Itin geros kainos dviračio kompiuteris su didžiuliu, 1,6 coliu ekranu, GPS palaikymu ir pigiau nei 20 € („Meilan M3 Mini“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Meilan M3 Mini“ – tai ekonominės klasės dviračio kompiuteris su nespalvotu 1,6 colių įstrižainės ekranu, kuris geba fiksuoti važiavimo laiką ir greitį ir taip pat pateikia informaciją apie įveiktą atstumą bei esamą lygį virš jūros lygio. Be to, šis dviračio kompiuteris ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą GPS ryšio modulį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Meilan M3 Mini“ specifikacijos

  • Ekranas: 1,6 colio, nespalvotas.
  • Navigacija: GPS palaikymas.
  • Atmintis: nenurodoma.
  • Baterija: 400mAh.
  • Atsparumas vandeniui: IPX6.
  • Papildomos savybės: integruotas GPS ryšio modulis; visiems prieinama kaina.
  • Matmenys ir svoris: 6 x 4,4 x 3 cm; 70 g.

„Meilan M3 Mini“ kaina

  • „Gearbest“ 18,10 €.
  • Dabar parduodamas su 50% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0,02 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dviračio kompiuteris – tai gana brangus aksesuaras. Vis dėlto Kinijoje galima rasti įvairių kokybiškų alternatyvų, kurios pagal kaina yra prieinamos visiems, o siūlomas funkcionalumas ne ką nusileidžia brangesniems dviračio kompiuteriams. Bene geriausiai tai šiuo metu patvirtina „Meilan M3 Mini“ dviračio kompiuteris.

Tikriausiai labiausiai džiuginantis „Meilan M3 Mini“ aspektas įvertinus nedidelę kainą – tai gana kokybiškas 1,6 colio įstrižainės ekranas. Šiame ryškiame ekrane pateikiama informacija yra atvaizduojama naudojant gana didelius skaitmenis, todėl yra puikiai įžiūrima net ir turintiems regėjimo sutrikimų.

Šiuo atveju būtina atkreipti dėmesį ir į tai, jog „Meilan M3 Mini“ dviračio kompiuteris turi integruotą GPS ryšio modulį. Atitinkamai tai reiškia, kad šiuo dviračio kompiuteriu fiksuojami kelionių rezultatai yra itin tikslūs, o greitis ir atstumas fiksuojamas ne nuo rato apsisukimo, o tiesiog įvertinant dviračio judėjimą GPS palydovų atžvilgiu.

Dėka integruoto GPS ryšio modulio „Meilan M3 Mini“ dviračio kompiuteris 1,6 colio įstrižainės ryškiame ekrane gali rodyti ne tik greitį bei įveiktą atstumą, bet taip pat ir kelionės trukmę bei esamą aukštį virš jūros lygio. Be to, „Meilan M3 Mini“ taip pat turi vidinę atmintį, todėl taip pat gali atvaizduoti ir per visas keliones dviračiu įveiktą bendrą atstumą.

Būtina pabrėžti dar ir tai, jog „Meilan M3 Mini“ dviračio kompiuterio korpusas yra pilnai atsparus vandeniui, o tai bene geriausiai patvirtina šiam dviračio kompiuteriui suteiktas IPX6 sertifikatas. Gamintojas tvirtina, jog „Meilan M3 Mini“ be jokių problemų galima naudoti net ir lietingą dieną.

Galiausiai pagirti norisi ir kokybišką „Meilan M3 Mini“ korpusą bei gražų dizainą. Be to, šis kompiuteris yra santykinai mažas (6 x 4,4 x 3 cm) ir gana lengvas (70 g), todėl esant poreikiui bet kada lengvai tilps net ir kelnių kišenėje.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()