BIA analizė, 13 papildomų parametrų, gramų tikslumas, net 30 vartotojų ir pilna statistika programėlėje - išmaniosios svarstyklės iš „Lenovo“ už paprastų svarstyklių kainą („Lenovo HS11“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Lenovo HS11“ – tai gerai visiems žinomo gamintojo išmaniosios svarstyklės, kurios be svorio matavimo naudodamos integruotus elektrodus dar gali įvertinti ir 13 papildomų žmogaus kūno parametrų. Šių išmaniųjų svarstyklių užfiksuoti rezultatai yra saugomi išmaniajame telefone, todėl esant poreikiui bet kada lengvai galite įvertinti savo svorio pokyčius ilgesniame laikotarpyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenovo HS11“  kaina

  • „Gearbest“ 32,79 €.
  • Dabar parduodamos su 32% nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamos.

Išmaniųjų svarstyklių kainą paprastai lemia jų funkcijų gausa. Jeigu išmaniosios svarstyklės geba nustatyti tik svorį, tuomet jų kaina yra gana adekvati. Vis dėlto situacija kardinaliai keičiasi, jeigu svarstyklės dar gali matuoti ir papildomus žmogaus kūno parametrus. Džiugu pranešti, kad šią problemą pamažu bandoma spręsti ir tai bene geriausiai šiuo metu patvirtina „Lenovo HS11“ pavyzdys.

Šis visame pasaulyje puikiai žinomas ir gerai vertinamas gamintojas sugebėjo sukurti išmaniąsias svarstykles, kurios turi visas svarbiausias funkcijas, tačiau kainuoja ženkliai mažiau nei kitos panašaus funkcionalumo išmaniosios svarstyklės. „Lenovo HS11“ taip pat garsėja solidžiu dizainu, kuris puikiai dera prie bet kokio namų interjero.

Pristatant „Lenovo HS11“ svarbu paminėti, kad šių išmaniųjų svarstyklių priekinė dalis yra padengta patikimu grūdintu stiklu. Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes leidžia apsaugoti „Lenovo HS11“ paviršių nuo susibraižymų.

Atsižvelgiant į „Lenovo HS11“ kainą šios svarstyklės stebina dar ir dėl tos priežasties, nes geba atpažinti ir įvertinti net 13 papildomų žmogaus kūno parametrų (kaulų masė, kūno masės indeksas, raumenų masė, nutukimas ir t.t.). Pavyzdžiui, populiariosios „Xiaomi Mi Scale 2“ svarstyklės geba matuoti tik svorį, tačiau šiuo metu kainuoja netgi keliais eurais brangiau nei „Lenovo HS11“.

Gamintojas tvirtina, kad net 8 iš 13 galimų kūno parametrų „Lenovo HS11“ išmaniosios svarstyklės nustato atlikdamos žmogaus kūno bioelektrinio impedanso analizę (BIA). Būtent BIA analizės metu yra nustatomas ne tik kūno masės indeksas, bet ir raumenų masė, įvertinamas nutukimas, vandens kiekis ir kiti svarbūs žmogaus kūno parametrai.

Pristatant šias išmaniąsias svarstykles taip pat yra pabrėžiami ir taikomosios programos „Lenovo Health“ privalumai. Pasak gamintojo, ši taikomoji programa padeda ne tik sekti ir analizuoti savo kūno pokyčius, tačiau lengvai gali būti susiejama ir su trečiųjų šalių taikomosiomis programomis („Facebook“, „Twitter“ ir pan.).

Gana įspūdingai skamba ir galimybė, kuri tuo pat metu „Lenovo HS11“ išmaniosiomis svarstyklėmis leidžia naudotis net 30 skirtingų žmonių. Pavyzdžiui, anksčiau paminėtos „Xiaomi Mi Scale 2“ svarstyklės geba identifikuoti ir atpažinti tik 16 skirtingų žmonių.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Lenovo HS11“ išmaniosios svarstyklės svoriui įvertinti naudoja patikimus „E-Structure“ tipo jutiklius. Gamintojas tvirtina, kad šie jutikliai pasižymi dideliu tikslumu ir leidžia patikimai įvertinti svorio pokyčius gramų tikslumu.

Trumpai: „Lenovo HS11“ specifikacija

  • Darbo diapazonas: nenurodomas.
  • Kūno parametrų matavimas: matuoja 13 papildomų kūno parametrų.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2.
  • Taikomoji programa: „Lenovo Health“.
  • Maitinimas: 4x AAA tipo baterijos.
  • Korpusas: plastikinis korpusas, priekis padengtas grūdintu stiklu.
  • Papildomos funkcijos: 
    • matavimų saugojimas išmaniajame telefone;
    • LCD ekranas;
    • papildomų kūno parametrų įvertinimas.
  • Matmenys ir svoris: 28 x 28 x 2,8 cm; 1,13 kg.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()