„Drąsiai galiu patvirtinti, kad šis dviračio remontui skirtas rinkinys turi labai gerą kainos ir kokybės santykį“. Dviračio pompa, 16 pozicijų raktų rinkinys, padangų remonto komplektas, specialus krepšys ir 50% nuolaida („Gocomma Bicycle Repair Tool Kit“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  (3)

„Gocomma Bicycle Repair Tool Kit“ – tai universalus dviračio remontui skirtas įrankių komplektas, kuriame yra pridedama pompa su manometru, dviračio padangos kameros lopų komplektas ir daugiafunkcinis raktas – juo naudojantis galima atsukti veržles ir varžtus. Be to, šis komplektas iš karto atkeliauja su specialiu krepšiu, kurį lengvai galima tvirtinti prie bet kokio tipo dviračio rėmo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Gocomma Bicycle Repair Tool Kit“ specifikacijos

  • Paskirtis: dviračio remontui skirtas įrankių komplektas, kuris tiesiog yra montuojamas prie dviračio rėmo.
  • Oro pompa: įeina į komplektą, turi manometrą.
  • Raktų komplektas: universalus įrankis, kurį naudojant galima atsukti tiek veržles, tiek varžtus.
  • Kiti priedai: prie dviračio rėmo tvirtinamas krepšys; dviražio padangos kameros lopų komplektas.
  • Matmenys ir svoris: 12 x 25 x 5 cm; 567 g.

„Gocomma Bicycle Repair Tool Kit“ kaina

  • Gearbest“ – 14,40 €.
  • Dabar parduodamas su 50% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu vasaros sezono metu intensyviai naudojate dviratį, tuomet puikiai žinote, kad jie gali gesti kaip ir bet kuri kita transporto priemonė. Trumpai tariant, turint dviratį šalia visuomet pravartu turėti ir būtiniausių įrankių rinkinį, nes kitu atveju tolimesnės kelionės gali baigtis kiek kitaip nei planavote iš pradžių. Jeigu tokio vis dar neturite, rekomenduojame pasidomėti universaliu „Gocomma Bicycle Repair Tool Kit“ dviračio tvarkymui ir priežiūrai skirtu komplektu.

Visų pirma būtina paminėti, jog šiame komplekte yra pridedamas universalus raktas, kurį naudojant galima atskuti/užsukti tiek veržles, tiek varžtus. Naudojantis šiuo raktu galima atsukti net 16 skirtingų tipo varžtų/veržlių, ko šiuo metu tikrai pilnai turėtų pakakti bet kurio dviračio savininkui.

Svarbu pridėti ir tai, kad „Gocomma Bicycle Repair Tool Kit“ dviračio tvarkymui ir priežiūrai skirtame komplekte taip pat rasite rankinę pompą su manometru. Toks sprendimas itin patiks tiems skaitytojams, kurie dviračio padangose nori palaikyti vienodą slėgį. Šiuo atveju dėmesį norisi atkreipti ir į tai, kad ši pompa iš karto atkeliauja su metaliniais antgaliais, kas garantuoja maksimalų patikimumą.

Praktika rodo, kad intensyviai važinėjantis dviračiu įvairiomis dangomis dažnai neatlaiko ir padangos kameros. Smagu pranešti, kad į šį potencialų pavojų gamintojas taip pat atsižvelgė. Prie „Gocomma Bicycle Repair Tool Kit“ kiekvienas pirkėjas ras net 10 vienetų padangų lopų komplektą (kiekvieno lopo skersmuo 25 mm).

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad dviračio priežiūrai ir tvarkymui skirtas komplektas „Gocomma Bicycle Repair Tool Kit“ pas pirkėją iš karto atkeliauja su specialiu krepšiu, kurį esant reikalui lengvai galima tvirtinti prie bet kurio dviračio rėmo. Būtent šiame krepšyje telpa visi prie „Gocomma Bicycle Repair Tool Kit“ pridedami aksesuarai – pompa su manometru, lopų komplektas ir universalus raktas.

„Gocomma Bicycle Repair Tool Kit“ atsiliepimai

Dviračio tvarkymui skirtas įrankių rinkinys „Gocomma Bicycle Repair Tool Kit“ pasirodė šių metų pradžioje, tačiau jau spėjo susilaukti pirmųjų pirkėjų vertinimų. Džiugu pranešti, kad visi šį rinkinį įsigiję pirkėjai kol kas lieka maksimaliai patenkinti, todėl „Gocomma Bicycle Repair Tool Kit“ visuomet skiria maksimalų penkių žvaigždučių įvertinimą.

  • Qzin. Drąsiai galiu patvirtinti, kad šis dviračio tvarkymui skirtas rinkinys išlaiko labai gerą kainos ir kokybės santykį. Žinoma, jis nėra idealus, tačiau pilnai pateisina mano lūkesčius atsižvelgus į kainą. Man patinka, kad pridedama dviračio pompa yra su manometru, o jos antgalis yra metalinis. Be to, ši pompa yra itin optimalių matmenų ją lyginant su kitomis, o komplekte pridedamas krepšys tampa tikru išsigelbėjimu bet kurios kelionės metu.
  • Mikhail. Tikrai puikus rinkinys bet kuriam, kuris turi dviratį. Man patinka, kad viskas ko gali prireikti kelionės metu visuomet yra viename krepšyje, kurį šiuo atveju yra patogu tvirtinti prie dviračio rėmo. Geras kainos ir kokybės santykis, greitas pristatymas. Tikrai drąsiai galiu rekomenduoti šį rinkinį bet kuriam savo pažįstamui ar draugui.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai (3)