Kinijos turgelio stebuklai: išskirtinio dizaino 64 GB talpos „Xiaomi“ atmintukas su USB 3.0, fantastiškos kainos išmanioji LED juosta su pilnu valdymu ir neužmušami, nerūdijančio plieno dėkliukai „Samsung“ telefonams  (2)

Naujausi Gearbest ir Aliexpress pasiūlymai:

- „Xiaomi USB 3.0 U-Disk“ 64 GB talpos atmintukas už puikią kainą;

- LED šviesų juosta - valdoma balsu, valdymo pulteliu, palaiko WiFi ir yra atspari vandeniui;

- „Armor King“ nerūdijančio plieno dėkliukai „Samsung“ telefonams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

64 GB talpos atmintukas „Xiaomi USB 3.0 U-Disk“

  • Šiuo metu jis parduodamas už 15,52 €;
  • 42 % nuolaida arba kuponas GBXMUSB3
  • 0,48 € už siuntimą į Lietuvą.

Stilingai atrodantis, metalinio korpuso, kompaktiškas ir greitą duomenų perdavimą užtikrinantis „Xiaomi USB 3.0 U-Disk“ 64 GB talpos atmintukas yra puikus pasirinkimas.

Jokių įmantrių spalvų - tiesiog pilkos spalvos metalas ir dirželis - atrodo paprastai, bet ir tuo pačiu solidžiai.

„Xiaomi USB 3.0 U-Disk“ atmintukas tinka daugeliui įrenginių: stacionariems ir nešiojamiems kompiuteriams, televizoriams ir kitiems, palaikantiems USB jungtį.

Kalbant konkrečiai apie techninius dalykus, yra ypač svarbu pabrėžti, kad tai yra ne „USB 2.0“, o „USB 3.0“ atmintukas. Ir skirtumas yra labai didelis.

Šiuo metu yra įvairių jungčių tipų ir maksimalus duomenų perdavimo greitis tiesiogiai priklauso nuo USB tipo, tačiau kuo naujesnis USB tipas, tuo greitesnis duomenų perdavimas.

„Xiaomi USB 3.0 U-Disk“ atmintukas būtent ir užtikrina vieną sparčiausių duomenų perdavimo greičių, tad jūsų duomenys bus perkelti greitai ir kokybiškai: duomenų nuskaitymo bei įrašymo sparta siekia iki 124 MB/s.

Šis, kompaktiškų išmatavimų (2,3 x 1,2 x 0,45 cm) ir lengvas (40 gr.) atmintukas yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia patikimo įrenginio perkelti duomenims ir juos saugoti.

Įspūdingos kainos ir galimybių išmanioji LED juosta su labai teigiamais atsiliepimais

  • Šiuo metu ji parduodama nuo 7,91 €;
  • 57 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Ši šviesų juosta gali labai pagyvinti namų ar darbo aplinką, kadangi užtikrina net 16 milijonų spalvų ir visus švietimo pasirinkimus galima patogiai valdyti su išmaniuoju telefonu, valdymo pulteliu ar pasitelkus balso asistentus ir svarbiausia, kainuoja labai pigiai. 

Prieš rinkdamiesi LED šviesų juostą, atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis nuo 1 iki 15 metrų ilgio bei, kad juosta būtų atspari vandeniui (IP65) arba ne. Čia jau priklauso nuo asmeninių poreikių ir kur ketinate naudoti šią LED juostą.

Tereikia šviesų juostą prijungti prie maitinimo adapterio, o pačią juostą priklijuoti prie paviršiaus. 

Tada su valdymo pulteliu ar išmaniuoju telefonu galime valdyti šią šviesų juostą: keisti atspalvius, švietimo režimus, sudaryti tvarkaraščius - kada norime, kad šviestų - ir taip toliau.

Smagu dalykas ir tas, kad šviesų juosta reaguoja į muziką ir atitinkamai keičiasi švietimas.

LED juosta gali būti labai lengvai naudojama įvairiose vietose: pagyvinti namų ar darbo vietos aplinką, suteikti papildomo apšvietimo kompiuteriui, televizoriui ir panašiai.

O kadangi juostos montavimas yra labai paprastas, tai užtruks vos kelias akimirkas - tereikės nuimti apsauginį lipduką ir šviesų juostą pritvirtinti prie paviršiaus. Šaunus daiktas už puikią kainą.

Pirkėjai šia LED juosta taip pat yra labai patenkinti ir štai pasidalino keletų nuotraukų, kaip atrodo programėlės langas, kaip šios lemputės šviečia ir kaip kardinaliai pasikeitė kompiuterio darbinė aplinka, kai buvo pritvirtina ši LED juosta.

Neužmušami „Armor King“ nerūdijančio plieno dėkliukai „Samsung“ telefonams

  • Šiuo metu jie parduodami už 23,55 €;
  • 22 % nuolaida;
  • 3,3 € už siuntimą į Lietuvą.

Galima rinktis iš keleto skirtingų spalvų modelių ir šie dėkliukai yra skirti šiems „Samsung“ telefonų modeliams: Note 3/4/5/9/10/10+, S7/S8/S9/S10, Plus modeliams bei kitiems.

Dėkliukai yra pagaminti labai kokybiškai ir užtikrina maksimalią telefonų apsaugą. Iš nerūdijančio plieno bei kitų kokybiškų medžiagų pagaminti dėkliukai apsaugos telefonus nuo smūgių, subraižymų ir purvo. 

Štai keletas pirkėjų pasidalintų nuotraukų, kaip atrodo jų „Samsung“ telefonai su šiais „Armor King“ dėkliukais: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(7)
(4)

Komentarai (2)