„Dabar sunku ir įsivaizduoti kaip anksčiau galėjau išgyventi be tokio daikto“. Itin paprastas, bet labai patogus įrankis tiek biure, tiek namuose – kas tai yra lipnios juostos dozatorius ir ką jis daro („Automatic Tape Dispenser“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Automatic Tape Dispenser“ – tai lipnios juostos dozatorius, kuris automatiškai atkerpa reikiamą lipnios juostos ilgį vos vieno mygtuko paspaudimu. Į šį lipnios juostos dozatorių (16,8 x 9,4 x 3,8 cm) gali būti dedama ne didesnė nei 20 milimetrų pločio lipni juosta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Automatic Tape Dispenser“ specifikacija

  • Lipnios juostos plotis: 20 mm (maksimalus).
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Komplektacija: lipnios juostos dozatorius, lipni juosta.
  • Matmenys ir svoris: 16,8 x 9,4 x 3,8 cm; 130 g.

„Automatic Tape Dispenser“ kaina

  • Gearbest“ – 10,68 €.
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Kaip būtų patogu turėti įrankį, kuris automatiškai atkirptų lipnios juostos tiek kiek reikia bene geriausiai suprantame šventiniu Kalėdų laikotarpiu. Jeigu norite artimiausiam švenčių sezonui pasiruošti iš anksto, tuomet pats laikas pasidomėti automatiniu lipnios juostos dozatoriumi „Automatic Tape Dispenser“. Tiesa, šis juostos dozatorius pravers bet kada, kai tik norėsite kažką supakuoti, siųsti siuntinį, ar tiesiog patogiai ir greitai užklijuoti voką. Iš esmės jis tinka bet kada – kaip ir pati lipni juosta, jos prisireikia kur kas dažniau, nei per šventes.

Šis lipnios juostos dozatorius itin pravers tiems, kurie nori taupyti savo laiką, dirbti greitai, patogiai, išvengti juostos sulipimų, susiskersavimų ir kitų nepatogumų bandant klijuoti ilgas linijas. O taip pat siekia lipnios juostos nuostolius sumažinti iki minimumo. Kitaip sakant, „Automatic Tape Dispenser“ visuomet atkerpa tik tiek lipnios juostos, kiek jos prireikia, o lipnios juostos pradžios paieškas galėsite visikai užmiršti.

„Automatic Tape Dispenser“ naudotis yra labai paprasta dėl tos priežasties, nes šis lipnios juostos dozatorius turi tik vieną mygtuką. Jeigu jį paspausite ir iš karto atleisite, tuomet tiesiog gausite optimalaus ilgio lipnios juostos gabalėlį. Tuo tarpu jeigu, pavyzdžiui, pakuojant dovanas bus reikalingas ilgesnis lipnios juostos gabalėlis, jums tereikės laikyti anksčiau minėtą mygtuką įspaustą – lipni juosta yra nukerpama tik tada, kai jį atleidžiate.

Galiausiai svarbu pabrėžti, kad „Automatic Tape Dispenser“ automatiniu lipnios juostos dozatoriumi yra saugu naudotis net ir vaikams, nes ašmenys kerpantys lipnią juostą šiuo atveju yra pilnai paslėpti šio įrenginio korpuse.

„Automatic Tape Dispenser“ atsiliepimai

Lipnios juostos dozatorius „Automatic Tape Dispenser“ Kinijoje yra vertinamas itin teigiamai. Kol kas yra 15 vertinimų ir visi be išimties jie yra makimalūs – 5 balai iš 5.

  • Tony. Puikus įrankis už visiems prieinamą kainą. Šiuo lipnios juostos dozatoriumi naudotis labai paprasta, o labiausiai man patinka tai, kad daugiau kiekvieną nebereikia veltui gaišti laiko beieškant lipnios juostos pradžios.
  • Adria. Labai lengva naudotis, greitas pristatymas ir optimali kaina. Rekomenduoju šį įrankį kiekvienam, kurie nori taupyti savo laiką. Man patinka, kad kiekvieną kartą galiu automatiškai atsikirpti tokį lipnios juostos ilgį, kokio būtent prireikia tuo metu. Ir visa tai pavyksta padaryti vos vieno mygtuko paspaudimu.
  • Marianne. Greitas pristatymas, labai geras ir patikimas supakavimas. Naudotis „Automatic Tape Dispenser“ yra labai paprasta. Mano vadovas liko labai patenkintas šiuo įrenginiu, todėl ateityje planuojam įsigyti dar kelis „Automatic Tape Dispenser“ lipnios juostos dozatorius.
  • Gunther. Dabar netgi yra sunku įsivaizduoti kaip anksčiau galėjau išgyventi be „Automatic Tape Dispenser“. Nors man prireikė šiek tiek laiko perprasti šį įrenginį, tačiau dabar esu be galo patenkintas, kad jį įsigijau. Man labai patinka, kad šis lipnios juostos dozatorius vos vieno mygtuku paspaudimu gali parūpinti reikiamą lipnios juostos ilgį.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai ()