Originalios išvaizdos maršrutizatorius iš karto komplekte su ryšio stiprintuvu, 5 GHz dažnio palaikymu ir 1000 Mbps sparta („Bilikay Imeshx“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Bilikay Imeshx“ – tai tinklo maršrutizatorius, kuris komplekte iš karto atkeliauja su papildomu WiFi signalo kartotuvu, leidžiančiu įprastą teorinę 300 metrų belaidžio ryšio aprėptį namuose praplėsti dar didesniu atstumu. Šis maršrutizatorius turi 1000 Mbps pralaidumo RJ-45 jungtis bei integruotą 802.11ac WiFi ryšio modulį, kuris belaidžiu būdu teoriškai taip pat leidžia pasiekti apie 1 Gbps siekiantį duomenų perdavimo greitį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Bilikay Imeshx“ specifikacijos

  • Dažniai: 2,4 GHz ir 5 GHz.
  • RJ-45 našumas: 1000 Mbps.
  • Jungčių skaičius: 2x RJ-45.
  • WiFi: IEEE 802.11ac WiFi.
  • Papildomos funkcijos: dviejų dažnių; komplekte atkeliauja su papildomu WiFi signalo kartotuvu; palaiko IPv6.
  • Matmenys ir svoris: 10 x 10 x 7 cm; 373g.

„Bilikay Imeshx“ kaina

  • „Gearbest“109,5 €.
  • Dabar parduodamas su 8% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu esate vienas iš tų skaitytojų, kuris namuose didelį dėmesį skiriate net ir pačioms smulkiausioms detalėms, tuomet jus greičiausiai gali sudominti naujos kartos unikalų dizainą turintis tinklo maršrutizatorius „Bilikay Imeshx“. Šis tinklo maršrutizatorius yra gerokai mažesnis (10 x 10 x 7 cm) nei kiti maršrutizatoriai, o kas svarbiausia kiekvieną pirkėją dar gali nustebinti ir kiek neįprasta komplektacija.

Esame įpratę, kad komplekte maršrutizatorius atkeliauja be papildomų priedų, tačiau „Bilikay Imeshx“ atveju yra kiek kitaip. Šalia šio maršrutizatoriaus komplekte taip pat dar rasite į elektros rozetę jungiamą WiFi ryšio kartotuvą, kurį paprastai prireikus už maždaug 15 – 30 eurų visuomet tenka pirkti atskirai.

Trumpai tariant, šis papildomas įrenginys padės praplėsti belaidžio WiFi ryšio tinklo aprėptį namuose be jokių papildomų išlaidų. Pavyzdžiui, įsivaizduokite situaciją, jog interneto ryšio prireikia terasoje, kieme ar garaže. Jeigu turėsite „Bilikay Imeshx“, tuomet greičiausiai jums pakaks papildomą komplekte pridedamą WiFi ryšio kartotuvą perkišti į kitą rozetę ir šis netikėtai atsiradęs nepatogumas bus išspręstas tiesiog akimirksniu.

Lygiai taip pat „Bilikay Imeshx“ WiFi kartotuvas jums pravers ir tuomet, jeigu gyvenate dviejų aukštų name. Praktika rodo, jog didesniuose namuose išsiversti vien tik su maršrutizatoriumi yra neįmanoma, todėl įsigijus net ir pigiau kainuojantį maršrutizatorių anksčiau ar vėliau vis tiek suprasite, jog dėl prastai antrame aukšte veikiančio interneto teks įsigyti ir WiFi kartotuvą.

Šiuo atveju būtina pridėti dar ir tai, jog „Bilikay Imeshx“ maršrutizatorius pasirūpina ne tik kokybišku belaidžiu WiFi ryšiu, bet taip pat užtikrina ir gerą pralaidumą naudojant laidą. „Bilikay Imeshx“ korpuse yra integruotos dvi RJ-45 jungtys, kurių viena skirta interneto (WAN) prieigai, o kita naudojama kaip LAN jungtis prijungiant kitus papildomus įrenginius. Atkreipiame dėmesį, kad abi šios jungtys garantuoja 1000 Mbps siekiantį pralaidumą, kurio tikrai pilnai pakanka net iš aukštosios raiškos vaizdo įrašų peržiūrai.

Galiausiai svarbu atkreipti dėmesį, jog „Bilikay Imeshx“ gali pasigirti gera programine įranga, kuri šiuo atveju leidžia kontroliuoti jūsų vaikų praleidžiamą laiką internete. Trumpai tariant, šis maršrutizatorius ypatingas dėl tos priežasties, nes leidžia kontroliuoti ne tik prieigą prie atitinkamų tinklalapių, bet taip pat dar priklausomai nuo poreikio siūlo naudoti išankstinius prieigos prie WiFi tvarkaraščius (galima nustatyti kuriomis valandomis WiFi aktyvus, o kada išjungtas).

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai ()