1800Pa siurbimo galia, drėgnas ir sausas valymas, giroskopinė navigacija, LCD ekranas ir pigiau nei 200€ – atnaujintas itin populiarus robotas siurblys „Alfawise V8S Pro“ („Alfawise V8S Pro E33“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Alfawise V8S Pro E33“ – tai atnaujinta „Alfawise V8S PRO E30B“ roboto siurblio versija, kuri nuo šiol yra aprūpinta korpuse integruotu LCD ekranu. Abu šie išmanieji dulkių siurbliai pasižymi analogišku funkcionalumu, tačiau atnaujintas robotas siurblys dėka integruoto LCD ekrano gali pasigirti dar geresnėmis valdymo galimybėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise V8S Pro (E33)“ specifikacijos

  • Galia: 30 W, 1800 Pa siurbimo galia.
  • Triukšmas: iki 65 dB siurbiant, 30 dB plaunant grindis.
  • Filtras: HEPA filtras.
  • Navigacija: giroskopinė navigacija
  • Apsaugos: jutikliai saugo nuo trankymosi bei padeda išvengti kliūčių.
  • Dulkių dėžutės talpa:  600 ml.
  • Vandens talpa: 350 ml.
  • Baterija: 2500 mAh.
  • Išskirtinės savybės: itin galingas, turi grindų plovimo funkciją, valdomas taikomąja programa, pulteliu arba balsu, turi korpuse įmontuotą LCD ekraną.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, vandens talpa, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris su stotele.
  • Matmenys ir svoris: 33 x 33 x 7,6 cm, 2,7 kg.

„Alfawise V8S Pro (E33)“ kaina

  • Gearbest“ – 181 €
  • Dabar parduodamas su 33% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 8,95 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Palyginimui „Alfawise V8S Pro E30B“ - 150.85€ su kuponu YNLQ420F23, iš Čekijos sandėlio, siuntimas 5.14€

Alfawise V8S Pro“ yra vienas sėkmingiausių robotų siurblių - su giroskopine navigacija, įspūdinga 1800 PA siurbimo galia, sauso ir drėgno valymo funkcija, o kaina dabar tokia, kad tiesiog neturi konkurentų. Priminsime, kad „Alfawise V8S PRO“ yra modernus, plonas, funkcionalus ir labai gerą kainos-parametrų santykį turintis dulkių siurblys-robotas. Jis siurbia net 1800Pa jėga, skleidžia vos 65 dB triukšmą, turi HEPA filtravimo sistemą ir net grindims plauti reikalingus priedus. Šio įrenginio 2500 mAh baterijos pakanka 110-120 minučių, o tada jis pats sugrįžta įkrovimui. „Alfawise V8S PRO E30B“ galima valdyti balsu, programėle arba pulteliu ir kainuoja pigiau nei 200€.

Nekeista, jog šis robotas siurblys buvo pats perkamiausias Kinijos turgelyje tarp analogų su giroskopine navigacija. Tarp visų robotų jis populiarumu nusleidžia tik „Xiaomi“ robotams su lazerine navigacija, bet pastarieji kainuoja 250-500€, tad priklauso visai kitai kainų grupei. Ar verta rinktis lazerinę, ar giroskopinę navigacija – labai individualus klausimas, apie kurį jau rašėme atskirai.

Ir štai dabar „Alfawise V8S Pro“ sulaukė savo atnaujinimo – pristatytas ne ką mažiau įspūdingas „Alfawise V8S Pro E33“. Iš esmės, tai identiški robotai siurbliai su vienu esminiu skirtumu ir tokia pat fantastiškai gera kaina.

„Alfawise V8S Pro E33“ kaip ir „Alfawise V8S PRO E30B“ puikiai tinka tiek sausam, tiek drėgnam grindų valymui. Kitaip sakant, naudodami „Alfawise V8S Pro E33“ galėsite ne tik siurbti kilimus, bet taip pat ir plauti grindis.

Įdomu ir tai, jog naujos kartos „Alfawise V8S Pro E33“ robotą siurblį galima valdyti ne tik išmaniuoju telefonu bei komplekte pridedamu nuotoliniu valdymo pulteliu, bet dar ir balsu naudojantis tokiais gerai žinomais išmaniaisiais asistentais, kaip „Google Home“ ar „Amazon Alexa“.

Šiuo atveju būtina paminėti dar ir tai, jog „Alfawise V8S Pro E33“ turi korpuse integruotą LCD ekraną, kurį naudojant taip pat galima kontroliuoti šio išmaniojo dulkių siurblio darbą. Ekranas atrodo tiesiog įspūdingai, o tokį dalyką turi labai nedaug robotų siurblių. Net geriausi „Xiaomi“ robotai neturi nieko panašaus.

Priminsime, kad iš esmės identiškomis funkcijomis pasižymintis „Alfawise V8S PRO E30B“ robotas siurblys tokio ekrano irgi neturi ir tai yra svarbiausias skirtumas tarp naujos ir senos robotų versijų.

Kaip ir „Alfawise V8S PRO E30B“,  „Alfawise V8S Pro E33“ džiugina ir dėl tos priežasties, nes turi „Epson“ giroskopinę navigaciją. Ši navigacija „Alfawise V8S Pro“ tiesiog realiu laiku leidžia nuskenuoti valomą patalpą bei padeda pagal sukurtą virtualų patalpos žemėlapį intelektualiai kiekvieną kartą sudaryti tinkamą valymo programą. Būtina pridėti ir tai, jog šie robotai siurbliai turi vidinę atmintį, todėl sudarydami valymo programą gali remtis ir anksčiau surinktais duomenimis.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog „Alfawise V8S Pro E33“ kaip ir „Alfawise V8S PRO E30B“ išmanusis dulkių siurblys yra aprūpintas galingu varikliu, kuris maksimaliai gali pasiekti 1800 Pa siekiančią siurbimo galią. Gamintojas tvirtina, jog tokios galios pilnai pakanka ne tik dulkėms siurbti, bet ir besimėtančioms sėkloms, plaukams, pupelėms ar kito tipo šiukšlėms surinkti.

Bendrai paėmus, abu „Alfawise V8S Pro“ išmanieji dulkių siurbliai itin gerai atrodo kitų gamintojų kontekste. Realiai, jie konkuruoja tik tarpusavyje, nes visus artimiausius konkurentus iš kitų gamintojų lenkia keturmyliais žingsniais.

Abu šie robotai siurbliai pasižymi identišku funkcionalumu, o ar verta „Alfawise V8S Pro E33“ įsigyti vien tik dėl įmontuoto LCD ekrano reikėtų nuspręsti asmeniškai. Iš principo, ekranas nėra būtinas, bet jis robotui siurbliui suteikia kur kas daugiau solidumo, leidžia akimirksniu pamatyti svarbiausią informaciją ir tuo pačiu, galima valdyti roboto nustatymus be išmaniojo telefono. Kai kam tai gali būti svarbus patogumas, o kai kam bereikalingas pabrangimas.

Įvertinus dabartinius pasiūlymus, ekonomiškiau atrodo senoji versija - „Alfawise V8S PRO E30B“  parduodamas iš Čekijos sandėlio, tačiau jo fone „Alfawise V8S Pro E33“ neatrodo taip jau brangiai – visiškai naujas modelis su ekranu, o kainuoja tik keliomis dešimtimis eurų brangiau.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()