Unikalus termometras, kokio dar nebuvo iš Kinijos: su priklijuojamu jutikliu, nuolatiniu temperatūros matavimu ir automatiniais perspėjimais viršijus ribas („Fanmi FL-BFM001“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„Fanmi FL-BFM001“ – tai naujos kartos kūno termometras, kurio temperatūros matavimo jutiklis yra priklijuojamas prie kūno, o matuojama temperatūra šiuo atveju tiesiog visuomet realiu laiku yra atvaizduojama specialiame komplekte pridedame imtuve su LED ekranu. Gamintojas tvirtina, kad šio unikalaus dizaino termometro matavimo paklaida siekia vos 0,1 oC.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Fanmi FL-BFM001“ specifikacijos

  • Matavimo tikslumas: ± 0,1 °C.
  • Darbo atstumas: 0 – 10 m.
  • Baterija: talpa nenurodoma, be papildomos įkrovos atlaiko apie 24 valandas.
  • Medžiagos: gamybai naudojamas ABS plastikas ir silikagelis.
  • Papildomos funkcijos:
    • LED ekranas temperatūrai atvaizduoti;
    • įspėjamasis pranešimas apie aukštą temperatūrą;
    • nuolatinis temperatūros matavimas ir atvaizdavimas realiu laiku;
    • kambario temperatūros matavimas.
  • Matmenys ir svoris: 9 x 4,5 x 8,3 cm; 95 g.

„Fanmi FL-BFM001“ kaina

  • „Gearbest“ – 23,72 €.
  • Dabar parduodamas su 19% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Praktika rodo, kad atvėsus orams sergamumas gripu išauga. Gripas kartais palaužia net ir pačius stipriausius organizmus, todėl kūno termometrą greičiausiai surasime kiekvienuose namuose. Atrodytų, jog iš termometro nieko naujo išspausti jau yra neįmanoma, tačiau vietiniai Kinijos gamintojai pasaulį sugeba nustebinti net ir čia. Bene geriausiai tai įrodo neseniai prekyboje pasirodęs kūno termometras „Fanmi FL-BFM001“.

Šis iš dvejų dalių susidedantis „Fanmi FL-BFM001“ termometras yra ypatingas dėl tos priežasties, nes geba realiu laiku matuoti bei atvaizduoti žmogaus kūno temperatūrą specialiame komplekte pridedamo imtuvo LED ekrane. Gamintojas taip pat pabrėžia, kad „Fanmi FL-BFM001“ matavimo tikslumas siekia ± 0,1 °C.

Trumpai tariant, „Fanmi FL-BFM001“ komplektą sudaro ant kūno tvirtinamas specialus matavimo jutiklis (siųstuvas) bei matavimo rezultatus nuolatos priimantis imtuvas su LED ekranu.

Gamintojas taip pat pabrėžia, kad šį prie kūno tvirtinamą jutiklį be jokių problemų galima klijuoti net ir prie kūdikio kūno. Šis unikalios konstrukcijos kūno temperatūros matuoklis yra pagaminti iš odos nedirginančio silikagelio. Be to, duomenų perdavimui iki imtuvo šis jutiklis naudoja itin žemą dažnį, kuris yra ženkliai mažiau žalingas nei aukštesni dažniai.

Nors iš pažiūros „Fanmi FL-BFM001“ kūno termometras buvo sukurtas nuolatiniam vaiko kūno temperatūros stebėjimas, esant poreikiui jį be jokių problemų gali naudoti ir suaugusieji. Pavyzdžiui, jeigu jaučiatės iš tiesų labai prastai, toks termometras leis stebėti savo kūno temperatūros pokytį neįdedant jokių papildomų pastangų, todėl daugiau laiko galėsite skirti ligos metu reikalingam poilsiui.

Būtina pridėti dar ir tai, jog „Fanmi FL-BFM001“ automatiškai praneša garsiniu signalu tuomet, jeigu kūno temperatūra viršija 38 oC. Maloniai stebina dar ir tas faktas, jog nuo kūno atsitiktinai nukritus matavimo jutikliui, naudotojui lygiai taip pat apie tai yra pranešama garsiniu įspėjamuoju signalu. Tai tampa iš tiesų labai naudinga tuomet, jeigu planuojate nuolatos sekti vaiko kūno temperatūrą.

Šiuo atveju intriguoja dar ir tas faktas, jog „Fanmi FL-BFM001“ esant poreikiui galima naudoti ne tik kaip kūno, bet ir kaip patalpos temperatūrą matuojantį termometrą. Jeigu norite aktyvuoti šią funkciją, jums tiesiog reikia palikti matavimo jutiklį jo baterijos įkrovai skirtoje vietoje, t. y. „Fanmi FL-BFM001“ imtuvo korpuse.

Apibendrinus tampa aišku, kad naujos kartos „Fanmi FL-BFM001“ kūno termometras įgyja ženklų pranašumą prieš senesnės kartos termometrus dėl tos priežasties, nes geba nuolatos matuoti kūno bei patalpos temperatūrą realiu laiku ir taip pat yra lengvai įkraunamas. Be to, „Fanmi FL-BFM001“ dar gali automatiškai pranešti apie pavojingai kylančią temperatūrą ženkliai anksčiau nei tai greičiausiai pajustų pats žmogus.

„Fanmi FL-BFM001“ atsiliepimai

Kūno termometras „Fanmi FL-BFM001“ pradėtas pardavinėti dar tik šį rudenį, tačiau jau spėjo susilaukti pirmųjų pirkėjų vertinimų. Kol kas visi šį kūno termometrą įsigiję pirkėjai jam skyrė 5 žvaigždutes, todėl bent jau šiuo metu „Fanmi FL-BFM001“ Kinijoje turi maksimalų galimą įvertinimą.

  • Sebastian. Galiu patvirtinti, jog šis kūno termometras veikia tiesiog puikiai. Pirkau jį būtent savo šeimai. Man patinka, kad „Fanmi FL-BFM001“ yra labai tikslus. Tiesiog neturiu jokių priekaištų šiam naujos kartos kūno termometrui, todėl drąsiai jį galiu rekomenduoti ir kitiems.
  • Dadof7. Tai ne tik patikimas bet ir itin tikslus kūno termometras. Esu be galo patenkintas, kad nuo šiol savo 6 mėnesių amžiaus vaiko temperatūrą galiu pamatuoti vos kelių mygtukų paspaudimu. O kas svarbiausia visa tai galiu padaryti nuotoliniu būdu.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()