„Lenovo“ sukūrė įspūdingas ir iš konkurentų lengvai išsiskiriančias belaides ausines su skraidančią lėkštę primenančiu ir visiškai uždaromu dėklu („Lenovo R1 UFO“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Lenovo R1 UFO“ – tai solidžiai atrodančios į ausies kanalą įstatomos belaidės ausinės, kurios garso apdorojimui naudoja patikimą „Realtek“ lustą. Šios belaidės ausinės komplekte atkeliauja su 600 mAh talpos įkrovimo stotele-dėklu, kuris šiuo atveju taip pat daugelį pirkėjų gali maloniai nustebinti savo išskirtiniu dizainu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Lenovo R1 UFO“ kaina

  • „Gearbest“ – 36,38 €.
  • Dabar parduodamos su 18% nuolaida, į Lietuvą siunčiamos registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamos.

Jeigu esate vienas iš tų skaitytojų, kuriam labiau patinka į ausies kanalą įstatomos ausinės, tuomet dabar yra pats laikas pasidomėti gerai visame pasaulyje žinomo „Lenovo“ gamintojo naujos kartos belaidėmis ausinėmis „Lenovo R1 UFO“.

Šiuo atveju jau pats ausinių pavadinimas intriguoja. Trumpai tariant, „Lenovo“ šį kartą didelį dėmesį skyrė ne tik ausinių, bet ir prie jų pridedamo įkrovimo stotelės-dėklo dizainui. Pastarasis dėklas primena skraidančią lėkštę ir kas svarbiausia yra maksimaliai praktiškas. Šioje įkrovimo stotelėje-dėkle esančių ausinių tikrai nepamesite, nes jis yra uždaromas tuo pačiu principu kaip ir, pavyzdžiui, užsukamas stiklainis.

Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes net ir šiai stotelei-dėklui iškritus ant žemės jis tikrai neatsidarys. Tuo tarpu, užapvalinti įkrovimo stotelės-dėklo kraštai suteikia jam papildomą ergonomiškumą, kas esant poreikiui leidžia „Lenovo R1 UFO“ patogiai nešiotis net ir kelnių kišenėje.

Kalbant apie pačias „Lenovo R1 UFO“ belaides į ausį įstatomas ausines svarbu pabrėžti, kad jos yra aprūpintos patikimu „Realtek“ garso apdorojimo lustu. Gamintojas tvirtina, kad „Lenovo R1 UFO“ puikiai atkuria tiek aukštus, tiek žemus dažnius ir taip pat garsėja nepriekaištingai veikiančiu triukšmo šalinimo mechanizmu.

Šiuo atveju taip pat tenka pabrėžti „Lenovo R1 UFO“ ergonomiškumo savybes. Šių belaidžių ausinių korpusas yra sukurtas taip, kad natūraliai atitiktų ausies kanalo išlinkimus. Ši savybė garantuoja, jog „Lenovo R1 UFO“ ausies kanale visuomet laikysis maksimaliai tvirtai. Šis faktorius taip pat visuomet leidžia mėgautis geru komfortu nepriklausomai nuo to kaip ilgai kiekvieną dieną naudosite šias belaides ausines.

Galiausiai kiekvieną pirkėją maloniai nustebins ir komplekte pridedamos įkrovimo stotelės-dėklo galimybės. „Lenovo R1 UFO“ įkrovimo stotelės baterijos talpa siekia 600 mAh, o tuo tarpu kiekviena ausinė turi po 45 mAh talpos baterijas. „Lenovo“ tvirtina, kad 45 mAh ausinės baterijos pakanka maždaug 5 valandoms, o pakartotinai ausines įkraunat įkrovimo stotelėje be papildomų energijos šaltinių „Lenovo R1 UFO“ kiekvieną kartą galima naudoti daugiau nei 20 valandų.

Trumpai: „Lenovo R1 UFO“ specifikacijos

  • Tipas: visiškai belaidės/įstatomos į ausis.
  • Pagrindinė paskirtis: išsiskiria solidžiu juodos spalvos dizainu, todėl puikiai tinka tiek sportuojantiems, tiek kelionių metu ar dirbantiems biure.
  • Skambėjimas: gerai atkuria žemus, vidutinius ir aukštus dažnius; naudoja „Realtek“ garso apdorojimo lustą.
  • Dažnis: 20 Hz – 20 kHz.
  • Baterija: kiekvienos ausinės po 45 mAh, užtenka 5 valandoms.
  • Ryšiai ir jungtys: Bluetooth 5.0; USB tipo jungtis stotelės-dėklo įkrovimui.
  • Išskirtinės savybės: keičiami ausinės atgaliai; talpią bateriją turinti įkrovimo stotelė-dėklas, IPX5 lygio atsparumas vandeniui.
  • Korpusas: ABS tipo plastikas su minkštos gumos antgaliais.
  • Komplektacija: ausinės, įkrovimo stotelė-dėklas (600 mAh), USB laidas, papildomi ausinių atgaliai ir instrukcija anglų kalba.
  • Matmenys ir masė:  8,5 x 8,5 x 3,1 cm; 4,3 g.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(5)
(-3)

Komentarai ()