120 valandų muzikos grojimas, 2200 mAh baterija ir galimybė įkrauti kitus įrenginius - vos už 13€ parduodamos išskirtinės belaidės „T3S TWS“ ausinės  ()

Belaidžių ausinių gamintojai ir toliau nesiliauna mūsų stebinę. Tikrai ne kasdien už tokią kainą pamatome belaides ausines su 2200 mAh talpos baterija, galimybe įkrauti išmaniuosius įrenginius ir 120 valandų muzikos grojimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • „T3S TWS“ belaidės ausinės kainuoja tik 12,75 €;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija;
  • galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: baltos ir juodos.

„T3S TWS“ belaidės ausinės išsiskiria iš savo konkurentų ne tik turimu LED ekranėliu, kuriame matysime kiek energijos yra likę ausinių dėkliuko baterijoje, bet ir milžiniška, 2200 mAh talpos baterija.

Tokio dydžio baterija tarp belaidžių ausinių yra unikalus atvejis. Ir tai yra milžiniškas privalumas. Viena vertus, tokios baterijos energijos užteks labai ilgam, o kita vertus, ją galima panaudoti kaip įšorinę bateriją ir įkrauti savo išmaniuosius įrenginius.

Kiekviena ausinė turi po 45 mAh bateriją ir gamintojas teigia, kad šios energijos užteks muziką klausytis iki 6 valandų. O su dėkliuko 2200 mAh baterija ausines galima bus įkrauti net 20 kartų ir bendrai šios energijos užteks muzikos klausytis net 120 valandų. Įspūdingi skaičiai.

Be įspūdingos baterijos, „T3S TWS“ pasižymi ir pažangiomis technologijomis, kaip naujausiu Bluetooth 5.0+EDR techniniu sprendimu, dėl kurio sunaudojama mažiau energijos, perduodamas informacijos srauto signalas yra stabilesnis ir tuo pačiu garso kokybė geresnė.

Prie geros garso kokybės prisideda ir kiti techniniai dalykai, kaip 20-20000Hz dažnio atsakas, 32 omų varža ir maksimalus 120±5 dB garso lygis.

Verta pažymėti, kad „T3S TWS“ belaides ausines galima naudoti tiek po vieną, tiek ir abi iškart. Kiekvienoje ausinėje yra po integruotą mikrofoną, tad jas labai patogu naudoti, kaip laisvų rankų įrangą.

Na, o poravimas su telefonu bus labai paprastas. Tereikės pirmą kartą jas Bluetooth ryšiu suporuoti su telefonu, o sekančiais kartais viskas vyks automatiškai - vos tik ausinę išėmus iš dėkliuko.

Beje, pakuotėje jau yra ir ausinių dėkliuko įkrovimui reikalingas USB laidas, tad jo pirkti atskirai nereikės. „T3S TWS“ yra išskirtinės belaidės ausinės ir už tokią kainą tikrai vertos dėmesio.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()