TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: 130€ pigiau nei Lietuvoje turbūt geriausias „Xiaomi“ dronas, mažiausia kaina „Teeteck SG-949“ elektriniam šepetėliui, nuolaidų kuponai išmaniosioms svarstyklėms ir 18 kPa galios siurbliui (Video, 2019 m. 35 savaitė)  ()

- 23 % nuolaida kompaktiškam filmavimo dronui „FIMI X8 SE“ (su nuolaidos kuponu)

- 14 % nuolaida elektriniam dantų šepetėliui „Teeteck SG-949“

- 21 % nuolaida belaidžiui durų skambučiui „Alfawise L10“ (su nuolaidos kuponu)

- 36 % nuolaida vaizdo registratoriui „Alfawise G70“ (iš Čekijos sandėlio, iš Lenkijos sandėlio su nuolaidos kuponu)

- 24 % nuolaida išmaniajam dantų šepetėliui „Oclean Air“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 15 % nuolaida galingiausiam už tokią kainą naujos kartos rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise AR182BLDC“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 25 % nuolaida išmaniosioms svarstyklėms „Icomon i31“ (su nuolaidos kuponu)

- 38 % nuolaida automatiniam muilo dozatoriui „Alfawise AD-1806“ su purškimo funkcija

- 26 % nuolaida lazeriniam atstumo matuokliui „KXL – E40“

- 40 % nuolaida mini suktuvui „Bosch GO“ (su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. 67.00€ nuolaida populiariausiam savo klasėje kompaktiškam dronui filmavimui „FIMI X8 SE“

383.73€ | 23 % nuolaida + nuolaidos kuponas 24HFIMIX8 | „FIMI X8 SE“ specifikacijos

„FIMI X8 SE“ - tai kompaktiškas dronas filmavimui, „Gearbest“ metų vidurio išpardavimo metu siūlomas su dosnia nuolaida. Šis bepilotis turi kamerą su 12 MP „Sony“ jutikliu, galinčią daryti 4K raiškos įrašus. Ši kamera sumontuota ant trijų ašių gimbalo, o pats dronas dar turi ir kelis išmanius režimus. Tai - puikus pasirinkimas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems dronų pilotams.

Praktiškai išbandytas beveik 3 kartus pigesnis „DJI Mavic Pro“ klonas iš „Xiaomi“: 4K raiškos kamera su gimbalu, itin talpi baterija ir stabilus skrydis - štai kodėl tai yra vienas perkamiausių dronų iš Kinijos („FIMI X8 SE“ apžvalga)

„FIMI X8 SE“ prieš „DJI Mavic Pro“: 3 kartus mažesnė kaina, bet galimybės tiesiog stebina („XIAOMI FIMI X8 SE“ apžvalga)

„Bendrai, jei ieškote kažko rimtesnio, bet nenorite stipriai išlaidauti, tada už 400 JAV dolerius galima drąsiai svarstyti apie „DJI Spark“ ir „FIMI X8 SE“ dronus. Šiais dronais jūs tikrai liksite patenkinti.“ („ZLRC Beast SG906“ apžvalga, palyginimas su kitais dronais)

Kaina

Tikrinta 2019 08 27

  • Gearbest - 383.73€
  • 67.00€ nuolaida su kuponu 24HFIMIX8
  • 10.79€ siuntimas į Lietuvą.
  • Lietuvoje - 513€

„FIMI X8 SE“ yra kvadkopteris - turi keturis propelerius. Pats orlaivis yra sulankstomas, todėl lengvai telpa kuprinėje ar krepšyje. „FIMI X8 SE“ turi 4500 mAh ličio polimerų bateriją, kuri užtikrinanet 33 minučių skrydį. Tai tiesiog įspūdingas rezultatas - pigūs dronai epasiekia ir 15 min skrydžio, o 25 min jau laikoma profesionalaus drono požymiu. Tačiau „FIMI X8 SE“ gali dar daugiau - net 33 minutes skrydžio. 

Per tą pusvalandį galima pakilti į maksimalų 500 metrų aukštį ir išvystyti 18 m/s greitį.

Pradėjus sekti baterijai „FIMI X8 SE“ pats sugrįš pas pilotą. To, beje, galima paprašyti bet kuriuo metu. „FIMI X8 SE“ taip pat gali išsilaikyti viename taške, atsispirti vėjo įtakai, perspėti pilotą apie pakilusį vėją.

„FIMI X8 SE“ valdomas pulteliu, į kurį įstatomas išmanusis telefonas arba planšetinis kompiuteris. Dronas nuo pultelio gali nutolti 5 km atstumu, vaizdas perduodamas į telefono ekraną. Pati programėlė yra intuityvi, paprasta ir patikima.

„FIMI X8 SE“ turi GPS ir GLONASS navigacijos sistemas. Jos užtikrina tikslų, stabilų skrydį ir nusileidimą pasirinktame taške. Skrydį galima ir suplanuoti - dronas seks iš anksto nustatytą maršrutą. Programėlėje matysite ir GPS koordinate, kas ypač pravers skrydžio metu pastebėjus ką nors įdomaus.

Beje, įdomu tai, kad „FIMI X8 SE“ kamera gali atpažinti nusileidimo aikštelę - lentelę su H raide.

„FIMI X8 SE“ turi „Sony IMX378“ 12 MP jutiklį. Ši kamera, kuri yra pritvirtinta prie valdomo trijų ašių gimbalo, filmuoja 4K raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Filmuojami vaizdai kokybiški, gimbalas puikia eliminuoja vibracijas ir trūkčiojimus. 

„FIMI X8 SE“ turi ir kelis naudingus režimus. „FIMI X8 SE“ gali daryti panoramines nuotraukas, kurias suklijuoja iš kelių atvaizdų. Šis dronas taip pat gali sekti judantį objektą (pavyzdžiui, pilotą). Tai jis gali daryti ir kabodamas vietoje, ir skrisdamas gretai, ir pasisukdamas iš kelių įdomių kampų.

Atskirai reikėtų išskirti išmaniuosius „FIMI X8 SE“ režimus. „Raketos“ režimas siunčia droną tiesiai aukštyn, kildamas jis filmuoja tiesiai po savimi. „FIMI X8 SE“ taip pat gali sukti ratus ar spirales aplink numatytą objektą ar staiga nuo jo nutolti. Šie efektai pagyvina vaizdo įrašus.

„FIMI X8 SE“ yra puikus dronas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems. Jei mėgstate filmuoti gamtą, įdomius objektus ar savo nuotykius, pasidomėkite ir šiuo įrankiu.

2. Mažiausia kaina elektriniam dantų šepetėliui „Teeteck SG-949“

11.76€ | 14 % nuolaida | „Teeteck SG-949“ specifikacijos, atsiliepimai

„Teeteck SG-949“ – tai ekonominės klasės papildomomis funkcijomis nepakrautas elektrinis dantų šepetėlis, kuris šiuo atveju yra tik labai neženkliai brangesnis už paprastą klasikinį dantų šepetėlį. Šis elektrinis dantų šepetėlis negali būti susiejamas su išmaniuoju telefonu, tačiau dantų valymo kokybe tikrai niekuo nenusileidžia net ir ženkliai brangesniems elektriniams dantų šepetėliams.

Įsigijau šį dantų šepetėlį vos tik sužinojusi iš stomatologo, jog man reikėtų atidžiau rūpintis savo dantimis. Manau, kad „Teeteck SG-949“ šį rezultatą man padėjo pasiekti, nes nuo šiol mano dantys tikrai žymiai švaresni. Man labai patinka tai, jog „Teeteck SG-949“ turi net 5 darbo režimus. Be to, šis elektrinis dantų šepetėlis yra santykinai mažas ir lengvas. (Ana)

Kaina

Tikrinta 2019 08 27

  • „Gearbest“11.76€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 14 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Papildomos galvutės – 3.07€
  • Tai mažiausia kaina

Atsibodo laikas nuo laiko keisti standartinius dantų šepetėlius? Vis dėlto išlaidos elektriniam dantų šepetėliui atrodo kiek per didelės? Džiugu pranešti, jog kinai pagaliau rado sprendimą. Trumpai tariant, dabar turite puikią galimybę įsigyti elektrinį dantų šepetėlį „Teeteck SG-949“, kuris kainuoja tikrai ne ką brangiau nei paprastas dantų šepetėlis.

Reikėtų pradėti nuo to, jog šio elektrinio dantų šepetėlio kaina neviršija nei 15 eurų, o komplekte jis iš karto atkeliauja su trimis galvutėmis. Tuo tarpu, keičiamų elektrinių galvučių kaina taip pat džiugina, nes ji nesiekia nei 3 eurų, už kuriuos galėsite įsigyti net 5 papildomas „Teeteck SG-949“ elektrinio dantų šepetėlio galvutes. Labai tikėtina, kad ilgoje perspektyvoje „Teeteck SG-949“ išlaikymas kainuos netgi pigiau nei nuolatinis paprastų dantų šepetėlių pirkimas.

„Teeteck SG-949“ elektrinis dantų šepetėlis ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes jame integruotas galingas variklis padeda sukurti net 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį. Tokio lygio vibracijos dažniu pasižymi netgi retas kur kas brangiau kainuojantis elektrinis dantų šepetėlis. Taigi, abejonių dėl „Teeteck SG-949“ elektrinio dantų šepetėlio valymo kokybės kilti tikrai neturėtų net ir patiems išrankiausiems pirkėjams.

Šiuo atveju būtina pridėti, jog „Teeteck SG-949“ elektrinis dantų šepetėlis turi net 5 darbo režimus („white“, „clean“, „sensitive“, „polish“, „massage“). Be to, „Teeteck SG-949“ taip pat garsėja itin kompaktišku korpusu (3,3 x 3,3 x 25,6 cm, 148 g) ir turi vos tik 260 mAh talpos bateriją, tačiau nepaisant to be papildomos įkrovos gali būti naudojamas net 25 dienas.

„Teeteck SG-949“ lankstumą dar įrodo ir IPX7 sertifikatas, kuris patvirtina, jog esant reikalui šis elektrinis dantų šepetėlis be jokių problemų gali būti plaunamas net ir po vandeniu. Atitinkamai šis elektrinis dantų šepetėlis yra atsparus ir drėgmei, todėl visiškai be jokių pavojų visuomet gali būti laikomas santykinai drėgname vonios kambaryje.

„Teeteck SG-949“ kaip ir daugelis kitų šiuolaikinių elektrinių dantų šepetėlių dar turi ir rekomenduojamą 2 minučių trukmės valymo programą. Būtent jos dėka „Teeteck SG-949“ kiekvieną kartą kas 30 sekundžių primena, jog jau atėjo laikas pereiti prie kitos dantų srities valymo. Remiantis šiuo metodu dantys yra suskirstomi į 4 zonas, todėl bendra rekomenduojama dantų valymo trukmė – 2 minutės.

Galiausiai dar kartą norėtųsi sugrįžti prie unikalių „Teeteck SG-949“ elektrinio dantų šepetėlio galvučių. Nors tai skamba neįtikėtinai, tačiau „Teeteck SG-949“ galvutės šereliai atėjus laikui pakeičia spalvą iš mėlynos į baltą, kas reiškia, jog atėjo laikas pakeisti dantų šepetėlio naudojamą galvutę. Toks sprendimas iš tiesų yra labai naudingas, nes padeda visuomet išlaikyti maksimalų „Teeteck SG-949“ elektrinio dantų šepetėlio valymo efektyvumą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 5 balai iš 5 (3 vertinimai)
  • Vibracijos dažnis: 40000 kartai per minutę;
  • Baterija: 260 mAh.
  • Valymo režimai: 5 režimai.
  • Galvutės: galvutės yra keičiamos; komplekte iš karto pridedamos trys galvutės.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Ryšiai: nėra.
  • Programėlė: nėra.
  • Išskirtinės savybės: 25 dienas laikanti baterija; komplekte pridedamos net trys galvutės; labai aukštas vibracijos dažnis.
  • Dydis ir masė: 3,3 x 3,3 x 25,6 cm; 148 g.

Dabartinė 11.76€ kaina yra mažiausia šio dantų šepetėlio kainų istorijoje:

3. Su nuolaidos kuponu siūlomas belaidis durų skambutis „Alfawise L10“

30.77€ | 21 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA42611A„Alfawise L10“ specifikacijos

„Alfawise L10“ – tai integruotą 720p raiškos kamerą turintis belaidžiu būdu veikiantis durų skambutis, kuris gali būti maitinamas tiek dviem įkraunamomis 18650 tipo baterijomis, tiek nuolatinės įtampos keitikliu (8 – 12 V, AC). Šis durų skambutis turi naktinį pašvietimą, judesio daviklį ir gali būti naudojamas tiek su „iOS“, tiek su „Android“ išmaniaisiais telefonais.

Tai yra būtent tai ko aš laukiau labai seniai. Šis durų skambutis veikia tiesiog puikiai. Jokių trūkumų kol kas nestebėjau, todėl tiesiog belieka džiaugtis savo pasirinkimu įsigyti „Alfawise L10“. (Jacks)

Kaina

Tikrinta 2019 08 27

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ 30.77€
  • su nuolaidos kuponu GBA42611A
  • Dabar parduodamas su 21 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu už 0.70€.

Atnaujinti seną durų skambutį tikrai nėra lengva, jeigu planuojate įsigyti nuo elektros tinklo maitinamą durų skambutį – laidų pravedžiojimas ir jų paslėpimas yra tikras galvos skausmas. Vis dėlto toks sprendimas šiuo metu nėra itin praktiškas. Būtent tokią situaciją šiuo metu geriausia spręsti perkant naujos kartos durų skambutį „Alfawise L10“.

„Alfawise L10“ yra ypatingas dėl tos priežasties, nes gali būti maitinamas nuo dviejų įkraunamų 18650 tipo baterijų. Prireikus jas bet kada bus galima įkrauti tiesiog naudojant įprastą USB laidą. Gamintojas taip pat pabrėžia, kad tą reikės daryti ne daugiau nei kartą per metus. Šiuo atveju efektyvų energijos naudojimą pavyksta užtikrinti dėka integruoto „HiSilicon Hi3518EV200“ lusto.

Svarbu pabrėžti, kad esant poreikiui šį durų skambutį galima maitinti ir naudojant nuolatinės įtampos šaltinį (AC 8 – 12 V). Toks sprendimas gali tapti iš ties naudingu, jeigu nuspręsite šį naują durų skambutį prijungti prie jau seniau pravestų laidų. Vis dėlto pasirinkus tokį būda papildomos išlaidos bus tiesiog neišvengiamos, nes atskirai dar teks įsigyti ir įtampos keitiklį.

„Alfawise L10“ maloniai stebina dėl to, nes turi ne tik integruotą 720p kamerą, bet dar ir garsiakalbį bei mikrofoną. Toks sprendimas leidžia tiesiog realiu laiku bendrauti su prie durų laukiančiais svečiais, pavyzdžiui, tuomet, kai esate išvykę iš namų. Šios funkcijos privalumus galima išnaudoti tiesiog „Alfawise L10“ durų skambutį prijungiant prie namų WiFi kompiuterinio tinklo ir išmaniajame telefone įsidiegiant „XSH Cam“ taikomąją programą.

Būtina pridėti, kad „Alfawise L10“ taip pat iš dalies gali atstoti ir kamerą, kuri vaizdą užfiksuoti gali tiek dienos, tiek nakties metu (turi 6 IR LED). Be to, ši integruota kamera turi judesio daviklį, todėl apie kiekvieną pastebėtą judesį durų skambutis „Alfawise L10“ geba pranešti nusiųsdamas įspėjamąjį pranešimą į išmaniajame telefone įdiegtą taikomąją programą.

Negana to, taikomojoje programoje taip pat pateikiami visi užfiksuotų įvykių laiko momentai, kuriuos esant reikalui galima peržiūrėti ar atsisiųsti į išmanųjį telefoną. Įdomu ir tai, kad pasibaigus Micro SD kortelės vietai „Alfawise L10“ durų skambutis naujus įvykius automatiškai užrašys ant pačių seniausių vaizdo įrašų. Tai iš tiesų naudingas sprendimas, kuris „Alfawise L10“ durų skambučiui leidžia veikti visiškai automatiškai be tiesioginio žmogaus įsikišimo.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.67 balai iš 5 (9 vertinimai)
  • Kamera: 720p raiškos (1280 x 720).
  • Naktinis filmavimas: galimas iki 10 m. atstumu; turi IR pašvietimą sudarytą iš 6 LED.
  • Apžvalgos kampas: 166 laipsniai.
  • Ryšiai: 2,4 GHz dažnio WiFi.
  • Atmintis: iki 32 GB talpos Micro SD kortelės.
  • Papildomos funkcijos: naktinis pašvietimas; integruotas garsiakalbis ir mikrofonas pokalbiams; galimybė naudoti su nuolatinės įtampos šaltiniu; judesio daviklis; galimybė valdyti/stebėti per taikomąją programą.
  • Maitinimas: 2x 18650 tipo baterijos arba maitinamas nuo nuolatinės įtampos keitiklio (AC 8 – 12 V, DC 5 V).
  • Matmenys ir svoris: 14,4 x 7,4 x 3,2 cm; 160 g.

4. Iš Čekijos sandėlio arba Lenkijos sandėlio su nuolaidos kuponu siūlomas vaizdo registratorius „Alfawise G70“

38.46€ | 36 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise G70“ specifikacijos

35.30€ | 39 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio + nuolaidos kuponas GBPOLD6301

Turbūt geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą. „Alfawise G70“ - nebrangus vaizdo registratorius, filmuojantis HD raiška ir turintis F1.5 diafragmą. 2,45 colių IPS ekranas leidžia tiksliai nustatyti filmavimo kampą, o 170 laipsnių objektyvas leis užfiksuoti viską, kas vyksta priešais automobilį. „Alfawise G70“ neturi baterijos - vietoje jos tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui naudoja kondensatorius, kurie yra saugesni. „Alfawise G70“ filmuoja gerai ir tamsiu paros metu, o valdyti jį labai paprasta ir telefonu, ir mygtukais ant korpuso.

„Rinkdamasis tarp šių dviejų vaizdo registratorių, aš visgi likčiau prie Alfawise G70 - geresnis procesorius, didesnis matymo kampas, ekranas, vaizdo išvestis ir jį galima prijungti net prie televizoriaus“. („Alfawise G70“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi 70mai“)

Galbūt net pats geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą? Štai ką reiškia F/1.5 diafragma realybėje ir koks vaizdas būna dieną ir naktį („Alfawise G70“ apžvalga ir palyginimas su „Xiaomi Yi Smart“)

„Tubūt pats geriausias vaizdo registratorius iki 40€ - pagal parametrus jis pralenkia net ir Xiaomi analogus“ („Alfawise G70“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 08 27

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 38.46€.
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Gearbest - 35.30
  • Su nuolaidos kuponu GBPOLD6301
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • 39 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 20.53€.
  • Palyginimui - pagrindinis konkurentas „Xiaomi 70mai“ dabar siūlomas už 49.62€, o Lietuvoje vaizdo registratorius su F1.6 kainuoja daugiau nei 100€.

„Alfawise G70“ – tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius. Tokie įrenginiai yra skirti ne tik fiksuoti kelionės įspūdžiams, bet dažniausiai rinkti įrodymus, kurie gali praversti eismo įvykio atveju. Žinoma, kartais tiesiog pasitaiko užfiksuoti juokingų ar tiesiog neįprastų situacijų, bet vistiek, neverta tikėtis identiškos vaizdo kokybės kaip kad filmuotumėte su veiksmo kamera.

„Alfawise G70“ turi 2 MP „Sony“ jutiklį, kuris leidžia filmuoti 1920 X 1080P raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. „Alfawise G70“ yra biudžetinis vaizdo registratorius, bet už savo kainą siūlantis net labai gerus parametrus. Viena iš svarbiausių jo stiprybių - net F1.5 diafragma. Ji užtikrina pakankamai šviesų ir ryškų vaizdą, net prasto apšvietimo sąlygomis, o 170 laipsnių objektyvas leidžia užfiksuoti didelį plotą, todėl pro šio registratoriaus akis neprasprūs joks veiksmas kelyje.

Vaizdo įrašai bei garsas (šis įrenginys turi mikrofoną), įrašomi į „MicroSD“ kortelę, kurios dydis – iki 64 GB. Atminties tikrai nepritrūks, nes  „Alfawise G70“, kaip ir kiti vaizdo registratoriai, įrašo cikliškai – nauji įrašai keičia senus.

Įdomu tai, kad „Alfawise G70“ neturi baterijos. Ji iš tiesų yra reikalinga, nes niekas tvarkingai neišjungia vaizdo registratorių – jis pats išsijungia, kuomet išjungiamas automobilio degimas. Toks staigus elektros tiekimo nutrūkimas reiškia, kad įrenginys nespės tvarkingai užbaigti vaizdo įrašo ir jis tiesiog nebus išsaugotas arba failas bus sugadintas.

Kad to nebūtų, vienas iš pačių populiariausių vidutinės klasės registratorių „Xiaomi 70mai“ turi 240 mAh bateriją, kurios pakanka keliolikai minučių. Tuo tarpu „Alfawise G70“ turi tik kondensatorių, kuris išsikrauna per kelias akimirkas, tačiau to visiškai pakanka failo užbaigimui ir tai net labai įdomus gamintojo sprendimas. Pirmiausia, tai leido sumažinti registratoriaus kainą išlaikant labai geras optikos savybes ir tuo pačiu kondensatorius tokiame įrenginyje yra kur kas ekologiškesnis, saugesnis, ilgaamžiškesnis, atsparesnis aplinkos poveikiui.

Verta pastebėti, jog „Alfawise G70“ leidžia parametrus nustatyti ne tik per ekraną, bet ir naudojantis išmaniuoju telefonu, kaip kad „Xiaomi 70mai“.

Jei jau prakalbome apie „Xiaomi 70mai“, tai reikėtų pridurti, kad tai – pagal visiškai kitokią filosofiją sukurtas registratorius. Jis net neturi ekrano, kai „Alfawise G70“ yra ginkluotas 2,45 colių IPS. Ekranas praverčia peržiūrint vaizdo įrašus ir nustatant kameros kampą. Abu įrenginiai tai gali atlikti ir prisijungę prie telefono „Wi-Fi“ ryšiu, tačiau ekranas suteikia papildomo funkcionalumo. Kita vertus, abu įrenginiai naudoja tą patį „Sony IMX 323“ jutiklį, filmuoja tokia pat raiška, tuo pačiu greičiu. „Xiaomi 70mai“ turi tik kiek siauresnio kampo, 130 laipsnių objektyvą ir vos F2. 2 diafragmą. Tad pagal optines savybes „Alfawise G70“ gerokai pralenkia savo pagrindinį konkurentą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.78 balai iš 5 (81 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 2 MP raiška; F1.5 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 170 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: 2,45 colių IPS, 432 x 240 rezoliucija.
  • Valdymas: mygtukais po ekranu arba telefono programėle per „Wi-FI“.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas, smūgių jutiklis, „Wi-Fi“ sąsaja, judesio daviklis.
  • Baterija: integruotas kondensatorius – skirtas tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“  ir HDMI.
  • Komplektavimas: registratorius, siurbtukas, dvipusė lipni juosta, USB laidas, automobilinis įkroviklis, statinio krūvio lipdukas, instrukcijos anglų kalba.
  • Išmatavimai ir svoris: 7,00 x 5,00 x 3,50 cm, 61 gramas.

5. Iš Čekijos sandėlio su nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis dantų šepetėlis „Oclean Air“ - su slėgio jutikliu, kuris padeda išvengti dantų emalio pažeidimų

33.49€ | 24 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas GB-HBZOCLSAI | „Oclean Air“ specifikacijos, atsiliepimai

„Oclean Air“ – tai dantų šepetėlis, kuris yra aprūpintas papildomomis išmaniosiomis funkcijomis – dinamiškai keičia valymo intensyvumą pagal spaudimo jėgą, turi magnetinį variklį ir yra rekordiškai greitai įkraunamas. Šių funkcijų pagalba išmanusis dantų šepetėlis leidžia užtikrinti maksimalų komfortą dantų valymo metu, o kas svarbiausia vėliau taip pat pateikia patarimus, kurie laikui bėgant naudotojui padeda suformuoti dar geresnius dantų valymo įpročius.

Aš įsigijau šį šepetėlį, nes turėjau problemų su dantenomis ir buvau labai pavargęs naudotis įprastais dantų šepetėliais dėl šių savo problemų. Labai džiaugiuosi savo pasirinkimu. „Oclean Air“ nuvalo dantenas labai švelniai ir leidžia jaustis maloniai. Baterijos tarnavimo galimybės taip pat yra neįtikėtinos, o dar paminėti galima ir nuostabų „Oclean Air“ dizainą bei patogų naudojimą kelionių metu. (Raul)

Kaina

Tikrinta 2019 08 27

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 33.49€
  • Iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu GB-HBZOCLSAI
  • Siuntimas kainuos 5.62€.
  • „AliExpress“ - 33.38€.
  • Siuntimas 5.54€.

Tai nuostabus gaminys - vibruoja beveik taip pat kaip „Xiaomi Oclean One“, baterija atlaiko kaip „Xiaomi Soocas Soocare X3“, o kainuoja pigiau už visus savo konkurentus. 

Na taip, jis turi tik 3 valymo režimus vietoje 4-5, bet dažnam pakaks ir tiek. Programėlė turi visas standartines „Oclean“ programėlių funkcijas, tad mažai kuo nusileidžia brangiausiems analogams. 

Panašu, kad kurdamas šį šepetėlį gamintojas stengėsi surasti optimalų santykį tarp parametrų ir kainos. Kaip tai jam pavyko, vertinkite patys - nors kompromisų turi, tačiau pagal kainą ir kokybę tai tikrai įspūdingas gaminys. 

Pavyzdžiui, „Oclean Air“ jaučia, kada dantys yra valomi per daug stipriai. Kitaip sakant, šis išmanusis dantų šepetėlis atsižvelgia į slėgio rodmenis bei pagal tai adaptyviai reguliuoja dantų šepetėlio vibracijos dažnį. Toks sprendimas yra labai naudingas dėl tos priežasties, nes padeda išvengti dantų emalio pažeidimų ir dantenų kraujavimo.

Be to, „Oclean Air“ dantų šepetėliui taip pat labai daug pranašumo suteikia taikomoji programa. Jos pagalba galima pasirinkti ne tik vieną iš trijų „Oclean Air“ darbo režimų, bet ir daugiau nei 100 specialių burnos higienos priežiūros valymo programų. Ši taikomoji programa taip pat gali sudaryti specialią dantų valymo priežiūros programą atsižvelgdama į jūsų amžių, lytį ar netgi valgymo įpročius.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį ir į tai, kad „Oclean Air“ pasižymi optimizuota baterijos įkrova bei ženkliai sumažinta baterijos talpa. Pavyzdžiui, „Oclean Air“ bateriją pilnai įkrauti galima per 2 valandas, tuo tarpu anksčiau šio gamintojo pristatyto elektrinio dantų šepetėlio-flagmano „Ocean One“ geriausias pasiektas rezultatas – pilnas baterijos įkrovimas per 3,5 valandos.

Įdomu ir tai, kad „Oclean Air“ turėdamas 800 mAh talpos bateriją be papildomos įkrovos gali tarnauti iki 30 dienų, kai tuo tarpu „Ocean One“ su daugiau nei tris kartus didesnės talpos baterija atlaiko apie 60 dienų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (163 vertinimai)
  • Vibracijos dažnis: 40000 kartų per minutę;
  • Baterija: 800 mAh; vienu įkrovimu energijos užtenka apie 30 dienų valantis du kartus per dieną; įkrovimo laikas – 2.5 val.; belaidis įkrovimas su specialiu gražaus dizaino magnetiniu stovu.
  • Valymo režimai 3: įprastas valymo, balinimo ir masažo;
  • Galvutės: galvutės yra keičiamos, su vokiškais „Pedex“ dantų šepetėlio šereliais. Patvirtintais FDA, jog neturi lakiųjų BPA junginių.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7 reitingas - pilnas atsparumas vandeniui (atsparus visas įrenginys);
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“
  • Programėlė: „Oclean“, prisijungia „Bluetooth“ ryšiu. Galima nustatyti 3 valymo režimus. 20 basinių valymo programų. 100+ skirtingų galimybių burnos higienos priežiūrai. Jei sunku išsirinkti, programėlė pati pasiūlys pagal jūsų amžių, lytį, valgymo įpročius ir kitus parametrus.  Pateikia labai daug naudingos informacijos apie dantų valymą. Programėlė pateiks ir kitos naudingos informacijos, informuos apie baterijos atsargas, nurodys įprastą dantų valymo laiką ir šepetėlio galvutės resursą.
  • Išskirtinės savybės: naujos kartos „Maglev“ magnetinis, šerelių neturintis ir itin greitas variklis; slėgio jutikslis, adaptyvus vibracijų dažnis; itin aukšta pagaminimo kokybė; labai aukštos klasės šepetėliai; itin greitas belaidis įkrovimas; valdymas per išmaniąją programėlę su daugybe papildomų funkcijų.
  • Dydis ir masė: 23,3 x 2,2 x 2,2 cm; 91 gramas.

6. Su nuolaidos kuponu siūlomas galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

108.60€ | 15 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas FAST2341339A | „Alfawise AR182BLDC“ specifikacijos

„Alfawise AR182BLDC“ – tai naujos kartos rankinis dulkių siurblys, kuris pasižymi net 18 kPa siekiančiu galingumu ir didesne nei įprastai 0,8 litrų dydžio dulkių surinkimo talpa. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa bei integruotu LED pašvietimu, kuris itin praverčia grindis siurbiant nepakankamai gerai apšviestose patalpose.

Išbandėme labai pigų, bet įspūdingų parametrų rankinį siurblį su 250 W elektrine galia, 18 kPa siurbimo galia ir daugybe antgalių - kaip veikia realybėje, kodėl toks pigus ir kodėl už tokią kainą geresnio nerasite („Alfawise AR182BLDC“ apžvalga, Foto, Video, testų rezultatai)

Kaina

Tikrinta 2019 08 27

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ 90.05€, iš Kinijos sandėlio, su nuolaidos kuponu HKLQ4133AA1
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 24 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 13.25€.
  • „Gearbest“ 106.60€, iš Čekijos sandėlio
  • į Lietuvą siunčiamas už 5.15€.
  • Svarbiausias konkurentas „JIMMY JV51“ – 271.50€.

Išsiversti be dulkių siurblio tikrai sudėtinga. Vis dėlto senos kartos įprastiniai dulkių siurbliai yra santykinai dideli bei užima gana daug vietos. Džiugu, kad šis nepatogumas pamažu keliauja užmarštin dėka tokių naujos kartos rankinių dulkių siurblių kaip „Alfawise AR182BLDC“.

Šis dulkių siurblys vadinamas rankiniu tikrai neatsitiktinai. Jo variklis yra pakankamai mažas ir lengvas, kad „Alfawise AR182BLDC“ būtu galima patogiai naudotis viena ranka. Tuo tarpu lengvai keičiami antgaliai šį rankinį dulkių siurblį pilnai leidžia naudoti ne tik kilimų ar grindų siurbimui, tačiau ir pagalvių, lovų ar netgi baldų ir spintelių valymui.

Tai jau ne pirmas rankinis dulkių siurblys iš „Alfawise“ – prieš kelis mėnesius anonsuotas ir labai populiarus „Alfawise FJ166A“ sulaukė labai daug teigiamų vertinimų iš pirkėjų. Jis turi HEPA filtrą, siurbimo testai labai geri, tačiau jo galingumas siekia 7000 Pa. Tai dažnas rodiklis tokios kainos siurblių tarpe ir gerokai didesnis už robotų siurblių, kurių siurbimo galia kartais siekia vos 500 Pa ir jie vistiek valo grindis. Tačiau yra ir tokių siurblių, kurių galingumas siekia 18 000 Pa. Jie pasižymi tuo, kad geriau išvalo kilimus ar susiurbia stambias šiukšles. Tad buvo tik laiko klausimas, kada  „Alfawise“ sugalvos tokio galingumo siurblį ir tai pagaliau įvyko – pristatytas itin galingas „Alfawise AR182BLDC“.

Svarbu pabrėžti, kad net ir būdamas gana kompaktiškas, „Alfawise AR182BLDC“ rankinis dulkių siurblys vis tiek išlieka labai  galingas. Gamintojas tvirtina, kad maksimalios jo 18000 Pa siurbimo galios pilnai pakanka itin didelėms šiukšlėms susiurbti (grūdai, pupelės ir pan.). Neabejotinai „Alfawise AR182BLDC“ turėtų geriau valyti kilimus nei mažesnio galingumo „Alfawise FJ166A“. Šiuo atveju gerą „Alfawise AR182BLDC“ našumą ir maksimalią galią pavyksta pasiekti dėka integruoto šerelių neturinčio variklio.

Rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ ypatingas tampa ir dėl didesnės nei įprastai dulkių surinkimo talpos. „Alfawise AR182BLDC“ turi 0,8 litro dydžio talpos dulkių surinkimo dėžutę, kai tuo tarpu kiti panašaus tipo dulkių siurbliai dažniausiai geriausiu atveju turi tik 0,5 l dydžio talpas.

„Alfawise AR182BLDC“ taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa. Negana to, komplekte dar pridedami ir papildomi aksesuarai, kurių pagalba šį rankinį dulkių siurblį galėsite lengvai pakabinti ant sienos – tai padės taupyti vietą ir leis palaikyti tvarką.

Tačiau „Alfawise AR182BLDC“ vietoje įprasto „HEPA“ tipo filtro naudoja specialų kempinės tipo filtrą, kurį bet kuriuo metu lengvai galima išplauti naudojant vandenį. Gamintojas prideda, jog šis filtras geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes ir kas svarbiausia supaprastina dulkių siurblio eksploataciją. Priminsime, kad „HEPA“ tipo filtrą laikas nuo laiko reikia keisti nauju, o „Alfawise AR182BLDC“ naudojamą filtrą tiesiog laikas nuo laiko reikia išplauti po vandeniu.

Filtro praplovimas yra gerai, tačiau HEPA filtras didžiuojasi kaip mažiausiai dulkių praleidžiantis filtras. Kodėl „Alfawise“ jo nepanaudojo? Viskas dėl kainų politikos – HEPA filtras padidintų kainą, o tokiu atveju neliktų svarbiausio pranašumo prieš „Xiaomi Jimmy JV51“ – būtent šis siurblys yra svarbiausias ir populiariausias tokio galingumo konkurentas, bet kainuoja juntamai brangiau - 272€. Dabar gi drąsiai galima teigti, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene pats pigiausias rankinis siurblys su 18 000 Pa siurbimo galia.

Tad  jeigu nenorite permokėti už populiarumą, tuomet greičiausiai mieliau pasirinksite „Alfawise AR182BLDC“ rankinį dulkių siurblį.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra šiek tiek galingesnis (18500 Pa prieš 18000 Pa), tačiau skleidžia didesnį triukšmą (75 dB prieš 72 dB). Tiesa, šis „Xiaomi“ dulkių siurblys naudoja jau minėtus „HEPA“ dulkių filtrus, kas reiškia papildomas periodines išlaidas, tačiau geriau išvalytą orą – čia jau reikia rinktis kiekvienam asmeniškai. Be to, reikia pastebėti, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 0,5 litrų talpos dulkių surinkimo talpą, kai tuo tarpu „Alfawise AR182BLDC“ gali pasigirti 0,8 l surinkimo talpa.

Galiausiai atkreipkite dėmesį į tai, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene dvigubai lengvesnis nei „Xiaomi Jimmy JV51“ (1,4 kg prieš 2,9 kg) ir vietoje 4 antgalių pas pirkėją atkeliauja su 5 antgalių komplektu. Trumpai tariant, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ šiuo metu neabejotinai turi kainos ir funkcijų pranašumą, tačiau nusileidžia žinomumu ir ne tiek kokybišku filtru.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.88 balai iš 5 (34 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 250 W; siurbimo galia - iki 18000 kPa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: naudoja plaunamą kempinės tipo filtrą; geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes.
  • Dulkių dėžutės talpa: 0,8 l.
  • Baterija: 2200 mAh, jos pakanka 12 – 35 minutėms priklausomai nuo pasirinkto galingumo.
  • Antgaliai: 5 antgalių komplektas.
  • Matmenys ir masė: 33 x 11,5 x 22,5 cm, 1,4 kg.

7. Su nuolaidos kuponu siūlomos išmaniosios svarstyklės „Icomon i31“

25.34€ | 25 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBAFF081205 | „Icomon i31“ specifikacijos, atsiliepimai

„Icomon i31“ pateikia net 18 skirtingų rodiklių ir lengvai prisijungia prie išmaniosios programėlės. Į gerųjų savybių sąrašą reikėtų įtraukti ir solidų dizainą, o naudotojai džiaugiasi sužinoję tikrąją savo kūno būklę. Taigi, „Icomon i31“ yra patogios išmanios buitinės svarstyklės, padėsiančioms jums palaikyti ne tik optimalų kūno svorį, bet ir sveiką jo kompoziciją.

Puikios svarstyklės. Prijungtos prie „Aifit APP“ programėlės jos yra labai paprastos naudoti ir leidžia patikrinti mano kūno riebalus bei kitus duomenis. Stebuklinga. Atrodo, kad aš esu neblogos formos. Labai mėgstu svarstykles. Tai geriausios svarstyklės, kokias esu turėjusi jau vien dėl programėlės. Paprastos naudoti. Norėčiau jas rekomenduoti visiems šeimos nariams. (Katherine)

Kaina

Tikrinta 2019 08 27

  • Lietuvoje neparduodamos
  • Gearbest - 25.34€
  • su nuolaidos kuponu GBAFF081205
  • Siuntimas nemokamas
  • AliExpress - 37.96€.

„Icomon i31“ – tai labai modernios, išmanios vonios svarstyklės – galime tik stebėtis, kaip atpigo ši technologija per kelerius metus. Žinoma, jos veikia ir kaip svarstyklės, tačiau integruotų elektrodų ir sensorių pagalba jos gali nustatyti dar eilę įvairių duomenų.

Per naudotojo kūną paleidžiamas labai mažas elektros impulsas, o tada matuojama varža. Labai nedideli nukrypimai leidžia tiksliai sužinoti, kiek kūne yra riebalų, kiek vandens, kokia yra kaulų masė ir panašius duomenis. Tikrai nuostabu, kad ši technologija, anksčiau buvusi prieinama tik profesionaliems sportininkams, dabar gali atsidurti kiekviename vonios kambaryje.

„Icomon i31“ pasižymi platesnio korpusu (30 cm prieš 26). Tai gali pasirodyti, kaip trūkumas, tačiau iš tiesų tai yra ir privalumas – jums nebūtina atsistoti ant elektrodų. Galite atsistoti tiesiai per svarstyklių vidurį, greitai pasitikrinti svorį ir nulipti. Įdomu tai, kad kartu sužinosite ir aplinkos temperatūrą, kuri taip pat rodoma LCD ekrane.

Beje, žmonės dažnai teiraujasi, kiek žmonių gali naudotis „Icomon i31“ svarstyklėmis. Atsakymas – 32 – visų jų duomenys bus fiksuojami programėlėje. Tiesa, jai reikia įrenginio su „Android 4.4“, „iOS 8.0“ ar naujesne operacine sistema.

Svoris bus parodytas arba svarais, arba kilogramais – kaip jums labiau patinka, o štai temperatūra – laipsniais Celsijaus.

„Icomon i31“ pasižymi įdomiu dizainu. Pačios svarstyklės yra juodos, dengtos stiklu. Elektrodai yra išdėstyti pusapskritimio forma – jie yra riesti, todėl dera prie bendro svarstyklių dizaino. Jos tarsi jungia papildomi aštrūs grafikos elementai svarstyklių centre, o balti LCD ekrano skaičiai sukuria gražų kontrastą. Galbūt jums atrodo, kad svarstyklėms išvaizda nėra svarbi, tačiau neabejokite – tai yra viena iš priežasčių, kodėl „Icomon i31“ yra gerai vertinamos pirkėjų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.88 balai iš 5 (78 vertinimai)
  • Matuojami kūno parametrai:  svoris, riebalų svoris, kūno svoris be riebalų, viršsvorio lygis, KMI, riebalų santykis, svorio kitimo tendencijos, raumenų masė, raumenų santykis, kaulų masė, visceraliniai riebalai, poodiniai riebalai, bazinis metabolizmo rodiklis (BMR), fizinis amžius, baltymai, baltymų apykaitos sparta, skysčių masė.
  • Išskirtinės savybės: 4 nerūdijančio plieno elektrodai, BIA technologija - per žmogaus kūną siunčia silpną, nejuntamą elektros srovę ir taip matuojami papildomi kūno parametrai; matuojama aplinkos temperatūra.
  • Svėrimo diapazonas: 5-180 kg.
  • Ekranas: paprastas LCD, rodo svorį ir kambario temperatūrą (visi kiti rodmenys – programėlėje).
  • Maitinimas: 2 AAA tipo keičiamos baterijos, jų pakuotėje nėra.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.0“.
  • Programėlė: „Aifit APP“. Atvaizduoja visus 18 parametrų, kaupia individualią statistiką, pateikia duomenų analizę. Daugiakalbė, palaiko kinų, anglų, rusų ir kitas kalbas. 
  • Didžiausias skirtingų naudotojų kiekis: 32. Jų užfiksuotus kūno parametrus vėliau atitinkamai perduoda į išmaniajame telefone įdiegtą taikomąją programą.
  • Korpusas: paviršius stiklinis, lengvai valomas, nesibraižantis, atsparus dėvėjimuisi, itin platus.
  • Matmenys ir masė: 30,00 x 26,00 x 2,00 cm, 1,18kg.

8. Su 38 % nuolaida siūlomas automatinis muilo dozatorius „Alfawise AD - 1806“ su purškimo funkcija

13.57€ | 38 % nuolaida | 4.86 balai iš 5 (137 vertinimai)

Tai – automatinis muilo dozatorius, kurio nereikia liesti ir viena populiariausių savaitės prekių. Pakaks pakišti rankas po snapeliu ir įrenginys vos po 0,25 s ims purkšti muilo putas. Kadangi purškiamas ne grynas skystas muilas, o oru praturtintos putos, pavyks sutaupyti muilo. Šis dozatorius gali būti naudojamas ir vonios kambaryje, ir virtuvėje.

„Tikrai rekomenduoju šį prietaisą. Jis labai patiko mano vaikui - smagus toks daiktas“. Itin geros kainos automatinis muilo dozatorius su purškimo funkcija - kaip veikia, kokie įspūdžiai išbandžius praktiškai („Alfawise AD-1806“ apžvalga)

„Alfawise AD - 1806“ turi 280 ml muilo talpą. Vos tik ją pripildysite, dozatoriaus nebereikės liesti kol ji ištuštės.

Įrenginys turi infraraudonųjų spindulių jutiklį, kuris per maždaug 7 cm pajaučia artėjančias naudotojo rankas. Galima pasirinkti vieną iš dviejų  greičio nustatymų.

„Alfawise AD – 1806“ naudoja 4 AA standarto baterijas. Pats įrenginys atitinka IPX4 atsparumo vandeniui standartą, todėl gali drąsiai dienas leisti ant kriauklės krašto.

Gerai ir tai, kad nedidelė muilo pompa veikia labai tyliai – šis prietaisas skleidžia vos 40 dB triukšmą.

„Alfawise AD – 1806“ yra puikus patobulinimas kiekvienam vonios kambariui.

„Kainuoja pigiau, jautrumas dar didesnis nei „Xiaomi“, turi du skirtingus režimus, o galingiausiu išpurškia labai daug muilo putų. Tiesiog neįtikėtinai daug“ („Alfawise AD-1806“ muilo dozatoriaus apžvalga, Video)

9. Su 26 % nuolaida siūlomas lazerinis atstumo matuoklis „KXL – E40“

15.38€ | 26 % nuolaida4.88 balai iš 5 (1158 vertinimai)

„KXL – E40“ atstumą matuoja į naudotojo pasirinktą paviršių pasiųsdamas lazerio impulsą ir matuodamas, per kiek laiko jis sugrįžta. Kadangi viskas vyksta šviesos greičiu, skirtumas tarp impulso pasiuntimo ir sugrįžimo yra labai mažas, todėl matavimo greitis yra didžiulis.

„KXL - E40“ turi paprastą nespalvotą ekraną, kuriame pamatysite, išsaugotų matavimų istoriją ir, aišku, matuojamą reikšmę. 

„KXL - E40“ naudoja dvi įprastas AAA standarto baterijas. Jų turėtų pakakti pakankamai ilgam laikui, nes lazerio impulsas įprastai būna labai trumpas, o ir didžioji ekrano dalis yra juoda. Beje, „KXL - E40“ leidžia išsaugoti net 99 matavimus - to daugiau nei pakanka vienam jūsų projektui.

Tikriausiai jau manote, kad lazeriniai matuokliai tiesiog nepateikia tokių patikimų duomenų. Iš tikrųjų, jie veikia net labai gerai, tik visada reikia atminti, kad kaip ir visi matavimai, turi savo paklaidas.

Tiesa, reikia žinoti, kad paviršius, į kurį nutaikote lazerio spindulį, turėtų būti matinis, plokščias. Visiškai netinka stikliniai ir atspindintys paviršiai (poliruotas metalas ar veidrodžiai).

Be to, lazeriniai atstumo matuokliai geriau veikia prieblandoje ar debesuotą dieną - ryškios saulės šviesos jie nemėgsta, nors ir dirbti vien tik naktį nereikalaujama.

10. Su nuolaidos kuponu siūlomas mini suktuvas „Bosch GO“

39.82€ | 40 % nuolaida + nuolaidos kuponas O87KFOCK6R | „Bosch GO“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai profesionalus ir universalus rankinis elektrinis suktuvas, su talpia baterija, ergonomišku korpusu ir standartiniu griebtuvu. Šiam įrenginiui tinka daugelis paplitusių atsuktuvų galvučių su šešiakampiais kotais. Talpios baterijos pakanka net 8 darbo valandoms, o pirkėjai džiaugiasi nevarginamais riešais, naudingumu namų remonte ir kaina. 3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas yra puikus įrankis ir mėgėjams, ir profesionalams - su juo neišardysiste elektronikos, nes jis per stambus, bet įsuksite visus medvarščius ar ardysite stambią buitinę techniką. 

Naudojau šį įrenginį apie metus, turiu pasakyti, kad jis vis dar man patinka. Baterijos pakanka labai ilgam laikui, nebent visą laiką naudojate suktuvą ant jo galimybių ribos. Jei taip, tai po keliasdešimties varžtų šis suktuvas sulėtės. Dar noriu pridurti, kad pirmasis greitis yra tiesiog per lėtas, bet galios šiam suktuvui tikrai pakanka (Piet)

Ar reikalingas toks daiktas namuose kaip mini suktuvas „Bosch Go“? Pliusai ir minusai po 4 mėnesių naudojimo ir ką reikia žinoti apie antgalius („Bosch Go“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 08 27

  • Lietuvoje - neparduodamas.
  • Gearbest - 39.82€.
  • Su nuolaidos kuponu O87KFOCK6R
  • Siuntimas registruotu paštu nemokamai

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (73 pirkėjų vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras įrankis: suminis apžvalgų reitingas 4,75 balai iš 5
  • Išsami apžvalgų suvestinė, kaip veikia „Bosh GO“ suktuvas
  • „Bosch GO“ mini suktuvo sukimas pradedamas prispaudus atsuktuvą prie varžto, įjungus rankinį režimą, galima naudoti ir kaip paprastą atsuktuvą.
  • 5 mm antgalių griebtuvas.
  • Laisvo sukimosi greitis – 360 apsisukimų per minutę.
  • 6 greičio pasirinkimai, skirti skirtingiems varžtams.
  • Maksimalus sukimo momentas – 5-2,5 Nm, priklausomai nuo pasirinkto greičio.
  • Darbinė įtampa 3,6 V.
  • Su pilnai įkrauta baterija šis „Bosch“ suktuvas dirba iki 8 valandų.
  • Baterijos lygio indikatorius – spalvotas LED ant korpuso.
  • Įkrovimas – 90 min per USB laidą.



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: