„Labai kompaktiškas, tačiau neįtikėtinai galingas ir ryškus LED prožektorius“. 3000 Lm, 229 m spindulys, apsauga nuo automatinio įsijungimo ir pigiau nei 30€ („FiTorch P25“ kaina, Specifikacija, Atsiliepimai, Video)  ()

„FiTorch P25“ – tai naujos kartos keturis XP - G3 tipo LED naudojantis LED prožektorius, kuris geba sukurti 3000 liumenus siekiantį šviesos srautą. Šis LED prožektorius yra itin kompaktiškas, jo korpusas yra pagamintas iš patikimo ir patvaraus aliuminio lydinio, o keičiamą 26350 tipo, 2000 mAh talpos bateriją bet kada galima įkrauti naudojant standartinę USB jungtį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„FiTorch P25“ kaina

  • Gearbest“ – 26,85 €.
  • Dabar parduodamas su 39% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dabar kiekvienas išmanusis telefonas turi įmontuotą LED blykstę, kurią esant reikalui galima naudoti kaip LED prožektorių. Vis dėlto jeigu turite poreikį nakties metu turėti tikrai gerą apšvietimą, tuomet išmanusis telefonas jūsų tikrai neišgelbės. Esant tokioms situacijoms po ranka reikėtų turėti kokybišką LED prožektorių.

Vienu tokių variantų šiuo metu galėtų tapti naujos kartos „FiTorch P25“ LED prožektorius.

Šis LED prožektorius yra aprūpintas net keturiais XP-G3 tipo LED bei maksimaliai geba sukurti 3000 liumenų siekiantį šviesos srautą. Be to, šiuo atveju taip pat svarbu įvertinti ir itin kompaktiškus „FiTorch P25“ LED prožektoriaus matmenis, kurie atitinkamai yra 9,55 x 3,38 x 3,38 cm.

„FiTorch P25“ LED prožektorius ypatingas yra dėl tos priežasties, nes komplekte iš karto atkeliauja su 26350 tipo (2000 mAh) baterija, kurią bet kada įkrauti galima tiesiog naudojant paprastą USB laidą bei kelioninį USB adapterį.

Gamintojas taip pat pabrėžia, kad „FiTorch P25“ LED prožektorius yra aprūpintas 10 laipsnių optiniais lęšiais, kurių kiekvienas yra sumontuotas ant kiekvieno iš keturių LED. Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes padeda apšviesti ženkliai didesnį plotą nei naudojant kitus LED prožektorius. Be to, čia reikėtų pridėti ir tai, kad „FiTorch P25“ dirbdamas maksimaliu galingumu gali apšviesti objektus esančius maždaug už 229 metrų.

Svarbu paminėti, kad „FiTorch P25“ LED prožektoriaus korpusas yra pagamintas iš patikimo aliuminio lydinio ir ypatingas tampa dar dėl tos priežasties, nes yra pilnai atsparus vandeniui. Tokią „FiTorch P25“ savybę leidžia patvirtinti ir šiam LED prožektoriui suteiktas IPX8 atsparumo sertifikatas.

Galiausiai „FiTorch P25“ dar stebina ir dėl tos priežasties, nes turi specialius sprendimus, kurie leidžia garantuoti, jog „FiTorch P25“ atsitiktinai neįsijungs kišenėje ar krepšyje. Vienas iš šių sprendimų tiesiog leidžia atjungti baterijos energijos tiekimą LED prožektoriui.

Tuo tarpu, kitas sprendimas leidžia ilgiau palaikius įjungimo/išjungimo mygtuką tiesiog užblokuoti „FiTorch P25“ įjungimą, t. y. mygtukas tiesiog nustoja veikti iki to momento, kol vėl nebūna palaikomas nuspaustas 3 sekundes.

Trumpai: „FiTorch P25“ specifikacijos

  • Šviesos srautas: 3000 lm.
  • LED tipas: 4x XP - G3.
  • Režimai: high,  medium, low, strobe, SOS, turbo.
  • Baterija: 26350 tipo (2000 mAh), įkraunama.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio lydinio.
  • Matmenys ir svoris: 9,55 x 3,38 x 3,38 cm; 90 g.

„FiTorch P25“ atsiliepimai

Apie LED žibintuvėlį „FiTorch P25“ teigiamai atsiliepia vis daugiau pirkėjų. Pavyzdžiui, šiuo metu Kinijoje „FiTorch P25“ turi 5 žvaigždučių įvertinimą, kas reiškia, jog visi šį LED prožektorių įsigiję pirkėjai jam skyrė maksimalų galimą įvertinimą.

  • Carsten. Labai kompaktiškas, tačiau neįtikėtinai galingas ir ryškus LED prožektorius. Man patinka, kad „FiTorch P25“ komplekte iš karto atkeliauja su specialia įkraunama 26350 tipo ličio jonų baterija, kuri turi USB įkrovimo jungtį.
  • Never. Neįtikėtinai mažas ir labai ryškus LED prožektorius už tikrai puikią kainą. Drąsiai galiu rekomenduoti įsigyti ir kitiems.
  • Dioklecian. „FiTorch P25“ LED prožektorius yra labai ryškus, sukuria 3000 liumenų šviesos srautą ir bet kada gali būti įkraunamas naudojant tiesiog USB jungtį. Man patinka, kad „FiTorch P25“ yra atsparus vandeniui ir taip pat dar turi net šešis skirtingus darbo režimus.
  • Casi. Itin aukštos kokybės produktas, kuris itin stebina savo ryškumu. Turi pripažinti, jog teorinis „FiTorch P25“ aprašymas pilnai atitinka šio LED prožektoriaus galimybės praktikoje. Dar galiu pridėti ir tai, kad be papildomos įkrovos „FiTorch P25“ galima naudoti ne mažiau nei tris valandas.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai ()