Skelbiamas TOP 10 populiariausių žiemos prekių išpardavimas - itin geros kainos bekontaktis termometras, labai populiarus ir baigiamas išpirkti multimetras, žaidimų konsolė ir vienas geriausių biudžetinių vaizdo registratorių (Video, 2019 m. 13 savaitė)  (2)

TOP 10 geriausi pasiūlymai pačioms perkamiausioms šios žiemos prekėms iš Kinijos turgelio:

- 20 % nuolaida pilnai automatiniam multimetrui „Apexel ET8103“

- 27 % nuolaida elektriniam dantų šepetėliui „Alfawise S100“

- 23 % nuolaida perkamiausiai atminties kortelei „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

- 40 % nuolaida naujos kartos bekontakčiam temperatūros matuokliui „Alfawise CK-T1803“

- 19 % nuolaida skaitmeniniam kraujospūdžio matuokliui „Alfawise CK W355“ (su nuolaidos kuponu)

- 13 % nuolaida naujos kartos LED šviestuvui „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“

- 18 % nuolaida klasikinių žaidimų konsolei FC280

- 18 % nuolaida radijo bangomis valdomam visureigiui „HB-P1801“

- 37 % nuolaida „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuokliui (su nuolaidos kuponu)

- 25 % nuolaida vaizdo registratoriui „Alfawise G70“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su 15 % nuolaida siūlomas pilnai automatinis multimetras su nuotoliniu būdu aptinkama įtampa „Apexel ET8103“

14.31€ | 20 % nuolaida„Apexel ET8103“ specifikacijos

„Apexel ET8103“ – tai šiuolaikiškas pilnai skaitmeninis bei automatinis multimetras, kuris automatiškai geba identifikuoti matuojamų objekto parametrus (talpą, varžą, įtampą ir t.t.). Šis multimetras taip pat ypatingas tampa dėl integruoto LED žibintuvėlio bei funkcijos, kuris nuotoliniu būdu leidžia aptikti įtampą (gali praversti norint išsiaiškinti kur sienoje yra elektros laidai).

Kaina

Tikrinta 2019 03 26

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“16.91€.
  • Išparduota
  • AliExpress 14.31€
  • Dabar parduodamas su 20 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • 98.2% teigiami atsiliepimai apie pardavėją 

Elektroninių prietaisų namuose yra tikrai daug. Jeigu jie pradeda veikti netinkamai, pirminei jų diagnostikai dažniausiai prireikia multimetro. Problema šiuo atveju yra tokia, kad apie šį prietaisą pagalvojame tik tuomet, kai jo reikia čia ir dabar. Skaitytojams, kurie šio nepatogumo nori išvengti ateityje, rekomenduojame šiuolaikišką multimetrą „Apexel ET8103“.

„Apexel ET8103“ kaip ir kiekvienas multimetras gali matuoti, srovę, įtampą, varžą, talpą, tačiau ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes visus šiuo parametrus geba aptikti automatiškai. Kitaip sakant, šio multimetro naudotojui nereikia rūpintis ir iš anksto pasirinkti matuojamo parametro, nes šį darbą „Apexel ET8103“ tiesiog atlieka automatiškai. Tai itin naudingas sprendimas mažiau patyrusiems multimetro naudotojams.

Pavyzdžiui, įsigijus senesnės kartos multimetrą matuojamą parametrą ir jo preliminarias matavimo ribas tenka nustatyti rankiniu būdu. Didžiausias pavojus yra tas, kad šiuos parametrus nustačius neteisingai, atliekant matavimą kartais netgi galima sugadinti multimetrą. Tuo tarpu įsigijus „Apexel ET8103“ multimetrą šie pavojai negresia, nes reikiamus matuojamus parametrus multimetras parinks pats automatiškai.

Multimetras „Apexel ET8103“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą LED žibintuvėlį. Toks sprendimas gali praversti tikrai labai įvairiose situacijose, tačiau yra labai naudingas ir multimetrą naudojant pagal paskirtį. Pavyzdžiui, „Apexel ET8103“ integruotas LED žibintuvėlis gali puikiai pasitarnauti neapšviestame kieme žiemos sezono metu norint išmatuoti automobilio akumuliatoriaus įtampa. Sprendimas labai paprastas, bet tikrai padeda taupyti laiką ir energiją.

Galiausiai norisi pabrėžti, kad „Apexel ET8103“ gali tapti nepakeičiamu įrankiu atliekant namų remontą. Šis multimetras gali pasigirti integruota NCV funkcija, kuri padeda nuotoliniu būdu aptikti įtampą. Trumpai tariant, naudojantis „Apexel ET8103“ NCV funkcija galima lengvai identifikuoti kaip sienose yra išvedžioti laidai. Tai iš tiesų naudinga funkcija, kuri leidžia jaustis saugiai ir užtikrintai atliekant bet kokius ręžimo darbus.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.38 balai iš 5 (8 vertinimai)
  • Matuojami parametrai: varža, įtampa, talpa, srovė, diodai, grandinės tikrinimas, NCV.
  • Maitinimas: 2x AAA tipo baterijos.
  • Darbo temperatūra: 0 – 40 oC.
  • Papildomos funkcijos: pašvietimą turintis LCD ekranas; galimybė nuotoliniu būdu aptikti įtampą (NCV); integruotas LED žibintuvėlis; automatinis parametrų aptikimas.
  • Matmenys ir svoris: 13,9 x 6,3 x 2,85 cm; 250 g.

2. Su 27 % nuolaida siūlomas elektrinis dantų šepetėlis „Alfawise S100“

18.69€ | 27 % nuolaida | 4.91 balai iš 5 (1085 vertinimai)

„Alfawise S100“ dažnu atveju be reikalo yra užgožiamas „Seago SG – 507“ ir „Xiaomi Soocas Soocare X3“ šlovės. Šis šepetėlis beveik niekuo nenusileidžia pastariesiems ir yra labai gerai vertinamas pirkėjų.

Šiuolaikiniai elektriniai dantų šepetėliai valo kur kas efektyviau nei tradiciniai. Dažnai juos rekomenduoja ir odontologai, tačiau žmonės jų vengia, manydami, kad taip užsikraus didelių rūpesčių. Visgi, geriausi elektriniai dantų šepetėliai naudotojui yra labai patogūs ir galvos skausmo tikrai nesukels.

„Alfawise S100“ apžvalgose jau lyginome ir su „Xiaomi Soocas Soocare X3“, ir su „Seago SG – 507“ ir jokių trūkumų nebuvo pastebėta. O 918 pirkėjai jam skiria 4,92 balus - neįtikėtinai aukštas vertinimas. 

Jis turi 5 režimus, talpią bateriją, kurios pakanka 30 dienų, vibruoja 31 000 kartų per minutę dažniu, įkrovimo padą ir atitinka IPX7 standartą. Tai yra geras dantų šepetėlis, kuriuo paprasta ir patogu naudotis. 

„Alfawise S100“ kainuoja  18.69€ ir tai brangiau nei jo svarbiasias konkurentas „Seago SG – 507“. Tai kurį rinktis? Esminis skirtumas tarp jų - įkrovimo padas, kurį turi „Alfawise S100“, bet neturi „Seago SG – 507“. Jei nenorite vargti su pakrovėjo laidais ir mėgstate tvarką vonioje, tada „Alfawise S100“ bus pats tas.

„Alfawise S100“ pakuotėje rasite porą atsarginių galvučių. Jų pakaks porai mėnesių, todėl geriau iš anksto įsigyti joms pamainą. „Alfawise S100“ taip pat naudoja kokybiškus „DuPont“ šepetėlius su nailoniniais šereliais, išdėstytais W raidės forma.

3. Su 23 % nuolaida siūloma perkamiausia atminties kortelė „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

4.00€ | 23 % nuolaida | 4.84 balai iš 5 (3004 vertinimai)

Tai turbūt pati pigiausia pasaulyje 32 GB „microSD“ standarto atminties kortelė. Tai - paprastas daiktas, kuris yra reikalingas ir išmaniesiems telefonams, ir fotoaparatams, ir kameroms, ir automobiliniams vaizdo registratoriams. Ši nėra ypatingai didelė, tačiau ji pasižymi  80MB/s sparta.

4. Su 40 % nuolaida siūlomas naujos kartos bekontaktis termometras „Alfawise CK-T1803“

8.90€ | 40 % nuolaida„Alfawise CK-T1803“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise CK-T1803“ – tai naujos karto bekontaktis temperatūros matuoklis, kuris tinka ne tik kūno, bet ir objektų temperatūrai matuoti 32 oC – 42,5 oC ribose. Šis bekontaktis termometras taip pat ypatingas dėl tos priežasties, nes atmintyje gali saugoti net 32 paskutinius matavimo rezultatus.

Puikus termometras, kuris puikiai tinka ne tik kūno, bet ir kitų įvairių objektų temperatūrai matuoti. Man patinka „Alfawise CK-T1803“ surinkimo kokybė, o tikslumas įvertinus kainą yra daugiau nei pakankamas. Planuoju šį termometrą nupirkti ir savo sesei. (Vivian)

Kaina

Tikrinta 2019 03 26

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“8.90€.
  • Į Lietuvą siunčiamas už 0.09€, pristatomas per mėnesį.

Bekontaktis termometras yra geras pasirinkimas, nes jis neliečia sergančiųjų, todėl tikimybė pernešti bakterijas ir virusus yra šiek tiek mažesnė. Be to, šiuolaikiniai bekontakčiai termometrai puikiai tinka ne tik kūno, bet ir kitų aplinkinių objektų temperatūrai matuoti. Kad toks funkcionalumas yra įmanomas praktiškai patvirtina „Alfawise CK-T1803“ bekontakčio termometro pavyzdys.

„Alfawise CK-T1803“ turi du darbo režimus. Vienas jų leidžia išmatuoti žmogaus kūno temperatūrą vos per vieną sekundę. Tuo tarpu kitas darbo režimas gali praversti tada, kai, pavyzdžiui, greitai norite sužinoti vandens temperatūrą vonioje ar pieno butelyje. Toks pagalbinis įrankis gali tapti iš tiesų labai naudingas auginant vaikus.

Šiuo atveju norisi pabrėžti tik tai, kad „Alfawise CK-T1803“ darbo diapazonas yra 32 oC – 42,5 oC ribose, todėl matuojant kitų objektų temperatūrą į tai būtina atsižvelgti. Be to, šis bekontaktis termometras temperatūros parodymus gali fiksuoti ne tik celsijais, bet ir farenheitais, todėl yra pilnai pritaikytas naudoti bet kurioje pasaulio šalyje.

Pristatant šį naujos kartos bekontaktį termometrą dar norisi pabrėžti ir tai, kad jis vidinėje atmintyje gali saugoti net 32 paskutinius temperatūros matavimus. Tai gali tapti itin naudinga statistika keliaujant pas šeimos daktarą. Galiausiai „Alfawise CK-T1803“ išskirtinumo suteikia ir garsinis aliarmas, kuris yra aktyvuojamas tik užfiksavus labai aukštą žmogaus kūno temperatūrą.

Bene pagrindiniu „Alfawise CK-T1803“ konkurentu šiuo metu, žinoma, tampa populiarusis „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ bekontaktis termometras. Vis dėlto labai panašu, kad šiuo atveju labiau susirūpinti reikėtų „Xiaomi“. „Alfawise CK-T1803“ siūlo „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ prilygstantį funkcionalumą už dvigubai mažesnę kainą ir taip pat dar gali pasigirti papildomomis funkcijomis (garsinis signalas, atliktų matavimų saugojimas atmintyje, objektų temperatūros matavimas).

„Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ privalumu galimai galime laikyti tik vokišką „German Heimann“ infraraudonųjų spindulių daviklį, tačiau kokia jo pridėti vertė kol kas sunku pasakyti, nes šie du bekontakčiai termometrai dar nebuvo palyginti tarpusavyje.

Tiesa, klausimų kelia „Alfawise CK-T1803“ matavimo tikslumas – komentaruose pirkėjai rašo, kad jis pakankamas. Bet ką tai reiškia, paaiškės po tikslių ir išsamių apžvalgų. Visgi, šis termometras pagal populiarumą jau tapo vienu perkamiausiu, tai tikėtina, kad buitinėmis sąlygomis jo tikslumo visai pakanka.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.47 balai iš 5 (73 vertinimai)
  • Pagrindinė funkcija:  temperatūros matavimas panaudojant infraraudonųjų spindulių daviklį.
  • Diapazonas: 32 oC – 42,5 oC.
  • Suveikimo laikas: 1 sek.
  • Naudojimo atstumas: nenurodomas, tačiau gali būti naudojamas ne tik kūno, bet ir objektų temperatūrai matuoti.
  • Papildomos funkcijos: daiktų temperatūros matavimas; 32 matavimo rezultatų išsaugojimas atmintyje; automatinis išjungimas praėjus 15 sek.
  • Maitinimas: 2 x AAA tipo baterijos.
  • Matmenys ir svoris: 16,5 x 4 x 4 cm; 68 g.

5. Su nuolaidos kuponu siūlomas skaitmeninis kraujospūdžio matuoklis „Alfawise CK W355“

12.91€ | 19 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBEXBSP29„Alfawise CK W355“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai šiuolaikiškas skaitmeninis kraujospūdžio matuoklis, kuris daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl kompaktiškų korpuso matmenų (9 x 9 x 7,5 cm) ir ilgai laikančios baterijos. Be to, šis kraujospūdžio matuoklis turi didelį LCD ekraną ir mygtukus, yra įkraunamas nuo išorinės baterijos ir gali atsiminti iki 90 paskutinių matavimo rezultatų.

Šis kraujospūdžio matuoklis yra itin tikslus ir taip pat savo vidinėje atmintyje gali saugoti net 90 paskutinių atliktų matavimų. Dideliu privalumu laikau ir didelį LCD ekraną, kuriame kraujospūdžio matavimo rezultatus lengvai įžiūrės net ir senesni žmonės. Man taip pat patinka, kad „Alfawise CK W355“ gali kraujospūdžio matavimo rezultatą automatiškai pasakyti žodžiu. (William)

Kaina

Tikrinta 2019 03 26

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“12.91€.
  • Su nuolaidos kuponu GBEXBSP29
  • Dabar parduodamas su 19 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Nauji įspūdžiai, stresas, naujas maistas gali greitai padidinti kraujo spaudimą, tad žinoti situaciją ir į ją reguoti labai pravartu. Ir pagal mobilumo bei kainos aspektą sau lygių konkurentų šiuo metu beveik neturi „Alfawise CK W355“ kraujospūdžio matuoklis.

Šio kraujo spaudimo matuoklio korpuso matmenys siekia vos 9 x 9 x 7,5 cm, o svoris neviršija nei 122 gramų. Be to, „Alfawise CK W355“ matavimo metu yra dedamas ant riešo. Toks matavimo būdas yra kur kas patogesnis dėl tos priežasties, nes visas kraujospūdžio matuoklio reikiamas dalis leidžia sutalpinti vienoje konstrukcijoje. Tuo tarpu senesnės kartos kraujo spaudimo matuoklius dažniausiai sudaro trys atskiros dalys.

Svarbu pabrėžti, kad „Alfawise CK W355“ taip pat turi vidinę atmintį. Joje gali būti saugoma net 90 paskutinių matavimo rezultatų. Įdomu ir tai, kad vidinėje atmintyje matavimo rezultatus gali saugoti du skirtingi šeimos nariai. Trumpai tariant, „Alfawise CK W355“ gali sugrupuoti matavimo rezultatus į dvi atskiras grupes, todėl keleto paskutinių mėnesių kraujospūdžio matavimo rezultatus tuo pačiu metu atskirai gali sekti du žmonės.

„Alfawise CK W355“ teigiamai vertinimas yra ir dėl didelio LCD ekrano, kuriame matavimo rezultatus lengvai gali įžiūrėti tiek jaunesni, tiek senesni žmonės. Lygiai tas pats galioja ir kraujospūdžio matuoklio korpuse integruotiems mygtukams. Jie yra pakankamai dideli, todėl jais patogu naudotis yra visiems be išimties.

Šiuo atveju nori pridėti dar ir tai, kad „Alfawise CK W355“ kraujo spaudimo matuoklis geba automatiškai žodžiu pasakyti atlikto matavimo rezultatus. Vis dėlto ši funkcija greičiausiai bus naudinga tik jaunesnės kartos atstovas, nes „Alfawise CK W355“ matavimus žodžiu gali pasakyti tik anglų kalba.

Galiausiai „Alfawise CK W355“ kraujospūdžio matuoklis ypatingas yra dėl tos priežasties, nes gali būti įkraunamas tiesiog iš išorinės baterijos. Toks sprendimas itin patiks keliaujantiems, nes leis šį kraujo spaudimo matuoklį kelionėse įkrauti tiesiog naudojant įprastą kelioninį išmaniojo telefono USB adapterį.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.67 balai iš 5 (9 vertinimai)
  • Kraujospūdžio matavimo ribos: 40 – 260 mmHg.
  • Pulso matavimo ribos: 40 – 180 dūžių/min.
  • Tikslumas: klaidų santykis mažesnis nei 3 mmHg.
  • Maitinimas: naudoja integruotos įkraunamos baterijos resursus.
  • Papildomos funkcijos: gali pasakyti matavimo rezultatus anglų kalba; turi didelį LCD ekraną; gali būti įkrautas nuo išorinės baterijos; turi vidinę atmintį, kurioje gali būti saugoma 90 paskutinių matavimo rezultatų.
  • Matmenys ir svoris: 9 x 9 x 7,5 cm; 122 g.

6. Su 13 % nuolaida siūlomas naujos kartos LED šviestuvas „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“

49.84€ | 13 % nuolaida„MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ specifikacijos

Tai visiškai naujas produktas, kuris tuoj po anonso tapo perkamiausiu ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje - tokios kainos ir charakteristikų derinio dar neteko matyti.

Kaina

Tikrinta 2019 03 26

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“49.84€
  • 13 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 17.53€.

„MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ - tai didelis LED šviestuvas, kurio ryškumas - net 5000 lm. Gamintojas rekomenduoja jį kabinti didesnėje patalpoje, tačiau ryškumą, kaip ir spalvos temperatūrą, galima reguliuoti. Šis prietaisas gali būti valdomas telefonu su išmaniąja programėle, pulteliu ir įprastu jungtuku. Šalia įprastų šviestuvo funkcijų, šis turi ir 40 spalvotų LED bei integruotą „Bluetooth“ kolonėlę.

„MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ – tai naujos kartos, 2019 metų sausio mėnesį pristatytas, prie lubų montuojamas apvalus, 55,5 cm skersmens LED šviestuvas. Jame – net 80 balto atspalvio LED elementų, kurie šviečia pakankamai ryškiai. Maksimalus „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ šviesos intensyvumas – 5000 liumenų. Šis šviestuvas yra toks ryškus, kad jį rekomenduojama įrengti 20-45 kvadratinių metrų patalpose. Žinoma, jo ryškumą galima reguliuoti.

Šio šviestuvo šviesos intensyvumą ir šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti keliais būdais - „iLink“ programėle išmaniuoju telefonu arba pridedamu pulteliu. „LXD-TQ-52-YK“ taip pat gali būti prijungtas prie įprasto jungtuko sienoje.

Trys valdymo būdai atrodo kaip labai daug, tačiau tokie šviestuvai kaip populiariausias išmanusis šviestuvas iš Kinijos „Xiaomi Yeelight YLXD01YL“  (dabar yra proga įsigyti už 58.74€ iš Čekijos sandėlio) prideda ir „Amazon Alexa“ bei „Google Home“ galimybes. „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ nesijungia prie „Wi-Fi“, todėl yra paprastesnis ir negali būti valdomas virtualiais asistentais, o jo intensyvumas tiesiog nesulyginamas - 5000 Lm prieš 2000Lm „Xiaomi“ šviestuvui.

Taip yra todėl, kad  „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ yra galingesnis šviestuvas (52W prieš 28W), tačiau tai ne vienintelė priežastis - jo spalvų atkūrimo indeksas yra žemesnis ir siekia 80 CRI, kai „Xiaomi“ šviestuvas pasižymi 95 CRI. 80 CRI yra visiškas rinkos standartas - Lietuvoje absoliuti dauguma LED šviestuvų turi tokį CRI, tačiau jei norite maksimaliai tikroviškų spalvų, reikia rinktis 95 CRI. Kuo didesnis CRI, tuo mažesnis šviesos srautas pasiekiamas su tuo pačiu galingumu. 

„LXD-TQ-52-YK“ spalvos temperatūros diapazonas yra gana platus – nuo 2700 K iki 6000 K. Tačiau neprivalote apsiriboti tik baltos šviesos atspalviais. Šalia 80 balto atspalvio LED, „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ turi ir 40 spalvotų. Šis šviestuvas gali kambariui suteikti spalvų – ryškiai nušvis žalia, raudona, mėlyna ar kita spalva. Manote, kad tokia funkcija dažna? Anksčiau minėtas „Yeelight YLXD01YL“, kaip ir daugybė kitų panašių šviestuvų, tokios funkcijos neturi.

Tačiau ir tai dar ne viskas. „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ taip pat yra ir „Bluetooth“ garsiakalbis. Taigi, prie šio šviestuvo galite prijungti savo telefoną ir per jį groti muziką. Šviesą galima sinchronizuoti su grojama melodija ir taip kambaryje su sukurta išskirtinė nuotaika.

Galiausiai, „MAXLAHO LXD-TQ-52-YK“ pasižymi gera kokybe. Šis įrenginys turi metalinį pagrindą, kuriame sumontuota visa elektroninė dalis – LED, garsiakalbis, elektronika. Ją dengia akrilo gaubtas. Šį šviestuvą galima įrengti labai greitai, o būdamas 52 W galios jis nenaudos daug elektros energijos. Tai yra tiesiog logiškas pasirinkimas ieškantiems išskirtinio apšvietimo sprendimo didesniam kambariui.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (5 vertinimai)
  • Šviesos srautas:  iki 5000 liumenų.
  • Spalvos temperatūra: 2700 – 6500 K.
  • Galia: 52 W.
  • LED: 80 Ra spalvos atkūrimo indeksas.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.0“
  • Patalpos dydžio rekomendacijos: 20-45 kvadratiniai metrai
  • Tvirtinimo būdas: paviršinis ant lubų.
  • Išskirtinės funkcijos: „iLink“ programėlė, IR pultelis, „Bluetooth“ kolonėlė, spalvoti LED.
  • Matmenys ir svoris: 55,5 x 55,5 x 8,5 cm, 1,8 kg.

7. Su 18 % nuolaida siūloma klasikinių žaidimų konsolė FC280

13.35€ | 18 % nuolaida | FC280 specifikacijos

FC280 - tai klasikinių žaidimų konsolė, kurią galima prijungti prie televizoriaus ar projektoriaus. Prie šios konsolės galima prijungti ausines ar papildomą pultelį. Joje - net 400 žaidimų, todėl šis įrenginys neturėtų pabosti. Geriausia tai, kad FC280 konsolę visada galima pasiimti su savimi, nes pats įrenginys yra labai kompaktiškas ir turi 600 mAh bateriją.

Tačiau neprivalote šiais žaidimais mėgautis vieni. FC280 galima prijungti prie televizoriaus ar projektoriaus, o prie konsolės galima prijungti ir papildomą pultelį. Taip žaidimą galėsite žaisti dviese. Didelis ekranas, žinoma, yra didelis privalumas, tačiau daugeliui retro žaidimų visiškai pakaks ir įmontuoto spalvoto 3 colių TFT.

Jei žaisti namie nusibos, FC280 visada galima pasiimti su savimi. Ši konsolė yra labai kompaktiška ir lengvai telpa kišenėje. Jos svoris – vos 108 gramai, todėl net nepajusite, kad ją turite.

Siūlomi keturios FC280 konsolės spalvos. Korpusas yra pagamintas iš plastiko, tačiau tai tokiems įrenginiams yra visiškai įprasta. Nors FC280 turi garsiakalbį, nesijaudinkite, kad sukelsite nepatogumų aplinkiniams - FC280 turi ir tradicinį ausinių lizdą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.88 balai iš 5 (25 vertinimai)
  • Tipas: mobili žaidimų konsolė.
  • Atmintis: 400 iš anksto įrašytų žaidimų, daugiau instaliuoti neįmanoma.
  • Baterija: 600 mAh, įkraunama išėmus iš konsolės.
  • Ekranas: spalvotas 3 colių TFT.
  • Išskirtinės savybės: 3,5 mm AUDIO lizdas, galimybė prijungti televizorių ir papildomą pultelį,
  • Išmatavimai ir svoris: 11,5 x 8x 2 cm, 108 gramai.

Kaina

Tikrinta 2019 03 26

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 13.35€.
  • 18 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

8. Su 18 % nuolaida siūlomas radijo bangomis valdomas visureigis „HB-P1801“

22.25€ | 18 % nuolaida„HB-P1801“ specifikacijos, atsiliepimai

HB-P1801 - tai radijo bangomis valdomas visureigis su rėmine konstrukcija, keturiais varomais ratais, dviem varikliais ir 700 mAh baterija. Šis automobilis gali įsibėgėti iki 20 km/h, tačiau kur kas smagiau juo įveikinėti įvairias kliūtis - tai leidžia padaryti dideli PVC gumos ratai. Pirkėjai džiaugiasi tokiu pravažumu, vairavimo paprastumu ir kaina.

Stiprūs amortizatoriai. Visureigis lengvai lipa per kliūtis, baterijos pakanka pakankamai ilgam. Didelės padangos taip pat prisideda prie bekelės džiaugsmo, o tvirtas rėmas yra atsparus pasitaikantiems smūgiams. 2,4 GHz dažnis, taupiai naudojama baterija, jokių trikdžių. Keturi varomi ratai ir du varikliai leidžia atlikti įvairius triukus, pasivažinėjimas yra realistiškesnis. Puikus visureigis tiek pasivažinėjimui viduje, tiek nuotykiams lauke smėlyje, akmenyse ar dirvoje. (Martin)

Kaina

Tikrinta 2019 03 26

HB-P1801 – tai 1:18 mastelio radijo bangomis valdomas visureigis, skirtas ir suaugusiems, ir vaikams nuo 8 metų. Tai nėra įprastas žaislinis radijo bangomis valdomas automobilis – šis visureigis pasižymi labai rimtomis savybėmis. Rėminėje konstrukcijoje yra net du galingi elektros varikliai (po vieną kiekvienai ašiai) ir 3,7 voltų 700 mAh baterija. To pakanka, kad HB-P1801 visureigis įsibėgėtų iki 20 km/h greičio.

Nuo piloto šis automobilis gali nutolti net 30 metrų, o jei visos baterijos yra pilnai įkrautos ir lauke nėra jokių kliūčių, galima pasiekti ir iki 80 metrų valdymo nuotolį. Tačiau greitis nėra pagrindinis HB-P1801 privalumas – juk tai yra visureigis!

Šis radijo bangomis valdomas automobilis turi nepriklausomą važiuoklę su paprastais, bet efektyviais amortizatoriais. Ratai apauti PVC gumos padangomis, kurios tvirtai sukimba su bet kokia danga. Šis visureigis noriai lips per akmenis, važiuos smėliu, žvyru, trumpa žole. Tiesa, kuo ilgiau važinėsite sudėtingomis sąlygomis, tuo greičiau išseks baterijos atsargos.

HB-P1801 turi 700 mAh bateriją. Nors ji yra pakankamai talpi, ši energija vis tiek išseks per maždaug 20 minučių, o tada prireiks maždaug 5 valandų baterijai įkrauti. 2,4GHz dažnyje veikiantis pultelis naudoja tris AA standarto baterijas.

HB-P1801 yra greitas ir pravažus visureigis, su kuriuo pažaisti norės ir vaikai, ir suaugusieji. Jis tikrai patinka ir pirkėjams.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (408 vertinimai)
  • Tipas: radijo bangomis valdomas visureigis.
  • Varikliai: po vieną variklį kiekvienai ašiai.
  • Važiuoklė: nepriklausoma važiuoklė su spyruoklėmis ir 3 cm pločio PVC padangomis.
  • Maksimalus greitis: 20 km/h.
  • Baterija: 700 mAh (pakanka 20 minučių, tada reikia 5 valandų įkrovimo).
  • Valdymo nuotolis: 30-80 metrų, priklausomai nuo kliūčių, orų ir kitų sąlygų.
  • Išmatavimai ir svoris: 28 x 16 x 15 cm, 1,314 kilogramai.

9. Su nuolaidos kuponu ir 35 % nuolaida siūlomas „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuoklis

12.46€ | 35 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBAFFYL703 | 4.76 balai iš 5 (436 vertinimai)

Greičiausiai sutiksite, kad namuose pravartu stebėti ne tik temperatūrą, bet ir drėgmę. Deja, bet šios užduoties seniau pirkti termometrai tikrai neatlieka. Tam puikiai tiks šis „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis.

Šis „Xiaomi“ produktas intriguoja ir dėl tos priežasties, nes taip pat yra aprūpintas Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, kad patalpos temperatūrą bei drėgmę esant reikalui galėsite matyti ir išmaniajame telefone.

Įdomu ir tai, kad šis elektroninis įrenginys maitinimą gauna iš AAA tipo baterijos, tačiau pastarosios energijos, pasak gamintojo, šiuo atveju pakanka net vieneriems metams.

Pirkėjai apie šį drėgmės matuoklį atsiliepia ypač teigiamai

O čia išsami „Xiaomi Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor“ apžvalga - joje apžvalgininkas rašė:

„Manau, kad šis prietaisas yra tikrai kokybiškas ir geras. Jis gana paprastas, tačiau pasižymi naudingomis funkcijomis. O palyginęs jį su kitais Xiaomi bei įprastais drėgmės ir temperatūros matuokliais galiu pasakyti, kad jis tiksliai matuoja temperatūrą ir drėgnumą. Xiaomi Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor papildė mano turimų Xiaomi įrenginių kolekciją ir tai nereiškia, kad jis guli kažkur nukištas, bet jis iš tikrųjų nuolatos darbuojasi mano kambaryje ir daro gyvenimą labiau komfortišku.“

10. Su 25 % nuolaida siūlomas vaizdo registratorius „Alfawise G70“ (F1.5 diafragma, HDMI jungtis, kondensatorius vietoj baterijos ir 1080P raiška)

38.27€ | 25 % nuolaida„Alfawise G70“ specifikacijos

„Alfawise G70“ - nebrangus vaizdo registratorius, filmuojantis HD raiška ir turintis F1.5 diafragmą. 2,45 colių IPS ekranas leidžia tiksliai nustatyti filmavimo kampą, o 170 laipsnių objektyvas leis užfiksuoti viską, kas vyksta priešais automobilį. „Alfawise G70“ neturi baterijos - vietoje jos tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui naudoja kondensatorius, kurie yra saugesni. „Alfawise G70“ filmuoja gerai ir tamsiu paros metu, o valdyti jį labai paprasta ir telefonu, ir mygtukais ant korpuso.

Kaina

Tikrinta 2019 03 26

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 38.27€.
  • 25 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.86€.
  • Palyginimui - pagrindinis konkurentas „Xiaomi 70mai“ dabar siūlomas už 35.60€, o Lietuvoje vaizdo registratorius su F1.6 kainuoja daugiau nei 100€.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.88 balai iš 5 (17 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 2 MP raiška; F1.5 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 170 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: 2,45 colių IPS, 432 x 240 rezoliucija.
  • Valdymas: mygtukais po ekranu arba telefono programėle per „Wi-FI“.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas, smūgių jutiklis, „Wi-Fi“ sąsaja, judesio daviklis.
  • Baterija: integruotas kondensatorius – skirtas tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“  ir HDMI.
  • Komplektavimas: registratorius, siurbtukas, dvipusė lipni juosta, USB laidas, automobilinis įkroviklis, statinio krūvio lipdukas, instrukcijos anglų kalba.
  • Išmatavimai ir svoris: 7,00 x 5,00 x 3,50 cm, 61 gramas.

„Alfawise G70“ – tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius. Tokie įrenginiai yra skirti ne tik fiksuoti kelionės įspūdžiams, bet dažniausiai rinkti įrodymus, kurie gali praversti eismo įvykio atveju. Žinoma, kartais tiesiog pasitaiko užfiksuoti juokingų ar tiesiog neįprastų situacijų, bet vistiek, neverta tikėtis identiškos vaizdo kokybės kaip kad filmuotumėte su veiksmo kamera. 

„Alfawise G70“ turi 2 MP „Sony“ jutiklį, kuris leidžia filmuoti 1920 X 1080P raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. „Alfawise G70“ yra biudžetinis vaizdo registratorius, bet už savo kainą siūlantis net labai gerus parametrus. Viena iš svarbiausių jo stiprybių - net F1.5 diafragma. Ji užtikrina pakankamai šviesų ir ryškų vaizdą, net prasto apšvietimo sąlygomis, o 170 laipsnių objektyvas leidžia užfiksuoti didelį plotą, todėl pro šio registratoriaus akis neprasprūs joks veiksmas kelyje.

Vaizdo įrašai bei garsas (šis įrenginys turi mikrofoną), įrašomi į „MicroSD“ kortelę, kurios dydis – iki 64 GB. Atminties tikrai nepritrūks, nes  „Alfawise G70“, kaip ir kiti vaizdo registratoriai, įrašo cikliškai – nauji įrašai keičia senus.

Įdomu tai, kad „Alfawise G70“ neturi baterijos. Ji iš tiesų yra reikalinga, nes niekas tvarkingai neišjungia vaizdo registratorių – jis pats išsijungia, kuomet išjungiamas automobilio degimas. Toks staigus elektros tiekimo nutrūkimas reiškia, kad įrenginys nespės tvarkingai užbaigti vaizdo įrašo ir jis tiesiog nebus išsaugotas arba failas bus sugadintas.

Kad to nebūtų, vienas iš pačių populiariausių vidutinės klasės registratorių „Xiaomi 70mai“ turi 240 mAh bateriją, kurios pakanka keliolikai minučių. Tuo tarpu „Alfawise G70“ turi tik kondensatorių, kuris išsikrauna per kelias akimirkas, tačiau to visiškai pakanka failo užbaigimui ir tai net labai įdomus gamintojo sprendimas. Pirmiausia, tai leido sumažinti registratoriaus kainą išlaikant labai geras optikos savybes ir tuo pačiu kondensatorius tokiame įrenginyje yra kur kas ekologiškesnis, saugesnis, ilgaamžiškesnis, atsparesnis aplinkos poveikiui.

Verta pastebėti, jog „Alfawise G70“ leidžia parametrus nustatyti ne tik per ekraną, bet ir naudojantis išmaniuoju telefonu, kaip kad „Xiaomi 70mai“.

Jei jau prakalbome apie „Xiaomi 70mai“, tai reikėtų pridurti, kad tai – pagal visiškai kitokią filosofiją sukurtas registratorius. Jis net neturi ekrano, kai „Alfawise G70“ yra ginkluotas 2,45 colių IPS. Ekranas praverčia peržiūrint vaizdo įrašus ir nustatant kameros kampą. Abu įrenginiai tai gali atlikti ir prisijungę prie telefono „Wi-Fi“ ryšiu, tačiau ekranas suteikia papildomo funkcionalumo. Kita vertus, abu įrenginiai naudoja tą patį „Sony IMX 323“ jutiklį, filmuoja tokia pat raiška, tuo pačiu greičiu. „Xiaomi 70mai“ turi tik kiek siauresnio kampo, 130 laipsnių objektyvą ir vos F2. 2 diafragmą. Tad pagal optines savybes „Alfawise G70“ gerokai pralenkia savo pagrindinį konkurentą.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: