Išparduodamas įspūdingas žibintuvėlis – degtukų dėžutės dydžio, OLED ekranas, šviečia 1000 Lm srautu 180m į priekį, o baterijos užtenka 70 valandų („Nitecore TUP“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„Nitecore TUP“ – tai kompaktiškų matmenų į kišenę telpantis LED prožektorius, kuris yra aprūpintas XP-L V6 HD tipo LED ir maksimaliai geba sukurti 1000 liumenų siekiantį šviesos srautą. Be to, šis LED prožektorius turi 1200 mAh talpos ličio jonų bateriją ir be papildomos įkrovos gali būti naudojamas apie 70 valandų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Nitecore TUP“ kaina

  • Gearbest“ – 36 €.
  • Dabar parduodamas su 47% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje kainuoja apie 80 €.

Ieškote LED prožektoriaus, kuris galėtų pakeisti išmaniajame telefone įmontuotą LED blykstę? Būtent šiuo metu tam turite puikią progą, nes neseniai pasirodęs LED prožektorius „Nitecore TUP“ garsėja ne tik kompaktiškais matmenimis, bet ir pakankamu ryškumu.

Šis naujos kartos LED prožektorius yra aprūpintas XP-L V6 HD tipo LED, kuris, pasak gamintojo, „Nitecore TUP“ leidžia sukurti net 1000 liumenų siekiantį šviesos srautą. Būtent to šiuo atveju pilnai pakanka apšviesti objektams esantiems maždaug už 180 metrų. Toks rezultatas skamba iš tiesų ypatingai, įvertinus tai, jog „Nitecore TUP“ korpuso matmenys siekia vos 7,3 x 2,95 x 2,62 cm. Kitaip sakant – 180 metrų šviesa iš degtukų dėžutės dydžio prožektoriaus. Neblogai, tiesa?

Reikšmingą išskirtinumą šiam LED prožektoriui taip pat suteikia integruotas OLED technologijos ekranas. Šiame ekrane „Nitecore TUP“ geba atvaizduoti tiek esamą baterijos įkrovos lygį, tiek realiu laiku sukuriamą šviesos srautą, tiek naudojamą darbo režimą, tiek LED prožektoriaus naudojimo laiką po atlikto paskutinio baterijos įkrovimo.

„Nitecore TUP“ LED prožektorius taip pat gali pasigirti dar viena naudinga funkcija, kuri esant poreikiui leidžia deaktyvuoti korpuse integruotus fizinius mygtukus. Tai iš tiesų naudinga funkcija, kuri garantuoja, jog „Nitecore TUP“ atsitiktinai nebus įjungtas tuomet, kai LED prožektorių nešiojatės kišenėje.

Čia dar būtina pridėti, jog „Nitecore TUP“ turi specialų laikiklį, kuris šiuo atveju saugiai padeda šį LED prožektorių pritvirtinti prie kelnių kišenės krašto ar diržo. Gamintojas dar pabrėžia, kad šis laikiklis taip pat praverčia ir naudojantis „Nitecore TUP“. Pavyzdžiui, dėl mažo dydžio naudodami šį laikiklį „Nitecore TUP“ LED prožektorių esant poreikiui lengvai galite pritvirtinti ir prie vasarinės kepurės snapelio.

„Nitecore TUP“ taip pat maloniai stebina dar ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą net 1200 mAh talpos ličio jonų įkraunamą bateriją. Gamintojas tvirtina, jog šios baterijos energijos paprastai užtenka daugiau nei 70 valandų.

Galiausiai norisi pridėti, kad „Nitecore TUP“ dar yra aprūpintas ir unikaliu ATR lustu, kuris padeda realiu laiku reguliuoti LED prožektoriaus šviesos srautą atsižvelgiant į aplinkos temperatūrą. Trumpai tariant, ATR lustas padeda parinkti optimalų šviesos srautą taip išvengiant potencialaus „Nitecore TUP“ perkaitimo. Priminsime, kad būtent perteklinė šiluma yra tas aspektas, kuris paprastai gali ženkliai sutrumpinti elektronikos tarnavimo laiką.

Trumpai: „Nitecore TUP“ specifikacija

  • Šviesos srautas: 1000 lm.
  • LED tipas: XP-L V6 HD.
  • Režimai: daily mode, demo mode.
  • Baterija: ličio jonų 1200 mAh, įkraunama.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio lydinio.
  • Matmenys ir svoris: 7,3 x 2,95 x 2,62 cm; 53 g.

„Nitecore TUP“ atsiliepimai

Pirmieji „Nitecore TUP“ LED prožektoriaus vertinimai nuteikia itin optimistiškai. Kol kas visi šį LED prožektorių įsigiję pirkėjai jam skyrė 5 žvaigždučių įvertinimą, todėl bent jau šiuo metu „Nitecore TUP“ Kinijoje gali pasigirti maksimaliu galimu įvertinimu.

  • Nestor. Puikus LED prožektorius už prieinamą kainą. Jis veikia iš tiesų labai gerai, yra labai mažas, tačiau tikrai labai galingas. Drąsiai galiu rekomenduoti ir kitiems.
  • EricP. „Nitecore TUP“ LED prožektoriaus pagaminimo kokybė yra labai gera, o baterijos galimybės įvertinant tikrai mažą kainą stebina. Noriu pabrėžti tik tiek, kad gamintojas komplekte neprideda USB laido, tačiau bent jau man tai nesukėlė jokių problemų. Tuo tarpu, integruotas OLED ekranas iš tiesų praverčia. Turiu pripažinti, kad tokios kainos kategorijoje kol kas neteko atrasti kokybiškesnio LED prožektoriaus už „Nitecore TUP“.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()