GeekMaxi vėl džiugina puikiais pasiūlymais iš Lenkijos ir Vokietijos sandėlių: atnaujinta paspirtuko versija, nuostabios belaidės ausinės ir „karaliumi“ vadinamas robotas dulkių siurblys (Video)  ()

GeeKmaxi.com pasiūlymai:

- „Kugoo S1 Pro“ - naujos versijos elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio;

- „Redmi AirDots“ - apžvalgininko giriamos belaidės ausinės;

- „Xiaomi Roborock S50“ robotas dulkių siurblys - apžvalgininko vadinamas „karaliumi“;

- „Xiaomi Jimmy JV51“ - belaidis, rankinis dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kugoo S1 Pro“ elektrinis paspirtukas

Su nuolaidos kuponu 63VLbgQ8 šį puikų elektrinį paspirtuką galima įsigyti už 313,99 €.

Iš Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija. Galima rinktis iš kelių spalvų: juodos, baltos, rožinės ir melsvos.

„Kugoo S1 Pro“ pasižymi labai geru kainos ir kokybės santykiu. Dažnu atveju „Kugoo S1“ elektrinį paspirtuką pirkėjai ir apžvalgininkai lygina su trečdaliu brangesniu ir neįtikėtino populiarumo sulaukusiu „Xiaomi M365“ elektriniu paspirtuku.

Ir daugelis pripažįsta, kad „Kugoo S1“ yra fantastiškai geras pasirinkimas, ieškantiems pirmojo, kokybiško ir nebrangaus elektrinio paspirtuko. O štai „Kugoo S1 Pro“ yra dar papildomai patobulinta ir nauja šio elektrinio paspirtuko versija.

„Kugoo S1 Pro“ aprūpintas dar talpesne 7,5 Ah talpos baterija, jis yra atsparus vandeniui (IP54) ir turi patogų LED ekraną.

Ant pačio vairo „Kugoo S1 Pro“ yra įtaisytas ekranas, daugybė paspirtuko valdymo mygtukų bei papildomas apšvietimas rankenų šonuose.

Spalvotame ekrane yra gerai matomi įvairūs parametrai: greitis, nuvažiuojamas atstumas, baterijos talpa bei įtampa, koks pasirinktas greičio režimas. Pastarųjų yra 3 pasirinkimai: 15 km/h, 25 km/h ir 30 km/h.

Taip pat yra mygtukas, kuriuo įjungiamas garsinis signalas bei galima įjungti priekyje esančius 24 LED žibintus.

„Kugoo S1 Pro“ yra sulankstomas elektrinis paspirtukas. Jo vairo rankenėlės yra nulenkiamos ir paspirtuko visa vairo konstrukcija yra nulenkiama žemyn bei pritvirtinama su užrakinimo sistema prie galinio rato sparno (purvasaugio).

Kompaktiškas paspirtukas sveria 11 kilogramų ir jį yra lengva neštis su savimi arba įdėti į automobilio bagažinę.

Ant galinio rato sparno yra raudonai šviečianti LED lempa. Ji įsijungia, kai pradedama stabdyti. Abu paspirtuko ratai yra kieti ir kokybiški, 8,5 colių dydžio, tad neverta nerimauti dėl nuleisto ar pažeisto rato.

Priekiniame rate yra 350W galios elektrinis variklis; priekinė šakė turi amortizatorių, kuris sugeria smūgius; stovėjimo aikštelė padengta guma, dėl ko ant šio paspirtuko yra stovima stabiliai. Gamintojas teigia, kad baterijos ir stabdymo sistema yra kokybiškos, įtaisytos paspirtuko apačioje ir jos veikia tinkamai.

Tad „Kugoo S1 Pro“ yra labai kokybiškai pagamintas ir itin geromis savybėmis pasižymintis elektrinis paspirtukas.

Belaidės „Redmi AirDots“ ausinės

Su nuolaidos kuponu 23t8tE3t šias apžvalgininkų giriamas belaides ausines galima įsigyti už 32,90 €.

Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

Kalbant apie „Redmi AirDots“, tai pats pirmas ir į akis krentantis dalykas yra šių belaidžių ausinių dizainas. Jos atrodo labai šauniai. Tiek pats dėkliukas, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė, tiek pačios ausinės.

„Redmi AirDots“ suprojektuotos taip, kad jas būtų galima naudoti ir intensyviai sportuojant. Jos palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas. 

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu. Taip pat jos palaiko balso asistentą, geba rasti telefoną, įjungia navigaciją, išsiunčia „WeChat“ žinutę ir net padaro nuotrauką. Akivaizdu, jog tai šioms ausinėms suteikia tik dar daugiau privalumų.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus. O ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų. Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

„Redmi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 16 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 98 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama protinga DSP triukšmo mažinimo technologija pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

„Redmi Airdots“ ausines itin giria apžvalgininkai ir tokioje kainų kategorijoje jau dabar vadina geriausiomis šių metų belaidėmis ausinėmis:

„Xiaomi Roborock S50“ robotas dulkių siurblys

Su nuolaidos kuponu Y6z5PEPE šį itin populiarų robotą dulkių siurblį galima įsigyti už 361,99 €.

Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Xiaomi Roborock S50“ yra išmanus robotas dulkių siurblys ir galima drąsiai sakyti, kad tai vienas geriausių rinkoje robotų dulkių siurblių tokioje kainų kategorijoje.

„Roborock S50“ gali veikti visiškai savarankiškai. Pagrindinės funkcijos valdomos programėle, kurioje galite „Roborock S50“ nurodyti kada ir kur valyti namus.

Važinėja „Roborock S50“ pagal iš anksto sudarytą maršrutą - antrą kartą išvalytos vietos nesiurbia. Tai reiškia, kad visos grindys yra vienodai gerai išvalomos.

Jis susidaro virtualų namų žemėlapį ir jį atidžiai seka, kad efektyviai išvalytų visas grindis. Galiausiai, kai baterijoje senka energija, robotas pats sugrįžta į įkrovimo stotelę, kur ir yra įkraunama baterija.

Kalbant apie techninius „Xiaomi Roborock S50“ dalykus, tai jis turi 58 W galios elektrinį variklį, o siurbimo galia siekia 2000 PA. 

Taip pat palaiko 4 siurbimo režimus: nuo tyliausio iki galingiausio, sudaro virtualų žemėlapį, turi plaunamą HEPA filtrą, perlipa 2 cm kliūtis, turi apsaugas bei jutiklius, kurie apsaugo nuo trankymosi į baldus ir kritimo nuo laiptų, pats sugrįžta prie įkrovimo stotelės, 5200 mAh baterijos pakanka 2,5 valandoms darbo, plauna ir siurbia grindis, turi 480 ml talpos atliekų dėžutę ir 140 ml vandens talpą, palaiko „Mi Home“ ir „Mijia“ programėles.

„Xiaomi Roborock S50“ yra išmanus ir tiesiog puikus namų tvarkymo pagalbininkas.

Šioje apžvalgoje galite detaliai susipažinti su šiuo robotu dulkių siurbliu ir pamatyti, kaip jis darbuojasi:

„Xiaomi Jimmy JV51“ belaidis, rankinis dulkių siurblys

Su nuolaidos kuponu uMyD5kXH šį belaidį dulkių siurblį galima įsigyti už 139,99 €.

Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Xiaomi Jimmy JV51“ – tai belaidis rankinis dulkių siurblys, skirtas įprastam buitiniam naudojimui.

„Jimmy JV51“ variklio galia siekia net 400 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia net 18.5 kPa. Siurblio baterijų talpa siekia net 2500 mAh, todėl su pilna baterija gali dirbti 45 minutes.

Šis įrenginys yra universalus, gali veikti tiek kaip trumpas prietaisas baldams valyti, tiek kaip didelis dulkių siurblys grindims. Jis stebina savo baterijų talpa, priedais ir kaina.

Verta pabrėžti, kad „Jimmy JV51“ turi HEPA filtrą, kuris pašalina 99,97 % bent 0,3 mikronų dydžio dalelių.

Taip pat turi 0,5 litrų dulkių talpą, kurią yra lengva ištuštinti ir išplauti. Ji yra permatoma, todėl lengva pastebėti, kada prisipildo.

Galiausiai, „Jimmy JV51“ turi 4  antgalius tarp kurių yra ir specialus baldams, šalinantis ir erkutes.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra puikus dulkių siurblys, siurbiantis galingai ir efektyviai. Jį patogu naudoti tiek valant grindis, tiek ir baldus.

Ergonomiška rankena, sumontuota 65 laipsnių kampu, tausoja riešus ir suteikia papildomo patogumo. Visos šios savybės lemia, kad „Jimmy JV51“ yra labai mėgstamas pirkėjų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()