Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: kaip pigesnis „Amazfit Verge“ sugebėjo aplenkti „Amazfit Pace 2“ bei stilingąjį „Honor Watch Magic“ ir kodėl masiškai perkamas „Ugreen“ automobilinis įkroviklis (4 apžvalgų suvestinė, Video)  (0)

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos:

- Išmanusis laikrodis „Amazfit Verge“ - palyginimas su „Amazfit Verge Lite“, „Amazfit Pace 2“ ir „Honor Watch Magic“;

- „NexTool Flagship Pro 16 in 1“ ir „Xiaomi HouHou NexTool 15 in 1“ daugiafunkcių įrankių palyginimas;

- „Ugreen 36W USB Car Charger“ - išsami apžvalga su testų rezultatais apie masiškai perkamą automobilinį įkroviklį;

- „SunTol“ įkraunamas, belaidis suktuvas - „SunTol yra tinkamas kam nors išardyti, sumontuoti. Naudingas daiktas namuose“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis laikrodis „Amazfit Verge“ - palyginimas su „Amazfit Verge Lite“, „Amazfit Pace 2“ ir „Honor Watch Magic“

Šioje įdomioje apžvalgoje palyginami net keturi išmanieji laikrodžiai.

Jie yra labai panašioje kainos kategorijoje, tad kuris geriausias?

„Amazfit Verge“:

Gearbest - 117 €; Aliexpress - 118,43 €.

„Amazfit Verge Lite“:

Gearbest - 83,61 €; Aliexpress - 86,54 €.

„Amazfit Pace 2“:

Gearbest - 139,41 €; Aliexpress - 148,42 €.

„Honor Watch Magic“:

Gearbest - 122,40 €; Aliexpress - 94,74 €.

Apžvalgininkas palygina „Amazfit Verge“ su „Amazfit Pace 2“ ir teigia, kad tai „gerokai patobulintas laikrodis, tik pigesnis“. Taip pat pasako kuo skiriasi „Amazfit Verge“ ir „Amazfit Verge Lite“.

Ir tokios kainos kategorijoje pateikia dar vieną šauniai atrodantį išmanų laikrodį, tai „Honor Watch Magic“. 

Apžvalgininkas visais šiais išmaniaisiais laikrodžiais naudojosi, juos ištestavo ir pateikia koncentruotą informaciją apie laikrodžių skirtumus ir į ką svarbu atkreipti dėmesį.

„Tokioje kainų kategorijoje aš tiesiog nežinau geresnio išmanaus laikrodžio už Amazfit Verge.

O kokių dar galima rasti išmaniųjų laikrodžių tokioje kainų kategorijoje? Į galvą ateina Amazfit Pace 2 ir Honor Watch Magic.

Honor Watch Magic, palyginus su Verge laikrodžiu, atrodo solidžiau ir tvirčiau. Dėl to su jumis aš tikrai nesiginčysiu, bet… yra vienas labai svarbus niuansas.

Honor Watch Magic išmanusis laikrodis nė velnio ne išmanus. Tiek jis, tiek Pace 2 yra techniškai kastruoti išmanieji laikrodžiai, kurie nuolat kvailioja ir realiai tai labiau primena išmaniąsias apyrankes apvilktas išmaniųjų laikrodžių rūbu.

Tad Amazfit Verge ženkliai lenkia Amazfit Pace 2 ir tą patį stilingąjį Honor Watch Magic. Ir ne tik savo galimybėmis, bet ir kaina.“

„NexTool Flagship Pro 16 in 1“ ir „Xiaomi HouHou NexTool 15 in 1“ daugiafunkcių įrankių palyginimas

„NexTool Flagship Pro 16 in 1“:

Gearbest - 36,71 €; Aliexpress - 30,75 €.

„Xiaomi HouHou NexTool 15 in 1“:

Aliexpress - 26,14 €.

Išsami ir kokybiška apžvalga. Jos autorius tarpusavyje palygina šiuos du labai panašius daugiafunkcius įrankius.

Apžvalgoje yra testavimų rezultatų ir galima pamatyti, kaip šie du daugiafunkciai įrankiai pjauna, kerpa, su jais atidaromos skardinės ir t.t.

„Po visų tarpusavio lyginimų ir testavimų man atrodo, kad NexTool Flagship Pro 16 in 1 įrankis yra šiek tiek prastesnis nei Xiaomi 15 in 1.

Man kelia klausimų NexTool Flagship Pro 16 in 1 plieniniai ašmenys. Iš kitos pusės, šiame įrankyje yra peilio užraktas, kas yra gerai.

Kitais aspektais aš labiau linkstu prie NexTool Flagship Pro 16 in 1 įrankio: jo atidarytuvas dirba geriau, replės ir žirklės man patinka labiau. Tad laikydamas abu daugiafunkcius įrankius savo rankose aš renkuosi NexTool Flagship Pro 16 in 1.“

„Ugreen 36W USB Car Charger“ automobilinis įkroviklis

Aliexpress - 8,69 €.

Šauni, išsami ir labai kokybiška apžvalga apie vis labiau populiarėjančios „Ugreen“ kompanijos produktą - „Ugreen 36W USB Car Charger“ automobilinį įkroviklį (12V/24V).

Ši kompanija specializuojasi būtent įvairių įkroviklių segmente ir gamina labai kokybiškus produktus.

Internetinėje parduotuvėje Aliexpress „Ugreen 36W USB Car Charger“ automobilinį įkroviklį jau užsisakė 1820 pirkėjų bei paliko daugiau nei 1000 atsiliepimų. Ir daugelis jų yra labai teigiami.

„Ugreen 36W USB Car Charger“ automobilinis įkroviklis palaiko greitąjį įkrovimą „QC 3.0“. Tinka įrenginiams, kurie palaiko „QC 3.0“ ir „FCP“ technologinius sprendimus – naujausiems „Samsung“, „Huawei“, „LG“, „Xiaomi“, „HTC“, „Sony“, „Apple“ ir kt. įrenginiams. Ir abi USB jungtys palaiko greitąjį įkrovimą: 5V-3A, 9V-2A, 12V-1,5A.

Šioje apžvalgoje rasite išsamius testų rezultatus ir apžvalgininko pateiktose nuotraukose galite įsitikinti „Ugreen 36W USB Car Charger“ pagaminimo bei veikimo kokybe.

„SunTol“ įkraunamas, belaidis suktuvas

Banggood - 18 €.

Išsami ir informatyvi apžvalga apie „SunTol“ įkraunamą, belaidį suktuvą. Joje rasite visą techninę informaciją apie šį įrankį, sužinosite kokia pagaminimo kokybė, ką jis sugeba, kaip darbuojasi ir netgi kas slepiasi jo viduje.

Apžvalgininkas išardo šį „SunTol“ suktuvą ir parodo jo vidinį pasaulį. Taip pat pateikiamas ir vaizdo įrašas, kuriame galima pasižiūrėti, kaip praktiškai veikia šis įrankis.

„SunTol yra tinkamas kam nors išardyti, sumontuoti. Naudingas daiktas namuose.

Lyginant su kitais panašiais prietaisais, tai čia matau du minusus. Įmontuotos baterijos tipas, čia vietoj ličio baterijos turime 4-ias Ni-Ca. Antras dalykas, tai mechaninio veleno užrakinimo nebuvimas. Jei dėl pirmo trūkumo galima dar diskutuoti, tai bent jau man antrasis trūkumas atrodo gana rimtas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai (0)