Išparduodamas bekontaktis muilo dozatorius iš „Xiaomi“ - nuotolinis valdymas, 50 mililitrų talpa, 3 darbo režimai ir dabar pigiau nei 14€ („Xiaomi Youpin AD-1806“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Xiaomi Youpin AD-1806“ – tai šiuolaikinis elektroninis muilo dozatorius, kuris 250 mililitrų talpoje laikomą skiestą skystą muilą paverčia putomis. Be to, šis elektroninis muilo dozatorius taip pat turi tris darbo režimus, kurių kiekvienas pateikia skirtingą kiekį putų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Youpin AD-1806“ kaina

  • „Gearbest“ 13,57 €.
  • Įprastinė kaina apie 16-18€, dabar parduodamas su 28% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu naudojate skystą muilą, tuomet kinai turi jums puikų pasiūlymą kaip šį muilą naudoti dar efektyviau. Greičiausiai dauguma yra įpratę pirkti skystą muilą tokioje talpoje, kuri iš karto turi ir muilo dozatorių. Vis dėlto kur kas efektyviau būtų pirkti skystą muilą didelėmis talpomis, o kaip dozatorių naudoti šiuolaikišką elektroninį muilo dozatorių „Xiaomi Youpin AD-1806“.

Ši elektroninis muilo dozatorius pranašumą įgyja dėl tos priežasties, nes į jį yra pilamas vandeniu skiestas skystas muilas. Tuo tarpu vėliau šis „Xiaomi Youpin AD-1806“ talpoje laikomas muilas yra paverčiamas į putas. Norime atkreipti dėmesį, jog putas dažniausiai įprasta naudoti ir prekybos centruose, nes taip galima ženkliai sumažinti muilo poreikį kiekvieno rankų prausimo metu.

„Xiaomi Youpin AD-1806“ elektroninį muilo dozatorių pravartu naudoti ir dėl higieninių sumetimų. Trumpai tariant, tiek paprastą muilą, tiek skystą muilą su dozatoriumi liečia kiti asmenys, todėl papildomų baterijų išvengti tiesiog yra neįmanoma. Tuo tarpu, naudojant „Xiaomi Youpin AD-1806“ nieko liesti nereikia, nes šis muilo dozatorius reikiamą putų kiekį pateikia naudodamas integruota nuotolinį jutiklį.

Šiuo atveju būtina pridėti dar ir tai, jog „Xiaomi Youpin AD-1806“ leidžia papildomai optimizuoti putų sunaudojamą pasirenkant vieną iš trijų galimų darbo režimų. Tokia kontrolė turėtų itin patikti turintiems mažų vaikų, o kartais gali praversti ir tais atvejais, jeigu nuspręstumėte „Xiaomi Youpin AD-1806“ elektroninį muilo dozatorių naudoti viešoje vietoje.

Galiausiai reikia pridėti ir tai, jog „Xiaomi Youpin AD-1806“ yra maksimaliai mobilus ir nereikalauja papildomo maitinimo šaltinio – šiam elektroniniam muilo dozatoriui energiją teikia standartinės keturios AA tipo baterijos.

„Xiaomi Youpin AD-1806“ atsiliepimai

Elektroninis muilo dozatorius „Xiaomi Youpin AD-1806“ jau spėjo sulaukti pirmųjų pirkėjų vertinimų. Džiugu pranešti, jog kol kas visi „Xiaomi Youpin AD-1806“ įsigiję pirkėjai liko neabejingi ir skyrė šiam elektroniniam muilo dozatoriui maksimalų galimą 5 žvaigždučių įvertinimą.

  • Iggi. Man labai patinka, jog nuo šiol muilą galiu gauti nesiliesdamas prie jokių papildomų daiktų – tai žymiai saugiau sanitariniu aspektu. Esu be galo patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „Xiaomi Youpin AD-1806“ muilo dozatorių, todėl drąsiai jį galiu rekomenduoti ir kitiems.
  • Peter. „Xiaomi Youpin AD-1806“ veikia būtent taip kaip ir tikėjausi. Skystą muilą kaip ir buvo nurodyta instrukcijoje praskiedžiau su vandeniu ir tiesiog galiu patvirtinti jog šis elektroninis muilo dozatorius veikia puikiai. Šiek tiek keista yra tik tai, jog šis muilo dozatorius neturi nei „Xiaomi“, nei „Youpin“ logotipo.

Trumpai: „Xiaomi Youpin AD-1806“ specifikacijos

  • Muilo talpa: 250 ml.
  • Darbo režimai: 3 muilo dozavimo lygiai.
  • Jautrumas: 3-5 cm atstumu.
  • Maitinimas: 4x AA tipo baterijos.
  • Matmenys ir svoris: 8,5 x 12 x 20,5 cm; 350 g.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()