TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: nuolaidos kuponai ir mažiausia kaina naujausiam langų valymo robotui „Alfawise S60 Pro“, masažuokliu „Alfawise JCE 208“ ir flagmanui „Xiaomi Mi 9“ (Video, 2019 m. 33 savaitė)  ()

- 13 % nuolaida langų valymo robotui „Alfawise S60 Pro“ (su nuolaidos kuponu)

- 4 % nuolaida TENS principu veikiančiam viso kūno masažuokliui „Alfawise JCE 208“

- 20 % nuolaida vidutinės klasės išmaniajam telefonui „Xiaomi Redmi Note 7“ (su nuolaidos kuponu)

- 31 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi 9“ (su nuolaidos kuponu)

- 35 % nuolaida naujos kartos išmaniajam durų skambučiui su 1080p raiška ir dirbtiniu intelektu „360 D819“

- 30 % nuolaida dronui „FIMI A3“ (su nuolaidos kuponu)

- 36 % nuolaida vaizdo registratoriui „Alfawise G70“ (iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 45 % nuolaida vaizdo registratoriui „Tecney N2“ (su nuolaidos kuponu)

- 33 % nuolaida „Xiaomi“ atsuktuvų rinkiniui (su nuolaidos kuponu)

- 47 % nuolaida šiuolaikiškam burnos irigatoriui „Alfawise RIG - JR00002“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su nuolaidos kuponu ir mažiausia kaina siūlomas langų valymo robotas „Alfawise S60 Pro“

131.81€ | 13 % nuolaida + nuolaidos kuponas ALS60PROCP | „Alfawise S60 Pro“ specifikacijos

„Alfawise S60 Pro“ – tai atnaujinta „Alfawise S60“ langų valymo roboto versija, kuri 1 kvadratinį metrą geba nuvalyti vos per 3 minutes. Šis langų valymo robotas ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes gali būti naudojamas ne tik langų, bet ir plytelių, marmurinių bei kitų slidžių paviršių valymui.

Dabar tai pats geriausias langų valymo robotas iki 150€? TOP 10 svarbiausių „Alfawise S60 Pro“ savybių - dabar jau valo ne tik stiklus, bet ir plyteles

Kaina

Tikrinta 2019 08 13

  • „Gearbest“ 131.81€.
  • su nuolaidos kuponu ALS60PROCP
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 13 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Norime to ar ne, bet pavasarį bei vasarą langų valymu tenka užsiimti tikrai kur kas dažniau nei kitais metų sezonais. Langų valymo robotas „Alfawise S60“ gana greitai pakeitė daugelio žmonių požiūrį į šį užsiėmimą ir tai bene geriausiai patvirtina teigiami pirkėjų atsiliepimai. Šio langų valymo roboto likutis parduotuvių lentynose sparčiai senka, tą puikiai supranta ir gamintojas, todėl šią vasarą potencialiems pirkėjams pagaliau buvo pristatyta atnaujinta langų valymo roboto versija „Alfawise S60 Pro“.

Šis naujos kartos langų valymo robotas priešingai nei „Alfawise S60“ yra aprūpintas dirbtiniu intelektu ir langų valymo maršrutui sudaryti naudoja gerai žinomą SLAM algoritmą – jį taip pat naudoja išmanieji dulkių siurbliai. Įdomu ir tai, kad „Alfawise S60 Pro“ nuo šiol 1 kvadratinį metrą geba nuvalyti per 3 minutes, kai tuo tarpu „Alfawise S60“ tokiam plotui nuvalyti prireikdavo 4 minučių.

Gamintojas taip pat pabrėžia, kad „Alfawise S60 Pro“ langų valymo robotas atkeliauja su naujos kartos Japonijoje gaminamu varikliu, kurio dėka šiuo atveju pavyksta pasiekti 40 kg/cm sukimo momentą bei 80 apsisukimų per minutę. Šie atnaujinimai langus padeda nuvalyti dar švariau, o kur kas greičiau besisukančios mikropluošto šluostės dabar padeda lengvai nuvalyti net ir pakankamai storą dulkių sluoksnį.

Maloniai stebina dar ir tai, kad „Alfawise S60 Pro“ korpuso matmenys tapo ženkliai optimalesni lyginant su „Alfawise S60“. Pavyzdžiui, jeigu „Alfawise S60“ galėjo pasigirti 29,5 x 15 x 12,5 cm dydžio korpusu, tai „Alfawise S60 Pro“ nuo šiol stebina 27 x 13,8 x 8,2 cm korpuso matmenimis. Bene labiausiai stebina tai, kad gamintojui „Alfawise S60 Pro“ korpusą pavyko paploninti net 4,2 centimetrais. Šis atnaujinimas itin patiks tiems pirkėjams, kurie ant išorinės langų pusės naudoja apsaugines žaliuzes – esant poreikiui šis „Alfawise S60 Pro“ galės palįsti net ir po jomis.

Galiausiai „Alfawise S60 Pro“ intriguoja dar ir dėl tos priežasties, nes tai yra pirmasis langų valymo robotas rinkoje, kurį pats gamintojas rekomenduoja naudoti ne tik langų valymui. Pasak gamintojo, priklausomai nuo poreikio „Alfawise S60 Pro“ gali būti naudojamas grublėtam stiklui valyti, o taip pat itin puikiai tinka ir marmuriniams bei plytelėmis padengtiems paviršiams valyti. Kitaip sakant, „Alfawise S60 Pro“ nuo šiol drąsiai gali tapti puikiu bet kurio išmaniojo dulkių siurblio pagalbininku.

Trumpai:

  • Galia: 120 W elektrinė galia.
  • Sukimo greitis: 80 rpm.
  • Sukimo momentas: 40 kg/cm.
  • Maksimali apkrova: 5 kg.
  • Valymo greitis: 1 kvadratinis metras per 3 min.
  • Valymo būdas: dvi besisukančios mikropluošto šluostės, tvirtinamos prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: pulteliu arba išmaniuoju telefonu per „Bluetooth“.
  • Maitinimas: 24 V, apsauginė 650 mAh baterija, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas.
  • Matmenys ir masė: 27 x 13,8 x 8,2 cm; 1,14 kg.

Dabartinė 131.81€ kaina yra mažiausia šio langų roboto kainų istorijoje:

2. Mažiausia kaina TENS principu veikiančiam viso kūno masažuokliui „Alfawise JCE 208“

12.72€ | 4 % nuolaida„Alfawise JCE 208“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise JCE 208“ - tai šiuo metu populiariausias transkutaninės elektrinės nervų stimuliacijos TENS principu veikiantis viso kūno masažuoklis, kuris padeda malšinti raumenų skausmus. Šio masažuoklio korpuso matmenys ir parinkti itin optimaliai, todėl jį esant poreikiui galima naudoti praktiškai viso kūno raumenų masažui (kaklo, rankų, kojų, nugaros ir t.t.).

Tai tikrai puikus produktas, kuris iš tikrųjų padeda sumažinti mano patiriamus skausmus. Darbo metu daug laiko tenka praleisti prie kompiuterio, todėl mano rankos ir pečiai itin pavargsta. Smagu, kad skausmui pašalinti man pilnai pakako šio mažo produkto. Galiu drąsiai rekomenduoti šį masažuoklį bet kam. (Michael)

Tai tikrai veikia ir veikia labai gerai! Fantastiškai pigus, labai galingas ir tikrai masažuoja raumenis bei nuima įtampą („Alfawise JCE 208“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 08 13

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ 12.72€.
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Tiesioginis konkurentas - „Leravan Mi Home“ (19.99€)

Vis daugiau žmonių dirba sėdimą darbą. Jis nėra fiziškai sunkus, tačiau lemia per mažą raumenų aktyvumą. Laikui bėgant tai priveda prie nemalonių kūno raumenų skausmų, kuriuos šiuo metu vis dažniau įprasta šalinti masažų pagalba.

Vaikščioti į masažą ne visi turi laiko, noro, o ir tai brangus malonumas. Kur kas geriau raumenų įtampą nuimti priemonėmis namuose ir tam geriausiai tinka buitiniai masažuokliai. Vieni iš pačių populiariausių buitinių masažuoklių yra rap vadinami TENS masažuokliai.

Transkutaninis elektrostimuliavimas arba TENS - tai medicinoje plačiai taikomas nervų stimuliavimo metodas. TENS prietaisai susideda iš elektros impulsų generatoriaus, elektrodų ir baterijos. Elektrodus priklijavus atitinkamose kūno vietose (ten, kur skauda raumenys arba ant svarbios nervų sankirtos) prietaisas siunčia silpnus elektros impulsus. Dažniausiai jie būna tokie silpni, kad jų galima ir visai nepajusti. Teigiama, kad šie impulsai pasiekia nervus ir jais šiek tiek keliauja, pasklisdami po tą kūno vietą.

TENS veikia dvejopai. Elektros impulsai veikia nervus ir taip tarsi užblokuoja skausmo signalo siuntimą. Tačiau kartu išsiskiria ir endorfinas, kuris yra laikomas natūraliu nuskausminamuoju.

TENS aparatai dažnai naudojami raumenų skausmui gydyti. Taip pat malšinti skausmui, susijusiam su osteoartritu, sausgyslių uždegimu, chronišku kaklo skausmu, traumomis ir net gimdymu. TENS aparatai naudojami ir ligoninėse, tačiau ne visi mokslininkai sutinka, kad transkutaninis elektrostimuliavimas apskritai ką nors daro. Tačiau jį išbandę žmonės dažniausiai turi labai teigiamų atsiliepimų.

Vieną iš populiariausių tokių prietaisų sukūrė „Xiaomi“ - apie „Leravan Mi Home“ TENS masažuoklį labai puikiai atsiliepia pirkėjai bei apžvalgininkai. Tolesnėje nuorodoje surasite „Leravan Mi Home“ apžvalgas ir atsiliepimus.

Kaip dažniausiai būna, itin populiarūs daiktais anksčiau ar vėliau sulaukia konkurentų – dažnai pigesnių ir netgi geresnių, kurie bando pasiimti dalį rinkos. Taip atsirado ir universalus masažuoklis „Alfawise JCE 208“, kuris puikiai tinkamas praktiškai visiems kūno raumenims mankštinti namų sąlygomis ir yra tiesioginis „Leravan Mi Home“ konkurentas, tik pigesnis ir pasižymintis kai kuriais geresniais parametrais.

Žinoma, tai pilnai neatstoja masažo pas specialistą, tačiau bent jau trumpalaikį raumenų atpalaidavimą ir bendrą palengvėjimą tikrai gali suteikti.

„Alfawise JCE 208“ masažuoklio veikimo principas paremtas transkutanine elektrinė nervų stimuliacija (TENS) – saugiu, neinvaziniu skausmo malšinimo būdu. Šis būdas šiuolaikiniuose elektriniuose masažuokliuose yra puikiai žinomas visame pasaulyje ir dažniausiai yra naudojamas kaip savarankiška priemonė skausmui malšinti.

Šis viso kūno masažuoklis ypatingas tampa dar ir dėl to, nes iš viso siūlo net 6 skirtingus darbo režimus (Beat, Push, Massage, Shiatsu, Kneading, Tap). Įdomu, kad kiekvienas iš jų dar turi 15 skirtingų intensyvumo lygių, kurie šiuo atveju leidžia kiekvienam individualiai pasirinkti geriausią ir labiausiai tinkamą raumenų stimuliavimo intensyvumą. Palyginimui, „Leravan Mi Home“ turi 5 skirtingus režimus ir 10 intensyvumo laipsnių. 

Masažuoklis „Alfawise JCE 208“ taip pat garsėja integruota 200 mAh talpos baterija. Ji be papildomos įkrovos masažuokliui energiją gali teikti net apie 4 valandas, o jai išsikrovus jos pilnas įkrovimas paprastai trunka ne ilgiau nei 2,5 valandos.

Palyginimui, „Leravan Mi Home“ baterijos pakaks maždaug 2 valandoms nuolatinio masažo ir vienai savaitei, jei kasdien atliksite 15 minučių masažą. Baterija pilnai įkraunama per USB jungtį per 2,5 valandas.

Galiausiai būtina pabrėžti, kad pats masažavimui skirtas prie kūno lipdomas pleistras ant „Alfawise JCE 208“ masažuoklio yra tvirtinamas magnetų pagalba. Toks sprendimas yra iš tiesų naudingas, nes susidėvėjusį pleistrą leidžia labai lengvai pakeisti. Negana to, šis paprastas būdas taip pat pastebimai padeda prailginti paties masažuoklio ilgaamžiškumą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.66 balai iš 5 (32 vertinimai)
  • Paskirtis: pilnavertis viso kūno masažuoklis, kuris padeda atpalaiduoti raumenis po įtemptos darbo dienos.
  • Režimai: 6 (Beat, Push, Massage, Shiatsu, Kneading, Tap), kiekvienas iš jų 15 intensyvumo lygių.
  • Veikimo principas: transkutaninė elektrinė nervų stimuliacija (TENS).
  • Efektyvus masažavimo plotas: 127 x 60 mm.
  • Baterija: 200 mAh, be įkrovos veikia apie 4 h.
  • Matmenys ir svoris: 12,7 x 6 x 2 cm; 40 g.

Dabartinė 12.72€ kaina yra mažiausia šio masažuoklio kainų istorijoje:

3. Su nuolaidos kuponu siūlomas vidutinės klasės išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 7“

163.62€ | 20 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBN7464BLACK | „Xiaomi Redmi Note 7“ specifikacijos

Šis telefonas toks populiarus, kad užtaikyti gerą kainą yra labai sunku - dažniausiai geresni kainos pasiūlymai būna labai trumpi ir akcijiniai modeliai iššluojami per kelias dienas. Xiaomi Redmi Note 7“ – tai naujo kartos ekonominės klasės išmanusis telefonas, kuris savo techninėmis charakteristikomis netgi lenkia senesnės kartos flagmaną „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“. Šis išmanusis telefonas ypatingas tampa dėl galinėje dalyje integruotos dvigubos kameros su 48 MP ir 5 MP sensoriais, o taip pat yra gerai vertinimas dėl savo našumo („Snapdragon 660“, „Adreno 512“) bei visiems prieinamos kainos. 

„Nepaisant kelių trūkumų jau seniai vidutinės klasės telefonas nekėlė tokių gerų įspūdžių“. Masiškai šluojamo „Xiaomi Redmi Note 7“ apžvalga, kaip iš tikro fotografuoja 48Mpx kamera ir kaip įjungti gamintojo specialiai išjungtą 4K filmavimą („Xiaomi Redmi Note 7“ apžvalga)

Du garsiausi vidutinės klasės telefonai 2019 metais - kuo skiriasi „Xiaomi Redmi Note 7“ nuo „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“, kurį verta rinktis ir koks faktas Xiaomi gerbėjus gali nemaloniai nustebinti („Xiaomi Redmi Note 7“ ir „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“ apžvalga, Palyginimas)

Kas geriau - ar dvigubai brangesnis „Xiaomi Mi 9“, ar paprastesnis, bet dvigubai pigesnis „Redmi Note 7“? Išsamus jungčių, baterijų, veikimo greičių, kamerų, kainų palyginimas (Apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 08 13

4GB RAM 128GB ROM

  • „Gearbest“ - 158.17€
  • Su nuolaidos kuponu GBNOTE7128
  • Gearbest - 163.62€
  • Su nuolaidos kuponu GBN74128BLUE
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

4GB RAM 64GB ROM

  • „Gearbest“ - 163.62€
  • su nuolaidos kuponu GBN7464BLACK
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

3GB RAM 32GB ROM

  • „Gearbest“ - 154.53€
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Naujos kartos išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 7“ net ir didžiausius skeptikus nustebins atnaujinta galine dviguba kamera. Nuo šiol ji turi 48 MP ir 5 MP sensorius, o tai reiškia, kad šiuo išmaniuoju telefonu užfiksuotų nuotraukų raiška yra bene 4 kartus didesnė nei naudojant 12 MP sensorių. Tokios raiškos nuotraukos yra ypatingos dėl tos priežasties, nes naudojant skaitmeninį priartinimą jos išlieka pakankamai ryškios ir detalios iš arti stebint priartintus toli esančius objektus.

Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ ekranas lyginant su „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ taip pat padidėjo ir nuo šiol siekia 6,3 colių (buvo 6,23 colių). Raiška taip pat atitinkamai padidėjo nuo 2280 x 1080 iki 2340 x 1080 taškų. Be to, jeigu gamintojas „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ atveju neatskleidė kokią „Gorilla Glass“ stiklo versiją naudoja, tai dabar oficialiai yra aišku, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ yra komplektuojamas su „Corning Gorilla Glass 5“ apsauginiu ekrano stiklu.

Maloniai stebina ir atnaujintos „Xiaomi Redmi Note 7“ išmaniojo telefono techninės charakteristikos. „Xiaomi Redmi Note 7“ gali pasigirti ne tik dar našesniu „Qualcomm Snapdragon 660“ centriniu procesoriumi, bet ir atnaujinta „Adreno 512“ vaizdo plokšte.

„Xiaomi Redmi Note 7“ baterijos talpa lyginant su senesnės kartos modeliais išliko nepakitusi, tačiau reikia pabrėžti tai, kad nuo šiol išmaniajame telefone rasite USB C tipo jungtį. Tai reiškia, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ bateriją pavyks įkrauti žymiai greičiau nei buvote įpratę anksčiau. Už tai tenka dėkoti „Quick Charge 4“ techniniam sprendimui.

Negana to, „Xiaomi“ šalia USB C jungties taip pat nusprendė palikti standartinę 3,5 milimetrų ausinių jungtį. Tai iš tiesų džiuginantis sprendimas, kuris yra naudingas dėl tos priežasties, nes pilnavertiškai leidžia panaudoti senesnės kartos ausines. Praktika rodo, kad ausinės su 3,5 milimetrų jungtimis vis dar išlieka santykinai populiarios, todėl toks „Xiaomi“ žingsnis yra sveikintinas.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.88 balai iš 5 (814 vertinimai)
  • Ekranas: 6,3 coliai, 2340 x 1080 taškų raiška, apsaugotas „Corning Gorilla Glass 5“ stiklu.
  • Procesorius: „Qualcomm Snapdragon 660“, 8 branduoliai, 2,2 GHz taktinis dažnis.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 512“.
  • Atmintis: 6/4 GB RAM ir 64 GB ROM arba 3 GB RAM ir 32 GB ROM; gali būti naudojama Micro SD kortelė (maksimali talpa 256 GB).
  • Kameros: galinė dviguba kamera (48 MP, f/1.8, 1/2", 0.8µm, PDAF ir 5 MP, f/2.4, gylio sensorius) su dirbtiniu intelektu, priekinė vienguba kamera (13 MP, HDR) su dirbtiniu intelektu.
  • OS: MIUI 10, sukurta „Android 9.0 Oreo“ pagrindu.
  • Baterija: 4000 mAh integruota baterija.
  • Autorizacija: pirštų atspaudų skaitytuvas galiniame dangtelyje, veido atpažinimas.
  • Jungtys: 3.5 mm audio jungtis, USB C tipo jungtis.
  • Ryšiai: „Bluetooth 5.0“, „Wi-Fi“ 802.11 a/b/g/n/ac, GPS, GLONASS, BDS, 4G LTE (FDD B1 2100MHz, FDD B3 1800MHz, FDD B5 850MHz, FDD B7 2600MHz, FDD B8 900MHz, TDD B34 2100MHz, TDD B38 2600MHz, TDD B39 1900MHz, TDD B40 2300MHz, TDD B41 2500MHz).
  • Jutikliai: giroskopas, akselerometras, kompasas.
  • Korpusas: iš plastiko pagamintas rėmelis, priekis ir apačia dengti stiklu.
  • Išskirtinės savybės: labai didelis ekranas, atnaujintos kamerų, CPU, GPU techninės charakteristikos lyginant su „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“.
  • Matmenys ir masė: 15,92 x 7,52 x 0,81 cm; 186 g.

4. Su nuolaidos kuponu ir mažiausia kaina siūlomas išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 9“

307.24€ | 31 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBM964BLUE | 4.88 balai iš 5 (260 vertinimai)

Tai didžioji 2019 naujiena iš „Xiaomi“. Išleidusi „Xiaomi Mi 9“ kompanija toliau eina „berėmiu“ keliu ir atkuria „Huawei“ išmaniųjų telefonų išvaizdą. Dabar 20 megapikselių priekinis fotoaparatas įtaisytas į lašo formos išpjovą. Ekranas užima 90,7% priekinio paviršiaus, o apatinis rėmelis yra 40 proc. mažesnis nei „Xiaomi Mi 8“ – vos 3,6 mm storio.

Dažnai sakoma, kad tai tiesiog flagmanų flagmanas - negi tai tiesa? Žvėriškos spartos telefonas, tačiau turi savų trūkumų („Xiaomi Mi 9“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi Mi 8 Pro“)

Kas geriau - ar dvigubai brangesnis „Xiaomi Mi 9“, ar paprastesnis, bet dvigubai pigesnis „Redmi Note 7“? Išsamus jungčių, baterijų, veikimo greičių, kamerų, kainų palyginimas (Apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 08 13

6 GB RAM, 64 GB

  • Gearbest - 307.24€
  • Su nuolaidos kuponu GBM964BLUE
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia už 3.64€ Priority Line būdu.

6 GB RAM, 128 GB

  • Gearbest - 339.06€
  • su nuolaidos kuponu GBM9128BLACK
  • Siunčia už 3.64€ Priority Line būdu.

Gamintojas panaudojo stiprų „Gorilla Glass 6“ stiklą, tačiau nerekomenduojama nardyti į vandenį su išmaniuoju telefonu – vandens apsauga nebuvo nurodyta, tačiau tai visuomet buvo silpnoji „Xiaomi“ flagmanų vieta.

Galinis dangtelis pagamintas iš stiklo su dviejų sluoksnių holografine nano danga, o po minimalaus susipažinimo su išmaniuoju telefonu turėtumėte būti pasirengę pašalinti pirštų atspaudus. Vis dar nėra 3,5 mm garso lizdo, o jo nebuvimas privers naudoti belaides ausines ir „Xiaomi“ čia turi ką pasiūlyti.

Pasirinkti flagmaną galima iš mėlynos, alyvinės ir pilkos spalvos. Pirmosios dvi gradiento spalvos atrodo turtingesnės, ryškesnės ir įdomesnės. Nepaisant to, kad naujiena pasirodė esanti išoriškai patraukli, joje nėra ryškaus unikalumo ir palyginti su „Xiaomi Mi 8“ pokyčiai yra minimalūs, išskyrus ekrano išpjovą, trigubą galinę kamerą ir nuo galinio skydelio dingusį pirštų atspaudų skaitytuvą. Pastarasis dabar įtaisytas ekrane ir bendrovė žada aukštą jutiklio darbo tikslumą bei spartą, kuri išaugo 25%.

Tai ne pirmas kartas, kai bendrovė teikia pirmenybę „AMOLED“ matricai, o gamintojas ne be pasididžiavimo pareiškė, kad ją sukūrė „Samsung“. Čia nėra išlenktų kraštų, tačiau ryškumas pasiekia 600 nitų. Įstrižainė yra 6,39 colių, o skiriamoji geba siekia 2340×1080 taškų. Ne aukščiausias lygis, bet pakankamas. „Sunlight“ technologija yra atsakinga už spalvų gamos ir kontrasto pritaikymą, todėl gamintojas žada patogų mobiliojo telefono naudojimą ryškioje saulės šviesoje. Be to, buvo optimizuotas skaitymo režimas „Reading mode 2.0“ ir sumažintas neigiamas mėlynosios šviesos poveikis.

Vienas iš „Mi“ serijos pirmtakų privalumų buvo „A“ prekės ženklų flagmanų našumas už mažesnę kainą. Šia savybe gali pasigirti ir naujiena, nes geriausios „Qualcomm“ platformos „Snapdragon 855“ galia abejonių nekelia. Ji suteikia „Xiaomi Mi 9“ aukštą vietą sintetiniame AnTuTu teste, kurio 387 851 rezultatas leis jums paleisti sudėtingus žaidimus maksimaliais nustatymais. Mobiliesiems žaidimams kinai taip pat pasiūlė „Game Turbo“ funkciją, kuri leidžia žaisti be rizikos prarasti stabilumą ir sumažinti našumą.

Su RAM talpa taip pat viskas tvarkoje – siūlomos 6 ir 8 GB GB versijos. Nepriklausomai nuo modifikacijos nuolatinės atminties bus 128 GB. „MicroSD“ kortelės lizdo, deja, nėra.

Buvo laikai, kai fotoaparato „kietumo“ lygį nusakydavo megapikseliais. Vėliau gamintojai pradėjo akcentuoti diafragmą ir modulių skaičių, o dabar – viso to derinį. „Xiaomi“ inžinieriai ir pardavėjai stengiasi neatsilikti nuo šios tendencijos.

Galinėje pusėje įtaisytas 48 MP „Sony IMX586“ jutiklis iš tiesų gali sukurti 48 megapikselių skiriamąją gebą, tačiau norint, kad jie būtų aukštos kokybės, keturi vaizdo taškai sujungiami į vieną didelį 1,6 μm. Aukščiausios kokybės nuotraukas gausite tik naudodami „sąžiningus“ 12 megapikselių.

Pagrindiniam jutikliui padeda plačiakampis 16 MP su 1,0 mikrono taškais ir 117 laipsnių matymo kampu. Šis objektyvas leidžia užfiksuoti makro nuotraukas su 40 mm židinio nuotoliu. Paskutinis trio narys yra 12 megapikselių teleobjektyvas, skirtas portreto režimui ir 2x optiniam priartinimui. Svarbus dalykas – objektyvų bloką saugo safyro stiklas. DxOMak vaikinai jau išbandė „Xiaomi Mi 9“ fotoaparatą ir skyrė 112 taškų už foto galimybes bei 99 taškus už vaizdo įrašą. Naujiena tapo geriausia tarp visų „Xiaomi“ įrenginių ir trečia bendrame reitinge.

Akumuliatoriaus talpa nėra išskirtinė – gamintojas nusprendė, kad „Xiaomi Mi 9“ pakaks 3300 mAh baterijos, tačiau žada 27 W galios greitą įkrovimą (70% per pusę valandos). Be to, mobilųjį telefoną galima įkrauti be laidų 20W bevielio įkrovimo technologijos dėka (100% per 1,5 valandos).

Prietaiso matmenys yra 157,5х77,67х7,61 mm, o svoris – 173 g.

Dabartinė 307.24€ kaina yra mažiausia šio telefono kainų istorijoje:

5. Mažiausia kaina naujos kartos išmaniajam durų skambučiui su 1080p raiška ir dirbtiniu intelektu „360 D819“

81.81€ | 35 % nuolaida | „360 D819“ specifikacijos

„360 D819“ – tai naujos kartos išmanusis durų skambutis su integruotu dirbtiniu intelektu, kuris geba atpažinti žmonių veidus. Šis durų skambutis iš karto atkeliauja su specialia garso kolonėle, turi integruotą 1080p raiškos kamerą ir užfiksuotus vaizdo įrašus gali saugoti tiek Micro SD kortelėje, tiek nutolusioje debesų kompiuterijos saugykloje.

Kaina

Tikrinta 2019 08 13

  • „Gearbest“ 81.81€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 35 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 1.63€ registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu nusprendėte senąjį durų skambutį pakeisti nauju, tuomet greičiausiai sau tinkamo sprendimo teks dairytis Kinijoje. Norime atkreipti dėmesį, kad per pastaruosius keletą metų šioje rinkoje įvyko daug pokyčių, todėl nuotoliniu būdu veikiančių durų skambučių kainos priklausomai nuo galimybių taip pat gali ženkliai skirtis.

Pavyzdžiui, jeigu esate vienas iš tų pirkėjų, kuris nori išbandyti pačius pažangiausius sprendimus, tuomet jums be jokios abejonės derėtų pasidomėti dirbtiniu intelektu aprūpintu naujos kartos belaidžių durų skambučiu „360 D819“.

Dirbtinis intelektas šiuo atveju durų skambučiui „360 D819“ padeda tiksliai ir intuityviai identifikuoti žmones. Jeigu tai gerai žinomas žmogus, tuomet šis išmanusis durų skambutis ne tik praneš kokiu metu prie jūsų namų durų kažkas lankėsi, bet taip pat sugebės tiksliai jums pranešti ir jus norėjusio aplankyti žmogaus tapatybę.

Nuotoliniu būdu veikiantį „360 D819“ išmanųjį durų skambutį taip pat norisi pagirti dėl itin kokybiškos kameros. „360 D819“ turi 1080p raiškos (1920 x 1080) integruotą kamerą, kuri ypatinga tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi net 162 laipsnių apžvalgos kampą. Tai iš tiesų labai geras rezultatas, kurį retai gali pademonstruoti net ir IP kameros bei automobiliniai vaizdo registratoriai.

Gamintojas pristatydamas „360 D819“ dar pabrėžia ir integruotų ypač galingų IR LED privalumus, kurių dėka itin geras matomumas yra užtikrinamas net ir nakties metu. Čia dar svarbu pridėti ir tai, jog „360 D819“ geba automatiškai pereiti iš dienos į nakties režimą, todėl kas lankėsi prie jūsų namų durų galėsite stebėti nepriklausomai nuo esamo paros meto.

Maloniai stebina ir tas faktas, kad „360 D819“ durų skambutis užfiksuotus vaizdo įrašus priklausomai nuo poreikio gali saugoti tiek Micro SD kortelėje, tiek nutolusiame debesų kompiuterijos serveryje. Pavyzdžiui, kitas panašų funkcionalumą turintis „Xiaomi AI Face“ durų skambutis vaizdo įrašus leidžia saugoti tik nutolusiame serveryje, o tai dažnam pirkėjui gali asocijuotis su asmeninio privatumo pažeidimu.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad artimiausias „360 D819“ durų skambučio konkurentas „Xiaomi AI Face“ šiam naujos kartos durų skambučiui taip pat neprilygsta ir pagal kameros galimybes. Kaip buvo minėta, „360“ siūlomas sprendimas filmuoja aukštąją raiška ir gali pasigirti net 162 laipsnių apžvalgos kampu, kai tuo tarpu „Xiaomi AI Face“ savininkai turi tenkintis 720p raiška ir 105 laipsnių apžvalgos kampu.

Žinoma, šiuo atveju už geresnes technines charakteristikas tenka mokėti šiek tiek daugiau, tačiau greičiausiai visi sutiks, jog atsitikus nemaloniam įvykiui geresnės raiškos vaizdo įrašas teiks kur kas daugiau naudos. Be to, dar reiktų atsižvelgti ir į tai, kad „Xiaomi AI Face“ yra maitinimas penkiomis AA tipo baterijomis, kurias laiko nuo laiko teks keisti, o tuo tarpu „360 D819“ iš karto atkeliauja su įkraunama nepalyginamai ilgiau tarnaujančia ličio jonų baterija.

Trumpai:

  • Kamera: 1080p raiškos (1920 x 1080).
  • Naktinis filmavimas: yra.
  • Apžvalgos kampas: 162 laipsniai.
  • Ryšiai: WiFi.
  • Atmintis: duomenys saugomi nutolusioje debesų kompiuterijos saugykloje arba Micro SD kortelėje.
  • Papildomos funkcijos: naktinis pašvietimas; integruotas garsiakalbis ir mikrofonas pokalbiams; dirbtiniu intelektu AI pagrįstas veidų atpažinimas.
  • Maitinimas: naudoja integruotą įkraunamą ličio jonų bateriją.
  • Matmenys ir svoris: 15,1 x 6,1 x 3,2 cm; 217 g.

Dabartinė 81.81€ kaina yra mažiausia šio durų skambučio kainų istorijoje:

6. Su nuolaidos kuponu siūlomas dronas „FIMI A3“

218.16€ | 30 % nuolaida + nuolaidos kuponas 24HFIMIA32 | „FIMI A3“ specifikacijos

„FIMI A3“ - tai „Xiaomi Youpin“ sukurtas 560 gramų sveriantis dronas. Jis turi 1080P kamerą, pritvirtintą prie 2 ašių mechaninės ir 3 ašių elektroninės stabilizavimo sistemos. Šis dronas kyla į 500 metrų aukštį, o valdymas pulteliu su ekranu yra patogus ir paprastas. „FIMI A3“ pats sugrįžta pas pilotą, skrenda gana greitai, o 2000 mAh baterijos pakanka 25 minutėms.

„Vaizdo įrašai tikrai yra labai geros kokybės ir stabilūs, bet ne viskas taip, kaip sako gamintojas“ („Xiaomi Youpin FIMI A3“ drono apžvalgų reitingas)

Kaina

Tikrinta 2019 08 09

  • Gearbest - 218.16€
  • su nuolaidos kuponu 24HFIMIA32
  • 9.23€ siuntimas į Lietuvą.

„FIMI A3“ – tai vidutinės klasės kompaktiškas dronas, pagamintas „Xiaomi Youpin“. Šis nedidelis, vos 560 gramų sveriantis orlaivis yra skirtas mėgėjiškai fotografijai ir filmavimui iš oro. Tai – puikus įrankis pradedantiesiems, kurie dar tik mokosi pilotuoti ar tiesiog nori pasižvalgyti po apylinkes iš paukščio skrydžio. Kuo „FIMI A3“ skiriasi nuo rimtesnių dronų?

Pavyzdžiui „Xiaomi Mi Drone 4K“ yra rimtesnis dronas, kainuojantis gerokai daugiau. „Xiaomi Mi Drone 4K“ turi 5100 mAh bateriją, 1080p arba 4K kamerą su gimbalu, laimėjo tarptautinius „IF“ ir „IDEA“ dizaino apdovanojimus, gali pats nuskristi į jūsų nurodytą tašką. „FIMI A3“ turi 2000 mAh bateriją, turi 1080p kamerą su kiek paprastesniu gimbalu. Apibendrinant, „FIMI A3“ turi iš esmės labai panašią kamerą, visus stabilizatorius, kainuoja gerokai pigiau, tačiau yra mažesnis, ne toks stabilus ir turi plastikinį korpusą. Tačiau jis turi ir privalumų.

„FIMI A3“ gali pakilti į 500 metrų aukštį („Xiaomi Mi Drone 4K“ pasiekia tik 120 m), ir yra valdomas dvigubai toliau nei konkurentas – droną pasieksite ir už 1000 metrų. Taip, „FIMI A3“ turi mažesnę bateriją, tačiau skrydžio laikas iš esmės yra toks pat – 25 minutės prieš 27. Ir pulteliui, priešingai nei „Xiaomi Mi Drone 4K“ atveju, nereikia išmaniojo telefono.

„FIMI A3“ pultelis iš tiesų yra labai patogus valdymo įrenginys. Jame sumontuotas 4,3 colių, 480 x 272P rezoliucijos ekranas bei 2950 mAh baterija, kurios pakanka 2,5 valandoms. Pats pultelis gali būti prijungtas prie specialių akinių ar monitoriaus, kad vaizdą realiu laiku galėtumėte stebėti taip, kaip jums patogiau. „FIMI A3“ gali pakilti, nusileisti, sugrįžti pas pilotą, išlaikyti nustatytą aukštį.

„FIMI A3“ yra stebėtinai manevringas. Tiesiai aukštyn jis kyla 6 m/s, o skrisdamas horizontaliai gali pasiekti ir 18 m/s greitį. Tiesa, leidžiasi šiek tiek lėčiau – 5 m/s greičiu. Pats pilotą jis gali sugrįžti pats – tam turi GPS. Prie tokio greičio prisideda ne tik galingi varikliai, bet ir labai mažas įrenginio svoris - „FIMI A3“ sveria vos 560 gramų.

Minėta 1080p kamera 80 laipsnių apžvalgos kampą, gali filmuoti tiek 25, tiek 30 kadrų per sekundę greičiu. Tai reiškia, kad „FIMI A3“ puikiai tinka filmavimui ir fotografavimui, tačiau su juo galima nuveikti ir daugiau. Drono apačioje yra keletas lizdų priedams. Ten galėsite prijungti įvairius aksesuarus – LED ar net fejerverkų paleidimo mechanizmą.

Tiesa, pirkėjai teigia, kad ne viską lengva perprasti iš karto. Viename iš DUK matomas klausimas apie drono ir pultelio susiejimą. Pasirodo, dronas turi būti įjungtas ir padėtas ant horizontalaus paviršiaus, o tada gali būti įjungtas pultelis. Tuomet akceleratoriaus rankenėlė yra nustumiama į maksimalią padėtį ir atgal iki minimalios. Pasigirsta trumpas garsinis signalas, reiškiantis, kad įrenginiai buvo sujungti. Jei dronas nebus sujungtas arba seks jo baterijos, mirksės jo lemputė.

Pirkėjai taip pat klausia, kodėl vieni propeleriai gali suktis lėčiau už kitus. Tai dažniausiai lemia prastas giroskopo sukalibravimas ar tiesiog netinkamas propelerių sumontavimas. Propeleriai taip pat lėčiau sukasi, kai senka „FIMI A3“ baterijos.

Galiausiai, pirkėjai klausia, kur įrašomi vaizdai. Gamintojas atsako, kad tam yra skirtas atminties kortelės lizdas.

„FIMI A3“ yra puikus dronas pradedantiesiems ir tiems, kurie nori pasižvalgyti iš paukščio skrydžio. Jis yra lengvas, nebrangus ir lengvai pilotuojamas, o dviejų rūšių kameros stabilizavimo sistemos turėtų užtikrinti tolygų, žiūrėti malonų vaizdą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (49 vertinimai)
  • Baterija: 2000 mAh ličio polimeras; 25 minutės skrydžio su vienu įkrovimu.
  • Valdymas: pultelis su 4,3 colių, 480 x 272P rezoliucijos ekranu ir 2950 mAh integruota baterija.
  • Valdomo skrydžio ribos: 1000 m.
  • Maksimalus greitis: 18 m/s horizontalioje plokštumoje, 6 m/s kilimo greitis, 5 m/s leidimosi greitis.
  • Maksimalus skrydžio aukštis: 500 metrų.
  • Galimybės:  šis dronas gali pakilti, nusileisti, sugrįžti pas pilotą, išlaikyti nustatytą aukštį. Skirtas fotografijai ir videografijai iš oro.
  • Kamera: 1080p (1920 x 1080 P); 2 ašių mechaninis kameros laikiklis ir 3 ašių elektroninis stabilizavimas užtikrina tolygų vaizdo įrašą;
  • Ryšiai: „WiFi“;
  • Navigacija: GPS, GLONASS;
  • Medžiagos: plastikas;
  • Matmenys ir masė:  28,5 x 22,9 x 6,9 cm, 560 gramų.

7. Su nuolaidos kuponu, iš Lenkijos sandėlio siūlomas vaizdo registratorius „Alfawise G70“

36.36€ | 36 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio + nuolaidos kuponas GBPOLD6301„Alfawise G70“ specifikacijos

Turbūt geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą. „Alfawise G70“ - nebrangus vaizdo registratorius, filmuojantis HD raiška ir turintis F1.5 diafragmą. 2,45 colių IPS ekranas leidžia tiksliai nustatyti filmavimo kampą, o 170 laipsnių objektyvas leis užfiksuoti viską, kas vyksta priešais automobilį. „Alfawise G70“ neturi baterijos - vietoje jos tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui naudoja kondensatorius, kurie yra saugesni. „Alfawise G70“ filmuoja gerai ir tamsiu paros metu, o valdyti jį labai paprasta ir telefonu, ir mygtukais ant korpuso.

„Rinkdamasis tarp šių dviejų vaizdo registratorių, aš visgi likčiau prie Alfawise G70 - geresnis procesorius, didesnis matymo kampas, ekranas, vaizdo išvestis ir jį galima prijungti net prie televizoriaus“. („Alfawise G70“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi 70mai“)

Galbūt net pats geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą? Štai ką reiškia F/1.5 diafragma realybėje ir koks vaizdas būna dieną ir naktį („Alfawise G70“ apžvalga ir palyginimas su „Xiaomi Yi Smart“)

„Tubūt pats geriausias vaizdo registratorius iki 40€ - pagal parametrus jis pralenkia net ir Xiaomi analogus“ („Alfawise G70“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 08 13

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 36.36€.
  • Su nuolaidos kuponu GBPOLD6301
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • 36 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 20.62€.

Palyginimui - pagrindinis konkurentas „Xiaomi 70mai“ dabar siūlomas už 41.40€, o Lietuvoje vaizdo registratorius su F1.6 kainuoja daugiau nei 100€.

„Alfawise G70“ – tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius. Tokie įrenginiai yra skirti ne tik fiksuoti kelionės įspūdžiams, bet dažniausiai rinkti įrodymus, kurie gali praversti eismo įvykio atveju. Žinoma, kartais tiesiog pasitaiko užfiksuoti juokingų ar tiesiog neįprastų situacijų, bet vistiek, neverta tikėtis identiškos vaizdo kokybės kaip kad filmuotumėte su veiksmo kamera.

„Alfawise G70“ turi 2 MP „Sony“ jutiklį, kuris leidžia filmuoti 1920 X 1080P raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. „Alfawise G70“ yra biudžetinis vaizdo registratorius, bet už savo kainą siūlantis net labai gerus parametrus. Viena iš svarbiausių jo stiprybių - net F1.5 diafragma. Ji užtikrina pakankamai šviesų ir ryškų vaizdą, net prasto apšvietimo sąlygomis, o 170 laipsnių objektyvas leidžia užfiksuoti didelį plotą, todėl pro šio registratoriaus akis neprasprūs joks veiksmas kelyje.

Vaizdo įrašai bei garsas (šis įrenginys turi mikrofoną), įrašomi į „MicroSD“ kortelę, kurios dydis – iki 64 GB. Atminties tikrai nepritrūks, nes  „Alfawise G70“, kaip ir kiti vaizdo registratoriai, įrašo cikliškai – nauji įrašai keičia senus.

Įdomu tai, kad „Alfawise G70“ neturi baterijos. Ji iš tiesų yra reikalinga, nes niekas tvarkingai neišjungia vaizdo registratorių – jis pats išsijungia, kuomet išjungiamas automobilio degimas. Toks staigus elektros tiekimo nutrūkimas reiškia, kad įrenginys nespės tvarkingai užbaigti vaizdo įrašo ir jis tiesiog nebus išsaugotas arba failas bus sugadintas.

Kad to nebūtų, vienas iš pačių populiariausių vidutinės klasės registratorių „Xiaomi 70mai“ turi 240 mAh bateriją, kurios pakanka keliolikai minučių. Tuo tarpu „Alfawise G70“ turi tik kondensatorių, kuris išsikrauna per kelias akimirkas, tačiau to visiškai pakanka failo užbaigimui ir tai net labai įdomus gamintojo sprendimas. Pirmiausia, tai leido sumažinti registratoriaus kainą išlaikant labai geras optikos savybes ir tuo pačiu kondensatorius tokiame įrenginyje yra kur kas ekologiškesnis, saugesnis, ilgaamžiškesnis, atsparesnis aplinkos poveikiui.

Verta pastebėti, jog „Alfawise G70“ leidžia parametrus nustatyti ne tik per ekraną, bet ir naudojantis išmaniuoju telefonu, kaip kad „Xiaomi 70mai“.

Jei jau prakalbome apie „Xiaomi 70mai“, tai reikėtų pridurti, kad tai – pagal visiškai kitokią filosofiją sukurtas registratorius. Jis net neturi ekrano, kai „Alfawise G70“ yra ginkluotas 2,45 colių IPS. Ekranas praverčia peržiūrint vaizdo įrašus ir nustatant kameros kampą. Abu įrenginiai tai gali atlikti ir prisijungę prie telefono „Wi-Fi“ ryšiu, tačiau ekranas suteikia papildomo funkcionalumo. Kita vertus, abu įrenginiai naudoja tą patį „Sony IMX 323“ jutiklį, filmuoja tokia pat raiška, tuo pačiu greičiu. „Xiaomi 70mai“ turi tik kiek siauresnio kampo, 130 laipsnių objektyvą ir vos F2. 2 diafragmą. Tad pagal optines savybes „Alfawise G70“ gerokai pralenkia savo pagrindinį konkurentą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.76 balai iš 5 (76 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 2 MP raiška; F1.5 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 170 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: 2,45 colių IPS, 432 x 240 rezoliucija.
  • Valdymas: mygtukais po ekranu arba telefono programėle per „Wi-FI“.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas, smūgių jutiklis, „Wi-Fi“ sąsaja, judesio daviklis.
  • Baterija: integruotas kondensatorius – skirtas tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“  ir HDMI.
  • Komplektavimas: registratorius, siurbtukas, dvipusė lipni juosta, USB laidas, automobilinis įkroviklis, statinio krūvio lipdukas, instrukcijos anglų kalba.
  • Išmatavimai ir svoris: 7,00 x 5,00 x 3,50 cm, 61 gramas.

8. Su nuolaidos kuponu siūlomas vaizdo registratorius „Tecney N2“

17.27€ | 45 % nuolaida + nuolaidos kuponas  GBN21080  | „Tecney N2“ specifikacijos, atsiliepimai

„Tecney N2“ - kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius su atjungiamu 2 colių ekranu, 600 mAh baterija, keturių IR LED naktinio filmavimo sistema. Šis įrenginys yra lengvai valdomas, filmuoja HD raiška, turi judesio daviklį ir automatinį autoįvykio įrašo išsaugojimą. Pirkėjams taip pat patinka šio įrenginio dydis bei kokybės ir kainos santykis.

Vienas iš mūsų draugų įsigijo šį daiktą ir jį rekomendavo mums. Mes nusprendėme jį išbandyti ir jis tikrai yra vertas kiekvieno cento. Tai yra kompaktiškas, mobilus ir jautrų smūgių jutiklį turintis registratorius, automatiškai išsaugantis autoįvykių įrašus ir turinti ciklinio įrašymo funkciją. Lengvai įrengiamas, turintis geras instrukcijas ir puikiai filmuojantis net naktį šis registratorius yra nuostabus. Tereikia įsigyti savo atminties kortelę. (Bosco)

Kaina

Tikrinta 2019 08 13

  • Gearbest.com - 17.27€
  • 45 % nuolaida arba kuponas GBN21080;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Tecney N2“ - tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius su 12 MP sensoriumi, filmuojantis 1080P (1920 X 1080P) raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Kameros objektyvas yra pakankamai platus - siekia 120 laipsnių. Šis įrenginys turi 2 colių TFT ekraną, kuris palengvina registratoriaus valdymą ir montavimą, tačiau neriboja matomumo.

Vienas iš išskirtinių „Tecney N2“ bruožų - atjungiamas ekranas. Jį galima tiesiog pašalinti, kad jis netrukdytų matomumui. Tuomet mažo profilio registratorius labai gražiai pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio.

„Tecney N2“ neturi „Wi-Fi“ prieigos, tačiau jį valdyti labai lengva ant įrenginio esančiais mygtukais.

„Tecney N2“ viduje - 600 mAh baterija, skirta tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui nutrūkus energijos tiekimui. Tai yra labai svarbu avarijų atveju, kuomet maitinimui skirtas „microUSB“ gali tiesiog iškristi. „Tecney N2“  turi smūgių jutiklį, kuris leidžia automatiškai išsaugoti svarbiausius vaizdo įrašus. Įprastai įrenginys įrašo cikliškai 1, 2 arba 3 minučių trukmės įrašais.

„Tecney N2“ taip pat turi ir judesio daviklį, kuris pravers, jei įrenginį naudosite kaip saugumo kamerą. Tačiau bene įspūdingiausiai atrodo naktinio filmavimo galimybė. „Tecney N2“ turi 4 IR spindulių LED, kurie užtikrina, kad naktį daryti įrašai bus ryškūs.

„Tecney N2“  turi daug gerų savybių, bet svarbiausia, kad kainuoja fantastiškai pigiai. Už tokią kainą būtų galima tikėtis visiško niekučio, bet pirmieji pirkėjų atsiliepimai netikėtai teigiami ir labai pozityvūs. Panašu, kad tai vienas iš pigiausių vaizdo registratorių su tokiais gerais pirkėjų atsiliepimais.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (12 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 12 MP raiška; F3.0 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 120 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė.
  • Ekranas: atjungiamas 2 colių TFT.
  • Valdymas: mygtukais ant korpuso.
  • Papildomos savybės: ciklinis vaizdo įrašymas (1,2 arba 3 min.), smūgių jutiklis, judesio daviklis (2-5 m), pažangus naktinio filmavimo režimas su keturiais IR spindulių LED.
  • Baterija: 600 mAh, skirta tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“ .
  • Komplektavimas: registratorius, laikiklis su siurbtuku, „microUSB“ laidas.
  • Išmatavimai ir svoris: 3,50 x 3,50 x 9,00  cm, 83 gramai.

9. Su nuolaidos kuponu siūlomas „Xiaomi“ atsuktuvų rinkinys, pagamintas su vokiečių pagalba

19.09€ | 33 % nuolaida + nuolaidos kuponas VK6YFFJF1C | 4.92 balai iš 5 (1142 vertinimai)

„Xiaomi Wiha 24 in 1“ - tai itin tikslių elektronikos atsuktuvų rinkinys. Šis atsuktuvų komplektas turi daug gerų savybių - tai yra gera dovana tiems, kurie mėgsta dirbti ne tik protu, bet ir rankomis. „Xiaomi Wiha“ yra išties viliojantis pasirinkimas - štai 5 priežastys, kodėl verta šiuo rinkiniu pasidomėti atidžiau.

Šį „Xiaomi Wiha“ rinkinį sudaro 24 galvutės, rankena ir dėklas. Rinkinyje rasite 5 kryžmines „Philips“, dvi šešiakampes, 8 „Torx“, 4 plokščias, dvi „Pozidriv“, vieną „Tri-wing“, vieną trikampę ir vieną dvišakę galvutes. Jos tinka ne tik pridedamai rankenai, bet ir kitiems standartines galvutes naudojantiems įrankiams.

Visas „Xiaomi Wiha 24 in 1“ rinkinys yra metalinis. Galvutės, kurios yra suformuojamos ir nušlifuojamos labai preciziškai, yra pagamintos iš S2 plieno, kuris gerai atsispiria dėvėjimuisi. Tuo tarpu rankena ir dėklas yra aliumininiai.

Manote, kad šie atsuktuvai per maži, kad būtų naudingi? Apsidairykite - mažus varžtus naudoja visi jūsų elektronikos prietaisai. Šis rinkinys padės išardyti (ir, jei pasiseks, sutaisyti) jūsų telefonus, kameras, televizorius, kompiuterius. Jis taip pat pravers kuriant elektronikos projektus. Galiausiai, šie atsuktuvai yra tokie smulkūs, kad galėsite pažvelgti ir į rankinių laikrodžių vidų ar priveržti atsipalaidavusias akinių kojeles.

10. Su 47 % nuolaida siūlomas šiuolaikiškas burnos irigatorius „Alfawise RIG - JR00002“

27.27€ | 47 % nuolaida | „Alfawise RIG - JR00002“ specifikacijos

„Alfawise RIG - JR00002“ – tai šiuolaikiškas burnos irigatorius už visiems prieinamą kainą, kuris turi 150 ml vandens talpą ir 1500 mAh talpos bateriją. Be to, šis irigatorius turi tris darbo režimus ir komplekte iš karto atkeliauja net su penkiomis skirtingomis burnos valymui skirtomis galvutėmis.

Kaina

Tikrinta 2019 08 13

  • „Gearbest“27.27€.
  • Dabar parduodamas su 47 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Anksčiau burnos higienai palaikyti buvome įpratę naudoti tik dantų šepetėlį. Tuo tarpu, šiuo metu vis labiau populiarėja ne tik elektriniai dantų šepetėliai, bet ir burnos irigatoriai. Jeigu šio įrenginio vis dar neišbandėte, dabar turite puikią progą. Kinijoje anonsuotas naujos kartos „Alfawise RIG - JR00002“ burnos irigatorius yra ne tik pigus, bet ir puikiai atlieka savo pagrindinę funkciją.

Priminsime, jog burnos irigatorius naudodamas aukšto slėgio vandens srovę atlieka kasdieninį burnos valymą, pašalina maisto likučius ir apnašas. Trumpai tariant, tai puiki alternatyva dantų siūlui. Be to, burnos irigatorius tampa nepakeičiamu prietaisu tiems asmenims, kurie nešioja breketus, turi protezus ar serga dantenų ligomis.

„Alfawise RIG - JR00002“ burnos irigatorius turi net tris skirtingus darbo režimus. Vienas iš šių režimų pilnai tinka kasdieniniam naudojimui. Tuo tarpu, kitas puikiai tinka turintiems jautrius dantis. Galiausiai trečiasis leidžia masažuoti dantenas ir taip pat santykinai prisideda prie bendro dantų stiprinimo.

Gamintojas pristatydamas „Alfawise RIG - JR00002“ irigatorių taip pat pabrėžia išskirtinės konstrukcijos variklio privalumus. Jo teigimu, šis variklis padeda sukurti itin stiprią vandens čiurkšlę, kuri, žinoma, padeda išvalyti net ir sunkiai pasiekiamus nešvarumus.

Čia taip pat būtina pridėti, jog „Alfawise RIG - JR00002“ burnos irigatorius geba pašalinti nešvarumus esančius ne tik po dantenomis, bet ir tuos, kurie atsiranda tarpuose tarp dantų ar pačiame danties netolygiame paviršiuje.

Reikšmingu „Alfawise RIG - JR00002“ privalumu tampa dar ir tai, kad šis burnos irigatorius pas pirkėją iš karto atkeliauja net su penkiomis skirtingomis galvutėmis. Kiekviena iš šių galvučių turi skirtingą antgalį, todėl priklausomai nuo asmeninių poreikių pasitarnaus tiek nešiojantiems breketus, tiek norintiems atlikti liežuvio valymą ar netgi vykdant kitas burnos higienos procedūras.

Svarbu paminėti, kad šis burnos irigatorius turi 150 ml dydžio vandens talpą. Gamintojas teigia, kad tokio vandens kiekio tikrai pilnai pakanka vienkartinei kokybiškai burnos priežiūrai. Įdomu ir tai, jog ši vandens talpa gali būti lengvai atskiriama nuo paties irigatoriaus, todėl esant poreikiui bet kada gali būti kokybiškai išvaloma naudojant papildomas priemones.

Prie to paties reikėtų paminėti dar ir tai, jog „Alfawise RIG - JR00002“ burnos irigatorius yra atsparus vandeniui, o tai bene geriausiai patvirtina jam suteiktas IPX7 sertifikatas. Trumpai tariant, šiuo atveju kokybiškai išplauti ir prižiūrėti galėsite ne tik vandens talpą, bet ir visą „Alfawise RIG - JR00002“ irigatoriaus korpusą.

Galiausiai galima pridėti dar ir tai, kad „Alfawise RIG - JR00002“ turi integruotą 1500 mAh talpos bateriją, kurią esant poreikiui bet kada galima įkrauti naudojant standartinį USB laidą. Tai yra iš tiesų patogu, nes, pavyzdžiui, kelionių metu „Alfawise RIG - JR00002“ irigatoriaus bateriją bus galima įkrauti tiesiog naudojant įprastą išmaniojo telefono kelioninį USB adapterį.

Trumpai:

  • Darbo režimai: normal, soft, pulse.
  • Galvučių komplektas: sudaro 5 skirtingo tipo galvutės.
  • Vandens talpa: 150 ml.
  • Baterija: 1500 mAh.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Jungtys: USB.
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 8,1 x 7,2 x 21 cm; 580 g.



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: