„Tokie durų skambučiai yra mūsų ateitis“. Naujos kartos belaidis durų skambutis su vaizdo kamera, WiFi ryšiu ir nuotoliniu duomenų perdavimu bet kur, kur bebūtumėte („Alfawise L10“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise L10“ – tai integruotą 720p raiškos kamerą turintis belaidžiu būdu veikiantis durų skambutis, kuris gali būti maitinamas tiek dviem įkraunamomis 18650 tipo baterijomis, tiek nuolatinės įtampos keitikliu (8 – 12 V, AC). Šis durų skambutis turi naktinį pašvietimą, judesio daviklį ir gali būti naudojamas tiek su „iOS“, tiek su „Android“ išmaniaisiais telefonais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise L10“ specifikacijos

  • Kamera: 720p raiškos (1280 x 720).
  • Naktinis filmavimas: galimas iki 10 m. atstumu; turi IR pašvietimą sudarytą iš 6 LED.
  • Apžvalgos kampas: 166 laipsniai.
  • Ryšiai: 2,4 GHz dažnio WiFi.
  • Atmintis: iki 32 GB talpos Micro SD kortelės.
  • Papildomos funkcijos: naktinis pašvietimas; integruotas garsiakalbis ir mikrofonas pokalbiams; galimybė naudoti su nuolatinės įtampos šaltiniu; judesio daviklis; galimybė valdyti/stebėti per taikomąją programą.
  • Maitinimas: 2x 18650 tipo baterijos arba maitinamas nuo nuolatinės įtampos keitiklio (AC 8 – 12 V, DC 5 V).
  • Matmenys ir svoris: 14,4 x 7,4 x 3,2 cm; 160 g.

„Alfawise L10“ kaina

  • Gearbest“ – 36 €.
  • Dabar parduodamas su 21% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu už 0,90 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Atnaujinti seną durų skambutį tikrai nėra lengva, jeigu planuojate įsigyti nuo elektros tinklo maitinamą durų skambutį – laidų pravedžiojimas ir jų paslėpimas yra tikras galvos skausmas. Vis dėlto toks sprendimas šiuo metu nėra itin praktiškas. Būtent tokią situaciją šiuo metu geriausia spręsti perkant naujos kartos durų skambutį „Alfawise L10“.

„Alfawise L10“ yra ypatingas dėl tos priežasties, nes gali būti maitinamas nuo dviejų įkraunamų 18650 tipo baterijų. Prireikus jas bet kada bus galima įkrauti tiesiog naudojant įprastą USB laidą. Gamintojas taip pat pabrėžia, kad tą reikės daryti ne daugiau nei kartą per metus. Šiuo atveju efektyvų energijos naudojimą pavyksta užtikrinti dėka integruoto „HiSilicon Hi3518EV200“ lusto.

Svarbu pabrėžti, kad esant poreikiui šį durų skambutį galima maitinti ir naudojant nuolatinės įtampos šaltinį (AC 8 – 12 V). Toks sprendimas gali tapti iš ties naudingu, jeigu nuspręsite šį naują durų skambutį prijungti prie jau seniau pravestų laidų. Vis dėlto pasirinkus tokį būda papildomos išlaidos bus tiesiog neišvengiamos, nes atskirai dar teks įsigyti ir įtampos keitiklį.

„Alfawise L10“ maloniai stebina dėl to, nes turi ne tik integruotą 720p kamerą, bet dar ir garsiakalbį bei mikrofoną. Toks sprendimas leidžia tiesiog realiu laiku bendrauti su prie durų laukiančiais svečiais, pavyzdžiui, tuomet, kai esate išvykę iš namų. Šios funkcijos privalumus galima išnaudoti tiesiog „Alfawise L10“ durų skambutį prijungiant prie namų WiFi kompiuterinio tinklo ir išmaniajame telefone įsidiegiant „XSH Cam“ taikomąją programą.

Būtina pridėti, kad „Alfawise L10“ taip pat iš dalies gali atstoti ir kamerą, kuri vaizdą užfiksuoti gali tiek dienos, tiek nakties metu (turi 6 IR LED). Be to, ši integruota kamera turi judesio daviklį, todėl apie kiekvieną pastebėtą judesį durų skambutis „Alfawise L10“ geba pranešti nusiųsdamas įspėjamąjį pranešimą į išmaniajame telefone įdiegtą taikomąją programą.

Negana to, taikomojoje programoje taip pat pateikiami visi užfiksuotų įvykių laiko momentai, kuriuos esant reikalui galima peržiūrėti ar atsisiųsti į išmanųjį telefoną. Įdomu ir tai, kad pasibaigus Micro SD kortelės vietai „Alfawise L10“ durų skambutis naujus įvykius automatiškai užrašys ant pačių seniausių vaizdo įrašų. Tai iš tiesų naudingas sprendimas, kuris „Alfawise L10“ durų skambučiui leidžia veikti visiškai automatiškai be tiesioginio žmogaus įsikišimo.

Priminsime, kad metų pradžioje rašėme apie „Alfawise L9“ durų skambutį.

Pastarasis durų skambutis susilaukė gana nemažai susidomėjimo, tad gamintojas nusprendė pratęsti šių gaminių liniją ir taip pristatė naujos kartos „Alfawise L10“. Iš esmės šis skambutis siūlo identišką funkcionalumą už labai panašią kainą. Tuo tarpu dizaino aspektu „Alfawise L10“ netgi įgyja privalumą – tamsesnės spalvos korpusas nėra toks teplus kaip baltas „Alfawise L9“ korpusas.

„Alfawise L10“ atsiliepimai

Durų skambutis „Alfawise L10“ itin greitai susilaukė pirkėjų susidomėjimo dėl tos priežasties, nes „Alfawise L9“ gamyba tiesiog buvo nutraukta. „Alfawise L10“ šiuo metu turi 4,8 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų, kas reiškia, jog šį durų skambutį 80% pirkėjų įvertina maksimaliu balu.

  • Jacks. Tai yra būtent tai ko aš laukiau labai seniai. Šis durų skambutis veikia tiesiog puikiai. Jokių trūkumų kol kas nestebėjau, todėl tiesiog belieka džiaugtis savo pasirinkimu įsigyti „Alfawise L10“.
  • Quintion. Manyčiau, kad tokie durų skambučiai yra mūsų ateitis. Tai yra pagrindinė priežastis kodėl jį įsigijau. Esu pilnai patenkintas savo sprendimu ir tiesiog galiu patvirtinti, jog „Alfawise L10“ aprašymas pilnai atitinka tikrąjį šio durų skambučio funkcionalumą.
  • Sampson. Greitas pristatymas, gera kaina ir tiesiog puikus dizainas. Likau maloniai nustebęs kaip paprasta buvo paruošti šį durų skambutį darbui. Be to, jo montavimas taip pat nesukėlė jokių papildomų nepatogumų.
  • Montague. Neturiu jokių priekaištų šiam durų skambučių. Tai tiesiog geras produktas už konkurencingą ir prieinamą kainą. Esu be galo patenkintas savo pasirinkimu įsigyti šį durų skambutį.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()