Visiškai kitokio tipo ir vienas perkamiausių vaizdo registratorių - integruotas į galinio vaizdo veidrodį, papildomai turi galinio vaizdo kamerą ir dabar parduodamas su 43% nuolaida („Gocomma A2“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„Gocomma A2“ – tai automobilyje montuojamas galinio vaizdo veidrodis, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes dar gali atstoti ir vaizdo registratorių. Be to, prie šio aksesuaro taip pat galima prijungti komplekte pridedamą galinio vaizdo kamerą, kuri itin pravers parkuojantis. Šiuo atveju vaizdo kamerų užfiksuotą vaizdą bet kada galima peržiūrėti veidrodžio paviršiuje integruotame 4,3 colių lietimui jautriame ekrane.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Gocomma A2“ specifikacijos

  • Ekranas: 4,3 colių (480 x 270; TFT tipo; lietimui jautrus; integruotas veidrodžio paviršiuje.
  • Atmintis: Micro SD kortelė (iki 32 GB).
  • Baterija: 180 mAh.
  • Kamera: 2 kameros, priekinė ir galinė. Priekinė kamera -1080p , 30 FPS. Galinės kameros parametrai nenurodomi
  • Apžvalgos kampas: 170 laipsnių.
  • Papildomos funkcijos: judesio daviklis; G tipo jutiklis; parkavimo režimas; baltos spalvos balanso kontrolė (WDR).
  • Matmenys ir svoris: 31,5 x 8 x 1,7 cm; 240 g.

„Gocomma A2“ kaina

  • Gearbest“ – 23,14 €.
  • Pati mažiausia kaina iki šiol - dabar parduodamas su 43% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Papildomi aksesuarai automobilyje kaip reikiant gali praplėsti ir pagerinti vairavimo patirtį. Jog visa tai iš tikrųjų yra įmanoma dabar puikiai įrodo unikalus galinio vaizdo veidrodis „Gocomma A2“, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes dar gali atstoti ir vaizdo registratorių. Šis unikalus galinio vaizdo veidrodėlis dabar yra vienas perkamiausių tarp visų vaizdo registratorių. 

Trumpai tariant, „Gocomma A2“ iš pirmo žvilgsnio atrodo tarsi paprastas veidrodis. Tokio veidrodžio esminis privalumas yra tas, jog jis yra ženkliai didesnis už standartinį automobilio galinio vaizdo veidrodį. Toks sprendimas labiausiai naudingas dėl tos priežasties, nes leidžia kur kas platesnius kampu matyti kas vyksta automobilio gale – neįjungus ekrano, šis veidrodėlis atlieka tradicinę veidrodžio funkciją.

Vis dėlto būtina atsižvelgti dar ir į tai, jog „Gocomma A2“ korpuse yra integruota aukštosios 1080p raiškos kamera, kuri, kaip jau buvo galima suprasti, atstoja įprastą vaizdo registratorių. Tai įdomus ir patogus sprendimas – vaizdo registratoriaus kamera labai dailiai pasislepia už veidrodėlio ir iš priekio ją labai sunku pamatyti. O ir nereikia sukti galvos dėl kameros tvirtinimo.

Duomenys įrašom į 32 GB talpos SD kortelę.

Deja, kol kas nėra apžvalgų, kuriose matytųsi įrašomo vaizdo kokybė, bet pagal kainą galima tikėtis vidutinės kokybės – dieną vaizdas turėtų būti labai neblogas, o prietemoje suprastėti.

Šiuo atveju įdomu yra ir tai, jog vaizdo registratoriaus vaizdą esant poreikiui bet kada galima peržiūrėti veidrodžio paviršiuje integruotame 4,3 colių įstrižainės lietimui jautriame ekrane – vaizdas veidrodėlyje rodomas ne nuolatos, o tik jį įjungus.

Reikšmingu „Gocomma A2“ privalumu prieš įprastą vaizdo registratorių tampa tai, jog prie šio išskirtinių galimybių galinio vaizdo veidrodžio esant reikalui dar gali būti prijungiama ir galinio vaizdo kamera (pridedama komplekte). Pastaroji kamera leidžia fiksuoti ne tik tai kas vyksta automobilio gale eismo metu, bet taip pat itin praverčia automobilio parkavimo metu.

Būtina pabrėžti, kad įprastai „Gocomma A2“ maitinimą gauna nuo automobilyje įmontuoto pridegiklio, tačiau šiuo aksesuaru esant reikalui tam tikrą laiko tarpą galima naudotis ir be nuolatinio energijos šaltinio. Visa tai tampa įmanoma dėl tos priežasties, nes „Gocomma A2“ gamintojas nusprendė integruoti 180 mAh talpos bateriją.

Galiausiai norisi pridėti, jog „Gocomma A2“ veidrodžio kitoje pusėje esančioje kameroje taip pat yra įmontuotas judesio daviklis. Pastarojo pagalba kiekvienas stovėjimo aikštelėje prie automobilio užfiksuotas judesys galiausiai būna automatiškai įrašomas į Micro SD kortelę. Tokia informacija gali itin praversti auto įvykio parkavimo aikštelėje metu. Tuo tarpu nakties metu gali padėti identifikuoti potencialius vagis besisukiojančius prie jūsų automobilio.

„Gocomma A2“ atsiliepimai

Automobilyje montuojamas „Gocomma A2“ galinio vaizdo veidrodis su papildomomis kameromis šiuo metu stebina ne tik gera kaina, bet ir itin teigiamais jį įsigijusių pirkėjų atsiliepimais. Bent jau kol kas visi „Gocomma A2“ įsigiję pirkėjai šiam aksesuarui skyrė maksimalų įvertinimą, kas šiuo metu leidžia „Gocomma A2“ turėti maksimalų 5 žvaigždučių įvertinimą iš tiek pat galimų.

  • Adrian. Tai tiesiog puikus galinio vaizdo veidrodis, kuris ypatingas, žinoma, tampa dėl komplekte pridedamų priekinio ir galinio vaizdo kamerų. Turiu pripažinti, kad sumontuoti „Gocomma A2“ buvo labai paprasta. Mane šiek tiek nuvilia baterijos ištvermė, bet kai automobilyje yra nuolatinis energijos šaltinis tai nėra didelė problema. Manau, kad už tokią kainą geresnio vaizdo registratoriaus ir galinio vaizdo veidrodžio nei „Gocomma A2“ surasti nepavyks.
  • Sabrina. Vis dar negaliu atsidžiaugti savo pasirinkimu įsigyti šį aksesuarą. Lengva paruošti naudojimui, o kamerų užfiksuotas vaizdas tiek automobilio priekyje, tiek gale yra tiesiog puikus. Taip pat noriu pridėti konkurencingą ir visiems prieinamą kainą, greitą pristatymą ir patikimą surinkimo kokybę. Galiu drąsiai rekomenduoti įsigyti „Gocomma A2“ ir kitiems.
  • Marcus. Pernai turėjau nemalonų auto įvykį po kurio galiausiai nusprendžiau įsigyti vaizdo registratorių. Vis dėlto galiausiai pasirinkau „Gocomma A2“, nes tai už tą pačią kainą leidžia turėti kur kas geresnį funkcionalumą. Nuo šiol galiu stebėti kas vyksta ne tik automobilio priekyje, bet dar ir gale.
  • Clement. Esu be galo patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „Gocomma A2“. Noriu pagirti labai gerą vaizdo įrašų kokybę. Man taip pat patinka programinės įrangos galimybės ir funkcionalumas. Trumpai tariant, „Gocomma A2“ man suteikia būtent tai apie ką jau labai seniai svajojau.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(7)
(-4)

Komentarai ()