TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: iš Lenkijos sandėlio su nuolaidos kuponu geidžiamiausias „Xiaomi Mijia Pro“ paspirtukas ir vienas perkamiausių elektrinių dviračių, itin gera kaina „Xiaomi Mi 9“ ir lazerinėms graviravimo staklėms (Video, 2019 m. 29 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pabaigai:

- 5 % nuolaida naujos kartos „Xiaomi Mijia Pro“ paspirtukui (iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 24 % nuolaida elektriniam dviračiui „FIIDO D2“ (iš Lenkijos arba Vokietijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 26 % nuolaida atsuktuvų rinkiniui „Xiaomi Wowstick 1F“ (su nuolaidos kuponu)

- 30 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi 9“ (su nuolaidos kuponu)

- 26 % nuolaida naujos kartos automobiliniam oro kompresoriui su automatine slėgio kontrole, LCD ekranu, LED žibintuvėliu ir antgalių rinkiniu skirtingoms padangoms „Gocomma 910G“ (su nuolaidos kuponu)

- 10 % nuolaida graviravimo staklėms „Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“ (su nuolaidos kuponu)

- 22 % nuolaida kompaktiškam filmavimo dronui „FIMI X8 SE“ (su nuolaidos kuponu)

- 56 % nuolaida 12 colių LCD rašymo lentai „G121 12 inch LCD Writing Tablet“ (su nuolaidos kuponu)

- 9 % nuolaida naujos kartos 3D spausdintuvui „Alfawise U30 Pro“ (su nuolaidos kuponu)

- 82 % nuolaida mini atsuktuvui baldų ir kompiuterių surinkimui ir net automobilio remontui „TONFON 3.6V“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Lenkijos sandėlio su nuolaidos kuponu siūlomas paspirtukas „Xiaomi Mijia Pro“

478.83€ | 5 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio + nuolaidos kuponas C320AA7F54A1D001„Xiaomi Mijia Pro“ specifikacijos

Tai pats naujausias ir galingiausias „Xiaomi“ elektrinis paspirtukas, dabar siūlomas už pačią geriausią kainą iki šiol. „Xiaomi Mijia Pro“ arba tiesiog „Xiaomi M365 Pro“ - buvo pristatytas šių metų vasario 18 dieną. Kaip jau galima suprasti, naujasis paspirtukas yra ankstesniojo „Xiaomi M365“ atnaujinimas. Pasižiūrėkime ką kompanija atnaujino ir ką gali pasiūlyti naujasis modelis. Kokias naujas funkcijas užtikrina „Pro“ versija.

Geriausias elektrinis paspirtukas už tokią kainą? Diskiniai stabdžiai, itin gerai veikianti energijos rekuperavimo sistema, 3 važiavimo režimai ir kur kas didesnė galia nei „M365“: galingiausio „Xiaomi“ elektrinio paspirtuko apžvalga ir praktinis išbandymas

TOP 5 priežastys, kodėl „Xiaomi M365 Pro“ su 12,8 Ah baterija taps perkamiausiu paspirtuku pasaulyje 2019 metais: kuo geresnis už „Xiaomi M365“ ir kas darosi su kaina

Kaina

Tikrinta 2019 07 19

  • Gearbest - 478.83€
  • Nuolaidos kuponas C320AA7F54A1D001
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • Į Lietuvą siunčia už 8.95€
  • Aliexpress - geriausia kaina su pristatymu į Lietuvą - 516.34€

Pirmiausiai greitai prisiminkime kuo pasižymi šis, neįtikėtinai visame pasaulyje populiarus elektrinis paspirtukas (angl. scooter - Lietuvoje vieni jį vadina motoroleriu, o kiti paspirtuku. VLKK išaiškinimas aut. past.).

„Xiaomi M365“ turi 250W galios (momentinė jėga 500W) variklį, kurio didžiausias sukimo momentas siekia 16nm.

Maksimalus greitis siekia 25 km/h, o su pilna baterija galima nuvažiuoti iki 30 kilometrų (įjungus taupymo režimą).

Paspirtuką maitina įkraunam 280Wh ličio jonų baterija (pagaminta „LG“). Jai įkrauti nuo 0 iki 100 proc. reikia maždaug 5,5 val. ir baterijos talpos būklę galima stebėti ant vairo esančiuose LED indikatoriuose.

Vienas iš pagrindinių šio elektrinio paspirtuko privalumų yra jo kompaktiškas dydis ir galimybė jį sulankstyti. Tad su juo patogu keliauti į darbą, mokslus ir tiesiog važinėtis po miestą bei neapriboti savo judėjimo galimybių.

Saugumas šiame paspirtuke taip pat yra labai svarbus faktorius ir jis turi pneumatines padangas, dvigubą stabdžių sistemą, LED priekinius ir galinius žibintus. Tad saugumo priemonės yra aukščiausio lygio.

„M365“ elektriniu paspirtuku gali važinėtis iki 100 kg svorio žmonės ir palyginus su kitais konkurentais, tai yra vienas geriausių elektrinių paspirtukų. Todėl jis ir yra toks populiarus.

Tai kuo gi „Xiaomi M365“ skiriasi nuo „Xiaomi Mijia Pro“? Turbūt viską geriausiai pasako ši palyginamoji elektrinių paspirtukų lentelė.

Bendrai, „Xiaomi Mijia Pro“ išlaiko daugumą „M365“ privalumų ir turi keletą reikšmingų patobulinimų.

„Xiaomi Mijia Pro“ padaugėjo baterijos energijos, nuvažiuojamas maksimalus atstumas padidėjo iki 45 km, atsirado valdymo skydelis bei paspirtukas tapo lengvesnis ir kompaktiškesnio dizaino.

„Xiaomi Mijia Pro“ jau yra valdymo skydelis ir jame galima matyti šešis bazinius dalykus: įskaitant realų greitį, baterijos energijos kiekį, nuvažiuojamą atstumą ir kt.

Tokio dalyko „M365“ neturi ir tenka galvoti, kaip pritvirtinti išmanųjį telefoną, jei norime programėlėje matyti šiuos parametrus. Programėlę galima naudoti tiek iš Xiaomi, tiek ir kitokias, pvz GPS Speedometer and Odometer.

Beje, „Pro“ versija taip pat palaiko išmaniąją programėlę.

Taip pat valdymo skydelyje yra įjungimo/išjungimo mygtukas. Pastarąjį tereikia trumpai nuspausti ir įjungiamas „Pro“ paspirtukas, o norint jį išjungti, reikia nuspausti maitinimo mygtuką ir jį palaikyti 3 sekundes.

Verta paminėti ir tai, kad „Pro“ versijoje jau yra trys važiavimų režimai: energijos taupymo, standartinio ir sporto režimai. Atitinkamai keičiasi ir maksimalus paspirtuko greitis.

Kalbant apie „Pro“ bateriją, tai jis turi 474Wh, 18650 formato ličio jonų bateriją. Baterijos energijos užteks iki 45 km ir „Pro“ palaiko vadinamą „energijos regeneravimo sistemą“. Tai reiškia, kad yra išnaudojama paspirtuko kinetinė energija ir ji paverčiama elektros energija.

Kaip ir „M365“, taip ir „Pro“ yra sulankstomas bei gali būti patogiai transportuojamas. Tiesa, „Pro“ yra lengvesnis ir sveria 14,2 kg., o tai yra dar vienas jo privalumų.

Akivaizdu, jog „Pro“ turi nemažai atnaujinimų: galingesnę bateriją, didesnį nuvažiuojamą atstumą, turi valdymo ekraną ir yra lengvesnis už pirmtaką. Rimti privalumai.

Vienas iš minusiukų, kad galingesnę „Pro“ bateriją pilnai įkrauti užtruks 8-9 valandas, kai „M365“ ją įkrauti užtrunka apie 5,5 valandos. Tačiau už tai gaunama papildomus 15 km.

Tad „Pro“ versija turi praktiškai vien pliusus ir tikėtina, jog bus labai populiarus elektrinis paspirtukas.

2. Iš Lenkijos sandėlio su nuolaidos kuponu siūlomas elektrinis dviratis „FIIDO D2“

402.75€ | 24 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio + nuolaidos kuponas R32105A36321D001 | 4.9 balai iš 5 (10 vertinimai)

467.47€ | 60 % nuolaida, iš Vokietijos sandėlio

„FIIDO D2“ yra labai panašus elektrinis dviratis į „FIIDO D1“, tačiau ir turi tam tikrų skirtumų. Pirmiausiai, šis modelis turi didesnius ratus, tačiau kiek mažesnės talpos bateriją.

„FIIDO D1“ ar naujesnė „FIIDO D2“ versija? Šie du elektriniai ir sulankstomi dviračiai turi daug panašumų, bet ir skiriasi vienas nuo kito.

Kaina

Tikrinta 2019 07 19

  • Gearbest - 402.75€
  • Su nuolaidos kuponu R32105A36321D001
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • Siunčia už 8.95€
  • Tomtop - 467.47€
  • Iš Vokietijos sandėlio
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas.

„FIIDO D2“ taip pat palaiko tris skirtingus važiavimo režimus: vien tik žmogaus jėga, 50 % baterija + 50 % žmogaus jėga ir vien elektros varikliu.

7,8Ah baterijos užteks vien elektra nuvažiuoti iki 35 km, o jei papildomai minsime pedalus ir pagelbėsime „FIIDO D1“ elektriniam dviračiui - energijos gali užtekti nuvažiuoti iki 50 km.

Tad mažesnės talpos baterija atsiliepia ir nuvažiuojamo atstumo rezultatams.

„FIIDO D2“ taip pat gali važiuoti iki 120 kg sveriantis žmogus ir elektrinis dviratis įveiks iki 30 laipsnių įkalnes ir pasieks iki 25 km/h greitį.

Kadangi „FIIDO D2“ turi mažesnės talpos bateriją, tai ją pilnai įkrauti užtruks iki 5 valandų.

„FIIDO D2“ turi papildomą amortizatorių, tad su šiuo elektriniu dviračiu važiuoti turėtų būti maloniau. Jis geriau reaguos į įvairius kelio nelygumus.

„FIIDO D2“ yra tokių parametrų: 130 * 40 * 110 cm, o kai sulankstytas - 75 * 35 * 65 cm. Sveria 19 kg, tad yra 1,5 kg sunkesnis už „FIIDO D1“.

Visais kitais atžvilgiais „FIIDO D2“ turi tuos pačius privalumus, kaip ir „FIIDO D1“, ir yra itin geras, sulankstomas, elektrinis dviratis.

3. Su nuolaidos kuponu siūlomas atsuktuvų rinkinys „Xiaomi Wowstick 1F“

29.18€ | 26 % nuolaida + nuolaidos kuponas 4Z7AIMRK0O„Xiaomi Wowstick 1F“ specifikacijos

Žmogus yra smalsus gyvūnas. Mums visada norisi sužinoti, kas kaip veikia, pažvelgti į prietaisų vidų ir išmokti juos taisyti. Tai galima pasiekti, jei turite gerus įrankius. „Wowstick 1F“ - tai „Xiaomi“ gaminamas elektrinis suktuvas, su kuriuo komplektuojama ir galybė priedų. Sunku bus rasti prietaisą, kurio su šiais įrankiais nepavyktų išardyti.

Rinkinys yra labai naudingas tiems, kurie mėgsta taisyti elektros prietaisus, pavyzdžiui, telefonus. Nepaisant savo kompaktiško dydžio, suktuvas turi pakankamai didelį sukimo momentą. Ir atrodo išties šauniai. Na, o 56 antgalių rinkinio daugiau nei pakanka, o ir kiti priedai yra puikūs. (Newgap)

Asmeninė nuomonė po 9 mėnesių su „Xiaomi WowStick 1F“ atsuktuvu-suktuvu: „aukščiausios kokybės gaminys - negaila nei vieno išleisto cento. Rekomenduoju visiems“ („Xiaomi WowStick 1F“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 07 19

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 29.18€
  • Su nuolaidos kuponu 4Z7AIMRK0O
  • Tai mažiausia kaina
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą
  • Aliexpress - 34.32€
  • Siunčia už 7.79€

„Wowstick 1F“ – tai mėgėjams skirtas elektrinis suktuvas, su kuriuo komplektuojamas labai platus antgalių rinkinys. „Wowstick 1F“ rinkinys yra labai naudingas elektronikos mėgėjams ir tiems, kurie nori pasižvalgyti po savo įrenginių vidų.

Kadangi šiame rinkinyje yra net 56 galvutės, tarp jų rasite ir pakankamai retų formų. Tarp įprastų plokščių, kryžminių, žvaigždinių ir kvadratinių galvučių rasite ir trikampių, šešiakampių ir kitokių formų galvučių, skirtų tiems retiems elektronikos prietaisuose naudojamiems varžtams atsukti. Pavyzdžiui, čia rasite ir „Apple“ produktuose naudojamų W1.5 varžtų atsuktuvų. Visi antgaliai yra pagaminti iš tvirto ir ilgaamžio S2 plieno.

Pats „Wowstick 1F“ suktuvas yra patogios rašiklio formos. Jo aliuminis korpusas yra malonus liesti ir leidžia tvirtai įsikibti. „Wowstick 1F“  funkcijos kontroliuojamos vienu mygtuku – paspaudus vieną jo pusę suktuvas suksis pagal laikrodžio rodyklę, kita – į priešingą pusę. Gamintojas numatė galimybę šį suktuvą naudoti ir kaip įprastą mechaninį įrankį – kokį užsispyrusį varžtą galėsite atsukti ir rankomis.

Labai didelių varžtų „Wowstick 1F“  įveikti negali, nes ne tam yra skirtas. Jo sukimo momentas siekia 0,15 Nm, o laisvo apsukos – 200 apsisukimų per minutę. Tai reiškia, kad elektronikos prietaisus išardysite ir surinksite pakankamai greitai – tikrai greičiau nei visus varžtus sukiodami rankomis. Su pilnai įkrauta baterija „Wowstick 1F“ gali dirbti iki 2 valandų, o tada reikės maždaug 40 minučių pauzės, kol įrenginys bus įkrautas per USB laidą.

„Wowstick 1F“ atsuktuvo gale yra trys LED elementai, kurie patogiai apšviečia darbo vietą.

Rinkinyje yra ir siurbtukas telefonų ekranams išimti, ir padėkliukas varžtams, ir dėklas viskam susidėti. Čia rasite ir dar kelis naudingus priedus. Pavyzdžiui, magnetinį lauką šalinantį „trintuką“ – juo panaikinsite nepageidaujamą įrankio įsimagnetinimą.

„Wowstick 1F“ yra patogus, praktiškas ir malonus naudoti įrankis elektronikos mėgėjams.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.67 balai iš 5 (9 vertinimai)
  • „Wowstick 1F“ – tai elektrinis suktuvas, specialiai skirtas elektronikos prietaisų ardymui ir surinkimui.
  • Kartu su elektriniu suktuvu „Wowstick 1F“ pridedamas ir 56 galvučių rinkinys, varžtų padėkliukas, siurbtukas telefonų ekranams išmontuoti, patogus dėklas, stovas atsuktuvui bei dar keli priedai.
  • „Wowstick 1F“ turi aliumininį korpusą su trimis LED elementais.
  • Sukimasis kontroliuojamas vos vieno mygtuko paspaudimu, galima naudoti ir kaip paprastą atsuktuvą.
  • Laisvo sukimosi greitis – 200 apsisukimų per minutę.
  • Maksimalus sukimo momentas – 0,15 Nm.
  • Su pilnai įkrauta baterija „Wowstick 1F“ dirba iki 2 valandų.
  • Įkrovimo laikas – 40 min.

Dabartinė 29.18€ kaina yra mažiausia šio atsuktuvų rinkinio kainų istorijoje:

4. Su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 9“

316.83€ | 30 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBM964BLACK | 4.9 balai iš 5 (221 vertinimai)

Tai didžioji 2019 naujiena iš „Xiaomi“. Išleidusi „Xiaomi Mi 9“ kompanija toliau eina „berėmiu“ keliu ir atkuria „Huawei“ išmaniųjų telefonų išvaizdą. Dabar 20 megapikselių priekinis fotoaparatas įtaisytas į lašo formos išpjovą. Ekranas užima 90,7% priekinio paviršiaus, o apatinis rėmelis yra 40 proc. mažesnis nei „Xiaomi Mi 8“ – vos 3,6 mm storio.

Dažnai sakoma, kad tai tiesiog flagmanų flagmanas - negi tai tiesa? Žvėriškos spartos telefonas, tačiau turi savų trūkumų („Xiaomi Mi 9“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi Mi 8 Pro“)

Kas geriau - ar dvigubai brangesnis „Xiaomi Mi 9“, ar paprastesnis, bet dvigubai pigesnis „Redmi Note 7“? Išsamus jungčių, baterijų, veikimo greičių, kamerų, kainų palyginimas (Apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 07 19

6 GB RAM, 64 GB

  • Gearbest - 316.83€
  • Su nuolaidos kuponu GBM964BLACK
  • Siunčia už 3.58€ Priority Line būdu.

6 GB RAM, 128 GB

  • Gearbest - 358€
  • Siunčia už 3.58€ Priority Line būdu.

Gamintojas panaudojo stiprų „Gorilla Glass 6“ stiklą, tačiau nerekomenduojama nardyti į vandenį su išmaniuoju telefonu – vandens apsauga nebuvo nurodyta, tačiau tai visuomet buvo silpnoji „Xiaomi“ flagmanų vieta.

Galinis dangtelis pagamintas iš stiklo su dviejų sluoksnių holografine nano danga, o po minimalaus susipažinimo su išmaniuoju telefonu turėtumėte būti pasirengę pašalinti pirštų atspaudus. Vis dar nėra 3,5 mm garso lizdo, o jo nebuvimas privers naudoti belaides ausines ir „Xiaomi“ čia turi ką pasiūlyti.

Pasirinkti flagmaną galima iš mėlynos, alyvinės ir pilkos spalvos. Pirmosios dvi gradiento spalvos atrodo turtingesnės, ryškesnės ir įdomesnės. Nepaisant to, kad naujiena pasirodė esanti išoriškai patraukli, joje nėra ryškaus unikalumo ir palyginti su „Xiaomi Mi 8“ pokyčiai yra minimalūs, išskyrus ekrano išpjovą, trigubą galinę kamerą ir nuo galinio skydelio dingusį pirštų atspaudų skaitytuvą. Pastarasis dabar įtaisytas ekrane ir bendrovė žada aukštą jutiklio darbo tikslumą bei spartą, kuri išaugo 25%.

Tai ne pirmas kartas, kai bendrovė teikia pirmenybę „AMOLED“ matricai, o gamintojas ne be pasididžiavimo pareiškė, kad ją sukūrė „Samsung“. Čia nėra išlenktų kraštų, tačiau ryškumas pasiekia 600 nitų. Įstrižainė yra 6,39 colių, o skiriamoji geba siekia 2340×1080 taškų. Ne aukščiausias lygis, bet pakankamas. „Sunlight“ technologija yra atsakinga už spalvų gamos ir kontrasto pritaikymą, todėl gamintojas žada patogų mobiliojo telefono naudojimą ryškioje saulės šviesoje. Be to, buvo optimizuotas skaitymo režimas „Reading mode 2.0“ ir sumažintas neigiamas mėlynosios šviesos poveikis.

Vienas iš „Mi“ serijos pirmtakų privalumų buvo „A“ prekės ženklų flagmanų našumas už mažesnę kainą. Šia savybe gali pasigirti ir naujiena, nes geriausios „Qualcomm“ platformos „Snapdragon 855“ galia abejonių nekelia. Ji suteikia „Xiaomi Mi 9“ aukštą vietą sintetiniame AnTuTu teste, kurio 387 851 rezultatas leis jums paleisti sudėtingus žaidimus maksimaliais nustatymais. Mobiliesiems žaidimams kinai taip pat pasiūlė „Game Turbo“ funkciją, kuri leidžia žaisti be rizikos prarasti stabilumą ir sumažinti našumą.

Su RAM talpa taip pat viskas tvarkoje – siūlomos 6 ir 8 GB GB versijos. Nepriklausomai nuo modifikacijos nuolatinės atminties bus 128 GB. „MicroSD“ kortelės lizdo, deja, nėra.

Buvo laikai, kai fotoaparato „kietumo“ lygį nusakydavo megapikseliais. Vėliau gamintojai pradėjo akcentuoti diafragmą ir modulių skaičių, o dabar – viso to derinį. „Xiaomi“ inžinieriai ir pardavėjai stengiasi neatsilikti nuo šios tendencijos.

Galinėje pusėje įtaisytas 48 MP „Sony IMX586“ jutiklis iš tiesų gali sukurti 48 megapikselių skiriamąją gebą, tačiau norint, kad jie būtų aukštos kokybės, keturi vaizdo taškai sujungiami į vieną didelį 1,6 μm. Aukščiausios kokybės nuotraukas gausite tik naudodami „sąžiningus“ 12 megapikselių.

Pagrindiniam jutikliui padeda plačiakampis 16 MP su 1,0 mikrono taškais ir 117 laipsnių matymo kampu. Šis objektyvas leidžia užfiksuoti makro nuotraukas su 40 mm židinio nuotoliu. Paskutinis trio narys yra 12 megapikselių teleobjektyvas, skirtas portreto režimui ir 2x optiniam priartinimui. Svarbus dalykas – objektyvų bloką saugo safyro stiklas. DxOMak vaikinai jau išbandė „Xiaomi Mi 9“ fotoaparatą ir skyrė 112 taškų už foto galimybes bei 99 taškus už vaizdo įrašą. Naujiena tapo geriausia tarp visų „Xiaomi“ įrenginių ir trečia bendrame reitinge.

Akumuliatoriaus talpa nėra išskirtinė – gamintojas nusprendė, kad „Xiaomi Mi 9“ pakaks 3300 mAh baterijos, tačiau žada 27 W galios greitą įkrovimą (70% per pusę valandos). Be to, mobilųjį telefoną galima įkrauti be laidų 20W bevielio įkrovimo technologijos dėka (100% per 1,5 valandos).

Prietaiso matmenys yra 157,5х77,67х7,61 mm, o svoris – 173 g.

5. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos automobilinis oro kompresorius su automatine slėgio kontrole, LCD ekranu, LED žibintuvėliu ir antgalių rinkiniu skirtingoms padangoms „Gocomma 910G“

27.75€ | 26 % nuolaida + nuolaidos kuponas AMXP910G„Gocomma 910G“ specifikacijos

Tai universalus automobilinis oro kompresorius, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes iš karto leidžia pasirinkti norimą oro slėgio lygį. Be to, šis oro kompresorius yra maitinimas nuo automobilyje integruoto pridegiklio ir papildomą išskirtinumą įgyja dėl tos priežasties, nes dar turi LED žibintuvėlį bei LCD ekraną su pašvietimu.

„Gocomma 910G“ yra sukurtas padangoms, tačiau jis gali kur kas daugiau. Jis gali pripūsti balionus, kamuolius, vaikiškus baseinus ir tam turi visus reikiamus antgalius. Komplekte jų daugybė.  Tai yra geras pagalbininkas stovyklautojams.

Kaina

Tikrinta 2019 07 19

  • „Gearbest“27.75€.
  • Su nuolaidos kuponu AMXP910G
  • Dabar parduodamas su 26 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Automobilių gamintojai ir įvairūs ekspertai tvirtina, jog laikas nuo laiko tikrinti automobilių padangų slėgį yra tiesiog būtina. Gyvenant didžiuosiuose miestuose tai lengvai galima atlikti praktiškai kiekvienoje kuro kolonėlėje. Vis dėlto vykstant į ilgesnes keliones geriausia turėti mobilų oro kompresorių.

Jeigu tokio automobilio aksesuaro vis dar neturite, tuomet rekomenduojame pasidomėti naujos kartos, visai neseniai anonsuotu „Gocomma 910G“ oro kompresoriumi. Šis kompresorius bet kada gali būti maitinamas nuo kiekviename automobilyje integruoto pridegiklio, o kas svarbiausia veikia visiškai taip pat kaip ir degalinėse esantys kompresoriai.

„Gocomma 910G“ iš karto leidžia nustatyti norimą oro slėgio normą padangose, todėl pučiant orą nereikia jaudintis ir nuolatos stebėti manometro parodymų (tą reikėtų daryti perkant senesnės kartos automobilinį oro kompresorių). Gamintojas tvirtina, kad šis oro kompresorius maksimaliai gali padėti sukurti apie 6,8 BAR slėgį, kas šiuo atveju atitinka 35 litrų per minutę prapučiamo oro kiekį. Ir tradicinę automobilio padangą, pasak gamintojo, pripūs per 4-6 minutes.

Papildomą išskirtinumą oro kompresoriui „Gocomma 910G“ dar suteikia integruotas LED žibintuvėlis. Jis gali tapti tikru išsigelbėjimu tamsiuoju paros metu užmiesčio keliuose. Be to, būtina pabrėžti, kad „Gocomma 910G“ korpuse integruotas LCD ekranas taip pat turi pašvietimą.

„Gocomma 910G“ dar norisi pagirti dėl kompaktiško korpuso matmenų bei komplekte pridedamų trijų skirtingų antgalių. Būtent jų pagalba šį automobilinį oro kompresorių galėsite panaudoti ir kitų transporto priemonių padangų oro slėgiui prižiūrėti.

Galiausiai maloniai stebina ir tai, kad gamintojas „Gocomma 910G“ komplekte dar prideda ir atsarginį oro kompresoriaus saugiklį. Jis tam tikrai atvejais gali tapti tikru išsigelbėjimu tada, jeigu netikėtai ilgose kelionėse tektų susidurti su nenumatytais nesklandumais.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.96 balai iš 5 (24 vertinimai)
  • Maksimalus slėgis: ~6,8 BAR.
  • Efektyvumas: 35 L/min.
  • Matavimo vienetai: PSI, BAR, KPA, KGF / CM2.
  • Valdymas: korpuse integruotų mygtukų pagalba.
  • Ekranas: LCD su pašvietimu.
  • Papildomos funkcijos: skaitmenis slėgio keitimas; integruotas LED žibintuvėlis; optimalių matmenų geru mobilumu išsiskiriantis korpusas.
  • Komplektacija: kompresorius, 3x adapteriai, saugiklis, naudojimosi instrukcija.
  • Matmenys ir svoris: 19 x 15 x 7 cm; 850 g.

6. Su nuolaidos kuponu siūlomos graviravimo staklės „Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“

130.67€ | 10 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBCNC10A | „Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“ specifikacijos

Ypatingai tvirtas aliuminio korpusas, kokybiškas lazeris, puiki pagaminimo kokybė, sklandus darbas ir labai gera kaina. Ar tikrai „Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“ lazerinis graviravimo įrankis yra be trūkumų? Pasižiūrėkime ką apie jį sako apžvalgininkas.

„Tiesą sakant negalvojau, kad jis bus taip kokybiškai pagamintas“. Išbandė biudžetinės klasės lazerinį graviravimo įrankį - puikiai tinka medienos, plastiko, akrilo, PCB ir panašių medžiagų graviravimui („Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 07 19

  • Gearbest - 130.67€
  • su nuolaidos kuponu GBCNC10A
  • Siunčia už 6.02€

Apžvalgininkas teigia, kad lazerinis graviravimo įrankis atkeliauja kompaktiškoje, vidutinio dydžio dėžėje.

Joje yra visos reikalingos detalės, kurios yra tvarkingai ir atskirai supakuotos. Patį įrankį teks surinkti patiems ir apžvalgininkas pastebi, jog „man tai padaryti buvo visai nesunku, nes aš jau ne pirmą kartą surenku tokius daiktus.

Tačiau jei jums tai bus pirmasis toks įrankis, rekomenduoju pasižiūrėti vaizdo įrašus, kuriuose detaliai parodoma, kaip žingsnis po žingsnio surinkti Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine.“

Techniniai dalykai

„Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“ graviravimo diapazonas siekia 30 x 18 cm, o pats įrenginys yra 33 x 40 x 24 cm dydžio. Pagamintas iš aliuminio, sveria 7,3 kg.

Graviravimo įrenginys darbuojasi prijungtas prie kompiuterio. Tereikia atsidaryti programą (visus reikalingus dokumentus ir tvarkykles galima atsisiųsti iš čia aut. past.), įkelti paveikslėlį ar jį nupiešti ir duoti komandą šiam „Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“ įrenginiui.

Jis darbuojasi su „Windows XP/7/8/10“ ir „Linux“ operacinėmis sistemomis.

Su juo galima graviruoti pačius įvairiausius paviršius: ant medienos, plastiko, akrilo, PCB ir panašių medžiagų. Tačiau negalima graviruoti kietojo metalo (pvz: žalvario, plieno, geležies ir kt.) ir daiktų, turinčių labai kietą tekstūrą.

O kokie „Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“ pliusai ir minusai?

Apžvalgininkas teigia, kad šis lazerinis graviravimo įrankis nors ir nėra pats galingiausias iš visų rinkoje esančių tokio tipo prietaisų, bet už tokią kainą „gauname puikios kokybės įrenginį. Kokybiškas aliuminio korpusas, pritvirtinamas lazeris ir visi kiti reikalingi dalykai.“

Deja, bet įrankis „nepalaiko jokių avarinių stabdžių ir graviravimo teritoriją apribojančių jungiklių, tad rankiniu būdu yra gana lengva visai netyčia peržengti numatytus apribojimus. Tokiu atveju greičiausiai būdas sustabdyti atliekamą darbą yra tiesiog išjungti maitinimą.

Kitas minusas, kurį pastebi apžvalgininkas, programinė įranga. „Ji yra ganėtinai paini ir jei į ją įkeliate paveikslėlį, Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine pradeda graviruoti pikselį po pikselio ir net mažas projektas gali užtrukti kelias valandas. Tačiau, kai jau išmokstama tinkamai naudotis šiuo įrankiu ir jo programine įranga – tampa vienu malonumu darbuotis Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine.“

Taip pat atkreipiamas dėmesys, kad graviravimo įrankis yra labai tvirtas - „tiesą sakant negalvojau, kad jis bus taip kokybiškai pagamintas.“

Galutinis verdiktas

„Tai ką aš apskritai galvoju apie Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine? Ar ji tobula? Ne. Bet ir kaip daugelis mano namuose esančių CNC mašinų.

Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine yra puikus įrankis tokioje kainų kategorijoje ir veikia taip, kaip ir žada gamintojas. Kokybiškai ir užtikrintai atliksite savo projektą.

Šį nedidelį, kompaktišką lazerinį graviravimo įrankį rekomenduoju visiems, kuriems tai bus pirmasis tokio tipo prietaisas bei tiems, kurie nori išbandyti kažką naujo.“

7. Su nuolaidos kuponu ir 67€ nuolaida siūlomas populiariausias savo klasėje kompaktiškas dronas filmavimui „FIMI X8 SE“

379.49€ | 22 % nuolaida + nuolaidos kuponas 24HFIMIX8 | „FIMI X8 SE“ specifikacijos

„FIMI X8 SE“ - tai naujas kompaktiškas dronas filmavimui, „Gearbest“ metų vidurio išpardavimo metu siūlomas su dosnia nuolaida. Šis bepilotis turi kamerą su 12 MP „Sony“ jutikliu, galinčią daryti 4K raiškos įrašus. Ši kamera sumontuota ant trijų ašių gimbalo, o pats dronas dar turi ir kelis išmanius režimus. Tai - puikus pasirinkimas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems dronų pilotams.

Praktiškai išbandytas beveik 3 kartus pigesnis „DJI Mavic Pro“ klonas iš „Xiaomi“: 4K raiškos kamera su gimbalu, itin talpi baterija ir stabilus skrydis - štai kodėl tai yra vienas perkamiausių dronų iš Kinijos („FIMI X8 SE“ apžvalga)

„FIMI X8 SE“ prieš „DJI Mavic Pro“: 3 kartus mažesnė kaina, bet galimybės tiesiog stebina („XIAOMI FIMI X8 SE“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 07 19

  • Gearbest - 379.49€
  • 67.00€ nuolaida su kuponu 24HFIMIX8
  • Vidurio metų išpardavimas, 22 % nuolaida
  • 10.27€ siuntimas į Lietuvą.

„FIMI X8 SE“ yra kvadkopteris - turi keturis propelerius. Pats orlaivis yra sulankstomas, todėl lengvai telpa kuprinėje ar krepšyje. „FIMI X8 SE“ turi 4500 mAh ličio polimerų bateriją, kuri užtikrinanet 33 minučių skrydį. Tai tiesiog įspūdingas rezultatas - pigūs dronai epasiekia ir 15 min skrydžio, o 25 min jau laikoma profesionalaus drono požymiu. Tačiau „FIMI X8 SE“ gali dar daugiau - net 33 minutes skrydžio. 

Per tą pusvalandį galima pakilti į maksimalų 500 metrų aukštį ir išvystyti 18 m/s greitį.

Pradėjus sekti baterijai „FIMI X8 SE“ pats sugrįš pas pilotą. To, beje, galima paprašyti bet kuriuo metu. „FIMI X8 SE“ taip pat gali išsilaikyti viename taške, atsispirti vėjo įtakai, perspėti pilotą apie pakilusį vėją.

„FIMI X8 SE“ valdomas pulteliu, į kurį įstatomas išmanusis telefonas arba planšetinis kompiuteris. Dronas nuo pultelio gali nutolti 5 km atstumu, vaizdas perduodamas į telefono ekraną. Pati programėlė yra intuityvi, paprasta ir patikima.

„FIMI X8 SE“ turi GPS ir GLONASS navigacijos sistemas. Jos užtikrina tikslų, stabilų skrydį ir nusileidimą pasirinktame taške. Skrydį galima ir suplanuoti - dronas seks iš anksto nustatytą maršrutą. Programėlėje matysite ir GPS koordinate, kas ypač pravers skrydžio metu pastebėjus ką nors įdomaus.

Beje, įdomu tai, kad „FIMI X8 SE“ kamera gali atpažinti nusileidimo aikštelę - lentelę su H raide.

„FIMI X8 SE“ turi „Sony IMX378“ 12 MP jutiklį. Ši kamera, kuri yra pritvirtinta prie valdomo trijų ašių gimbalo, filmuoja 4K raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Filmuojami vaizdai kokybiški, gimbalas puikia eliminuoja vibracijas ir trūkčiojimus. 

„FIMI X8 SE“ turi ir kelis naudingus režimus. „FIMI X8 SE“ gali daryti panoramines nuotraukas, kurias suklijuoja iš kelių atvaizdų. Šis dronas taip pat gali sekti judantį objektą (pavyzdžiui, pilotą). Tai jis gali daryti ir kabodamas vietoje, ir skrisdamas gretai, ir pasisukdamas iš kelių įdomių kampų.

Atskirai reikėtų išskirti išmaniuosius „FIMI X8 SE“ režimus. „Raketos“ režimas siunčia droną tiesiai aukštyn, kildamas jis filmuoja tiesiai po savimi. „FIMI X8 SE“ taip pat gali sukti ratus ar spirales aplink numatytą objektą ar staiga nuo jo nutolti. Šie efektai pagyvina vaizdo įrašus.

„FIMI X8 SE“ yra puikus dronas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems. Jei mėgstate filmuoti gamtą, įdomius objektus ar savo nuotykius, pasidomėkite ir šiuo įrankiu.

8. Su nuolaidos kuponu siūloma 12 colių LCD rašymo lenta „G121 12 inch LCD Writing Tablet“

10.30€ | 56 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB$TH12GLW | „G121 12 inch LCD Writing Tablet“ specifikacijos

Dabar tai viena iš pigiausių ir pačių perkamiausių rašymo lentų su dideliu, 12" įstrižainės ekranu. Tokie pasiūlymai pasitaiko ne taip ir dažnai, tad jei tokio prietaiso reikėtų, dabar labai gera proga.  Aišku, svarbu sugalvoti, kur tokį įrenginį panaudoti, tačiau galimybių yra išties daug.

Kaina

Tikrinta 2019 07 19

  • Gearbest.com - 10.30€
  • Su nuolaidos kuponu GB$TH12GLW
  • 56 % nuolaida;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

1. Vaikai galės piešti

Vaikai turi kurti. Tai - privaloma išsilavinimo ir vaizduotės ugdymo dalis. Tačiau visi tie popieriaus kalnai labai erzina - juk kartais vaikai tiesiog nori pabraižyti ką nors smulkaus.

G121 yra didelė 12 colių elektroninė rašymo lenta. Pridedamu parkeriu galima piešti pakankamai detalius smulkius piešinius. Žinoma, piešinys bus tik žalias, tačiau kartais to visai pakanka.

2. Rašysite sąrašus

Reikia ką nors nusipirkti? Keliaudami bijote ką nors palikti? Sąrašas yra geras dalykas - galėsite pasižymėti viską taip, kad nieko nepaliktumėte. G121 gali užrakinti savo ekraną taip, kad niekas nebūtų ištrinta netyčia. Prietaisas sveria tik 188 gramus ir yra labai tvirtas, todėl jį galite pasiimti su savimi ir į lauką.

3. Planuosite

Planuojate perstatyti svetainės baldus? Svarstote, kuo uždengti svetainės langą? Mąstote, kaip suplanuoti kiemo struktūrą? LCD lenta tam puikiai tinka. Tikėtina, kad padarysite daug klaidų, kol sukursite užbaigtą idėją. LCD rašymo lentų privalumas yra tas, kad jas ištrinti galima vieno mygtuko paspaudimu. Tiesą sakant, turinio trytinas yra vienintelis laikas, kuomet G121 naudoja savo mažytės CR2032 baterijos resursą.

4. Tvarkysite dienotvarkę

Daugelis žmonių savo dienotvarkes laiko skaitmeninėje erdvėje. Tačiau kai kurie vis dar mėgsta kitos dienos darbus žymėtis ranka. Tam ši LCD lenta puikiai tinka. Galite ją pasidėti ant darbo stalo ir varnelėmis žymėti, kas jau atlikta. Po to vieno mygtuko paspaudimu viskas bus greitai ištrinta. G121 lentos išmatavimai - 28 x 18,5 x 0,5 cm. Šis prietaisas yra pakankamai plonas, kad jį galėtumėte pasiimti su savimi. Jis taip pat turi ir skylę kampe virvelei ar karabinui.

5. Paliksite žinutes

Galiausiai, galėsite palikinėti žinutes kitiems šeimos nariams. Galėsite ką nors parašyti, o tada įrenginį pakabinti ant šaldytuvo ar kur nors netoli durų. Grįžę namiškiai galės tai perskaityti ir žinutę ištrinti.

Taigi, G121 visų pirma padės sutaupyti popieriaus. Tai yra labai paprastas daugkartinio naudojimo įrenginys, kuris atstos tą šūsnį popierių su vaikų piešiniais ar pačiam sau paliktais rašteliais.

Dabartinė 10.30€ kaina yra mažiausia šios LCD rašymo lentos kainų istorijoje:

9. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos 3D spausdintuvas „Alfawise U30 Pro“

196.90€ | 9 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBU30PRO | „Alfawise U30 Pro“ specifikacijos

„Alfawise U30 Pro“ - tai nebrangus, vidutinės kalsės 3D spausdintuvas. Išskirtinės jo savybės - šildomas darbastalis, 4,3 colių lietimui jautrus ekranas, galimybė dirbti be kompiuterio, saugi konstrukcija ir pristabdyto darbo pratęsimas. Pirkėjams patinka ir surinkimo paprastumas.

Tai yra puikus spausdintuvas. Greitai surenkamas, puikiai pagamintas. Aukštos kokybės detalės. Nustebau pamatęs, ką gaunu už tokią gerą kainą. Neatrodo kaip biudžetinis spausdintuvas, sprendžiant pagal kokybę. Pirkau savo malonumui, bet pasilikau darbui. (MariuszM)

Kaina

Tikrinta 2019 07 19

  • Gearbest.com - 196.90€
  • Su nuolaidos kuponu GBU30PRO
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Lietuvoje neparduodamas.

„Alfawise U30 Pro“ - tai šiek tiek atnaujinta populiariojo U30 versija. 3D spausdintuvas išlaikė svarbiausias savo savybes - jis vis dar turi aliumininį rėmą, kurį tenka surinkti pačiam, 0,4 mm spausdinimo galvutę, įkaistančią iki 250 laipsnių Celsijaus, šildomą darbastalį ir tas pačias plastiko liejimo galimybes.

Nepakito net įrenginio dydis - jo išmatavimai tebėra 42,50 x 40,20 x 50,50 cm, o spausdinimo erdvės dydis - 22,0 x 22,0 x 25,0 cm.

„U30 Pro“ vis dar yra vienas saugiausių 3D spausdintuvų savo kainos kategorijoje. Visi jo laidai yra paslėpti, jis pats turi apsaugą nuo perkaitimo ar įtampos šuolių.

Labai gerai ir tai, kad šis spausdintuvas gali dirbti be prijungto kompiuterio - jis turi atminties kortelės skaitytuvą. Turint omenyje, kad spausdinimas užtrunka kelias valandas (ar net dienas), gerai, kad kompiuteris lieka laisvas.

O kas jei per tas kelias valandas pasibaigs užpildas? O kas jei staiga nutrūks energijos tiekimas? Čia ir yra didžiausias „Alfawise U30 Pro“ privalumas - šis spausdintuvas leidžia tęsti pradėtą projektą. Daugelis tokios kainos spausdintuvų tokios galimybės nenumato. Tiesa, jei dar nespėjote atspausdinti bent 0,5 cm aukščio objekto dalies, tikriausiai geresnius rezultatus pasieksite spausdindami iš naujo.

Didžiausias „U30 Pro“ privalumas prieš paprastą U30 - 4,3 colių spalvotas lietimui jautrus ekranas. U30 galėjo pasigirti tik 2,8 colių ekranu. Tai reiškia, kad „U30 Pro“ valdyti yra kur pas patogiau. Bus lengviau pasirinkti spausdinimo greitį (rekomenduojamas - 30-70 mm/s), sluoksnio storį (0,1-0,4 mm), šildomo darbastalio temperatūrą (iki 100 laipsnių).

Taigi, „Alfawise U30 Pro“ yra šiek tiek geresnė, atnaujinta U30 versija, turinti daug dėmesio vertų savybių.

Jis yra saugus, paprastas naudoti ir kokybiškas - galimybė pratęsti nutrauktą spausdinimą, dirbti be prijungto kompiuterio, šildomas darbastalis ir  tas didelis 4,3 colių spalvotas ekranas yra dideli privalumai. Tiesa, šį įrenginį reikia surinkti patiems - jei neturite patirties, tai gali užtrukti. Tačiau šis 3D spausdintuvas labai patinka ir pirkėjams.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.75 balai iš 5 (317 vertinimai)
  • Spausdinimo erdvė: 220 x 220 x 250 mm. 
  • Šildomas darbastalis: iki 100 °C.
  • Spausdinimo greitis: maksimalus – 120 mm/s, rekomenduojamas - 30-70 mm/s.
  • Sluoksnio storis: 0,1-0,4 mm.
  • Spausdinimo galvutės dydis: 0,4 mm.
  • Galimi užpildai:  PLA, ABS, medienos kompozitas.
  • Galvutės temperatūra: iki 250 °C.
  • Ekranas: 4,3 colių lietimui jautrus ekranas
  • Jungtys ir lizdai: SD kortelės lizdas, USB jungtis
  • Korpusas: aliuminis rėmas
  • Kitos savybės: perspėjimas dėl pasibaigusio užpildo, galimybė pratęsti pristabdytą darbą.
  • Valdymas: liečiamu ekranu 4,3 colių spalvotu ekranu arba prisijungus prie „Windows“ / „Linux“  ar MAC kompiuterio.
  • Išmatavimai ir svoris: 42,50 x 40,20 x 50,50 cm; 7,9 kg 

10. Su mažiausia kaina siūlomas mini atsuktuvas baldų ir kompiuterių surinkimui ir net automobilio remontui „Xiaomi TONFON 3.6V“

22.01€ | 82 % nuolaida„TONFON 3.6V“ specifikacijos

„TONFON 3.6V“ – tai kompaktiškų matmenų (15,17 x 4,24 x 12,09 cm) elektrinis suktuvas, kurio baterija galia būti įkraunama naudojant standartinį USB laidą. Šis suktuvas turi integruotą LED pašvietimą, magnetinį galvučių laikiklį ir itin praverčia tose situacijose, kuriose prie varžtų yra sunkus priėjimas.

Džiaugiuosi, kad „TONFON 3.6V“ yra lengvai įkraunamas ir pakankamai lengvas. Šis suktuvas puikiai tinka atliekant smulkius buities darbus namuose. Kaip itin naudingą funkciją galiu paminėti integruotą pagalbinį LED žibintuvėlį. Taip pat noriu pasakyti visiems tiems, kurie skundžiasi „TONFON 3.6V“ galios trūkumu, kad laikas įsigyti įrankį pagal darbo pobūdį. „TONFON 3.6V“ puikiai tinka smulkiems darbams, bet nereikia su juo statyti namų. (Fabian)

30 rozečių be sustojimo: išbandė naują „Xiaomi“ mini suktuvą su USB lizdu, metaliniu reduktoriumi, labai kompaktišku ir patogiu korpusus („TONFON 3.6V“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 07 19

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“22.01€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 82 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.

Jeigu namuose remonto darbus paprastai atliekate savarankiškai, tuomet puikiai žinote, jog varžtą išsukti ar įsukti gali tekti pačiose netikėčiausiose vietose. Naudojant įprastus prisukėjus tai padaryti ne visuomet pavyks – jie nors ir galingi, bet dideli ir jiems reikia daug laisvos erdvės. Būtent čia į pagalbą galima pasitelkti nedidelius elektrinius suktuvus. Esant tokioms situacijoms jums gali itin praversti kompaktiškų matmenų elektrinis suktuvas „TONFON 3.6V“ (15,17 x 4,24 x 12,09 cm).

„TONFON 3.6V“ priklauso didžiulei „Xiaomi“ gaminių ekosistemai - jį gamina dukterinė „Youpin“ kompanija, tad kokybė yra praktiškai garantuota.

Suktuvas „TONFON 3.6V“ yra aprūpintas visomis svarbiausiomis funkcijomis. Jis gali varžtus tiek įsukti, tiek išsukti. Galvučių pritraukimui taip pat yra naudojamas patikimas magnetinis laikiklis. Tuo tarpu esant prastam apšvietimui itin praverčia „TONFON 3.6V“ korpuse integruotas iš dviejų LED sudarytas žibintuvėlis.

Svarbiu „TONFON 3.6V“ privalumu dar tampa ir integruota 1500 mAh talpos baterija, kurios energijos pakanka daugiau nei 30 minučių nuolatiniam sukimui. Įdomu ir tai, kad bateriją bet kada galima įkrauti naudojant standartinį USB laidą. Tai iš tiesų naudingas sprendimas, nes „TONFON 3.6V“ bateriją esant reikalui lengvai įkrausite net ir kelionės metu naudodamiesi išmaniojo telefono USB adapteriu. Be to, baterijai nusenus, tereikės išardyti atsuktuvo korpusą ir ją pakeisti – naudojamas visiškai standartinis baterijos variantas.

Gamintojas pristatydamas „TONFON 3.6V“ pabrėžia, kad šis suktuvas puikiai tinka surenkant ar remontuojant kompiuterius, gali praversti surenkant baldus ar tvarkant automobilį. Pravers ir statybose, kuomet teks susidoroti su varžtais kampuose ir atokiuose užkampiuose.

Kitaip sakant, „TONFON 3.6V“ suktuvas turi pakankamai galios atliekant smulkius darbus kasdieninėje buityje, tačiau tikrai nėra pritaikytas kaip pagrindinis prisukėjas nuolatiniam darbui statybose ar atliekant kapitalinį namų remontą. Bet bus situacijų statybose, kai be jo neišsiversite niekaip arba teks į rankas imti paprasta atsuktuvą.

Galiausiai norisi pridėti, kad „TONFON 3.6V“ suktuvo korpusas yra pagamintas iš patikimo plastiko, o pati laikymui skirta rankena padengta specialiu neslidžiu plastiku. Be to, suktuvo viršuje yra integruotas papildomas indikatorius, kuris nuolatos atvaizduoja esamą baterijos įkrovos lygį. O tai labai patogus sprendimas ir tiesa sakant, sutinkamas gana retai tokio tipo įrankiuose.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 5 balai iš 5 (16 vertinimai)
  • Galvučių komplektas: 4 vnt. (PH2, PH1, SL2, SL3).
  • Baterija: 1500 mAh.
  • Korpusas: plastikinis.
  • Papildomos funkcijos: įkraunama baterija; integruotas LED žibintuvėlis; magnetinis suktuvo galvučių laikiklis; baterijos įkrovos indikatorius.
  • Matmenys ir svoris: 15,17 x 4,24 x 12,09 cm; 400 g.

Dabartinė 22.01€ kaina yra mažiausia šio mini atsuktuvo lentos kainų istorijoje:




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: