Labai geras pasiūlymas „Xiaomi“ elektriniam dantų šepetukui: pigiau nei 12 eurų, o funkcijos tokios, kaip brangiuose elektriniuose dantų šepetėliuose (Video)  ()

31000 kartų per minutę vibracijos dažnis, be papildomos įkrovos gali veikti iki 25 dienų, naudoja JAV gamintojo „Dupont“ galvutę su nailoniniais užapvalintus galus turinčiais šereliais ir dar daugiau privalumų. „Xiaomi Youpin So White EX3“ yra turbūt pigiausias šepetėlis iš „Xiaomi“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu „Xiaomi Youpin So White EX3“ elektrinis dantų šepetėlis kainuoja vos 11,70 €.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Elektriniai dantų šepetėliai vis dar yra santykinai brangūs, tačiau smagu pranešti, jog kinai rinkoje vis dažniau pradeda siūlyti ir pigesnes alternatyvas. Jog jie pagal kokybę niekuo nenusileidžia aukščiausios klasės elektriniams dantų šepetėliams puikiai patvirtina „So White EX3“ pavyzdys iš „Xiaomi Youpin“.

Ir tai ko gero pats pigiausias „Xiaomi“ dantų šepetukas – paprastai ši kompanija gamindavo brangesnius ir su išmaniomis funkcijomis, o šis neturi galimybės prisijungti prie programėlės, bet už tai turi labai gerą kainą.

Šis dantų šepetėlis siūlo tris dantų valymo režimus (Standard mode, Soft mode, Massage mode) ir maksimaliai gali pasiekti 31000 kartų per minutę vibracijos dažnį.

„So White EX3“, lyginant su kitais šiuolaikiniais dantų šepetėliais, ypatingas tampa dėl tos priežasties, kad sveria vos 50 gramų. Priminsime, kad kitų elektrinių dantų šepetėlių svoris paprastai viršija 100 g.

„So White EX3“ maloniai stebina ir dėl vienos išskirtinės funkcijos. Gamintojas tvirtina, kad šis dantų šepetėlis burnos ertmę automatiškai suskirto į keturias atskiras erdves ir kiekvienos iš jų valymui skiria po 30 sekundžių.

Kitaip sakant, praėjus 30 sekundžių šepetėlis kiekvieną kartą suvibruoja ir taip praneša jo savininkui, jog laikas pereiti prie kitų dantų valymo. Šią procedūrą pakartojus keturis kartus, dantų šepetėlis automatiškai išsijungia, nes būna pasiekiama rekomenduojama 2 minutes trunkanti dantų valymo norma.

Nors „So White EX3“ kainuoja ženkliai pigiau nei kiti elektriniai dantų šepetėliai, jis vis tiek gali pasigirti galvute su nailoniniais šereliais, kuri šiuo atveju yra gaminama JAV gamintojo „Dupont“.

Šių galvučių šereliai turi užapvalintus kampus, o pati šepetėlio forma yra šiek tiek išlenkta – tai padeda užtikrinti efektyvų dantų valymą iš visų pusių.

Būtina pridėti, kad mažesnė „So White EX3“ kaina taip pat nepakenkia šio dantų šepetėlio atsparumo vandeniui savybės.

Trumpai tariant, „So White EX3“ atsparumą vandeniui patvirtina šiam elektriniam dantų šepetėliui suteiktas IPX7 sertifikatas. Priminsime, kad šiuo metu lygiai tokiu pačiu atsparumu gali pasigirti ir brangesni dantų šepetėliai.

„So White EX3“ komplekte iš karto atkeliauja su magnetine baterijos įkrovimo stotele. Nors 700 mAh talpos baterijos įkrovimas užtruks apie 16 valandų, tačiau sukauptos energijos pakaks net 25 dienoms. Puikus rezultatas ir dar ne kiekvienas, gerokai brangesnis elektrinis dantų šepetėlis gali pasigirti tokiu rodikliu.

Apskritai, už nepilnus 12 eurų gauname puikios išvaizdos, kokybiškai pagamintą, funkcionalų ir tiesiog naudingą prietaisą - elektrinį dantų šepetėlį „Xiaomi Youpin So White EX3“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()