„Tai tikrai ne pirma mano elektrinė barzdaskutė tačiau iš karto galiu pasakyti, kad ji skuta geriausiai“: kuo ypatinga viena perkamiausių barzdaskučių iš Aliexpress („Tinton Life“ apžvalga, Video)  (1)

Apžvalgininkas yra išbandęs ne vieną barzdaskutę, bet „Tinton Life“ jam ypač patinka. Labai patogi naudotis, aštrūs peiliukai, naudingi priedai su kuriais galima formuoti ūsus bei žandenas ir susitvarkyti nosies plaukus. Ir tai tikrai ne viskas. „Tinton Life“ turi dar keletą labai svarbių privalumų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elektrinis barzdos skustuvas „Tinton Life“ atkeliauja saugiai supakuotas ir nepažeistas.

Jo pakuotė yra tvarkinga ir ganėtinai išvaizdi. Ant šono yra surašytos kelios esminės techninės detalės, o priekyje pateikta kita informacija ir pavaizduotas pats barzdos skustuvas.

Kalbant apie techninius „Tinton Life“ dalykus, tai ji yra kompaktiško dydžio, visiškai atspari vandeniui, palaiko drėgną ir sausą barzdos skutimą, turi 3 „plaukiojančias“ skutimo galvutes, kurios prisitaiko prie veido kontūrų, aprūpinta baterija, kurios energijos užtenka bent valandai darbo, o įkraunama per 8 valandas.

Apžvalgininkas teigia, kad pakuotės viduje randame pačią „Tinton Life“ barzdaskutę, įkroviklį, naudojimosi instrukciją, apsauginį barzdaskutės dangtelį, stovelį, šepetėlį ir papildomus priedus, kuriais galima formuoti žandenas bei nuskusti nosies plaukelius.

Įkroviklis yra paprastas, kaip ir senesnėse barzdaskutėse (foto), tačiau apžvalgininkas pabrėžia, kad jis yra pagamintas kokybiškai, atrodo patvarus ir patikimas. Rekomenduojama šio įkroviklio nešlapinti ir neardyti, o tiesiog naudoti pagal paskirtį.

Apsauginis barzdaskutės dangtelis yra pagamintas iš permatomo plastiko. Dėl jo kokybės apžvalgininkas yra patenkintas, bet visgi pastebi vieną minusą.

„Čia turime du fiksatorius (foto) ir kyla klausimas: o kodėl gamintojas nepadarė ir trečiojo? Juk taip dangtelis laikytųsi dar tvirčiau ir būtų patogiau jį uždėti. Nereikėtų galvoti, kaip jį čia tiksliai pritvirtinti, nes bet kuriuo atveju tiktų. Smulkmena, bet visgi.

Bendrai, rimtesnių priekaištų čia neturiu ir dangtelis laikosi tvirtai. Jis gerai uždengia skustuvo peiliukus (foto).“

Šepetėlis yra dvipusis – iš abiejų pusių yra pritvirtinti šereliai (foto).

Barzdaskutės stovelis pagamintas iš plastiko ir jame pastatytas „Tinton Life“ skustuvas laikosi stabiliai. Deja, čia yra vienas trūkumas – taip pastatyto skustuvo nėra galimybės įkrauti. Stovelis uždengia įkrovimo jungtį (foto).

Apžvalgininkui labai patiko antgalis, skirtas formuoti žandenoms bei ūsams (foto).

„Labai kokybiškai pagamintas, peiliukai aštrūs, visiškai nepeša plaukelių. Plius, šį priedą galima pritvirtinti nukreiptą į tą pusę, į kurią jums bus patogiau darbuotis. Labai geras dalykas.“

Antgalis, skirtas kirpti nosies plaukeliams taip pat turi apsauginį dėkliuką (foto).

„Apie jį daug kalbėti nėra ką – dirba puikiai ir viskas. Plaukų nepeša – kas yra itin svarbu – gerai juos patrumpina. Viskas šioje vietoje gerai.

Kaip ir visos modernios barzdaskutės, Tinton Life turi pagrindinę skutimo galvą su trimis skutimo peiliukais (foto).

Viename jos krašte yra mygtukas, kurį paspaudus galima nuo skustuvo nuimti visą šią skutimo galvos konstrukciją. Beje, čia yra taip vadinamos plaukiojančios antgalio galvutės (foto), tad tai leidžia kruopščiai nuskusti barzdą ir sunkiai pasiekiamose vietose.“

Apžvalgininkas teigia, kad „Tinton Life“ barzdaskutė sveria vos 154 gramus, „tad ji yra lengva ir skutant barzdą ranka tikrai nepavargsta.

Barzdaskutė yra gražios formos, išvaizdos, patogi laikyti rankoje, visi antgaliai tvirtinami viršutinėje dalyje, o pats barzdaskutės valdymas vyksta su ant korpuso įtaisytu mygtuku.“

Ant korpuso taip pat yra ženkliukas, nurodantis, jog barzdaskutę galima plauti po tekančiu vandeniu. Yra ir baterijos indikatorius, kuris pradeda šviesti, kai baterijos energijos sumažėja.

Užrakto ženkliukas įsijungia, kai barzdaskutė yra įkraunama, tada ja naudotis nėra galimybės. Dar yra ir ženkliukas, kuris nurodys, kad reikia periodiškai pakeisti peiliukus (foto).

Apžvalgininkui patinka, kad barzdaskutės šonuose yra specialūs grioveliai (foto), kurie užtikrina, kad „Tinton Life“ bus patogiau ir saugiau laikyti rankoje - „tai ypač praverčia duše.“

Kaip skuta „Tinton Life“ barzdaskutė ir galutinis žodis

„Kokie pojūčiai po naudojimosi šia barzdaskute? Labai geri. Tai tikrai ne pirma mano elektrinė barzdaskutė ir tikriausiai galiu pasakyti, kad ji skuta geriausiai.

Pirmą kartą skutau gana ilgus barzdos plaukus, lyginant su įprastai užauginamais, tad skutimas šiek tiek užtruko. Nepaisant to, barzdą nuskutau kokybiškai, plaukų nepešė, veido nedirgino.

Kuriam laikui užteks peiliukų aštrumo, dabar pasakyti tikrai negaliu – į šį klausimą atsakys tik laikas.

Vertinant bendrai, man patiko ši barzdaskutė. Patogu laikyti rankoje. Mažas jos svoris yra didelis privalumas. Visiškai nedirgina veido odos net ir skutant ilgesnę barzdą, atspari vandeniui ir turi visus priedus, kurių tik gali prireikti.“

Speciali akcija ir sąlygos

„Tinton Life“ barzdaskutė:

  • Aliexpress - 16,99 €;
    • 56 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(4)
(2)

Komentarai (1)