Mažiausia kaina vienam perkamiausių automobilinių kompresorių iš Kinijos turgelio su slėgio nustatymu, LCD ekranu ir integruotu žibintuvėliu - ką apie jį sako pirkėjai?  ()

„Gocomma 910G“ - tai kompaktiškas automobilinis kompresorius su slėgio nustatymu, LCD ekranu, 35 l/min. našumu ir integruotu žibintuvėliu. Tai yra išties naudingas prietaisas, kurį verta vežiotis savo automobilyje. Gearbest.com portale tai vienas perkamiausių kompresorių, o vidutinis „Gocomma 910G“ pirkėjų įvertinimas yra 5 žvaigždutės iš tiek pat galimų. Kuo šis prietaisas taip patinka pirkėjams? Kokios jo stipriosios pusės?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-06-19 Mažiausia kaina vienam perkamiausių automobilinių kompresorių iš Kinijos turgelio su slėgio nustatymu, LCD ekranu ir integruotu žibintuvėliu - ką apie jį sako pirkėjai?  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina, žinoma, yra viena iš „Gocomma 910G“ stiprybių, juolab, kai dabartinis pasiūlymas toks geras - šis kompresorius niekada nebuvo pigesnis. Pilną jo savybių aprašymą surasite čia, o dabar pažiūrėkime, kuo šis kompresorius patinka pirkėjams - žemiau surasite įdomiausių komentarų konspektą. 

„Gocomma 910G“ kaina

Kokias geriausias „Gocomma 910G“ savybes išskiria pirkėjai?

Celeste Laurie: „Labai paprastas naudoti, efektyvus, naudotojui draugiškas dizainas...“

„Gocomma 910G“ yra  naujos kartos automobilinis kompresorius ir todėl juo naudotis labai paprasta ir patogu. Prijungiate laidą, nustatote norimą slėgį ekrane (mygtukas R leidžia keisti matavimo vienetus), o tuomet paspaudžiate įjungimo mygtuką. „Gocomma 910G“ pats sustoja pasiekęs pageidaujamą slėgį padangoje.

Julian Rosalind: „… mažieji priedai yra pakankamai stiprūs, negaliu pasakyti nieko blogo…“

„Gocomma 910G“ yra sukurtas padangoms, tačiau jis gali kur kas daugiau. Jis gali pripūsti balionus, kamuolius, vaikiškus baseinus ir tam turi visus reikiamus antgalius. Komplekte jų daugybė.  Tai yra geras pagalbininkas stovyklautojams.

Elliot Edith: „...labiausiai mėgstu integruotą laido suvyniojimo vietą. Ilgus laidus dažnai sunku suvynioti, bet ta niša tikrai padeda.“

„Gocomma 910G“ turi 3 m ilgio laidą, kuris leidžia pasiekti visas vidutinio automobilio padangas. Tą laidą galima lengvai suvynioti ir patalpinti įrenginio nugarėlėje.

Vic Alice: „… dydis ir svoris suteikia mobilumo…“

„Gocomma 910G“ yra labai kompaktiškas. Prietaiso išmatavimai - 19 x 15 x 7 cm, o svoris - 850 gramų. Šis kompresorius patogiai tilps daiktadėžėje ar netgi po bagažinės grindimis.

„… žibintuvėlis padeda tamsoje…“

„Gocomma 910G“ turi integruotą žibintuvėlį, kuris padeda padangas pripūsti tamsoje. Šviečia ir LCD ekranas, todėl matysite, koks slėgis laikosi padangose.

Pirkėjai taip pat giria „Gocomma 910G“ greitį, paprastą dizainą ir labai lengvą naudojimą. Tai yra funkcionalus prietaisas, kuris nekelia papildomų rūpesčių. Juo gali naudotis visi - tam nereikia didelio išmanymo ar įgūdžių. Vieną dieną šis įrenginys gali padėti ir jums išsisukti iš keblios situacijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(6)
(-2)

Komentarai ()