Dabar net dvigubai pigiau nei Lietuvoje - išparduodamos belaidės „Bluedio“ ausinės su unikalia technologija, judančiomis ritėmis ir labai gera kaina („Bluedio Hi TWS“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Bluedio Hi TWS“ – tai gerai Kinijoje žinomo bei vertinamo gamintojo naujos kartos į ausį įstatomos belaidės ausinės, kurios palaiko Bluetooth 5.0 ir taip pat komplekte iš karto atkeliauja su 600 mAh talpos įkrovos stotele-dėklu. Šios belaidės ausinės taip pat garsėja solidžiu dizainu bei integruotu jutikliu, kuris automatiškai aptinka kada ausinės yra naudojamos, o kada ne (jas išsiėmus, muzikos grojimas sustabdomas automatiškai).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Bluedio Hi TWS“ kaina

  • Gearbest“ – 13,63 €.
  • Dabar parduodamos su 35% nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai.
  • Lietuvoje kainuoja apie 30 €.

„Bluedio“ – tai bene geriausiai visame pasaulyje žinomas ausinių gamintojas iš Kinijos. Šio gamintojo ausinių nesunkiai galima įsigyti netgi ir Lietuvoje. Vis dėlto jas pirkdami Lietuvoje išleisite bene dvigubai daugiau. Lygiai tokia pati istorija laukia ir tuomet, jeigu naujos kartos į ausį įstatomas ausines „Bluedio Hi TWS“ nuspręsite įsigyti Lietuvoje, o ne Kinijoje.

„Bluedio Hi TWS“ belaidės į ausį įstatomos ausinės gali pasigirti ne tik solidžiu dizainu, bet ir nepriekaištinga garso kokybe, mažu svoriu bei kompaktiška komplekte pridedama įkrovos stotele-dėklu.

Gamintojas tvirtina, jog gerą garso kokybę plačiame dažnių diapazone pavyksta pasiekti dėka integruotų 13 milimetrų judančių ričių. Žinoma, prie gero rezultato taip pat prisideda ausinėse naudojamos elektrinės grandinės, kurios šiuo atveju naudoja tik aukštos kokybės patikimus elektrinius komponentus.

Maloniai stebina dar ir tai, jog „Bluedio Hi TWS“ belaidėse ausinėse yra įdiegtas papildomas garso kodavimo techninis sprendimas, kuris visiškai automatiškai leidžia aiškiai atskirti balsą nuo grojamos melodijos. Šis sprendimas itin praverčia tuomet, jeigu įprastai esate įpratę klausytis įvairaus stiliaus muzikos visuomet naudodami tuos pačius muzikos grotuvo nustatymus.

Gamintojas pristatydamas belaides į ausis įstatomas „Bluedio Hi TWS“ ausines taip pat pabrėžia, jog panaudotos pažangios technologijos, patikimi komponentai bei kokybiškos medžiagos leidžia užtikrinti labai gerą „Bluedio Hi TWS“ ilgaamžiškumą. Tuo tarpu, naudojamos kokybiškos integruotos baterijos bei energiją taupantys lustai leidžia garantuoti mažas energijos sąnaudas.

Būtina pridėti, jog „Bluedio Hi TWS“ belaidės ausinės iš karto atkeliauja su 600 mAh talpos įkrovimo stotele-dėklu. Tuo tarpu pačios ausinės turi 55 mAh talpos baterijas ir be papildomos įkrovos tarnauja apie 5 valandas. Trumpai tariant, esant poreikiui šiomis ausinėmis be jokių didesnių problemų galima naudotis praktiškai visą parą, o jeigu vienu metu nuspręstumėte naudoti tik vieną ausinę, tuomet greičiausiai be papildomos energijos šaltinio išsiverstumėte net ir apie dvi paras.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Bluedio Hi TWS“ turi dar vieną įdomų techninį sprendimą, kurio iki šiol nėra pasiūlęs joks kitas gamintojas. Dešinėje „Bluedio Hi TWS“ ausinėje yra integruotas specialius jutiklis, kuris automatiškai aptinka kada ausinės yra naudojamos, o kada ne. Kitaip sakant, šis jutiklis geba aptikti žmogaus veidą ir atsižvelgdamas į tai gali automatiškai sustabdyti muzikos grotuvą tuo momentu, kai ausinę išsiimate iš ausies.

Trumpai: „Bluedio Hi TWS“ specifikacijos

  • Tipas: visiškai belaidės/įstatomos į ausis, turi integruotą mikrofoną.
  • Pagrindinė paskirtis: išsiskiria solidžiu juodos spalvos dizainu, todėl puikiai tinka tiek sportuojantiems, tiek kelionių metu ar dirbantiems biure.
  • Skambėjimas: gerai atkuria žemus, vidutinius ir aukštus dažnius dėka naudojamų 13 milimetrų judančių ričių.
  • Dažnis: 20 Hz – 20 kHz.
  • Baterija: 5 valandos muzikos klausymui arba pokalbiams.
  • Ryšiai ir jungtys: Bluetooth 5.0; mikrofonas; USB C tipo jungtis stotelės-dėklo įkrovimui.
  • Išskirtinės savybės: keičiami ausinės atgaliai; automatiškai sustabdo muzikos grojimą išsiėmus ausinę; gali būti naudojamos po vieną; talpią bateriją turinti įkrovimo stotelė-dėklas.
  • Korpusas: ABS tipo plastikas su minkštos gumos antgaliais.
  • Komplektacija: ausinės, įkrovimo stotelė-dėklas (600 mAh), USB C tipo laidas, papildomi ausinių atgaliai ir instrukcija anglų kalba.
  • Matmenys ir masė:  4,8 x 2,26 x 0,5 cm; 4 g.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()