Nuolaidų kuponai ir labai gera kaina 20000 mAh talpos išorinei baterijai su ekranu, LED žibintuvėliu ir belaidžiu įkrovimu bei išskirtinio dizaino FM moduliatoriui su USB C, Bluetooth 4.2 ir daugybe apsaugų  ()

Naujausi Gearbest.com pasiūlymai:

- „K2“ 20000 mAh talpos išorinė baterija su ekranu, LED žibintuvėliu ir palaikanti belaidį įkrovimą;

- „Alfawise PD3.0“ automobilinis FM moduliatorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„K2“ 20000 mAh talpos išorinė baterija su ekranu, LED žibintuvėliu ir palaikanti belaidį įkrovimą

  • Šiuo metu juodos spalvos baterija parduodama už 15,60 €;
  • 23 % nuolaida;
  • kitų spalvų baterijoms papildomai taikomas nuolaidos kuponas 2S8AW954TT;
  • 7,65 € už siuntimą į Lietuvą.

„K2“ išorinę bateriją galima rinktis iš keleto skirtingų spalvų: juodos, raudonos,  rausvos ir auksinės.

Pats pirmasis į akis krentantis dalykas yra tas, kad „K2“ palaiko ne tik įprastą, laidinį įrenginių įkrovimą, bet ir palaikomas belaidis įkrovimas.

Tereikia savo išmanųjį telefoną - žinoma tokį, kuris palaiko belaidį baterijos įkrovimą - padėti ant „K2“ baterijos ir stebėti, kaip įkraunama telefono baterija.

Nereikės jokių papildomų laidų - viskas labai patogu. Gamintojas teigia, kad „K2“ palaiko 5W belaidį įkrovimą ir vienu metu galima įkrauti 3 skirtingus įrenginius: vieną belaidžiu būdu ir du prijungus USB laidu.

Tiek įeinanti ir išeitanti srovė bei įtampa siekia 5V ir 2A.

Ne ką mažiau smagus dalykas, kad „K2“ turi LED ekraną, kuriame matyti baterijos energijos likutis. Labai praktiškas ir naudingas dalykas. Jau nekalbant, kad ir vizualiai atrodo labai šauniai.

Be to, „K2“ baterija ir turi LED žibintuvėlį. Tokia funkcija taip pat pravers.

20000 mAh talpos išorinė „K2“ baterija yra kompaktiškas įrenginys: 17,40 x 10 x 2,50 cm, bei sveria 300 gramus.

Pakuotėje rasite „K2“ bateriją, jos įkrovimo laidą ir naudojimosi instrukciją. Išties šauni išorinė baterija.

„Alfawise PD3.0“ automobilinis FM moduliatorius

  • Šiuo metu su nuolaidos kuponu GBPD30C1 jis parduodama už 12,49 €;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Alfawise PD3.0“ automobilinis FM moduliatorius išsiskiria savo dizainu, pagaminimo kokybe ir techninėmis savybėmis.

Praktika rodo, kad FM moduliatoriai bent jau iki šiol nepasižymėjo itin gera atkuriama garso kokybe. Vis dėlto, „Alfawise PD3.0“ gali tapti malonia išimtimi, kadangi šis FM moduliatorius turi integruotą Bluetooth 4.2 ryšio modulį.

Priminsime, kad anksčiau pristatyti FM moduliatoriai dažniausiai naudojo morališkai pasenusią Bluetooth 3.0 versiją. Tuo tarpu ketvirtoje Bluetooth versijoje buvo pristatyta nemažai naujų techninių sprendimų, kurie leidžia pasiekti ne tik geresnį informacijos suspaudimo lygį, bet dar ir padeda sukurti stabilesnį ryšio kanalą, kas galutiniame rezultate leidžia mėgautis geresne garso kokybe.

Būtina pabrėžti ir tai, kad „Alfawise PD3.0“ FM moduliatorius taip pat palaiko populiariausius muzikos formatus (MP3 / WMA / WAV/ APE / FLAC).

Trumpai tariant, nuo šiol jums nereikės rūpintis kokio formato muzikos rinkmenas kelti į USB atmintinę, nes „Alfawise PD3.0“ tiesiog sugebės susidoroti su bet kuriuo populiariu muzikos formatu automatiškai.

Taip pat moduliatoriaus korpuse yra ir EQ mygtukas, kuris, pasak gamintojo, leidžia dar labiau pagerinti muzikos kokybę.

„Alfawise PD3.0“ kaip ir kiekvienas kitas FM moduliatorius iš Kinijos ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes tuo pačiu metu gali būti naudojamas ir elektroninių įrenginių baterijoms įkrauti.

„Alfawise PD3.0“ korpuse šviečia 7 skirtingos spalvos ir tai atrodo ne tik gražiai, bet ir praverčia nakties metu. Taip pat ekranėlyje nuolat rodo FM moduliacijos dažnį ir automobilio elektros sistemos įtampą.

Kitas svarbus dalykas, kad „Alfawise PD3.0“ palaiko greitąjį išmaniųjų prietaisų įkrovimą. Jis turi USB ir C-tipo USB jungtis, kuriomis galima labai greitai įkrauti savo išmaniuosius įrenginius.

Palaikomi QC2.0 ir 3.0; Huawei FCP/SCP; Samsung AFC įkrovimo protokolai bei 18W ir 5V, 9V, 12V įkrovimas.

Svarbu ir tai, kad „Alfawise PD3.0“ automobilinis FM moduliatorius turi integruotas įvairias apsaugas: nuo temperatūros, įtampos, srovės šuolių ir trumpo jungimo.

Galiausiai gamintojas tvirtina, jog „Alfawise PD3.0“ yra suderinamas su daugeliu išmaniajame telefone diegiamų taikomųjų programų. Šis sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes tiesiog naudojant ant „Alfawise PD3.0“ korpuso esančius mygtukus leis perjungti dainą, o esant reikalui padės atsiliepti ir į telefono skambutį.

„Alfawise PD3.0“ turi integruotą mikrofoną ir gamintojas teigia, kad pašnekovas girdi tik visiškai aiškų ir švarų kalbančiojo balsą. Be to, įrenginys yra suderinamas su tokiais išmaniais asistentais, kaip „Siri“ ar „Google Now“. Tad už tokią kainą gauname labai funkcionalų, kokybišką FM moduliatorių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()