TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: įspūdinga kaina telefonams „Xiaomi Mi 9T“, „Xiaomi Redmi 7A“ ir karo sąlygas ištveriančiam „Elephone Soldier“, nuolaidų kuponai langų valymo robotams ir lazeriniams matuokliams (Video, 2019 m. 31 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pabaigai:

- 6 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi 9T“ (su nuolaidos kuponu)

- 26 % nuolaida išmaniajam telefonui „Elephone Soldier“ (anonso nuolaida)

- 25 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Redmi Note 7“ (su nuolaidos kuponu)

- 36 % nuolaida biudžetinės klasės išmaniajam telefonui „Xiaomi Redmi 7A“

- 23 % nuolaida robotui siurbliui „Roborock S55“ (su nuolaidos kuponu)

- 35 % nuolaida vaizdo registratoriui „Alfawise G70“ (su nuolaidos kuponu)

- 25 % nuolaida naujos kartos „Xiaomi Mijia Pro“ paspirtukui (iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 18 % nuolaida langų valymo robotui „Alfawise WS-860“ (su nuolaidos kuponu)

- 47 % nuolaida LED žibintuvėliui „Nitecore TUP“

- 26 % nuolaida lazeriniam atstumo matuokliui „KXL – E40“ (su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 9T“

256.50€ | 6 % nuolaida + nuolaidos kuponas MI9T64BLUE | 4.9 balai iš 5 (61 vertinimai)

„Xiaomi Mi 9T“ yra naujausias kompanijos išmanusis telefonas, kurio pavadinimas šiek tiek klaidina ir pačius apžvalgininkus. Nepaisant šio keisto kompanijos sprendimo - „Xiaomi Mi 9T“ yra puikios kokybės išmanusis telefonas.

„Tokioje kainoje tai yra beprotiškai geras pasirinkimas“. Apžvalga

Kaina

Tikrinta 2019 08 02

„Vienas keistesnių dalykų, kad Xiaomi kompanija nusprendė šitaip pavadinti šį telefoną. Čia iš tikrųjų yra globalios versijos Redmi K20, bet kažkodėl jį pavadino Mi 9T. Niekaip nesuprantu kodėl taip pasielgė, nes šis telefonas visai kitoks nei Mi 9 serijos išmanieji. Nepaisant šiokio tokio vartotojų painiojimo, Xiaomi Mi 9T yra nuostabus išmanusis telefonas.

Puikios išvaizdos, labai kokybiškai pagamintas, už tokią kainą tiesiog nuostabus techninis derinys – surenka virš 214 000 Antutu taškų ir patenka į 30-tuką geriausių telefonų.

Talpi 4000 mAh baterija, greitas jos įkrovimas, labai kokybiškos kameros ir tas išvažiuojantis priekinės kameros modulis atrodo šauniai.

Jei ieškote gero išmanaus telefono, kuris atliktų visas jūsų užduotis bei suteiktų daug malonumo žaidžiant žaidimus – Xiaomi Mi 9T yra puikus pasirinkimas. Jei ieškote telefono, kuris turėtų puikiai kameros ir darytų kokybiškas nuotraukas bei vaizdo įrašus – Xiaomi Mi 9T yra būtent tai. Tokioje kainoje tai yra beprotiškai geras pasirinkimas.“

2. Su anonso nuolaida siūlomas išmanusis telefonas „Elephone Soldier“

171€ | 26 % nuolaida | „Elephone Soldier“ specifikacijos

„Elephone Soldier“ - tai unikalus garsaus kinų gamintojo išmanusis telefonas su 5,5 colių 2K rezoliucijos ekranu, „Android 8.0“ operacine sistema, 21+16 MP kamerų konfigūracija ir 5000 mAh baterija. Tačiau tai net nėra įdomiausios šio įrenginio savybės. Štai 5 išskirtiniai „Elephone Soldier“ bruožai, kuriais nepasižymi jūsų dabartinis telefonas.

Kaina

Tikrinta 2019 08 02

  • Gearbest - 171€
  • 26 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • „Elephone Soldier“ skelbiama speciali akcija

1. Net 512 GB kortelė,  GPS ir GLONASS navigacijos sistemos

„Elephone Soldier“ turi 4 GB RAM ir 128 GB ROM atmintį, MTK X25 procesorių, „ARM Mali-T880MP4“ vaizdo plokštę ir du SIM kortelių lizdus.

Nors vidinė telefono atmintis siekia 128 GB, ją dar galite išplėsti atminties kortele, kurios talpa iki 512 GB.

Jis taip pat turi net 5000mAh talpos bateriją, tad energijos užteks ilgiems žygiams po gamtą. 

Šis telefonas lengvai susidoroja su daugeliu populiarių žaidimų ir veikia išties greitai ir sklandžiai. „Elephone Soldier“ palaiko 4G ryšį, „Bluetooth 4.1“, turi itin tikslias GPS ir GLONASS navigacijos sistemas. Ir visa tai yra išties puiku - jau vien šios savybės sukurtų išskirtinai gerą telefoną. Tačiau unikalios „Elephone Soldier“ savybės sudomina dar labiau.

2. Tai pirmasis atsparus telefonas su 2K ekranu

„Elephone Soldier“ yra atsparus kritimui ir vandeniui (apie tai vėliau), bet turi 5,5 colių FHD+ ekraną, pasižymintį 2560 x 1440 p rezoliucija. Tai - 2K teritorija, iki šiol buvusi neprieinama tokio tipo įrenginiams. Tokios raiškos ekraną turi nedaugelis telefonų, o jau su sutvirtintais korpusais iki šio modelio nebuvo nei vieno analogo. 

3. „Elephone Soldier“ yra neįtikėtinai kietas: metalinis rėmas su varžtais, smūgius sugeriantis termoplastikas ir apsaugotas ekranas

„Elephone Soldier“ yra skirtas aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms. Jo metalinį rėmą dengia smūgius sugeriantis termoplastikas. Viskas sutvirtinta varžtais. Tai reiškia, kad nieko baisaus nenutiks, net jei šis telefonas nukris nuo stalo. Net ekranas yra apsaugotas nesibraižančiu „Corning Gorilla Glass 3“ stikliuku.

„Elephone Soldier“ taip pat yra atsparus vandeniui - atitinka IP68 standartą. Gamintojas teigia, kad jis gali būti panardintas net į 1 metro gylį. „Elephone Soldier“ yra toks tvirtas, kad galite jį nešioti pakabintą kuprinės išorėje, kad savo žygių metu galėtumėte naudotis itin tikslia GPS+GLONASS navigacija ar 21 ir 16 MP kameromis.

4. Galingas LED žibintuvėlis, klasikinis kompasas ir net specialus SOS mygtukas

„Elephone Soldier“ yra ne tik atsparus aplinkai. Jis turi ir galingą LED žibintuvėlį, kuris padės stovyklaujant. Nors šis telefonas turi galingą navigacijos įrangą, gale jis taip pat turi ir klasikinį kompasą. Galiausiai, nugarėlėje yra is SOS mygtukas - tai yra vienas iš nedaugelio išmaniųjų, kuris turi dedikuotą mygtuką pagalbos iškvietimui.

Nepaisant viso šio turto, nereikės baimintis, kad „Elephone Soldier“ baterija išseks labai greitai. Šis telefonas turi 5000 mAh ličio polimerų bateriją. Ji yra ne tik labai talpi, bet ir išmani - „Elephone Soldier“ energiją naudoja labai taupiai.

5. 4K raiška filmuojanti kamera, 16MP raiškos asmenukių kamera

Ne visi nuolat leidžiasi į žygius, todėl „Elephone Soldier“ turi ir puikias savybes maloniam laiko praleidimui. 21 MP galinė kamera filmuoja 4K raiška, o 16 MP priekinė kamera daro puikias asmenukes. „Elephone Soldier“ taip pat turi aukštos kokybės garso sistemą su sustiprintais žemais dažniais. Galiausiai, viskas pasiekiama labai patogiai dėl šone sumontuoto pirštų atspaudų skaitytuvo.

3. Su nuolaidos kuponu siūlomas vidutinės klasės išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 7“

162€ | 25 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBYZH2801 | „Xiaomi Redmi Note 7“ specifikacijos

Šis telefonas toks populiarus, kad užtaikyti gerą kainą yra labai sunku - dažniausiai geresni kainos pasiūlymai būna labai trumpi ir akcijiniai modeliai iššluojami per kelias dienas. Xiaomi Redmi Note 7“ – tai naujo kartos ekonominės klasės išmanusis telefonas, kuris savo techninėmis charakteristikomis netgi lenkia senesnės kartos flagmaną „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“. Šis išmanusis telefonas ypatingas tampa dėl galinėje dalyje integruotos dvigubos kameros su 48 MP ir 5 MP sensoriais, o taip pat yra gerai vertinimas dėl savo našumo („Snapdragon 660“, „Adreno 512“) bei visiems prieinamos kainos. 

„Nepaisant kelių trūkumų jau seniai vidutinės klasės telefonas nekėlė tokių gerų įspūdžių“. Masiškai šluojamo „Xiaomi Redmi Note 7“ apžvalga, kaip iš tikro fotografuoja 48Mpx kamera ir kaip įjungti gamintojo specialiai išjungtą 4K filmavimą („Xiaomi Redmi Note 7“ apžvalga)

Du garsiausi vidutinės klasės telefonai 2019 metais - kuo skiriasi „Xiaomi Redmi Note 7“ nuo „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“, kurį verta rinktis ir koks faktas Xiaomi gerbėjus gali nemaloniai nustebinti („Xiaomi Redmi Note 7“ ir „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“ apžvalga, Palyginimas)

Kas geriau - ar dvigubai brangesnis „Xiaomi Mi 9“, ar paprastesnis, bet dvigubai pigesnis „Redmi Note 7“? Išsamus jungčių, baterijų, veikimo greičių, kamerų, kainų palyginimas (Apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 08 02

4GB RAM 128GB ROM

  • „Gearbest“ - 162€
  • Su nuolaidos kuponu GBYZH2801
  • Gearbest - 164.70€
  • Su nuolaidos kuponu GBN74128BLUE
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

4GB RAM 64GB ROM

  • „Gearbest“ - 180€
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

3GB RAM 32GB ROM

  • „Gearbest“ - 153€
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Naujos kartos išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 7“ net ir didžiausius skeptikus nustebins atnaujinta galine dviguba kamera. Nuo šiol ji turi 48 MP ir 5 MP sensorius, o tai reiškia, kad šiuo išmaniuoju telefonu užfiksuotų nuotraukų raiška yra bene 4 kartus didesnė nei naudojant 12 MP sensorių. Tokios raiškos nuotraukos yra ypatingos dėl tos priežasties, nes naudojant skaitmeninį priartinimą jos išlieka pakankamai ryškios ir detalios iš arti stebint priartintus toli esančius objektus.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ ekranas lyginant su „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ taip pat padidėjo ir nuo šiol siekia 6,3 colių (buvo 6,23 colių). Raiška taip pat atitinkamai padidėjo nuo 2280 x 1080 iki 2340 x 1080 taškų. Be to, jeigu gamintojas „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ atveju neatskleidė kokią „Gorilla Glass“ stiklo versiją naudoja, tai dabar oficialiai yra aišku, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ yra komplektuojamas su „Corning Gorilla Glass 5“ apsauginiu ekrano stiklu.

Maloniai stebina ir atnaujintos „Xiaomi Redmi Note 7“ išmaniojo telefono techninės charakteristikos. „Xiaomi Redmi Note 7“ gali pasigirti ne tik dar našesniu „Qualcomm Snapdragon 660“ centriniu procesoriumi, bet ir atnaujinta „Adreno 512“ vaizdo plokšte.

„Xiaomi Redmi Note 7“ baterijos talpa lyginant su senesnės kartos modeliais išliko nepakitusi, tačiau reikia pabrėžti tai, kad nuo šiol išmaniajame telefone rasite USB C tipo jungtį. Tai reiškia, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ bateriją pavyks įkrauti žymiai greičiau nei buvote įpratę anksčiau. Už tai tenka dėkoti „Quick Charge 4“ techniniam sprendimui.

Negana to, „Xiaomi“ šalia USB C jungties taip pat nusprendė palikti standartinę 3,5 milimetrų ausinių jungtį. Tai iš tiesų džiuginantis sprendimas, kuris yra naudingas dėl tos priežasties, nes pilnavertiškai leidžia panaudoti senesnės kartos ausines. Praktika rodo, kad ausinės su 3,5 milimetrų jungtimis vis dar išlieka santykinai populiarios, todėl toks „Xiaomi“ žingsnis yra sveikintinas.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (69 vertinimai)
  • Ekranas: 6,3 coliai, 2340 x 1080 taškų raiška, apsaugotas „Corning Gorilla Glass 5“ stiklu.
  • Procesorius: „Qualcomm Snapdragon 660“, 8 branduoliai, 2,2 GHz taktinis dažnis.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 512“.
  • Atmintis: 6/4 GB RAM ir 64 GB ROM arba 3 GB RAM ir 32 GB ROM; gali būti naudojama Micro SD kortelė (maksimali talpa 256 GB).
  • Kameros: galinė dviguba kamera (48 MP, f/1.8, 1/2", 0.8µm, PDAF ir 5 MP, f/2.4, gylio sensorius) su dirbtiniu intelektu, priekinė vienguba kamera (13 MP, HDR) su dirbtiniu intelektu.
  • OS: MIUI 10, sukurta „Android 9.0 Oreo“ pagrindu.
  • Baterija: 4000 mAh integruota baterija.
  • Autorizacija: pirštų atspaudų skaitytuvas galiniame dangtelyje, veido atpažinimas.
  • Jungtys: 3.5 mm audio jungtis, USB C tipo jungtis.
  • Ryšiai: „Bluetooth 5.0“, „Wi-Fi“ 802.11 a/b/g/n/ac, GPS, GLONASS, BDS, 4G LTE (FDD B1 2100MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B5 850MHz, FDD B7 2600MHz, FDD B8 900MHz, TDD B34 2100MHz, TDD B38 2600MHz, TDD B39 1900MHz, TDD B40 2300MHz, TDD B41 2500MHz).
  • Jutikliai: giroskopas, akselerometras, kompasas.
  • Korpusas: iš plastiko pagamintas rėmelis, priekis ir apačia dengti stiklu.
  • Išskirtinės savybės: labai didelis ekranas, atnaujintos kamerų, CPU, GPU techninės charakteristikos lyginant su „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“.
  • Matmenys ir masė: 15,92 x 7,52 x 0,81 cm; 186 g.

4. Su mažiausia kaina siūlomas biudžetinės klasės išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi 7A“

77.40€ | 34 % nuolaida | „Xiaomi Redmi 7A“ specifikacijos

„Xiaomi Redmi 7A“ - tai biudžetinės klasės išmanusis telefonas, kuris stebina kaina ir už ją gaunama kokybe. Šis telefonas turi 13 MP galinę kamerą, veido atpažinimo sistemą, du SIM kortelių lizdus, 4000 mAh bateriją, palaiko 4G ryšį ir turi „Android 9.0“ operacinę sistemą. Bet ar jis tikrai toks geras?

Kaina

Tikrinta 2019 08 02

2GB RAM 32GB ROM

  • Gearbest.com - 77.40€
  • Tai mažiausia kaina
  • 34 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

2GB RAM 16GB ROM

  • Gearbest.com - 70.20€
  • 36 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Xiaomi Redmi 7A“ yra toks pigus, kad pirkėjų negalės atsiginti. Tačiau ar tai iš tikrųjų yra dėmesio vertas telefonas? Pažvelkime į Androidauthority.com apžvalgą.

Dizainas

„Xiaomi Redmi 7A“ neseka naujausių dizaino madų. Nedidelė kaina reiškia, kad šis telefonas neturi ir stiklinio ar keraminio korpuso, tačiau matinis polikarbonato korpusas atrodo pakankamai neblogai. Tokį visai neseniai dar matėme „Redmi Go“ telefone. Visgi, nors „Xiaomi Redmi 7A“ yra padengtas NANO danga, jis nėra atsparus vandeniui, o ant matinio korpuso lengvai matosi įbrėžimai ir riebūs pirštų antspaudai. Teks įsigyti dėklą.

„Redmi“ užrašas yra subtiliai atspausdintas ant korpuso šono. 7A kamera ir blykste yra išdėstyti vertikaliai. Pats dizainas yra švarus ir lygus.

Įjungimo ir garso valdymo mygtukai yra korpuso dešinėje. Jie yra gana seklūs - tai patiks ne visiems. Kairėje yra SIM ir atminties kortelės lizdai.

„Xiaomi Redmi 7A“ turi 5,45 colių ekraną (18:9, 1440 x 720 P). Jis turi storą rėmelį, bet neturi jokių dabar madingų išpjovų. Ekranas yra pakankamai siauras, kad telefonas galėtų būti valdomas viena ranka. Pats ekranas pasižymi neblogomis spalvomis ir šviesumu, tačiau galėtų būti ir dar ryškesnis.

Korpuso apačioje yra „Micro USB“ (ne naujasis „USB Type C“) ir vienas garsiakalbis, kuris nėra nei labai galingas, nei labai kokybiškas, bet atlieka savo darbą.

Galinga elektronika...už tokią kainą

„Xiaomi Redmi 7A“ tikrai nėra skirtas tiems, kurie ieško galingo išmaniojo telefono. Tai - įrenginys tiems, kurie dar nėra turėję išmaniojo telefono, arba tiems, kuriems reikia papildomo telefono darbui.

„Xiaomi Redmi 7A“ turi tik 2 GB RAM, tačiau įprastos programėlės veikia puikiai. Šis telefonas susiduria su sunkumais tik tada, kai yra prašomas vienu metu atlikti kelias užduotis. 

„Xiaomi Redmi 7A“ naudoja „Snapdragon SDM439“ procesorių, tačiau neapsigaukite - jis yra artimesnis „Snapdragon 625“ nei „Snapdragon 450“. Tuo tarpu vaizdo plokštė „Adreno 505“ stebuklų nežada ir jų nesitikėkite - tai nėra žaidimams skirtas telefonas, nors kai kuriuos tikrai gali vykdyti neblogai. Tuo tarpu 4000 mAh baterija gali veikti net dvi dienas ar ilgiau.

Kameros

13 MP „Xiaomi Redmi 7A“ kamera yra stebėtinai gera. Net apniukusią dieną darytose nuotraukose netrūksta detalių. Tiesa, vietose, kur trūksta šviesos spalvos nėra pačios natūraliausios. Kuo mažiau šviesos, tuo mažiau detalių galima įžiūrėti (pavyzdžiui, šioje nuotraukoje). Kita vertus, šie vaizdai vis tiek yra daugiau nei buvo galima tikėtis šioje kainos kategorijoje.

Priekinė „Xiaomi Redmi 7A“ kamera gali pasigirti veido atpažinimo sistema.

Verdiktas

Vertinant iš bendrų pozicijų, korpusas galėtų būti atsparesnis, mygtukai galėtų būti smagesni, o ir programinę įrangą būtų galima tobulinti. Bet kai kaina nesiekia net tų pačių 80€, tampa neįmanoma paneigti fakto, kad biudžetinių telefonų rinkoje  „Xiaomi Redmi 7A“ yra vienas iš labiausiai dėmesio vertų lyderių. Už tokią sumą surasti kažką geriau ir patikimiau - praktiškai neįmanoma.  

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.88 balai iš 5 (25 vertinimai)
  • Ekranas: 5,45 coliai,1440 x 720  taškų raiška.
  • Procesorius: „Snapdragon SDM439“, 8 branduoliai, 2,0 GHz taktinis dažnis.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 505“.
  • Atmintis: 2 GB RAM ir 16 GB ROM, atminties kortelė iki 256GB.
  • Kameros: 13 MP galinė ir 5 MP priekinė.
  • OS: „Android 9.0“.
  • Baterija: 4000 mAh integruota baterija.
  • Autorizacija: veido atpažinimas.
  • Jungtys: 3,5 mm audio jungtis, „Micro USB“ lizdas.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4,2“, „Wi-Fi“, 4G.
  • Jutikliai: giroskopas, akselerometras, kompasas.
  • Korpusas: plastiko korpusas, „Corning Gorilla Glass“ stiklu apsaugotas ekranas.
  • Matmenys ir svoris: 14,63 x 7,04 x 0,95 cm; 165 g.

Dabartinė 77.40€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo telefono kainų istorijoje:

5. Su nuolaidos kuponu siūlomas robotas dulkių siurblys „Roborock S55“

332.10€ | 23 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBSTSDJ379 | „Roborock S50“ specifikacijos

„Roborock S50“ ir „Roborock S55“ yra vienas ir tas pats prietaisas tik su skirtingų spalvų korpusais. S50 yra baltas, o S55 - juodas. Ir būtent pastarajam šiuo metu taikoma nuolaida.

„Xiaomi Roborock S50“ apžvalgos

Kaina

Tikrinta 2019 08 02

  • Gearbest - 332.10€
  • su nuolaidos kuponu GBSTSDJ379
  • Siunčia už 5.33€
  • Lietuvoje apie 400€

Kaip ir geriausi namų robotai, „Roborock S50“ yra beveik nepastebimas. Kaip siurblys, jis veikia itin tyliai, gali siurbti ir naktį, ir pats nuvyksta iki įkrovimo stotelės.

Tačiau priverstinai joje jis lankosi nedažnai - jis gali veikti net 2,5 valandos ir išvalyti 250 kvadratinių metrų plotą. Tiesa, jei grindis plaunate, „Roborock S50“ veiks tik 45-60 minučių - po to išseks 0,14 l vandens talpa.

„Roborock S50“ kaip ir senesnioji versija naudoja lazerinį atstumo matuoklį, kuris leidžia robotui pasidaryti virtualų žemėlapį ir tvarkingai bei sistemintai išvalyti jūsų nurodytą plotą. Ir jei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ suprojektuotas taip, kad jo kupolas, kuriame yra navigacinė sistema, yra roboto priekyje, tai „Roborock S50“ kupolas yra pačiame centre ir tai tikrai nėra kosmetinis sprendimas, tai rimtas privalumas. „Roborock S50“ greičiau įvertina situaciją, išsisuka iš sudėtingesnių situacijų ir greičiau sutvarko namus.

„Roborock S50“ sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimą, kuris yra pritaikytas kiliminei dangai. Tai yra labai patogu, ypač jei namuose yra įvairaus paviršiaus grindų.

„Roborock S50“ taip pat turi drėgną plaušinę su 0,14 l talpos vandens bakeliu, kurie pritvirtinami prie roboto galo ir yra skirti plauti smulkiems grindų nešvarumams.

Be vandens talpos „Roborock S50“ gali perlipti 2 cm aukščio kliūtis, o aplink važinėja pagal išanksto sudarytą namų žemėlapį. Taip pat „Roborock S50“ išmanioji programėlė yra atnaujinta, kurioje yra toks dalykas, kaip „virtualios sienos“. Su šia funkcija galima robotui nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norima, kad būtų išvalytos, o kurios nepaliestos. Visą tai galite pamatyti programėlėje, kuri leidžia keisti siurblio nustatymus ir pasiųsti robotą išvalyti konkrečią vietą. 

„Roborock S50“ pasižymi tuo, jog galima telefone nustatyti norimo siurbti ploto ribas, tarkim jeigu norite išsiurbti tik virtuvę (o ne visus namus).

„Roborock S50“ iš tiesų siurbia labai stipriai, o plaunamas filtras užtikrina, kad dulkinas oras nebus recirkuliuojamas į kambario klimatą.

„Roborock S50“ yra galingesnis nei „Xiaomi Mi Robot Vacuum“– jo siurbimo galia siekia 2000Pa, o pačio siurblio galia siekia 58 W. „Roborock S50“ šiek tiek didesnę susiurbtų atliekų dėžė – 0,48 l, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ 0,42 l.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.6 balai iš 5 (50 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 58 W; 2000Pa siurbimo galia - puikiausiai susiurbia pradedant nuo mažiausių dulkių, baigiant sunkesniais ir didesniais akmenukais;
  • Režimai: 4 siurbimo rėžimai, nuo tyliausio iki galingiausio.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra; „Roborock S50“ turi 360 laipsnių besisukančius lazerinius radarus, kurie roboto aplinką skenuoja 1800 kartų per sekundę, ši informacija vėliau naudojama virtualiems žemėlapiams sudaryti ir nustatyti efektyviausią valymo maršrutą arba apriboti tam tikras erdves;
  • Garsas: 60dB;
  • Filtras: plaunamas HEPA filtras;
  • Apsaugos: 2 mm guminis bamperis, 4 vertikalūs nuo nukritimo saugantys sensoriai, robotas išsijungia, jei yra pakeltas ar nukrenta;
  • Dulkių dėžutės talpa: 480 ml;
  • Vandens talpa: 140 ml;
  • Baterija: baterijos talpa – 5200 mAh, pakanka 2,5 valandoms arba 250 kvadratinių metrų;
  • Valdymas:  per programėlę - stebėkite realiu laiku siurblio judėjimo trajektoriją, pasirinkite siurbimo rėžimą, valdykite siurblį su virtualiais mygtukais, gaukite ataskaitas apie siurblio atliktus darbus (išvalytas plotas, trukmė ir pan.) Nustatykite roboto siurbimo laiką ir savaitės grafiką;
  • Išskirtinės savybės: Sausas ir drėgnas valymas - „Roborock S50“ gali iššluoti/išsiurbti grindis, o paskui, uždėjus specialią šluostę ir vandens rezervuarą jas gali ir išplauti; savaime grįžta pasikrauti į stotelę; aukšti ratukai - įveikia net 2 cm barjerus;
  • Pakuotė: siurblys robotas, matinimo adapteris, įkrovimo stotelė, vandens talpa, plovimo padas, angliška instrukcija
  • Matmenys ir masė: 35.30 x 35.00 x 9.65 cm; 3.5 kg

6. Su nuolaidos kuponu siūlomas vaizdo registratorius „Alfawise G70“

36.90€ | 35 % nuolaida + nuolaidos kuponas MAG70BPT„Alfawise G70“ specifikacijos

Turbūt geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą. „Alfawise G70“ - nebrangus vaizdo registratorius, filmuojantis HD raiška ir turintis F1.5 diafragmą. 2,45 colių IPS ekranas leidžia tiksliai nustatyti filmavimo kampą, o 170 laipsnių objektyvas leis užfiksuoti viską, kas vyksta priešais automobilį. „Alfawise G70“ neturi baterijos - vietoje jos tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui naudoja kondensatorius, kurie yra saugesni. „Alfawise G70“ filmuoja gerai ir tamsiu paros metu, o valdyti jį labai paprasta ir telefonu, ir mygtukais ant korpuso.

„Rinkdamasis tarp šių dviejų vaizdo registratorių, aš visgi likčiau prie Alfawise G70 - geresnis procesorius, didesnis matymo kampas, ekranas, vaizdo išvestis ir jį galima prijungti net prie televizoriaus“. („Alfawise G70“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi 70mai“)

Galbūt net pats geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą? Štai ką reiškia F/1.5 diafragma realybėje ir koks vaizdas būna dieną ir naktį („Alfawise G70“ apžvalga ir palyginimas su „Xiaomi Yi Smart“)

„Tubūt pats geriausias vaizdo registratorius iki 40€ - pagal parametrus jis pralenkia net ir Xiaomi analogus“ („Alfawise G70“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 08 02

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 36.90€.
  • Su nuolaidos kuponu MAG70BPT
  • 35 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.66€.
  • Palyginimui - pagrindinis konkurentas „Xiaomi 70mai“ dabar siūlomas už 36€, o Lietuvoje vaizdo registratorius su F1.6 kainuoja daugiau nei 100€.

„Alfawise G70“ – tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius. Tokie įrenginiai yra skirti ne tik fiksuoti kelionės įspūdžiams, bet dažniausiai rinkti įrodymus, kurie gali praversti eismo įvykio atveju. Žinoma, kartais tiesiog pasitaiko užfiksuoti juokingų ar tiesiog neįprastų situacijų, bet vistiek, neverta tikėtis identiškos vaizdo kokybės kaip kad filmuotumėte su veiksmo kamera.

„Alfawise G70“ turi 2 MP „Sony“ jutiklį, kuris leidžia filmuoti 1920 X 1080P raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. „Alfawise G70“ yra biudžetinis vaizdo registratorius, bet už savo kainą siūlantis net labai gerus parametrus. Viena iš svarbiausių jo stiprybių - net F1.5 diafragma. Ji užtikrina pakankamai šviesų ir ryškų vaizdą, net prasto apšvietimo sąlygomis, o 170 laipsnių objektyvas leidžia užfiksuoti didelį plotą, todėl pro šio registratoriaus akis neprasprūs joks veiksmas kelyje.

Vaizdo įrašai bei garsas (šis įrenginys turi mikrofoną), įrašomi į „MicroSD“ kortelę, kurios dydis – iki 64 GB. Atminties tikrai nepritrūks, nes  „Alfawise G70“, kaip ir kiti vaizdo registratoriai, įrašo cikliškai – nauji įrašai keičia senus.

Įdomu tai, kad „Alfawise G70“ neturi baterijos. Ji iš tiesų yra reikalinga, nes niekas tvarkingai neišjungia vaizdo registratorių – jis pats išsijungia, kuomet išjungiamas automobilio degimas. Toks staigus elektros tiekimo nutrūkimas reiškia, kad įrenginys nespės tvarkingai užbaigti vaizdo įrašo ir jis tiesiog nebus išsaugotas arba failas bus sugadintas.

Kad to nebūtų, vienas iš pačių populiariausių vidutinės klasės registratorių „Xiaomi 70mai“ turi 240 mAh bateriją, kurios pakanka keliolikai minučių. Tuo tarpu „Alfawise G70“ turi tik kondensatorių, kuris išsikrauna per kelias akimirkas, tačiau to visiškai pakanka failo užbaigimui ir tai net labai įdomus gamintojo sprendimas. Pirmiausia, tai leido sumažinti registratoriaus kainą išlaikant labai geras optikos savybes ir tuo pačiu kondensatorius tokiame įrenginyje yra kur kas ekologiškesnis, saugesnis, ilgaamžiškesnis, atsparesnis aplinkos poveikiui.

Verta pastebėti, jog „Alfawise G70“ leidžia parametrus nustatyti ne tik per ekraną, bet ir naudojantis išmaniuoju telefonu, kaip kad „Xiaomi 70mai“.

Jei jau prakalbome apie „Xiaomi 70mai“, tai reikėtų pridurti, kad tai – pagal visiškai kitokią filosofiją sukurtas registratorius. Jis net neturi ekrano, kai „Alfawise G70“ yra ginkluotas 2,45 colių IPS. Ekranas praverčia peržiūrint vaizdo įrašus ir nustatant kameros kampą. Abu įrenginiai tai gali atlikti ir prisijungę prie telefono „Wi-Fi“ ryšiu, tačiau ekranas suteikia papildomo funkcionalumo. Kita vertus, abu įrenginiai naudoja tą patį „Sony IMX 323“ jutiklį, filmuoja tokia pat raiška, tuo pačiu greičiu. „Xiaomi 70mai“ turi tik kiek siauresnio kampo, 130 laipsnių objektyvą ir vos F2. 2 diafragmą. Tad pagal optines savybes „Alfawise G70“ gerokai pralenkia savo pagrindinį konkurentą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.75 balai iš 5 (73 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 2 MP raiška; F1.5 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 170 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: 2,45 colių IPS, 432 x 240 rezoliucija.
  • Valdymas: mygtukais po ekranu arba telefono programėle per „Wi-FI“.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas, smūgių jutiklis, „Wi-Fi“ sąsaja, judesio daviklis.
  • Baterija: integruotas kondensatorius – skirtas tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“  ir HDMI.
  • Komplektavimas: registratorius, siurbtukas, dvipusė lipni juosta, USB laidas, automobilinis įkroviklis, statinio krūvio lipdukas, instrukcijos anglų kalba.
  • Išmatavimai ir svoris: 7,00 x 5,00 x 3,50 cm, 61 gramas.

7. Iš Lenkijos sandėlio su nuolaidos kuponu siūlomas paspirtukas „Xiaomi Mijia Pro“

477€ | 25 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio + nuolaidos kuponas GBMIPRO529„Xiaomi Mijia Pro“ specifikacijos

Tai pats naujausias ir galingiausias „Xiaomi“ elektrinis paspirtukas, dabar siūlomas už pačią geriausią kainą iki šiol. „Xiaomi Mijia Pro“ arba tiesiog „Xiaomi M365 Pro“ - buvo pristatytas šių metų vasario 18 dieną. Kaip jau galima suprasti, naujasis paspirtukas yra ankstesniojo „Xiaomi M365“ atnaujinimas. Pasižiūrėkime ką kompanija atnaujino ir ką gali pasiūlyti naujasis modelis. Kokias naujas funkcijas užtikrina „Pro“ versija.

Geriausias elektrinis paspirtukas už tokią kainą? Diskiniai stabdžiai, itin gerai veikianti energijos rekuperavimo sistema, 3 važiavimo režimai ir kur kas didesnė galia nei „M365“: galingiausio „Xiaomi“ elektrinio paspirtuko apžvalga ir praktinis išbandymas

TOP 5 priežastys, kodėl „Xiaomi M365 Pro“ su 12,8 Ah baterija taps perkamiausiu paspirtuku pasaulyje 2019 metais: kuo geresnis už „Xiaomi M365“ ir kas darosi su kaina

Kaina

Tikrinta 2019 08 02

  • Gearbest - 477€
  • Tai mažiausia kaina
  • Nuolaidos kuponas GBMIPRO529
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • Į Lietuvą siunčia už 37.22€
  • Aliexpress - geriausia kaina su pristatymu į Lietuvą - 565€ (Ispanijos sandėlis)

Pirmiausiai greitai prisiminkime kuo pasižymi šis, neįtikėtinai visame pasaulyje populiarus elektrinis paspirtukas (angl. scooter - Lietuvoje vieni jį vadina motoroleriu, o kiti paspirtuku. VLKK išaiškinimas aut. past.).

„Xiaomi M365“ turi 250W galios (momentinė jėga 500W) variklį, kurio didžiausias sukimo momentas siekia 16nm.

Maksimalus greitis siekia 25 km/h, o su pilna baterija galima nuvažiuoti iki 30 kilometrų (įjungus taupymo režimą).

Paspirtuką maitina įkraunam 280Wh ličio jonų baterija (pagaminta „LG“). Jai įkrauti nuo 0 iki 100 proc. reikia maždaug 5,5 val. ir baterijos talpos būklę galima stebėti ant vairo esančiuose LED indikatoriuose.

Vienas iš pagrindinių šio elektrinio paspirtuko privalumų yra jo kompaktiškas dydis ir galimybė jį sulankstyti. Tad su juo patogu keliauti į darbą, mokslus ir tiesiog važinėtis po miestą bei neapriboti savo judėjimo galimybių.

Saugumas šiame paspirtuke taip pat yra labai svarbus faktorius ir jis turi pneumatines padangas, dvigubą stabdžių sistemą, LED priekinius ir galinius žibintus. Tad saugumo priemonės yra aukščiausio lygio.

„M365“ elektriniu paspirtuku gali važinėtis iki 100 kg svorio žmonės ir palyginus su kitais konkurentais, tai yra vienas geriausių elektrinių paspirtukų. Todėl jis ir yra toks populiarus.

Tai kuo gi „Xiaomi M365“ skiriasi nuo „Xiaomi Mijia Pro“? Turbūt viską geriausiai pasako ši palyginamoji elektrinių paspirtukų lentelė.

Bendrai, „Xiaomi Mijia Pro“ išlaiko daugumą „M365“ privalumų ir turi keletą reikšmingų patobulinimų.

„Xiaomi Mijia Pro“ padaugėjo baterijos energijos, nuvažiuojamas maksimalus atstumas padidėjo iki 45 km, atsirado valdymo skydelis bei paspirtukas tapo lengvesnis ir kompaktiškesnio dizaino.

„Xiaomi Mijia Pro“ jau yra valdymo skydelis ir jame galima matyti šešis bazinius dalykus: įskaitant realų greitį, baterijos energijos kiekį, nuvažiuojamą atstumą ir kt.

Tokio dalyko „M365“ neturi ir tenka galvoti, kaip pritvirtinti išmanųjį telefoną, jei norime programėlėje matyti šiuos parametrus. Programėlę galima naudoti tiek iš Xiaomi, tiek ir kitokias, pvz GPS Speedometer and Odometer.

Beje, „Pro“ versija taip pat palaiko išmaniąją programėlę.

Taip pat valdymo skydelyje yra įjungimo/išjungimo mygtukas. Pastarąjį tereikia trumpai nuspausti ir įjungiamas „Pro“ paspirtukas, o norint jį išjungti, reikia nuspausti maitinimo mygtuką ir jį palaikyti 3 sekundes.

Verta paminėti ir tai, kad „Pro“ versijoje jau yra trys važiavimų režimai: energijos taupymo, standartinio ir sporto režimai. Atitinkamai keičiasi ir maksimalus paspirtuko greitis.

Kalbant apie „Pro“ bateriją, tai jis turi 474Wh, 18650 formato ličio jonų bateriją. Baterijos energijos užteks iki 45 km ir „Pro“ palaiko vadinamą „energijos regeneravimo sistemą“. Tai reiškia, kad yra išnaudojama paspirtuko kinetinė energija ir ji paverčiama elektros energija.

Kaip ir „M365“, taip ir „Pro“ yra sulankstomas bei gali būti patogiai transportuojamas. Tiesa, „Pro“ yra lengvesnis ir sveria 14,2 kg., o tai yra dar vienas jo privalumų.

Akivaizdu, jog „Pro“ turi nemažai atnaujinimų: galingesnę bateriją, didesnį nuvažiuojamą atstumą, turi valdymo ekraną ir yra lengvesnis už pirmtaką. Rimti privalumai.

Vienas iš minusiukų, kad galingesnę „Pro“ bateriją pilnai įkrauti užtruks 8-9 valandas, kai „M365“ ją įkrauti užtrunka apie 5,5 valandos. Tačiau už tai gaunama papildomus 15 km.

Tad „Pro“ versija turi praktiškai vien pliusus ir tikėtina, jog bus labai populiarus elektrinis paspirtukas.

Dabartinė 477€ kaina yra mažiausia šio elektrinio paspirtuko kainų istorijoje:

8. Su nuolaidos kuponu siūlomas langų valymo robotas „Alfawise WS-860“

126€ | 18 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBHS062804 | „Alfawise WS-860“ specifikacijos

„Alfawise WS-860“ – tai langų valymo robotas, kuris pasižymi 2800 Pa vakuuminio siurbimo galia, mažu sukuriamu triukšmo lygiu (60 dB) ir santykinai ilgu 5,5 metrų maitinimo laidu. Išskirtiniais šio langų valymo roboto akcentais tampa itin didelis valymo greitis (1 min. 40 s./m2), bei talpesnė nei įprastai 650 mAh baterija, kuri nutrūkus maitinimui energiją „Alfawise WS-860“ gali teikti apie 30 minučių.

Kaina

Tikrinta 2019 08 02

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“126€.
  • su nuolaidos kuponu GBHS062804
  • Dabar parduodamas su 18 % nuolaida, pristatomas per 3-5 darbo dienas už 5.13€.

Langų valymo robotai susilaukia vis augiau pripažinimo, nes padeda taupyti laiką. Susidomėjimas šio tipo robotais auga dar ir dėl tos priežasties, nes langų valymas yra nepatogus ir sunkus darbas, o valant išorę, dar ir pavojingas. Ir nors langų valymo robotai pagal populiarumą nepralenkia paprastų robotų siurblių, tačiau jų paklausa tolygiai didėja visame pasaulyje. O tai gera paskata gamintojams kurti naujus modelius, ir čia kinai yra tiesiog nepralenkiami – vos tik sugalvoję patobulinimą, iš karto gamina naujos kartos robotą. Vienas iš tokių atveju ir yra naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise WS-860“.

Šis langų valymo robotas garsėja 2800 Pa siekiančia vakuuminio siurbimo galia ir nuo kitų tokio tipo robotų skiriasi integruotu slėgio jutikliu. Šis jutiklis garantuoja maksimalią „Alfawise WS-860“ pritraukimo jėga prie stiklo tuo metu, kai langų valymo robotui tenka judėti per stiklų sujungimus – pasak gamintojo, jis sėkmingai įveikia net 5 mm aukščio slenksčius. Tai nėra labai svarbu, jei valote vientisus vitrininius langus, bet jei valysite vonios plyteles ir norėsite, kad robotas sėkmingai pereitų nuo plytelių prie stiklinių paviršių, tada tai kritinis momentas – kiti robotai valytojai gali tiesiog prarasti slėgį ir nugriūti.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad „Alfawise WS-860“ langų valymo robotas puikiai tinka ne tik drėgnam, bet taip pat ir sausam langų valymui. Maksimaliai kokybišką langų valymą šiuo atveju pavyksta užtikrinti dėka naudojamos kokybiškos vos 0,4 milimetrų storio mikropluošto šluostės. Gamintojas tvirtina, kad ši šluostė geba surinkti net ir 1 mikrometrų (µm) dydžio dulkes.

Išskirtiniu „Alfawise WS-860“ bruožu taip pat tampa valymo sparta. Šis valymo robotas vieną kvadratinį metrą gali nuvalyti greičiau nei per dvi minutes (1 min. 40 s./m2). Pagal šį rodiklį „Alfawise WS-860“ lenkia daugelį kitų langų valymo robotų, kadangi jie kvadratinį metrą dažniausiai geba nuvalyti per 2 - 3 minutes.

Pavyzdžiui, to paties gamintojo senesnės kartos langų valymo robotas „Alfawise WIN660“ (dabar siūlomas iš Čekijos sandėlio už 156€) vieną kvadratinį metrą nuvalo per 2,5 minutės. Įdomu, kad šie abu langų valymo robotai užtikrina 2800 Pa siurbimo jėgą, tačiau „Alfawise WS-860“ privalumą įgyją dėl tos priežasties, nes veikia tyliau. Jeigu „Alfawise WIN660“ sukuria 65 dB siekiantį triukšmą, tai „Alfawise WS-860“ sukuriamas triukšmo lygis neviršija 60 dB. Tylesnį darbą naujos kartos langų valymo robotui atitinkamai pavyksta užtikrinti todėl, nes jis yra aprūpintas šerelių neturinčiu varikliu.

„Alfawise WS-860“ maloniai stebina savo baterijos tarnavimo galimybėmis praradus pagrindinį maitinimo šaltinį. Jos talpa siekia 650 mAh, kas reiškia, kad nutrūkus maitinimui šis langų valymo robotas dar veiks apie 30 minučių. Be to „Alfawise WS-860“ komplekte pridedamas laidas kartu su ilgintuvu siekia 5,5 metro. Tai irgi galima laikyti privalumu, kadangi senesnė kartos valymo robotai atkeliauja su ženkliai trumpesniais laidais, kas atitinkamai gali sukelti nepatogumų valant didesnius langus.

Palyginimui norisi pridėti, kad apie 10 eurų mažiau kainuojantis langų valymo robotas „Alfawise WIN660“ pagal daugelį išvardintų charakteristikų nusileidžia naujos kartos „Alfawise WS-860“. Pavyzdžiui, „Alfawise WIN660“ laido ilgis siekia apie 4 metrus, šis langų valymo robotas be pagrindinio maitinimo gali veikti iki 25 minučių, nes turi integruotą mažesnės 600 mAh talpos bateriją. Skirtumai nėra dideli, bet visi jie naujos kartos „Alfawise WS-860“ naudai.

Apibendrinant, techniškai „Alfawise WS-860“ pagal daugelį parametrų tampa geresniu pasirinkimu, nes šis langų valymo robotas veikia ne tik tyliau, bet ir greičiau. Tiesa, senosios kartos „Alfawise WIN660“ galima valdyti išmaniuoju telefonu, o „Alfawise WS-860“  aprašyme apie tokią galimybę nutylima. Vis dėlto ar tai jums svarbus privalumas reikėtų nuspręsti individualiai, kadangi abu langų valymo robotas nuotoliniu būdu esant reikalui taip pat galima valdyti ir komplekte pridedamu pulteliu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4 balai iš 5 (4 vertinimai)
  • Galia: 75 W elektrinė galia, vakuuminio siurbimo galia – 2800 Pa.
  • Valymo greitis: 1 kvadratinis metras per 1 min. 40 s.
  • Valymo būdas: mikropluošto šluostė, tvirtinama prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: pulteliu arba ant korpuso įmontuotais mygtukais.
  • Triukšmo lygis: 60 dB.
  • Maitinimas: apsauginė 650 mAh baterija, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas. Maitinimo laido ilgis – 5,5 m.
  • Išskirtinės sąvybės: labai tylus, itin didelis valymo greitis, didelės talpos baterija.
  • Matmenys ir masė: 25,2 x 25,2 x 7 cm; 1,3 kg.

9. Mažiausia kaina siūlomas LED žibintuvėlis „Nitecore TUP“

36€ | 47 % nuolaida | „Nitecore TUP“ specifikacijos, atsiliepimai

„Nitecore TUP“ – tai kompaktiškų matmenų į kišenę telpantis LED prožektorius, kuris yra aprūpintas XP-L V6 HD tipo LED ir maksimaliai geba sukurti 1000 liumenų siekiantį šviesos srautą. Be to, šis LED prožektorius turi 1200 mAh talpos ličio jonų bateriją ir be papildomos įkrovos gali būti naudojamas apie 70 valandų.

„Nitecore TUP“ LED prožektoriaus pagaminimo kokybė yra labai gera, o baterijos galimybės įvertinant tikrai mažą kainą stebina. Noriu pabrėžti tik tiek, kad gamintojas komplekte neprideda USB laido, tačiau bent jau man tai nesukėlė jokių problemų. Tuo tarpu, integruotas OLED ekranas iš tiesų praverčia. Turiu pripažinti, kad tokios kainos kategorijoje kol kas neteko atrasti kokybiškesnio LED prožektoriaus už „Nitecore TUP“. (EricP)

Kaina

Tikrinta 2019 08 02

  • „Gearbest“36€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 47 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje - 75€.

Ieškote LED prožektoriaus, kuris galėtų pakeisti išmaniajame telefone įmontuotą LED blykstę? Būtent šiuo metu tam turite puikią progą, nes neseniai pasirodęs LED prožektorius „Nitecore TUP“ garsėja ne tik kompaktiškais matmenimis, bet ir pakankamu ryškumu.

Šis naujos kartos LED prožektorius yra aprūpintas XP-L V6 HD tipo LED, kuris, pasak gamintojo, „Nitecore TUP“ leidžia sukurti net 1000 liumenų siekiantį šviesos srautą. Būtent to šiuo atveju pilnai pakanka apšviesti objektams esantiems maždaug už 180 metrų. Toks rezultatas skamba iš tiesų ypatingai, įvertinus tai, jog „Nitecore TUP“ korpuso matmenys siekia vos 7,3 x 2,95 x 2,62 cm. Kitaip sakant – 180 metrų šviesa iš degtukų dėžutės dydžio prožektoriaus. Neblogai, tiesa?

Reikšmingą išskirtinumą šiam LED prožektoriui taip pat suteikia integruotas OLED technologijos ekranas. Šiame ekrane „Nitecore TUP“ geba atvaizduoti tiek esamą baterijos įkrovos lygį, tiek realiu laiku sukuriamą šviesos srautą, tiek naudojamą darbo režimą, tiek LED prožektoriaus naudojimo laiką po atlikto paskutinio baterijos įkrovimo.

„Nitecore TUP“ LED prožektorius taip pat gali pasigirti dar viena naudinga funkcija, kuri esant poreikiui leidžia deaktyvuoti korpuse integruotus fizinius mygtukus. Tai iš tiesų naudinga funkcija, kuri garantuoja, jog „Nitecore TUP“ atsitiktinai nebus įjungtas tuomet, kai LED prožektorių nešiojatės kišenėje.

Čia dar būtina pridėti, jog „Nitecore TUP“ turi specialų laikiklį, kuris šiuo atveju saugiai padeda šį LED prožektorių pritvirtinti prie kelnių kišenės krašto ar diržo. Gamintojas dar pabrėžia, kad šis laikiklis taip pat praverčia ir naudojantis „Nitecore TUP“. Pavyzdžiui, dėl mažo dydžio naudodami šį laikiklį „Nitecore TUP“ LED prožektorių esant poreikiui lengvai galite pritvirtinti ir prie vasarinės kepurės snapelio.

„Nitecore TUP“ taip pat maloniai stebina dar ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą net 1200 mAh talpos ličio jonų įkraunamą bateriją. Gamintojas tvirtina, jog šios baterijos energijos paprastai užtenka daugiau nei 70 valandų.

Galiausiai norisi pridėti, kad „Nitecore TUP“ dar yra aprūpintas ir unikaliu ATR lustu, kuris padeda realiu laiku reguliuoti LED prožektoriaus šviesos srautą atsižvelgiant į aplinkos temperatūrą. Trumpai tariant, ATR lustas padeda parinkti optimalų šviesos srautą taip išvengiant potencialaus „Nitecore TUP“ perkaitimo. Priminsime, kad būtent perteklinė šiluma yra tas aspektas, kuris paprastai gali ženkliai sutrumpinti elektronikos tarnavimo laiką.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (4 vertinimai)
  • Šviesos srautas: 1000 lm.
  • LED tipas: XP-L V6 HD.
  • Režimai: daily mode, demo mode.
  • Baterija: ličio jonų 1200 mAh, įkraunama.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio lydinio.
  • Matmenys ir svoris: 7,3 x 2,95 x 2,62 cm; 53 g.

Dabartinė 36€ kaina yra mažiausia šio žibintuvėlio kainų istorijoje:

10. Su nuolaidos kuponu siūlomas lazerinis atstumo matuoklis „KXL – E40“

15.30€ | 26 % nuolaida + nuolaidos kuponas KLU4FGE1414.88 balai iš 5 (1180 vertinimai)

„KXL – E40“ atstumą matuoja į naudotojo pasirinktą paviršių pasiųsdamas lazerio impulsą ir matuodamas, per kiek laiko jis sugrįžta. Kadangi viskas vyksta šviesos greičiu, skirtumas tarp impulso pasiuntimo ir sugrįžimo yra labai mažas, todėl matavimo greitis yra didžiulis.

„KXL - E40“ turi paprastą nespalvotą ekraną, kuriame pamatysite, išsaugotų matavimų istoriją ir, aišku, matuojamą reikšmę. 

„KXL - E40“ naudoja dvi įprastas AAA standarto baterijas. Jų turėtų pakakti pakankamai ilgam laikui, nes lazerio impulsas įprastai būna labai trumpas, o ir didžioji ekrano dalis yra juoda. Beje, „KXL - E40“ leidžia išsaugoti net 99 matavimus - to daugiau nei pakanka vienam jūsų projektui.

Tikriausiai jau manote, kad lazeriniai matuokliai tiesiog nepateikia tokių patikimų duomenų. Iš tikrųjų, jie veikia net labai gerai, tik visada reikia atminti, kad kaip ir visi matavimai, turi savo paklaidas.

Tiesa, reikia žinoti, kad paviršius, į kurį nutaikote lazerio spindulį, turėtų būti matinis, plokščias. Visiškai netinka stikliniai ir atspindintys paviršiai (poliruotas metalas ar veidrodžiai).

Be to, lazeriniai atstumo matuokliai geriau veikia prieblandoje ar debesuotą dieną - ryškios saulės šviesos jie nemėgsta, nors ir dirbti vien tik naktį nereikalaujama.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: