais mygtukais.
  • Triukšmo lygis: 60 dB.
  • Maitinimas: apsauginė 650 mAh baterija, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas. Maitinimo laido ilgis – 5,5 m.
  • Išskirtinės sąvybės: labai tylus, itin didelis valymo greitis, didelės talpos baterija.
  • Matmenys ir masė: 25,2 x 25,2 x 7 cm; 1,3 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 03 10

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“169.10€.
  • Dabar parduodamas su 8 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio pristatomas per 5 darbo dienas už 4.86 €.

10. Vienas iš pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“

58.74€ | 20 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas GBLED120701 | 4.87 balai iš 5 (1378 vertinimai)

Pristatant „Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL“ norisi pabrėžti tai, jog tai pats populiariausias LED šviestuvas iš Kinijos, dabar įtrauktas į išpardavimą. Šioje LED panelėje (32 x 32 x 7,3 cm) yra integruota net 240 vienetų „Osram“ šviesos diodų. Būtent to šiuo atveju pakanka, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelė galėtų skleisti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (2700 K – 6500 K), bet tuo pačiu ir kintančio ryškumo šviesą (0,1 lm – 2000 lm ribose).

Šiuo metu tai turbūt vienas geriausių išmaniųjų šviestuvų iš Kinijos: beveik 1400 atsiliepimų, „Red Dot“ bei „IF Award“ apdovanojimai, pirkėjų pagyros ir labai teigiamas apžvalgininkų įvertinimas („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Vienas geriausių išmaniųjų LED šviestuvų iš Kinijos? „Po mėnesio naudojimo neradau nei vieno objektyvaus trūkumo - pagaminta labai kokybiškai, išskirtinė šviesos kokybė, puikios išmaniosios funkcijos“ („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Čia svarbu pabrėžti, kad įprastai „Xiaomi Yeelight Smart“ yra valdoma naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, tačiau atkreipkite dėmesį ir į tai, kad ši LED panelė taip pat turi integruotus Bluetooth ir WiFi ryšio modulius. Būtent toks sprendimas leidžia „Xiaomi Yeelight Smart“ valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojant tokius išmaniesiems namams pritaikytus sprendimus, kaip „Google Home“ ar „Amazon Alexa“.

Pristatydamas „Xiaomi Yeelight Smart“ gamintojas mėgsta akcentuoti dar ir tai, kad pastaroji LED panelė pasižymi savo ilgaamžiškumu (~25000 valandų), specialiu gerą aušinimą garantuojančiu korpusu, lengvu montavimu, atsparumu dulkėms (IP60) bei kitais programiškai realizuotais sprendimais, kurie ženkliai išplečia vartotojo patirtį.

Pavyzdžiui, jeigu naudojate „Xiaomi Mi Band 2“ arba „Xiaomi Mi Band 3“, tai šiuo atveju jums itin pravers šiame fiziniame aktyvumo asistente integruota miego sekimo funkcija. Būtent pagal ją „Xiaomi Yeelight Smart“ gali automatiškai identifikuoti jog jau miegate ir tuomet automatiškai išjungti LED apšvietimą patalpoje.

Taigi, „Yeelight YLXD01YL“ gali būti valdomas ir programėle, ir pulteliu, tačiau pasiekiama didesnė šviesos temperatūra (iki 6500 K) ir žemesnis intensyvumas (iki 2200 lm). Tačiau pasižymi itin aukštu spalvų atkūrimo indeksu CRI - 95.

Šis šviestuvas yra pastebimai mažesnis už daugelį Kinijoje parduodamų išmaniųjų šviestuvų, tačiau dėl savo ryškumo vis tiek rekomenduojamas 15-20 kvadratinių metrų kambariams. Kita vertus, jis yra storesnis ir atitinka IP60 atsparumo lygį. Tai reiškia, kad jį galima naudoti ir vonios kambaryje, o į vidų nepateks uodai.

Kuo „Yeelight YLXD01YL“ skiriasi nuo „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ ir „Yeelight JIAOYUE YLXD02YL“, galite susipažinti čia.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()