Galimybės tokios, kad kaina tiesiog neįtikėtinai maža - atnaujintas „SG901 Drone with 1080P Camera“ yra labai geras pasirinkimas ieškantiems pirmojo drono (Nuolaidos kuponas)  ()

Dvi kameros, 1080P raiška, rankos mostu daromos nuotraukos ir vaizdo įrašai bei gebėjimas sekti paskui žmogų. Tik vasaros pabaigoje pristatytas, atnaujintas „SG901 Drone with 1080P Camera“ yra labai geras pasirinkimas ieškantiems pirmojo drono.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „SG901 Drone with 1080P Camera“ taikomas CC2245 nuolaidos kuponas ir dronas parduodamas už 45,54 €;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Verta atkreipti dėmesį, kad galima pasirinkti, kad drauge atkeliautų ir specialus krepšys, skirtas su savimi gabenti šį šaunų droną.

Taip pat galima papildomai įsigyti ir 2 arba 3 baterijas, skirtas šiam dronui. Standartiniame pakete dronas turi vieną bateriją.

Ir jei jau prakalbome apie bateriją, tai šis naujos kartos dronas turi 3.7V 2200mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 4 valandas, o skrydžio trukmė siekia 18 minučių.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai verta įsigyti papildomą bateriją.

„SG901 Drone with 1080P Camera“ turi dvi kameras: priekinę, kuri pasisuka 90 laipsnių kampu ir jos matymo kampas siekia 120 laipsnių, o raiška 1920 * 1080P; bei dar vieną kamerą apačioje, kurios raiška siekia 1280 * 720P.

Smagus dalykas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Tokia galimybe pasižymintis dronai dažniausiai kainuoja ženkliai brangiau.

Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir butent jos laikydamasi dronas skraidys. Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas, o tai šiam dronui suteikia dar daugiau privalumų.

„SG901 Drone with 1080P Camera“ valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir išmaniuoju telefonu (tereikės į Android ir iOS įrenginį atsisiųsti programėlę).

Valdymo pulteliu komandos į droną perduodamos 2.4 GHz ryšiu ir dronas nuo pultelio gali nutolti iki 100 metrų.

„SG901 Drone with 1080P Camera“ dronas yra geras pasirinkimas tiems, kurie dar tik ieško pirmojo savo drono ir nori su šiais įrenginiais susipažinti artimiau. Įsigijus „SG901 Drone with 1080P Camera“ droną, pirmoji pažintis su tokiais įdomiais įrenginiais bus labai pigi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()