TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai: su rekordine kaina išparduodamos UHS I spartos „Samsung EVO+“ SD kortelės, mažiausia kaina su nuolaidų kuponais „Xiaomi Redmi Airdots“ ausinėms, „Xiaomi Mi A3“ telefonui ir „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratoriui (Video, 2019 m. 36 savaitė)  (1)

- 53 % nuolaida atminties kortelei „Samsung EVO+“

- 38 % nuolaida belaidėms ausinėms „Xiaomi Redmi Airdots“ (su nuolaidos kuponu)

- 13 % nuolaida išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi A3“ (su nuolaidos kuponu)

- 34 % nuolaida vaizdo registratoriui „Xiaomi 70mai“ (su nuolaidos kuponu)

- 13 % nuolaida robotui siurbliui „Alfawise V8S PRO E30B“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 53 % nuolaida robotui siurbliui „ILIFE V5S Pro“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 31 % nuolaida naujos kartos langų valymo robotui „Alfawise S70“ (iš Čekijos sandėlio)

- 21 % nuolaida kompaktiškam rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise H6S“ (iš Čekijos sandėlio)

- 38 % nuolaida naujos kartos ant lubų kabinamam LED šviestuvui „Xiaomi Yeelight Meteorite“ (iš Čekijos sandėlio)

- 46 % nuolaida vienam geriausių LED šviestuvų „Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Mažiausia kaina atminties kortelei „Samsung EVO+“

7.30€ | 53 % nuolaida„Samsung EVO+“ specifikacijos

Namuose turime daugybę įvairių įrenginių, kurie filmuoja, fotografuoja, skraido, leidžia muziką ir daro daugybę kitų funkcijų ir visiems jiems reikia gana nemažai vidinės atminties talpos. Tad kaip išsaugoti visą šią informaciją? Tereikia savo įrenginiui suteikti papildomos galios su microSD atminties kortele. Ir šiuo metu tam net nereikės labai stipriai išlaidauti.

Kaina

Tikrinta 2019 09 06

32 GB

  • Gearbest - 7.30€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia už 0.44€

64 GB

128 GB

  • Gearbest - 16.42€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia už 0.47€

„Samsung EVO+“ yra microSD (TF) atminties kortelė. Taip pat reikia pabrėžti, kad ši atminties kortelė tinka įrenginiams, kurie palaiko SDXC atminties korteles.

UHS I – yra itin aukštos spartos atminties kortelės, galinčios veikti nuo 10 MB/s net iki 104 MB/s greičio. Tiesa, kiekvienu atveju realus greitis priklauso nuo konkrečios kortelės galimybių ir šiuo atveju „Samsung EVO+“ kortelės minimalus UHS I greitis yra 60 MB/s.

Specifikacijose rašoma, kad „Samsung EVO+“ kortelė gali pasiekti net ir 80 MB/s duomenų nuskaitymo greitį. Ką tai reiškia praktiškai? Tai, kad šią kortelę drąsiai galite naudoti kompiuteryje, telefone, drone ar bet kokiame kitame įrenginyje, galinčiame įrašinėti 4K raiškos medžiagą. Ir žinoma, ji tiks visiems mažesnės spartos įrenginiams. 

Be to, ši kortelė yra pilnai atspari aukštai ir žemai temperatūrai – gali darbuotis ir esant -25℃ ir 85℃ laipsnių temperatūrai. Taip pat atminties kortelė yra atspari vandeniui, rentgeno spinduliams ir neigiamam magnetiniam poveikiui.

Ši „Samsung EVO+“ 64 GB talpos microSD atminties kortelė yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems jų turimuose įrenginiuose reikia papildomos vidinės atminties. Su ja galėsite išsaugoti visas svarbiausias gyvenimo akimirkas. Sutalpinsite tūkstančius muzikos failų, nuotraukų bei filmuotos medžiagos.

Dabartinė kaina yra mažiausia šios Micro SD kortelės kainų istorijoje:

2. Mažiausia kaina su nuolaidos kuponu populiariausioms belaidėms ausinėms „Xiaomi Redmi Airdots“

16.42€ | 38 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBREDMI189 | 4.76 balai iš 5 (1763 vertinimai)

Dar vienas fantastiškai populiarus produktas - už rekordiškai žemą kainą parduodamos turbūt geriausios tokioje klasėje ausinės. „Xiaomi“ pradėjo leisti atskirą produktų liniją su „Redmi“ prekės ženklu ir naujausias jų produktas yra belaidės „Xiaomi Redmi Airdots“ ausinės. Net ir apžvalgininkas pripažįsta, kad „už tokią kainą, tai yra bomba“ ir šiuo metu tai yra perkamiausios belaidės ausinės iš Kinijos. 

„Už tokią kainą, tai yra bomba“ - su nuolaidos kuponu parduodamoms „Xiaomi Redmi Airdots“ belaidėms ausinėms gerų žodžių negaili ir apžvalgininkas

O, žmogau, už centus radau nuostabų daiktą. Mane dabar tiesiog užvaldė emocijos, bet kitaip negaliu.

Kaina

Tikrinta 2019 09 06

  • Gearbest - 16.42€
  • nuolaidos kuponas GBREDMI189
  • Cafago - 20.20€
  • 54 % nuolaida

Pats pirmas ir į akis krentantis dalykas yra šių belaidžių ausinių dizainas. Jos atrodo labai šauniai. Tiek pats dėkliukas, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė, tiek pačios ausinės.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją, o dėkliukas 300 mAh talpos. Tad ausines galima pakartotinai įkrauti 2-3 kartus.

Taip pat gamintojas nurodo, kad ausinių baterijų energijos užteks klausytis muzikos 4 valandas, o su dėkliuko sukaupta energija – iki 12 valandų.

Ausinių įkrovimas užtrunka 1,5 valandos, o pačio dėkliuko iki 2 valandų.

Viena ausinė sveria vos 4,1 gr. ir puikiai laikosi ausų landoje. „Xiaomi Redmi Airdots“ suprojektuotos taip, kad jas būtų galima naudoti ir intensyviai sportuojant.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“ technologiją, tad gali būti susietos su įvairiais įrenginiais ir užtikrinamas stabilus bei greitas duomenų perdavimas.

Signalas perduodamas iki 10 metrų spinduliu, o pačių ausinių susiejimas su išmaniuoju telefonu yra greitas ir paprastas.

Žinoma, šias ausines galima naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą bei kalbėtis su savo pašnekovu.

Taip pat jos palaiko balso asistentą, geba rasti telefoną, įjungia navigaciją, išsiunčia „WeChat“ žinutę ir net padaro nuotrauką. Akivaizdu, jog tai šioms ausinėms suteikia tik dar daugiau privalumų.

„Xiaomi Redmi Airdots“ palaiko 20-20000 Hz dažnio diapazoną, 16 omų varžą, maksimalus garso lygis siekia 98 dB, o 7.2mm dinaminiai transduktoriai užtikrina stiprius žemus tonus, delikačius vidutinius ir kokybiškus aukštus tonus.

Gamintojas taip pat nurodo, kad naudojama protinga DSP triukšmo mažinimo technologija pašalina aplinkos triukšmą, tad visiškai nereikia jaudintis dėl skambučių kokybės.

3. Su nuolaidos kuponais geriausia kaina išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi A3“

160.61€ | 13 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA36401 | „Xiaomi Mi A3“ specifikacijos

„Xiaomi“ vos prieš mėnesį pristatė savo naująjį išmanųjį telefoną „Xiaomi Mi A3“ ir vienas pirmųjų apžvalgininkų jau teigia, kad „šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“.

Šis telefonas „nuraus stogą“? Dėl ko „Xiaomi“ fanai burnoja ir kodėl apžvalgininkas vis tiek sako, kad „šį telefoną tiesiog būtina įsigyti“ (naujojo „Xiaomi Mi A3“ apžvalga, Video)

Labai geras telefonas. Kaip ir visi Xiaomi telefonai, taip ir Mi A3 yra puikus įrenginys. Labai rekomenduoju.

Kaina

Tikrinta 2019 09 06

4GB/64GB

  • Gearbest - 160.61€ (pilkas)
  • su nuolaidos kuponu GBA36401
  • Gearbest - 160.61€ (mėlynas)
  • su nuolaidos kuponu GBA36402
  • Geekbuying - 190.46€

4GB/128GB

  • Gearbest - 177.03€ (mėlynas)
  • su nuolaidos kuponu GBA312802
  • Gearbest - 177.03€ (pilkas)
  • su nuolaidos kuponu GBA312801
  • Geekbuying - 208.60€

Naujasis „Xiaomi Mi A3“ turi 6,088 colių įstrižainės (1560*720) HD+ ekraną su Corning Gorilla Glass 5 apsauga. Pačiame ekrane yra įmontuotas pirštų atspaudų skaitytuvas, o lašo formos išpjovoje randame 32 MP, f/2.0, 0.8µm kamerą. 

Nugarėlėje išmanusis telefonas turi trigubą kamerą, kurią sudaro 48 MP pagrindinis vaizdo jutiklis su f/1.79 diafragma, taip pat 8 MP raiškos itin plataus kampo bei 2 MP gylio jutiklis.

Šaunus dalykas, kad naujasis „Xiaomi Mi A3“ aprūpintas gana galingu, 8-nių branduolių (2.0GHz) Qualcomm Snapdragon 665 procesoriumi ir Adreno 610 vaizdo plokšte. Ne Snapdragon 855 ar Snapdragon 885 Plus procesorius, tačiau „Xiaomi Mi A3“ ir nesitaiko į flagmanų kategoriją. Tai yra vidutinės klasės išmanusis telefonas, pasižymintis itin geromis savybėmis.

Verta atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi Mi A3“ turi 4 GB RAM ir galima rinktis skirtingą kiekį vidinės atminties - 64 arba 128 GB. Be to, „Xiaomi Mi A3“ palaiko papildomą atminties kortelę - iki 256 GB - o tai taip yra didelis privalumas.

Kompanija lieka prie savo strategijos ir „Xiaomi Mi A3“ darbuojasi su „Android One“ operacine sistema. Tad telefonas yra visiškai „švarus“ ir be jokių papildomų kiniškų priedų. O kadangi tai yra globali „Xiaomi Mi A3“ versija, ji palaiko lietuvių kalbą ir visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius. Kas yra ypač svarbu.

Aliuminio rėmo „Xiaomi Mi A3“ turi 4030 mAh talpos bateriją ir palaiko greitajį baterijos įkrovimą (Quick Charge 3). Labai džiugus dalykas, kad į „Xiaomi Mi A3“ sugrįžo ne tik galimybė įdėti papildomą atminties kortelę, bet ir 3,5 mm audio jungtis. Daugeliui šis dalykas turėtų patikti.

„Xiaomi Mi A3“ turi C-tipo USB jungtį, palaiko FM radiją, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0 (A2DP, LE, aptX HD), GPS, A-GPS, GLONASS, BDS, akselerometrą, giroskopą, kompasą ir t.t.

4. Su nuolaidos kuponu ir mažiausia kaina vaizdo registratoriui „Xiaomi 70mai“

33.58€ | 34 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB70MAI1S„Xiaomi 70mai“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai yra nebrangus ir labai kokybišką vaizdą įrašantis automobilinis vaizdo registratorius, kuris gali beveik visiškai pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio. Šis vaizdo registratorius yra ilgas, be ekrano, valdomas per išmanųjį telefoną, bet vis tiek pasižymi visa eile privalumų.

Labai gera kaina, įrenginiu lengva naudotis. Būtina mobiliojo programėlė veikia puikiai ir yra prieinama anglų kalba. Kompaktiškas dydis leidžia įrenginį pritvirtinti taip, kad jis nebūtų lengvai pastebimas ir neblokuotų matomumo. Pridedamas lipdukas yra labai efektyvus. Itin gera vaizdo kokybė ir stebėtinai geras mikrofonas. (IDMRKFA)

Palygino „Xiaomi 70mai“ su „Alfawise G70“ ir „Xiaomi 70mai Pro“.

Stebuklų čia nėra, bet vertinant kainos ir kokybės santykį, tai vienas iš geriausių vaizdo registratorių. Jis pasižymi puikiomis charakteristikomis ir turi daugybę pliusų.

Pagal apžvalgas - tai puikus vaizdo registratorius: suminis apžvalgų reitingas 5 balai iš 5

Kaina

Tikrinta 2019 09 06

  • Lietuvoje - 37€
  • Gearbest - 33.58€
  • Tai mažiausia kaina
  • su nuolaidos kuponu GB70MAI1S
  • Siuntimas registruotu paštu už 0.99€

„Xiaomi 70 Mai“ korpusas yra cilindro formos, visai nedidelis. Jis sukurtas taip, kad galėtų pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio - taip visai nemaišo matomumui. Viename įrenginio gale yra „MicroSD“ ir USB lizdai bei perkrovimo mygtukas, o kitame - įjungimo mygtukas su šviečiančių žiedu. Šio žiedo spalva nurodo įrenginio būklę - žalia šviesa nurodo, kad įrenginys filmuoja, mėlyna - kad jis yra įjungtas, bet nefilmuoja, o raudona perspėja, kad įvyko klaida.

Savaime aišku, kad vaizdo registratorius neturi būti labai išvaizdus. Tačiau „Xiaomi 70 Mai“ yra geras tuo, kad nekrenta į akis ir yra kompaktiškas. Jis neturi ekrano, tačiau jo, iš tikrųjų, ir nereikia, kad vaizdus peržiūrėti galite prisijungę „Wi-Fi“ ryšiu. Programėlė taip pat leidžia valdyti kai kurias registratoriaus funkcijas, tačiau numatyta ir valdymo balsu galimybė.

Tai kuo iš tikrųjų išsiskiria „Xiaomi 70mai“? Visų pirma, kokybe. Šis įrenginys pasižymi labai paprastu cilindro formos korpusu. Pats korpusas yra pakankamai žemo profilio, todėl beveik pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio. Objektyvas yra padengtas specialia danga, kuri jį apsaugo nuo saulės spindulių ir temperatūros pokyčių.

Filmuoja „Xiaomi 70 Mai“ net labai gerai. 1080p raiškos, filmuojant 30 kadrų per sekundę greičiu, tikrai pakanka.

Labai svarbu yra tai, kad „Xiaomi 70mai“ puikiai filmuoja tamsoje - daug pigesnių registratorių sunkiai tvarkosi su šiuo iššūkiu. Tačiau „Xiaomi 70mai“ nufilmuotuose įrašuose, priartėjus prie priekyje važiuojanči automobilio, įžiūrimi valstybiniai numeriai, net kai viskas skendi tamsoje.

Trumpai:

  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080 px), HD raiška; 30 kadrų per sekundę. Labai geras vaizdas dienos metu ir daugelį konkurentų lenkiantis vaizdas nakties metu - puikiai galima įžiūrėti numerius
  • Kamera: 2 MPx raiška; F2.2 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 130 laipsnių; „SONY IMX323“ jutiklis
  • Atmintis: microSD kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: nėra;
  • Valdymas – telefono programėle per „Wi-FI“, sąsaja anglų kalba; arba balso komandomis, bet supranta tik kiniškai
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas, reguliuojamas smūgių jutiklio jautrumas; trijų ašių akcelerometras
  • Baterija: 240 mAh. Baterija skirta korektiškam vaizdo įrašo užbaigimui išjungus degimą. 
  • Jungtys: microSD kortelės ir microUSB bei „Reset“ mygtukas
  • Komplektavimas: 12-24 V įtampą palaikantis automobilinis įkroviklis su USB jungtimi, ganėtinai ilgas 3,5 metrų microUSB laidas, speciali tvirta plastiko juostelė, kuri yra skirta priklijuoti vaizdo registratorių prie automobilio stiklo.

Dabartinė 33.58€ kaina yra mažiausia šio vaizdo registratoriaus kainų istorijoje:

5. Iš Čekijos sandėlio ir nuolaidos kuponu siūlomas robotas siurblys „Alfawise V8S PRO E30B“ - 1800 Pa siurbimas, grindų plovimas ir HEPA filtras (giroskopinė navigacija)

146.01€ | 13 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas YNLQ420F23„Alfawise V8S PRO E30B“ specifikacijos

„Alfawise V8S PRO E30B“ yra modernus, plonas, funkcionalus ir labai gerą kainos-parametrų santykį turintis dulkių siurbys-robotas. Jis siurbia net 1800Pa jėga, skleidžia vos 65 dB triukšmą, turi HEPA filtravimo sistemą ir net grindims plauti reikalingus priedus. Šio įrenginio 2500 mAh baterijos pakanka 110-120 minučių, o tada jis pats sugrįžta įkrovimui. „Alfawise V8S PRO E30B“ galima valdyti balsu, programėle arba pulteliu ir kainuoja pigiau nei 200€.

Kaina

Tikrinta 2019 09 06

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 146.01€
  • iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu YNLQ420F23
  • 13 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 5.18€
  • Patobulinta „Alfawise V8S“ (114.98€, iš Čekijos sandėlio) versija

„Alfawise V8S PRO E30B“ – tai naujas dulkių siurblys-robotas, skirtas įprastam namų naudojimui. Pagal pavadinimą matosi, kad tai atnaujinta „Alfawise V8S“ versija.

Priminsime, kad „Alfawise V8S“ yra vienas iš geriausią kainos/parametrų santykį turinčių siurblių Kinijoje, kainuojantis apie 131€, o iš konkurentų išsiskyrė išskirtiniu galingumu - 1300 PA siurbimo galią turėjo tik siurbliai, kainuojantis apie 200€. O kuo didesnė siurbimo galia, tuo geriau išvalo kilimus ir nuo grindų pakelia siunkesnius nešvarumus, tokius kaip krupas ar smėlis. 

O ir „Alfawise V8S“ apžvalgos ir atsiliepimai yra labai teigiami. „Galiu pasakyti, kad tai efektyviausiai besidarbuojantis robotas dulkių siurblys, kokį tik esu testavęs“, „Iš 10 balų duodu 9,5 - pigiau už „Xiaomi“ ir „Ilife“, o siurbia kur kas geriau nei brangesnis „Ilife V7S Pro“ - štai taip apie šį siurblį atsiliepdavo pirkėjai ir apžvalgininkai.

Jei „Alfawise V8S“ buvo toks vykęs siurblys, jo atnaujinimas turi būti dar geresnis. Bet ar tikrai? Pagal tai, ką rodo specifikacijos, tikrai taip -  „Alfawise V8S PRO E30B“ iš tikro yra ypatingas siurblys.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi pultelį, kuris leidžia perjungti skirtingus valymo režimus, tačiau šis prietaisas taip pat turi „Wi-Fi“ modulį, kuris leidžia įrenginiui bendrauti su „Google Home“ ar „Amazon Alexa“ virtualiais asistentais. Tai reiškia, kad „Alfawise V8S PRO E30B“ gali būti valdomas ir balsu, ir programėle.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi giroskopą ir eilę jutiklių, kurie užtikrina, kad siurblys judės tik ten, kur gali judėti laisvai, nenukris ir be reikalo nesitrankys į baldus.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi du šepetėlius, kurie nukreipia dulkes prie pagrindinės siurbimo angos. Šis įrenginys gali pasigirti net 1800 PA siurbimo galia. Tai dar daugiau nei „Alfawise V8S“, o įvertinus, kokia yra kainų kategorija, tai tiesiog neįtikėtinas rodiklis.

Negana to, per šį siurblį keliaujantis oras yra filtruojamas per HEPA filtrus, todėl į kambarį sugrįžta labai švarus. 

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 2500 mAh bateriją, kuri užtikrinta 110-120 minučių darbą. Kuomet energijos lygis nukrenta žemiau 20 %, siurblys pats sugrįžta į įkrovimo stotelę. Įdomu tai, kad senesnis „Alfawise V8S“ turėjo 2600 mAh bateriją, tai kodėl naujesnis turi mažesnę? Greičiausiai dėl vietos.

„Alfawise V8S PRO E30B“ turi 600 ml dulkių talpą („Alfawise V8S“ turėjo 350 ml), taip pat turi 350 ml vandens talpą ir vis tiek yra šiek tiek plonesnis (7,6 cm prieš 8).

Taigi, „Alfawise V8S PRO E30B“ skirtingai nei „Alfawise V8S“ palaiko ne tik sausą, bet ir drėgną grindų valymą. 

Sumažėję matmenys reiškia, kad naujesnis siurblys gali lengviau palįsti po baldais. Negana to, jis dar ir siurbia geriau – „Alfawise V8S“ gali pasigirti 1300 PA siurbimo jėga, o štai „Alfawise V8S PRO E30B“ siurbimo jėga siekia visus 1800 PA.

Naujasis „Alfawise V8S PRO E30B“ turi daugybę pranašumų – nuo HEPA filtro, iki didesnės siurbimo galios. Tačiau tikriausiai didžiausias iš jų yra galimybė plauti grindis. „Alfawise V8S PRO E30B“ pakuotėje rasite vandens talpą ir mikrošluostę, kurie padės išplauti grindis.

Įdomu tai, kad dirbdamas šį darbą robotas yra tylesnis – kai plauna grindis skleidžia tik 30 dB triukšmą.

„Alfawise V8S PRO E30B“ neturi lazerinės navigacijos, bet to ir neverta tikėtis šioje kainų grupėje. Bet jis turi giroskopinę navigaciją ir tai fantastiškas dalykas šioje kainų grupėje - ji taip pat padeda sudaryti patalpų žemėlapį ir robotas teritoriją valo labai efektyviai, tiesiog, nėra galimybės nustatyti atskirų valymo zonų ar kitų ribojimų, kaip kad lazerinės navigacijos atveju. 

Apibendrintai, „Alfawise V8S PRO E30B“ yra tiesiog įspūdingas robotas siurblys šioje kainų grupėje. Pagal tai, kokius parametrus jis turi ir kiek kainuoja, nelabai net yra su kuo jį palyginti - iki šiol už tokius robotus siurblius drąsiai prašydavo bent 200-250€ ir jie būdavo laikomi labai pigiais pasiūlymais. Tad kainos ir parametrų prasme „Alfawise“ perspjovė visus. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (93 vertinimai)
  • Galia: 30 W, 1800 PA siurbimo galia.
  • Triukšmas: 65 dB siurbiant, 30 dB plaunant grindis.
  • Filtras: HEPA filtras.
  • Navigacija: giroskopinė navigacija
  • Apsaugos: jutikliai saugo nuo trankymosi į baldus, giroskopas užtikrina taisyklingą zigzagą.
  • Dulkių dėžutės talpa:  600 ml.
  • Vandens talpa: 350 ml;
  • Baterija: 2500 mAh; veikimo trukmė iki 120 min.; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai energijos likutis nukrenta žemiau 20 %.
  • Išskirtinės savybės: itin galingas, turi grindų plovimo funkciją, valdomas programėle, pulteliu arba balsu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, vandens talpa, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris su stotele.
  • Matmenys ir svoris: 33,00 x 33,00 x 7,60 cm, 2,7 kg.

6. Iš Čekijos sandėlio ir su nuolaidos kuponu siūlomas robotas siurblys „ILIFE V5S Pro“

123.19€ | 53 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas E36023ED1DE1D001 | „ILIFE V5S Pro“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai šiuolaikinis išmanusis dulkių siurblys, kuris siūlo keturis skirtingus valymo režimus ir yra tinkamas ne tik dulkių siurbimui, bet taip pat ir šlapiam grindų valymui. Šis išmanusis siurblys garsėja itin geru kainos ir kokybės santykiu, pasižymi 850 Pa siurbimo galia ir labai tyliu darbu (skleidžia vos 50 dB triukšmą) bei kompaktiškais matmenimis (30 x 30 x 7 cm).

Puikus pasirinkimas kiekvienam ieškančiam funkcionalaus išmaniojo siurblio už prieinamą kainą. Atsižvelgus į kainą „ILIFE V5S Pro“ pilnai pateisina visus mano lūkesčius, o kas svarbiausia, dabar visuomet žinau, kad grįžęs namo jau rasiu išvalytus kambarius. Mane stebina „ILIFE V5S Pro baterijos tarnavimo laikas – be papildomos įkrovos šis išmanusis dulkių siurblys veikia daugiau nei 2 valandas. (Krasimir)

Pagal kainą ir kokybę vienas geriausių ir perkamiausių robotų siurblių iš Kinijos. „ILIFE V5S Pro“ apžvalga

Kaina

Tikrinta 2019 09 06

  • Lietuvoje - 257.99€
  • „Gearbest“123.19€
  • Iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu E36023ED1DE1D001
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Išmanieji dulkių siurbliai dar visai neseniai buvo tarsi egzotinė prekė. Vis dėlto kinų pagalba šis technologinis laimėjimas dabar yra prieinamas kiekvienam norinčiam. Būtina atkreipti dėmesį tik į tai, kad Lietuvoje už tokį patį išmanųjį dulkių siurblį gali tekti mokėti bene dvigubai brangiau nei Kinijoje. Tokias tendencijas dabar pilnai patvirtina „ILIFE V5S Pro“ išmaniojo dulkių siurblio pavyzdys.

„ILIFE V5S Pro“ garsėja keturiais valymo režimais ir taip pat daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl didesnės siurbimo galios – šiame kainų diapazone siurbimo galia dažniausiai neviršija 600 Pa.

Šie patobulinimai padeda iš kilimų išsiurbti net pačius didžiausius nešvarumus. Būtina pabrėžti ir tai, kad „ILIFE V5S Pro“ išsiskiria atnaujintu šerelių neturinčiu varikliu, kuris šiuo atveju garantuoja dar tylesnį šio išmaniojo dulkių siurblio darbą.

„ILIFE V5S Pro“ kaip ir kiti išmanieji dulkių siurbliai gali automatiškai pasirūpinti baterijos įkrovimu, geba išvengti kliūčių ir taip pat turi daviklius, kurie padeda nenukristi nuo laiptų ar kitų paviršių.

Būtina atkreipti dėmesį į tai, jog „ILIFE V5S Pro“ yra labai kompaktiškų matmenų. Ši savybė daugelyje namų tampa reikšmingu privalumu, nes šiam išmaniajam dulkių siurbliui leidžia pasiekti tokias vietas, kurių kiti išmanieji dulkių siurbliai dėl savo didesnių matmenų pasiekti tiesiog nesugeba.

Trumpai:

  • Galia: 850 Pa siurbimo galia, kurios užtenka susiurbti dulkėms, plaukams ir įvairioms kruopoms.
  • Režimai: 4 valymo režimai: „automatic cleaning“, „border cleaning“, „spot cleaning“, „schedule cleaning and mopping“.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: nėra.
  • Garsas: 50 dB.
  • Filtras: Hepa filtras.
  • Apsaugos: naudoja IR daviklius erdvei atpažinti - jie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus bei nukristi nuo laiptų ir panašių paviršių.
  • Dulkių dėžutės talpa:  300 ml.
  • Vandens talpa: 300 ml.
  • Baterija: 2600mAh; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės.
  • Išskirtinės savybės: turi drėgno valymo ir siurbimo funkcijas. Sistemingai valo teritoriją, OBS reljefo aptikimo technologija.  Galima valdyti su nuotolinio valdymo pulteliu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, nuotolinio valdymo pultelis, filtras, maitinimo adapteris, instrukcija.
  • Matmenys ir masė: 30  x 30  x 7 cm; 4,58 kg.

7. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina naujos kartos langų valymo robotui „Alfawise S70“

114.06€ | 31 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio „Alfawise S70“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos langų valymo robotas, kuris 1 kvadratinį metrą geba nuvalyti vos per 3 minutes. Šis langų valymo robotas taip pat garsėja santykinai kompaktiškais korpuso matmenimis (29 x 14,2 x 11,5 cm) ir esant poreikiui bet kada gali būti valdomas nuotoliniu būdu naudojant komplekte pridedamą pultelį.

Esu išbandęs tiek „Alfawise S60“, tiek „Alfawise S70“. Galiu patvirtinti, kad abu langų valymo robotai savo darbą atlieka vienodai gerai, tačiau taip pat tenka pripažinti, jog naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“ tą pačią užduoti tikrai atlieka greičiau nei „Alfawise S60“. (Faithe)

„Jei neturite, rekomenduoju - valo tikrai gerai“. Populiariausio langų valymo roboto „Alfawise S70“ praktinis testavimas - išbandė ant plytelių ir ant lango, palygino su senesnės kartos „S60“ („Alfawise S70“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 09 06

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“114.06€
  • Tai mažiausia kaina
  • iš Čekijos sandėlio
  • Dabar parduodamas su 31 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 5.64€

Jeigu norite palengvinti savo kasdienybę, tuomet pats laikas pagalvoti apie langų valymo roboto „Alfawise S70“ įsigijimą. Šis langų valymo robotas padės taupyti laiką, o kas svarbiausia taip pat leis išvengti potencialaus pavojaus langus valant sunkiai ranka pasiekiamose vietose.

Priminsime, kad dar pernai elektroninių parduotuvių lentynas pasiekė „Alfawise S60“ langų valymo robotas.

Populiarumo šiam langų valymo robotui tikrai netrūko, todėl įvertinus tai, jog „Alfawise S70“ siūlo atnaujintus techninius sprendimus, vėl galime laukti panašios sėkmės istorijos.

Esminis naujos kartos langų valymo roboto pranašumas – valymo greitis. Pavyzdžiui, jeigu „Alfawise S60“ vieną kvadratinį metrą nuvalydavo per 4 minutes, tai „Alfawise S70“ tą patį plotą jau gali sutvarkyti per 3 minutes. Gamintojas tvirtina, kad „Alfawise S70“ langą gali nuvalyti bene 300% greičiau nei tai geba atlikti žmogus.

Būtina pabrėžti dar ir tai, kad jeigu „Alfawise S60“ langus gebėdavo valyti tik drėgna šluoste, tai naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise S70“ jau yra pritaikytas langų valymui tiek naudojant drėgną, tiek visiškai sausą šluostę.

Galiausiai būtina atkreipti dėmesį dar ir į tai, kad „Alfawise S70“ išsaugojo tą pačią 2800 Pa vakuuminio siurbimo galią bei tą pačią 80 W elektrinę galią, tačiau lyginant su „Alfawise S60“ gali pasigirti sumažėjusiais korpuso matmenimis (29 x 14,2 x 11,5 cm prieš 29,5 x 15 x 12,50 cm). Šis atnaujinimas tampa iš tiesų reikšmingas, nes nuo šiol esant poreikiui „Alfawise S70“ be jokių problemų gali būti naudojamas ir santykinai mažų langų valymui.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.89 balai iš 5 (28 vertinimai)
  • Galia: 80 W elektrinė galia.
  • Vakuuminio siurbimo jėga: 2800 Pa.
  • Valymo greitis: 1 kvadratinis metras per 3 min.
  • Valymo būdas: dvi besisukančios mikropluošto šluostės, tvirtinamos prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: nuotoliniu valdymo pulteliu.
  • Maitinimas: iš 220V tinklo, apsauginė 650 mAh baterija, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas (laido ilgis – 5,5 m.).
  • Matmenys ir masė: 29 x 14,2 x 11,5 cm; 1,1 kg

Dabartinė 114.06€ kaina yra mažiausia šio langų valymo roboto kainų istorijoje:

8. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina kompaktiškam rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise H6S“

32.85€ | 21 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio „Alfawise H6S“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos kompaktiškas rankinis dulkių siurblys, kuris garantuoja 7000 Pa siurbimo galią ir be papildomos baterijos įkrovos gali būti naudojamas net iki 25 minučių. Šis rankinis dulkių siurblys garsėja trijų dalių filtravimo sistema, turi daugybe antgalių ir svarbiausia, esant reikalui, gali būti naudojamas skysčiams siurbti.

Jau seniai ieškojau įrankio, kuris lengvai, greitai ir patikimai padėtų susiurbti nedidelius nešvarumus. „Alfawise H6S“ pilnai pateisino mano lūkesčius. Kadangi auginu šunį, su šiuo rankiniu siurbliu dabar labai lengvai ir greitai galiu susiurbti šuns plaukus iš sunkiai prieinamų vietų. Vis dėlto manau, kad šis rankinis dulkių siurblys turi ir daugiau pritaikymo būdų. Rekomenduoju. (Borg)

Kaina

Tikrinta 2019 09 06

  • „Gearbest“32.85€
  • Tai mažiausia kaina
  • iš Čekijos sandėlio
  • Siuntimas į Lietuvą 5.64€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Nuo senų laikų yra įprasta manyti, jog dulkių siurblys yra didelis ir sunkus. Vis dėlto per pastaruosius penkerius metus įvyko daug pokyčių. Trumpai tariant, rinką papildė ne tik išmanieji, bet ir rankiniai dulkių siurbliai. Jeigu ieškote kompaktiško, mobilaus ir lengvo rankinio dulkių siurblio, tuomet pats laikas pasidomėti „Alfawise H6S“.

Šis rankinis dulkių siurblys yra santykinai mažas (42 x 12 x 13 cm), tačiau išsiskiria itin galingu varikliu, kuris šiuo konkrečiu atveju leidžia pasiekti net 7000 Pa siurbimo galią. Gamintojas tvirtina, jog tokios galios pilnai pakanka įvairaus tipo dulkėms ir šiukšlėms siurbti. „Alfawise H6S“ puikiai pasiteisina ir tais atvejais, jeigu namuose nuolatos kovojate su gyvūnų besimėtančiais plaukais.

Rankinio dulkių siurblio „Alfawise H6S“ galingumą patvirtina ir tas faktorius, kad jis, pasak gamintojo, esant poreikiui gali būti naudojamas net ir skysčiams siurbti. Pavyzdžiui, ant stalo išpiltas kavos ar arbatos puodelis tiesiogine ta žodžio prasme tiesiog gali būti susiurbtas į 500 ml talpos „Alfawise H6S“ dulkių/šiukšlių surinkimo talpą.

Vis tai tampa įmanoma dėl lanksčios „Alfawise H6S“ filtravimo sistemos. Šis rankinis dulkių siurblys naudoja trijų dalių filtravimo sistemą, kurios viena iš sudedamųjų dalių – plaunamas Hepa filtras. Trumpai tariant, jeigu su „Alfawise H6S“ siurbėte kavos tirščius, tai po tokios procedūros tiesiog turite po vandeniu išplauti Hepa filtrą, o tuomet vėl esate pasiruošė siurbti kitus nešvarumus.

„Alfawise H6S“ rankinis siurblys yra pilnai pritaikytas Europos rinkai ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes dar turi integruotą 2200 mAh talpos bateriją. Būtent jos energijos užtenka maždaug 25 minutėms, o vėliau šį rankinį dulkių siurblį tereikės įkrauti iš elektros tinklo. Kadangi „Alfawise H6S“ naudoja Europos rinkai pritaikytą elektros kištuką, jokiais papildomais adapteriais rūpintis taip pat nereikės.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise H6S“ rankinis dulkių siurblys stebina gausia pridedamų antgalių komplektacija. Negana to, kad komplekte rasite keturis skirtingoms siurbimo užduotims pritaikytus antgalius, tai gamintojas prie „Alfawise H6S“ komplektacijos dar prideda ir vieną atsarginį plaunamą Hepa filtrą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (10 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 100 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: trijų dalių (kempinės pagrindo, Hepa, cikloninis).
  • Dulkių dėžutės talpa:  500 ml.
  • Baterija: 2200 mAh.
  • Triukšmas: ne didesnis nei 75 dB.
  • Antgaliai: lanksti šlanga, guminis skysčiams siurbti, šerelius turintis antgalis, kampams siurbti tinkami antgaliai,
  • Matmenys ir masė: 42 x 12 x 13 cm, 1 kg.

Dabartinė 32.85€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

9. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina naujos kartos ant lubų kabinamam LED šviestuvui „Xiaomi Yeelight Meteorite“

82.13€ | 38 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Xiaomi Yeelight Meteorite“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos ant lubų kabinamas LED šviestuvas, kuris geba sukurti 1800 liumenų siekiantį šviesos srautą ir yra aprūpintas net 280 vienetų integruotų LED. Be to, šis LED šviestuvas gali pasigirti net Ra 95 siekiančiu spalvų atkūrimo indeksu ir taip pat leidžia keisti ne tik šviesos ryškumą, bet ir apšvietimo spalvinę temperatūrą 2700 - 6500 K ribose.

Esu be galo patenkintas turėjęs galimybę įsigyti šį puikų ir labai stilingą LED šviestuvą už tokią gerą kainą. Turiu pripažinti, kad „Yeelight Meteorite“ tikrai vertas kiekvieno sumokėto cento. „Yeelight Meteorite“ iš tiesų šviečia neįtikėtinai ryškiai, o kas svarbiausia šį ryškumą galima valdyti tiek išmaniuoju telefonu, tiek balsu. (Noah)

Kaina

Tikrinta 2019 09 06

  • „Gearbest“82.13€
  • Tai mažiausia kaina
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Į Lietuvą siunčiamas už 5.64€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išsirinkti sau patinkantį ant lubų pakabinimą šviestuvą tikrai nėra lengva. Situacija tampa dar sudėtingesnė, kai pastarojo prireikia virtuvėje ar svetainėje. O surasti dar ir tokį, kuris kainuotų padoriai ir turėtų visas valdymo galimybes, misija labai sudėtinga.

Štai dėl to verta atkreipti dėmesį į naujos kartos solidaus dizaino LED šviestuvą „Xiaomi Yeelight Meteorite“. Išskirtinio dizaino šviestuvas, specialiai sukurtas stalo ar stalviršio apšvietimui, formuoja dizainerių taip mėgstamą interjero salą. Tuoj po anonso 2019 metų pradžioje jis kainavo net 220$ - kaina nors ir nebuvo maža, bet dar suprantama tokių galimybių šviestuvui.

Vėliau ji pradėjo po truputį mažėti ir dabar, vasaros pabaigoje ji nukrito iki neįtikėtinų 87€. Ko gero, „Xiaomi“ ruošia rinką naujos kartos šviestuvams, bet šis modelis vis dar atrodo tiesiog idealus svetainėms bei virtuvėms. Tokia gera kaina ilgai neturėtų išsilaikyti – žiūrint į konkurentus, šis šviestuvas vertas tikrai daugiau nei 100€, tad mažesnės kainos tėra trumpalaikės akcijos.

Šis LED šviestuvas yra kabinamas ant lubų, tačiau turi santykinai ilgas iš nerūdijančio plieno pagamintus laikiklius, todėl yra pajėgus sukurti ryškų apšvietimą net ir greta ypatingai didelių svetainėse naudojamų stalų.

Ryškų apšvietimą naudojant „Yeelight Meteorite“ pavyksta pasiekti dėl tos priežasties, nes šiame šviestuve iš viso yra sumontuota net 280 LED šviestukai. Be to, gamintojas taip pat pabrėžia, jog „Yeelight Meteorite“ yra įdiegtas unikalus „side-lighting“ techninis sprendimas. Ši technologija naudoja specialią difuzinę plokštelę, kad sukurtų šviesos atspindžio efektą, kuris paprastai yra sutinkamas ir gamtoje. Būtent taikant šį principą „Yeelight Meteorite“ ir pavyksta sukurti itin natūralų patalpų apšvietimą.

Be to, būtina paminėti, jog „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvas turi reguliuojamo aukščio tvirtinimo mechanizmą, kuris šiuo atveju leidžia reguliuoti LED šviestuvo aukštį virš stalo 0,5 – 1,5 metro ribose. Gamintojas tvirtina, jog kokybiškam stalo apšvietimui yra rekomenduojamas 150 liuksų apšviestumas. Džiugu, jog dėka reguliuojamo aukščio šį rodiklį naudojant „Yeelight Meteorite“ lengvai gali pasiekti bet kuris šio LED šviestuvo pirkėjas.

Kitas svarbus „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvo privalumas – Ra 95 spalvų atkūrimo indeksas. Priminsime, jog Ra 100 dydžio indeksą sukuria saulė – tai natūrali dienos šviesa. Tuo tarpu, įprastai 60-80 Ra dydžio indeksą turi vidutinės klasės LED, o aukštos kokybės LED paprastai išsiskiria 80-95 siekiančiu Ra indeksu. Trumpai tariant, „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvo apšviesti objektai atrodo praktiškai lygiai taip pat natūraliai kaip ir esant natūraliam saulės apšvietimui.

Svarbu atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog „Yeelight Meteorite“ leidžia keisti ne tik apšvietimo ryškumą, bet ir spalvinę šviesos temperatūrą. Kadangi naudojant šį LED šviestuvą spalvinę temperatūrą galima keisti nuo 2700 iki 6500 K, tai reiškia, jog patalpoje naudojant „Yeelight Meteorite“ galima turėti ne tik baltos ar geltonos spalvos, bet lygiai taip pat ir melsvos, raudonos, žalios ar bet kurios kitos spalvos apšvietimą. Toks „Yeelight Meteorite“ universalumas gali itin praversi namuose rengiamų vakarėlių metu.

Galiausiai maloniai stebina ir šio LED šviestuvo valdymo universalumas. Įprastai tokio tipo LED šviestuvus esame įpratę valdyti išmaniuoju telefonu, tačiau esant poreikiui „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvą dar galima valdyti ir išmaniųjų asistentų pagalba („Amazon Alexa“, „Google Assistant“). Būtina pridėti dar ir tai, jog „Yeelight“ – tai „Xiaomi“ priklausantis prekinis ženklas, todėl šį LED šviestuvą taip pat galima valdyti ir naudojant, pavyzdžiui, „Xiaomi“ gamintojo belaidę kolonėlę.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.95 balai iš 5 (40 vertinimai)
  • Šviesos srautas:  1800 liumenų.
  • Spalvos temperatūra: 2700 – 6500 K.
  • Galia: 35 W.
  • LED: 280 vnt.
  • Spalvų atkūrimo indeksas: 95 Ra.
  • Ryšiai: „Bluetooth“ ir „WiFi“.
  • Tvirtinimo būdas: paviršinis ant lubų.
  • Išskirtinės funkcijos: atsparus dulkėms (IP50); valdymas išmaniuoju telefonu bei išmaniaisiais asistentais („Amazon Alexa“, „Google Assistant“); itin tikslus spalvų atkūrimo lygis; reguliuojamas pakabinimo aukštis.
  • Matmenys ir svoris: 90 x 7 x 4 cm; 2 kg.

Dabartinė 82.13€ kaina yra mažiausia šio šviestuvo kainų istorijoje:

10. Mažiausia kaina vienam geriausių LED šviestuvų „Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“

68.44€ | 46 % nuolaida | „Xiaomi Mijia Zhirui“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai nuotoliniu būdu per „Bluetooth“ arba „WiFi“ valdomas ant lubų kabinamas LED šviestuvas, kuris gali skleisti norimo ryškumo bei pasirinktos spalvinės temperatūros šviesą. „Xiaomi Mijia Zhirui“ gali būti valdoma tiek išmaniuoju telefonu, tiek specialiu nuotoliniu valdymo pulteliu ir taip pat daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl labai paprasto montavimo.

Puikus šviestuvas, kuris turi keturis darbo režimus. Įdomiausia yra tai, kad „Xiaomi Mijia Zhirui“ gali keisti spalvos temperatūrą automatiškai. Pavyzdžiui, „Xiaomi Mijia Zhirui“ vasarą dienos metus skleidžia šaltai baltą šviesą, o atėjus vakarui arba žiemos metu pradeda naudoti šiltesnį gelsvos spalvos apšvietimą. (David)

Kaina

Tikrinta 2019 09 06

„Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“68.44€
  • Tai mažiausia kaina
  • 46 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama „Priority Line“, siuntimas nemokamas.

„Xiaomi Zhirui Transmitter“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“18.25€
  • 34 % nuolaida,  siunčiama į Lietuvą neregistruotu paštu už 0.30€

Patalpos apšvietimui keliame vis didesniu reikalavimus. Šiuo atveju svarbiausia yra tai, kad LED su šia užduotimi susitvarko be didelių problemų. Pavyzdžiui, ant lubų kabinamas LED šviestuvas „Xiaomi Mijia Zhirui“ yra ne tik labai galingas ir stilingas šviestuvas, bet esant poreikiui dabar leidžia keisti ir apšvietimo ryškumą, ir skleidžiamą šviesos spalvinę temperatūrą.

„Xiaomi Mijia Zhirui“ šviestuvas yra atsparus dulkėms (IP60) ir taip pat gali būti valdoma ne tik išmaniuoju telefonu, bet taip pat ir specialiu nuotoliniu valdymo pulteliu „Xiaomi Zhirui Transmitter“.

Šis nuotolinis valdymo pultelis yra perkamas atskirai, bet jį įsigyti tikrai verta – jame yra integruoti temperatūros ir drėgmės davikliai.

„Xiaomi Zhirui Transmitter“ yra susiejamas su išmaniuoju telefonu, kas reiškia, kad patalpos drėgmė ir temperatūrą galėsite matyti tiesiog išmaniojo telefono ekrane. Tačiau šie davikliai panaudojami ne tik pranešimams apie temperatūrą ar drėgmę – pagal šią informaciją galima iš karto automatiškai nustatyti šviestuvo elgseną: vėstant patalpai, šviestuvas skleidžia vis šiltesnę spalvą. Nors tai kambario nepašildo, bet sukuria kur kas jaukesnę atmosferą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.95 balai iš 5 (19 vertinimai)
  • Šviesos srautas: 3000 liumenų (atitinka 2 kaitrines lemputes po 100W).
  • Spalvinė temperatūra: 2700 – 5700 K.
  • Galingumas: 33 W.
  • LED: 64 LED, 82 Ra
  • Patalpos dydžio rekomendacijos: 10 – 20 m2.
  • Tvirtinimo būdas: paviršinis ant lubų
  • Išskirtinės funkcijos: valdoma išmaniuoju telefonu per Bluetooth ir WiFi; atspari dulkėms (IP60); gali būti susiejama su fiziniu aktyvumo asistentu „Xiaomi Mi Band“, gali būti valdomas su išmaniuoju pulteliu „Xiaomi Zhirui Transmitter“.
  • Matmenys ir svoris: 49,5 x 49,9 x 5,4 cm; 1,63 kg.

Dabartinė 68.44€ kaina yra mažiausia šio šviestuvo kainų istorijoje:




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: